2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

cnm fazla hassaslaştn sen bebegın gelmeye nıyetıde yok ondan ıyıce sıkıldın duşun ben bıle sıkıldm artık yatamıorum kalkamıorum bnde mı denesem merdıven işini dicemde bızım ev cok katlı deılkı 5 kat bınadakılerde bı acaıp ne yapıo bu delrdımı acaba der en ıyısı yuruyuş yapmak ben baya yurudum koca yaz şmdı havalar bozdu dıe kapandm eve aslnda devam edım du annemı alım de bugun cıkım bıraz yurumeye artık yolda ızde dogururum ben de tersım yaa dunyaya gelişim de tersmiş zaten annem hep öle der de :))

ben bu gece hastaneye yatış yapacağım inşallah , suni sancı verecekler inşallah açılmam olur. yarın ; beş gün rötarlı olarak bebeğime kavuşurum inşallah =)

hadı hyrlıssı cnm inş cabucak acılman olur da cıkıverır bebişin bı avazda snrada sıra bıze gelır :)) hbr ver mutlaka

ben bu gece hastaneye yatış yapacağım inşallah , suni sancı verecekler inşallah açılmam olur. yarın ; beş gün rötarlı olarak bebeğime kavuşurum inşallah =)

mertur bende seni merak ediyordum kasım annelerinden süresini dolduran bir tek sensin sanıyorum, bence bu harika bişi bebeğini çok iyi besleyebildin Allah nasip etti, doktorun da anlayışlıymış 41 haftaya kadar beklemiş, inşallah yarın normal doğumla alırsın tombişini kucağına... dua et bana bizlere olur mu benim dualarım seninle

Son düzenleme:
slm kasım başı olanlar ekimd doğurdu bunlardan biri de benim 22 ekimde doğdu bebiş elinizden geldiğince normal doğurun sezeryanda çok zormuş inanın hala hafifte olsa var acım sütüm tam gelmedi mama takviyesi ile besliyorum üzülüyorum buna ama oğlum sağlıklı şükür

Slm kızlar yeni doğumlar var sanırım herkese hayırlı olsun.Biz oğluşumla aynı uykusuz biraz geceler ama olsun sağlıklıya şükür.Hala dikişlerden müzdaribim.Daha da sürecek herhalde.Süt konusunda sıkıntı çeken annişler ben humana steel tea,boza,bol su ne bulursam yapıyorum.Allah'a şükür arttırdı da bende mama takv,iyesi verıyordum.Doktor verme emdikçe artar dedi bende vermedim.İnşallah daha da gerek kalmaz.Yeni topiklerimiz var mı kilo topiği felan varsa link verseniz.Allah'a emanet olun :))

sea , tarcın haber veririm inşallah =) sizde tez vakitte kavuşursunuz bebeğinize
beklemeside zor yaa , korkuyla bekliyorsun hareketleri çok az ve zayıf iki günde bir takip oluyor o gün kontrol oldun diyelim sonraki iki gün tedirgin geçiriyorsun o yüzden sizinkiler sizi bekletmeden sizi gelir inşallah =)
dualarınızı bekliyorum sezeryana gerek kalmaz inşallah ...

hayırlı vakitte gelsinler yeter ki sağlıklı olsunlar ben sabırlıyım beklerim sorun değil :) hadi güzel haberler verelim gönlümüzdekiler hayırlı olsun inşallah

çatı muayenesinde zor da olsa yapabileceğimi ama sezeryana hazırlıklı olmam gerektiğini söylediler. hayır sunni sancı vermediler. çünkü sancım yeterince çoktu.sancının şiddetinden kustum bile. açılmam olmadı.6 saatte 1 cm çok az. bebek boğulacak diye korktular. normal doğum sancısıyla kıyaslayınca ameliyat sonrası çekilenler hiç birşey.

kızlar ben çok sıkıldım artık dayanamıyorum allahım gücüne gitmesin ama evde yat yat annemle otur otur yapacak iş yok vakit geçmiyo çok baskı yapıyo ağrılarım var.ama bana çok yalnızmışım gibi geliyo ağlayasım var.bebeğimi özledim.eşimede çok sinir oldum bugün.hafta içi okul hafta sonuda kahveye gidiyo 2 gündür kafayı yiycem ya ağlamak istiyorum.güya heyecanlı kahvede geçiyor heyecan. ben evde otur ağrı çek .....ya ççokkk moralim bozukkkkkkkkkkkkkk

Bende hala doğurmayanlardanım yarın dr randevum var ilk defa çatı kontrolü yapacak offff çok gerginim ya acısına falan takmıyorum da çoookkk utanıyorum ya Nasıl yatıcam oraya ya valla düşününce afakanlar basıyo.Allah yardımcımız olsun kadın olmak çok zor anne olmak çok kutsal...

