yat kuzum yat herşey olacagına varır stres yapma. bu arada sen de izmir deydin di mi? ne soğuktu bugün ya. dün ki havadan eser yoktu. dışarı bi çıktım uçucam sandım. ben o işleri çoktan yaptım zor olucagını bildiğimden yorgan nevresim filan geçirdim kışlıkları çıkardım üzerime olmayan yazlıkları kaldırdım taa 1 ay önceden. ben de kıyafet bulsam ayakkabı uyduramıyom ayakkabı bulsam kıyafetim uymuyo. terlikle filan gezdim ayakkabı meselesi yüzünden. üşütmüşüm çok fena..:2:
strese girmekten kasıt ne ki canım.. suniyle doğuran bi sürü insan var okuyorum deminden beri.. korkma doktoruna söyle korkunu zaten 2 3 saat içinde onlar anlıyolarmış gidişatı olmadı bıraktırırsın.. normalde kaç saat beklerler bilmiyorum sormamışım ben doktoruma.iki günde bir çağıracak yarın yine gidecem doktora
40+3 oluyor yarın
aslında aşağı inmeside değil açılma olmaması iyi değil suni sancı ile açılma olmayabilirde
bebek strese girebilir ben ondan korkuyorum
evet izmirdeyim bugun birden soğudu hatta dün akşam bile ılıktı dedim bu hava nasıl soğucak, sabah ayaz gibiydi, eskiden olsa ucabilme ihtimalim vardı da şu halimle uçamam herhalde
strese girmekten kasıt ne ki canım.. suniyle doğuran bi sürü insan var okuyorum deminden beri.. korkma doktoruna söyle korkunu zaten 2 3 saat içinde onlar anlıyolarmış gidişatı olmadı bıraktırırsın.. normalde kaç saat beklerler bilmiyorum sormamışım ben doktoruma.
ay hiç güleceğim yoktu. sen resimde çıtıpıtı bişiye benziyon. o kadar şişmiş olabilir misin. ben normal kilomdan 10 kilo fazlayken hamile kaldım şimdi gülle gibiyim. sen o kadar yoksundur. bu arada beben 3 kg yu geçmiş benimkde bugün itibariyle 3 kilomuş.
:)) evet 51-52 kiloydum bir zamanlar şu an 66bana fazla geliyor tabi, hedefim max 65le tamamlamaktı ama olmadı işte, durdukça insan alıyor kilo 1 gün içnde 1,5 kilo aldım nasıl olduysa, hayırlısıyla bi dogursaydık da eksilmeye başlasaydık
strese girmekten kasıt ne ki canım.. suniyle doğuran bi sürü insan var okuyorum deminden beri.. korkma doktoruna söyle korkunu zaten 2 3 saat içinde onlar anlıyolarmış gidişatı olmadı bıraktırırsın.. normalde kaç saat beklerler bilmiyorum sormamışım ben doktoruma.
ay hiç güleceğim yoktu. sen resimde çıtıpıtı bişiye benziyon. o kadar şişmiş olabilir misin. ben normal kilomdan 10 kilo fazlayken hamile kaldım şimdi gülle gibiyim. sen o kadar yoksundur. bu arada beben 3 kg yu geçmiş benimkde bugün itibariyle 3 kilomuş.
verirsin verirsin ben 67 kiloydum şimdi 81 olmuşum annem kadarım yahu şoklardayım ama etim sıkı benim o kadar göstermiyorum
suni sancı veriliyor , sancı etkisiyle kaslar kasılıyor
annede açılma olmayıp bebek gelebilir veya annede açılma olur ama bebekte hareketlenme olmaz her iki durumda kasılmalardan dolayı bebeğin durumunda oluşabilecek komplikasyonlar için bebeğin strese girmesi oluyor Allah muhafaza ....
selam kızlar;
ben 5 kasımda doğumumu epidural spinal olarak yaptım,7kasımdada oğlumu aldım evime geldim.sizlerden ne var ne yok benden sonra kimler doğum yaptı.ayrıça bebişimde bende çok iyiyiz.yarın kontrolümüz var.
selam kızlar;
ben 5 kasımda doğumumu epidural spinal olarak yaptım,7kasımdada oğlumu aldım evime geldim.sizlerden ne var ne yok benden sonra kimler doğum yaptı.ayrıça bebişimde bende çok iyiyiz.yarın kontrolümüz var.
ilk gunaydın benden olsun topikte kımse kalmadı mı ne ben de Allah izin verirse pazartesi suni sancıyla doguracakmısım şeker oldugu için son haftayı beklıyemeyız dedi suni sancıyla doğum yapan var mı ?
iki günde bir çağıracak yarın yine gidecem doktora
40+3 oluyor yarın
aslında aşağı inmeside değil açılma olmaması iyi değil suni sancı ile açılma olmayabilirde
bebek strese girebilir ben ondan korkuyorum
ilk gunaydın benden olsun topikte kımse kalmadı mı ne ben de Allah izin verirse pazartesi suni sancıyla doguracakmısım şeker oldugu için son haftayı beklıyemeyız dedi suni sancıyla doğum yapan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?