2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar bu akşam acaıp lohusa terı dökmekteyım
ay hava soğudu doğalgaz yakıyorum mecbur bebışte var ama bana fazla gelıyo yangınlardyımmmmmm

sea :)) sen niye bu kadar acele ediyosun yaaaa daha gelmek istemio belki bebişin sabırsız olma :))
normal mi bekliosun sen ee çatı kontrolü yaptı mı doktorun?

ay ndn etmım ayol sıkıldım artık kızımın kıyafetlerını goruorum artık uzerınde gormek ıstıorum bıde cok merak edıorum cnm hamılelıgım boyunca dr lar neler neler soledı okadar uzdulerkı benı hala da devam edıolar yok zayıf bebek yok ırı deıl yok 2 hafta gerıden gelıo yok kafası kucukk daha sayımmı ben bunları duya duya bu zaman geldm ve bebegımı cok merak edıorum dogal olarak inş hepsını utandırarak gelecek dünyaya mınım kızım

burası aylardır kasım başı annelerinin istilasındaydı şimdi kasım sonu annelerine kaldı :))

kasım başları daha doguramadı şekerım kasım sonları na bı turlu sıra gelmıo :)) onlar kendılerını bılıo dimii neslihaannnn

yarencim 2 si de erkek bu gelecek olandan çok umutluyduk kız olacak diye o da erkek etti sana 3 evde bi de koca var etti sana 4 aslında pek hesapta yoktu minik.süprz oldu doğum kontrol hapı süprizi

haha benım kv gıbı onnda 3 oğlu var cnm ama hıc kız evladı aratmamışlar annecegızıme oda ucunu pırlanta gıbı yetıştırmış annem hep der bana kızlar hazır geldı 3 tanede kız torunu oldu
ay bu arad nasıl doğum kontrol hapından gebe kaldın ben 4.5 sene kullandım cnm arasa kadar anlatsana

kızlar bu akşam acaıp lohusa terı dökmekteyım
ay hava soğudu doğalgaz yakıyorum mecbur bebışte var ama bana fazla gelıyo yangınlardyımmmmmm

ayy yaren bende kara kara onu duşunuorum he ben terlıcem bebek uşucek nası yapcaz dıorum bakalım bebegın yattgıgı odayı yaksana cnm sadece sen yanmayan yerde dur ben ole yapmayı duşunuorum cok terlersem aklıma bı bu fıkır geldı bnmde

aman kuzum benım takılma bunlara banada ılkınde yanı kızımda 2800 dendı cıktımı 3500
hem ablamın doğdu 2800 oh mıs gıbı hemencık buyudu sağlıcakla gelsın cnm yeter dımı

benim oğlumun adı aras
şimdi uzun süre d.kontrol hapı kullandım böyle bir şey olmadı ama bir ara ocak gibi çok kötü grip oldum o dönemde hem hap hem antibiotik kullandım hiç saat atlamadım unutmadım da dr.un demesi kullandığım antibiotik ,kullandığım d.kontrol hapının etkisini azaltmış sonuncu buna denk geldi yani

cnm benı aslında en duşukte yakıyorum da ban geldı gelenler bu akşam ee evde ızımda var odaında takılıyo
bıde ben arası ayrı odada yatırmıyorum cnm gece ben yatana kadar oturdugumuz odada burdada sepetı var gece gunduz kavramını anlaması acısından gece yatana kadar oturulan odada yatırmak faydalı oluyo cnm
gunboyu gurultulu ısıklı aktıf ortam
gece ıse sessız loş gurultusuz ortam

aa kesınlıkle cnm antıbıyotık alkol ve bol çörekotu ıle kullanımda etkısını kaybedıyomuş cnm şok olmuşsunuzdur
demek senınde oğşunu adı aras nasıl huyu suyu memnunmsun kendnden

aa kesınlıkle cnm antıbıyotık alkol ve bol çörekotu ıle kullanımda etkısını kaybedıyomuş cnm şok olmuşsunuzdur
demek senınde oğşunu adı aras nasıl huyu suyu memnunmsun kendnden

maşallahı vardır arasın çok akıllıdır ablası gerçi her anneye yavrusu panda görünür

aman kuzum benım takılma bunlara banada ılkınde yanı kızımda 2800 dendı cıktımı 3500
hem ablamın doğdu 2800 oh mıs gıbı hemencık buyudu sağlıcakla gelsın cnm yeter dımı

orası öle cnm ama ne bılım cok yordular benı kac tane egıtım araştrmalara gttım 20.haftalarda cok uzulup agladım bıde bakıorum şmdı karnımda cok buyumedı acaba dıorum bebegım gerckten kucukmu ama carşmba gunu 2 950 50 cm dedı dr um daha neolsun dımı ama bnm boyum uzun galıba karnım ondan cok buyuk durmuo deyıp kndımı avutuorum işte saglkla bı alsaydm bnde kızımı kucagıma teyzesı dua et snde bıze ...

bak ıyı fıkır gunduz oturulan oda da tv seı ınsan sesı uyusun gecede sessz karanlkta durması mantıklı eee tecrubelı olunca ınsan bız daha yenı ogrencez bakalımm :))

bak cnm aras 3780 doğdu ve 37 haftalıktı
ınan benım karnımda öel cok kocaman degıldı yanı önceden buyuktu sonradan aras kafa ustu pozısyona gecınce kuculdu resmen
cnm valla tecrube var bazı konularda ama mesela ben gaz cıkarmayı doğru bılmıomuşum maşala asrasın sımdı gazı yok doğru teknık öğrendım uzman tv sagolsun

ya ev işinden felan deıl eve zaten kadın gelıo temızlıge felan hamılelıgımden beri..hanı doğum baslar yanımda kımse olmaz felan telaş yaparm yakın ya hemen cagırırım taksı alır gelır felan en azından bı destek olur dimi..valla kayınvalıdemden daha az cekınıorum canım ya bugun geldı ıste aksam hemen mutfaga gırdı bulasıkları yerlestırıo felan sagolsun..aman ne bilim fazlamı hassaslastım ne:)

ayy biliyodum senin böle dıceni var ya:))) kesın öle demıstır benım kızın dogurcagı yok en ıyısı gelınımle takılıyım dıe:))ay bu arada bugun merdıvenlerı cıkcam dedım ya, yaptım,oldu..o zamandan beri aşşagıya baskı yapıo ıse yaradı galıba ya hergun yapcam

kızlar benım erken dogum oldu 34+6 da dogum yaptım 2700 gram 45 cm dogdu sukur kuveze gırmedık bugun tam 33 gunluk olduk allah dogum yapmayanlarıda kurtarsın tek avazda....Eki Görüntüle 549769

maşallah allah analı babalı büyüyütsün bende yarın sezaryen olucam 38 haftalık alınacak erken olurmu küves gerekirmi diye içim içmi yiyor oğluşumu bende kucağıma alırım işallah sizlerin yazdığını okuyunca içim rahatladı biraz olsun ne olur bana da dua edin

selam kızlar
5 kasım saat 9.50 de kızım derin hazel sezaryenle dünyaya geldi. çok şükür herşey yolunda, sağlığı yerinde. doğum sonrası çok sıkıntım olmadı, iyileşme sürecim de hızlı. doktorumdan hastanemden çok memnun kaldım. sadece sütüm biraz az, mamayla takviye yapıyoruz. inşallah artacak diye umut ediyorum. şimdilik bu kadar, doğurmayanlara hayırlı doğumlar, doğum yapanlara da bebişciklerle mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…