canım benim de çok şişim vardı. doğumdan hemen sonra hepsi indi. merak etme hepsi hamilelikle ilgili şikayetler. doğumdan sonra hersey eskiye dönüyo :)ya kızlar yaaa benım ayaklarım cok şıştı son ıkı gundurr patlıcak gıbı dogum yapanlar şişlkler dogumdan snraa ınıomu hemen bu ne yaaaa ayı ayagı gıbı oldu yaaaaaa
canım benim de çok şişim vardı. doğumdan hemen sonra hepsi indi. merak etme hepsi hamilelikle ilgili şikayetler. doğumdan sonra hersey eskiye dönüyo :)
ben son 3 ay eşimin alyansını taktım. o kullanmıyodu altın alyansını zaten.doğumdan sonra kendi alyansım oluyo. hamilelikte 42 numara terlik aldım. 38 numara ayakkabılarım oluyo şuan. :)bunu duydugum ıyı oldu cnm ne alyansım oluo ne ayakkabılarım sınır oluorum aman ınsınlerde sıkıntı yokkk
Kizlar benim önce gobegimde ve sonra el bileğimde başlayan kaşıntı ve sinek ısırdığı gibi minik kabartilar şimdi bütün vücuduma yayıldı. 3 gündür kaşıntıdan oluyorum gece uyuymayorum hatta gecen sabaha karsı yine yazmıştım kaşınıyorum diye
Doktor karaciğer testi yaptı, kan alınıp 4 ayrı tahlil yapıldı ama yooook neden olduğu belli değil.
Sürekli kaşınıyorum be kasindikca biryerlerim kabarıp duruyo.
selam kızlar..14 şubat 09:45'te oğluma kavuştum :))) Allah bu olağanüstü duyguyu herkeze nasip etsin..
saol canım Allah dogum bekleyenlere sizlerede yardımcı olsun sağlıklı sıhhatlı bebekler nasıp etsın..o son gunlerın nasıl bı turlu gecmedıgını ben bılırım ama sonunda o zorluklara sıkıntılara değiyo inanın..
Merhaba kızlar :) bende şubat annesi olucam inş, arkadaşım kasım annesi yeni doğum yaptı hem onun için hemde meraktan sizin yazdıklarını okuyorum son günlerde :) yazdığınız şeylerden tecrübe edinmeye çalışıyorum, sizlere bir şey sormak istiyorum. Gittiğiniz hastanelerde özelde ya da devlette ayakta doğum yapabileceğiniz yerler var mıydı? En kolay doğum pozisyonu ayakta olanmış yabancı sitelerden araştırdığımız kadarıyla, eğer böyle bir imkan varsa bende faydalanmak isterim fakat ilk bebeğim olduğu için hiç bir fikrim yok..:44: cevaplarsanız çok sevinirim :)
bu arada bebeğini bekleyen annelere sabır versin Rabbim inş sağ salim alırlar kucaklarına
evet bende bi kitap var orda bizim burda yaptığımız pozisyondan bahsetmiyor bilecnm benım bende yabancı bı kanlda ızlemıştım gecekten cok daha kolay doğum yaptılar ayakta hafıf bacakalr bukuktu ama burda varmı bılmıyrum bıde çömelerekte doğum yapıyolardı en rahatı o oluyomuş
Slm kızlar
Bende 5 kasımda doğum yaptım
Birkaç kere doğum hikayemi yazmak için teşebbüs etsemde oğlan yüzünden hep yarım kaldı
Sanırım doğurmayan az arkadaş kaldı allah hepinizin yardımcısı olsun
Doğum yapan arkadaşlara bişey sormak istiyorum
Benim oğlum uykuya dalamıyo sanki kabus görüyo gibi hep inliyo sıçrayarak uyanıyo sonra tekrar dalmaya çalışıyo
Çok üzülüyorum nesi var anlamadım
40 gün boyunca bebekleri korkuturlar dediler sürekli dua okuyorum
Ama hep aynı
Sizinde varmı bebeklerinizde böyle bi durum:26:
evet bende bi kitap var orda bizim burda yaptığımız pozisyondan bahsetmiyor bileevet çömelerek yapmak da çok kolaymış, dediğin gibi burda olduğuna bende artık ihtimal vermiyorum, anne adaylarının bakış açısı bile uygun değil... neyse artık yapacak bişey yok sanırım normal olsunda yatarak olsun bari...
ben son 3 ay eşimin alyansını taktım. o kullanmıyodu altın alyansını zaten.doğumdan sonra kendi alyansım oluyo. hamilelikte 42 numara terlik aldım. 38 numara ayakkabılarım oluyo şuan. :)
tepkiye bende biraz şaşırdım, insanlar hiç duymayınca yadırgayabiliyorlar sanırım :) bende onu anlatmaya çalışmıştım işte, avrupada uydurulan birşey değil yani bizim eskiden yaptığımız şeyleri onlar alıp kullanıyorlar bizde onları takip edicez derken onların artık deneyip vazgeçtikleri şeyleri alıp körü körüne uygulamaya çalışıyoruz... yatarak doğumda doktorlar daha rahat ederler sanırım ondan böyle yapılıyor olabilir yoksa hiç mantıklı bi tarafını bulamadım ben :44:bir an sorduğuma pişman olmuştum :)ya evet ben aslında verılen tepkıyı yadırgadım bıraz
bak cnm buralarda yok belkıde var heberımız yok ama belkı özel hastanelerden bu ımkan ıstenılebılır
ama eskı kadınlardanda duymuştum ben çömelerek doğumdan hanı eşikte doğurdum tarzı kı eskı kadınların doğumlarının daah kolay oldunu dınlemışımdır pek cok yerde
tepkiye bende biraz şaşırdım, insanlar hiç duymayınca yadırgayabiliyorlar sanırım :) bende onu anlatmaya çalışmıştım işte, avrupada uydurulan birşey değil yani bizim eskiden yaptığımız şeyleri onlar alıp kullanıyorlar bizde onları takip edicez derken onların artık deneyip vazgeçtikleri şeyleri alıp körü körüne uygulamaya çalışıyoruz... yatarak doğumda doktorlar daha rahat ederler sanırım ondan böyle yapılıyor olabilir yoksa hiç mantıklı bi tarafını bulamadım ben :44:bir an sorduğuma pişman olmuştum :)
sancısı olan falan var mı belden ağrısı olan kasık ağrısı olan vs?
Tarçın seninle bentekne kazıntısı olucaz bu gidişle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?