Kızlar bende yarın sabah 8:30 da sezeryanla doğum yapacağım..

Dualarınızı esirgemeyin ne olur..

Yarın başka kimler doğum yapacaktı ya?

Ay cnm Allah yardımcın olsun zahmetsizce alırsın inşallah yavrunu kucağına...

Ay cnm Allah yardımcın olsun zahmetsizce alırsın inşallah yavrunu kucağına...

Sağol canım, inşaallah senide Rabb'im bir solukta kurtarır..
Çok zor bir süreç.. Hem taşımak, hem kavuşmak..
Rabb'im hepimize en güzel ve kolay şeklini nasip etsin...

ben varım ben varım yarın senle 9 dogurcam arkadaşım cok heyecanlıyım ben ya ayyyyyyy

Ayy canımsın sen yaa.... Valla songül ben bu panikle ne yapacağım yarın yaa..
Acayip tedirginim ve yenemiyorum bu tedirginliğimi..
Off sen nasıl öyle rahat girebildinki ameliyata yaaa....

kızlar bız bugun sosysal yaşantımıza dönduk hepten
kızım ve oğlumla babamız bızı akraba toplantısına göturdu 24 gunluk olduk artık
paşam evde bı uyudu maşalla bı daha acıkınca arandı emzırdım bıdaha uykuya devam ay öle ıyı geldıkı anlatamam hep evdede olmuyo
lohusa kadınında ınsan yuzu görmeye ıhtıyacı var dımı ama kızlar doğurunca evden cıkmamazlık yapmayın sakın ınanın cok moral oluyo cıkmazsanız alın sıze lohusa depresyonu

rabbim yar ve yardımcın olsun bütün sıkıntılarınızı gidersin inşaallah bebegini saglıkla kucagına alır dönersin evine ne mutlu sana

Ayy canımsın sen yaa.... Valla songül ben bu panikle ne yapacağım yarın yaa..
Acayip tedirginim ve yenemiyorum bu tedirginliğimi..
Off sen nasıl öyle rahat girebildinki ameliyata yaaa....

cnm benım ben yarende cok rahat gırdımde arasta bılıyosun bıraz rısklıydı amleyattan degılde ogluma bışşey olcak dıye cok korktum
bak ılk olarak onu duşun bebışte sağlık problemı olmadan gırcen cnm
tabı bıraz kaygıların olması normal ama bak sezeryan olan tum arkadaşalrımız rahatlıkla atlattı
cnm ınşalla sende atlatıcaksın bak senın dr un sea nın dr uda demış carpıntını doğumda kötu bı etkısı yokmuş
ınşalla cnm genel anestesıyle olursun uyandıgında herşey bıtmış olur cunku belkı canlı yaşamak o anda ordan kalkmayacagını bılmek belkı panık olayını arttırablır cnm

ohh loğusa kadına bak hele gezmelere başlamışş maşşallah arasa ervanın bebekliğine benziyor aynı hiç sesi çıkmıyo maşşalah ervada anca acıkınca uyanır emer sessizce uyurdu yine:) inşallah ablasına çeker bizim oğluşda:)
ben yaza kadar evde otururum kesin kızım ya hayatta çıkamam dışarlara valla araba olsa eş getir götür yapar ama olmayınca napcan işte evde oturcan mecbur,,buraya bi kar yağdımı kalkmıyo zaten:) bu kış evdeyimm hepppp ..yazında eve sokamazlar beni artık heralde:)

haha ay ınşalal cnm oğlun da benzer ervamıza
eşim olmasa bende haatta cıkamam cnm ya benım burda kolu omşuda yok hemen gırerdım depresyona valla
bak senın çıkamamana sevıdnım bı yerde ıhmal etmessın kk yı benı
yazın da bebış ele avuca geldımmı korkma cnm
ay bu arada ayfer hamıleymış öle sevndım kı
bı de yarın nılımızde guzel haberını alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…