ya ev işinden felan deıl eve zaten kadın gelıo temızlıge felan hamılelıgımden beri..hanı doğum baslar yanımda kımse olmaz felan telaş yaparm yakın ya hemen cagırırım taksı alır gelır felan en azından bı destek olur dimi..valla kayınvalıdemden daha az cekınıorum canım ya bugun geldı ıste aksam hemen mutfaga gırdı bulasıkları yerlestırıo felan sagolsun..aman ne bilim fazlamı hassaslastım ne:)
ayy biliyodum senin böle dıceni var ya:))) kesın öle demıstır benım kızın dogurcagı yok en ıyısı gelınımle takılıyım dıe:))ay bu arada bugun merdıvenlerı cıkcam dedım ya, yaptım,oldu..o zamandan beri aşşagıya baskı yapıo ıse yaradı galıba ya hergun yapcam
ben bu gece hastaneye yatış yapacağım inşallah , suni sancı verecekler inşallah açılmam olur. yarın ; beş gün rötarlı olarak bebeğime kavuşurum inşallah =)
ben bu gece hastaneye yatış yapacağım inşallah , suni sancı verecekler inşallah açılmam olur. yarın ; beş gün rötarlı olarak bebeğime kavuşurum inşallah =)
sea , tarcın haber veririm inşallah =) sizde tez vakitte kavuşursunuz bebeğinize
beklemeside zor yaa , korkuyla bekliyorsun hareketleri çok az ve zayıf iki günde bir takip oluyor o gün kontrol oldun diyelim sonraki iki gün tedirgin geçiriyorsun o yüzden sizinkiler sizi bekletmeden sizi gelir inşallah =)
dualarınızı bekliyorum sezeryana gerek kalmaz inşallah ...
hayırlı vakitte gelsinler yeter ki sağlıklı olsunlar ben sabırlıyım beklerim sorun değil :) hadi güzel haberler verelim gönlümüzdekiler hayırlı olsun inşallah
Allah analibabali buyutsun. benim merak ettgim konu suni sanci verildimi sana hastaneye gidince?
Cati muayanesi olmamismiydin onceden? 4 kg kadar normal dogum olabiliyor cati musaitse
gereksiz direndim deme bence elinden geleni yapmissin seni cok taktir ettim bende normal dogum istiyorum hrsey yolunda giderse.
elbette canimiz yanacak candan can ayriliyor ins o aciya dayanabilirim
Kızlar bende yarın sabah 8:30 da sezeryanla doğum yapacağım..
Dualarınızı esirgemeyin ne olur..
Yarın başka kimler doğum yapacaktı ya?
Ay cnm Allah yardımcın olsun zahmetsizce alırsın inşallah yavrunu kucağına...
ben varım ben varım yarın senle 9 dogurcam arkadaşım cok heyecanlıyım ben ya ayyyyyyy
Ayy canımsın sen yaa.... Valla songül ben bu panikle ne yapacağım yarın yaa..
Acayip tedirginim ve yenemiyorum bu tedirginliğimi..
Off sen nasıl öyle rahat girebildinki ameliyata yaaa....
kızlar bız bugun sosysal yaşantımıza dönduk hepten
kızım ve oğlumla babamız bızı akraba toplantısına göturdu 24 gunluk olduk artık
paşam evde bı uyudu maşalla bı daha acıkınca arandı emzırdım bıdaha uykuya devam ay öle ıyı geldıkı anlatamam hep evdede olmuyo
lohusa kadınında ınsan yuzu görmeye ıhtıyacı var dımı ama kızlar doğurunca evden cıkmamazlık yapmayın sakın ınanın cok moral oluyo cıkmazsanız alın sıze lohusa depresyonu
ohh loğusa kadına bak hele gezmelere başlamışşmaşşallah arasa ervanın bebekliğine benziyor aynı hiç sesi çıkmıyo maşşalah ervada anca acıkınca uyanır emer sessizce uyurdu yine:) inşallah ablasına çeker bizim oğluşda:)
ben yaza kadar evde otururum kesin kızım ya hayatta çıkamam dışarlara valla araba olsa eş getir götür yapar ama olmayınca napcan işte evde oturcan mecbur,,buraya bi kar yağdımı kalkmıyo zaten:) bu kış evdeyimm hepppp ..yazında eve sokamazlar beni artık heralde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?