ya kızlar bi de bugün çok üzüldüğüm bişi olduu.
bizim burda komşunun oğlu kanser hastasıydı. ilik kanseri. bi kızları vardı. ilik tutmamış. sonra ikinciye hamile kalmış eşi belki bu seferkinin tutar diye. adamın acileyeti olunca bebişi daha 7. ayında almışlar anne karnından iliği için. baba muhtemelen kurtulucak ama miniğin selası okundu bugün bi tuhaf oldum duyunca.
normal olacak bı akslk olmazsa senın ?
alttan muayaneyi 12 gibi oldum, saat 4 gibi tuvalete gittiğimde kahverengimsi lekelenme gelmiş, heyecan yaptım tabidoktoru aradım az evvel, muayene ettiğim için olmuştur dedi, hevesimi kursağımda bıraktı ağrı sızı yok şu an, ağrım olduğunda arıcam tekrar, acaba gelen nişam mıdır? öyle bekliyoz işte banyoya falan giricem şimdi ne olur ne olmaz
valla bnm dr her kontrolde plesenta ıyı dıo kndı kndıne konuşuo mal gıbı :) alttanda bakmıo zaten adam şey gorcek dıe odu patlıo buarada mıde yanmam bnmde hala gecmedı annem de dıo bebek hala aşagıya ınmedı demekkı hala mıdeye baskı yapıo yanma oluo dıo uff ama felaket bışı bıktım aynen kuzu kuzu beklıoz bakalım hyrlısı artıkkdaha tık yok ama bu ara bir mide yanması var çözemiyorum valla sana da oluyor mu ya kuzu kuzu bekliyoruz günümüzü...
normal dedi doktor hanım ama bi günümüz yok bekleyecez dedi korkuyoru plasenta yaşlanması olurmu diye o zaman sezeryanla doğurmak zorunda kalanlar varmış ....
Aaa bendede ritim bozukluğu var.. Yarın kardiyoloji doktorun ne diyecek çok merak ettim.. Mutlaka buraya yaz olur mu? Ben en başta gitmiştim doktora.. Yani ritim bozukluğum var, hamile kalsam sorun olur mu, doğumda olur mu diye.. Olmaz demişti.. Şİmdi aklıma takılıyor aslında gene.. Birde merak ediyorum, anestezide falan sorun çıkarıyormu acaba?
Ya canım bak ben HERŞEY NORMALSE normal doğum taraftarıyım, bunu en baştan belirttim zaten.. Ama doktora da güvenmek lazım. O hadi deyince inatla normale zorlamamak lazım.. Ama en başta normali bir denemek lazım diyorum ben.. Benim eltim 20 dakikada ve hiç sancısız doğuruyor bebeklerini.. 2 çocuğu var, ikisinide öyle doğurdu.. Ama 2.yi doğururken ben sezeryan istiyorum diye tutturdu. Şimdi bu şımarıklık değilde nedir Allah Aşkına..
Canım 4750 kg çocuğu doğurmak benim cesaretim değildi. Doğuma girmeden 3 gün önce bebeğe 3300 gr dendi ban.. Bende bunu naısl olsa doğururum dedim.. Ama çocuk doğunca 4750 çıktı.. Yoksa kafayı yemiş olmak lazım o bebeği doğurmaya kalkmak için...
yaa kızlar ped değiştirdim azcık gelmiş kahverengi, pamuk koydum biraz yine az evvel baktım, kahverengi olarak yine var, hani adet bitiminde olur ya onun gibi, ağrı falan yok, içimden bir ses bir gece ansızın gelebilirim mi diyor acep bilemedim
aaa coynes gelıo gelıoooooooo :))) hadı cnm hazrlklı ollll artıkkkkk bır gece deıl cnm bu gece bu geceeee
kız korkutma milletii gelse seninki gelirdi anam şimdiye kadar :))) bizde seni bekliyoz ha geldi gelecek derken coynesinki gelirmiş birde,
oda olmadı ben doğurayım bariiiii:)))
aaa coynes gelıo gelıoooooooo :))) hadı cnm hazrlklı ollll artıkkkkk bır gece deıl cnm bu gece bu geceeee
kız korkutma milletii gelse seninki gelirdi anam şimdiye kadar :))) bizde seni bekliyoz ha geldi gelecek derken coynesinki gelirmiş birde,
oda olmadı ben doğurayım bariiiii:)))
yaa kızlar ped değiştirdim azcık gelmiş kahverengi, pamuk koydum biraz yine az evvel baktım, kahverengi olarak yine var, hani adet bitiminde olur ya onun gibi, ağrı falan yok, içimden bir ses bir gece ansızın gelebilirim mi diyor acep bilemedim
ay bendede hala var mıde yanması valla soda ıcıorum gecıo ama cok sukur..benım hamur işi yada tatlı hazır gıdalar yıyınce oluyo..bu yasıma kadar mıde yanması nedır bılmezdm valla:26:daha tık yok ama bu ara bir mide yanması var çözemiyorum valla sana da oluyor mu ya kuzu kuzu bekliyoruz günümüzü...
normal dedi doktor hanım ama bi günümüz yok bekleyecez dedi korkuyoru plasenta yaşlanması olurmu diye o zaman sezeryanla doğurmak zorunda kalanlar varmış ....
valla bnm dr her kontrolde plesenta ıyı dıo kndı kndıne konuşuo mal gıbı :) alttanda bakmıo zaten adam şey gorcek dıe odu patlıo buarada mıde yanmam bnmde hala gecmedı annem de dıo bebek hala aşagıya ınmedı demekkı hala mıdeye baskı yapıo yanma oluo dıo uff ama felaket bışı bıktım aynen kuzu kuzu beklıoz bakalım hyrlısı artıkk
tmm cnm yarın dr dan gelınce yazarım burdan bakalım normal dogum yapabılırsın dıcekmı dr bnde bayadr var ama sen bıtane dogum yapmşsın hemde bebek ırı bı sıkıntı olmamış snde cnm rtım bozuklugu genelde doguştan olurmuş demekkı sakıncası yok ama bnm dr um bı kardıyolojıye gıt bı eko ceksınler dedı hoş durup dururken ekoda bışı cıkmıokı kac kere gttım carpıntı anında cekılmesı lazım cok şukur hamılelk boyunca carpıntım olmadı du bakalım ne dıcek yarın dr
canım doktorunu aradın mı bence hemen aramalısın ve vucut temızlıgını hastane cantanı gözden gecırmelısın cunku her an dogum baslayabilir...hadi saglıcakla al kucagına canımmmm
Kızlar alttan agrim var cok fecii doğmaz di mı öyle hemen bicak saplanır gibi bı de adeti gibi
ben en çok hamilelikten önce özel sağlık sig.nieyaptırmadım die kızıyorum kendime.medi life hastanesi de ii diolar bende hizmet has.de yapıcam allahın izniyle
ilk geldiğinde aradım canım alttan muayene olduğun içindir dedi, sancı falan yok beklemedeyim ben de ama işte az da olsa renk değişik geliyor
benimde öyle ağrım var ama iki gün geçti beklenen doğum tarihini , ne açılma ne de sancı ...
kızlar bugün doktora kontrole gittim.. kafam allak bullak oldu. bi anda hiç beklemediğim bi teklifle karşılaştım.
geçen perş. günü alttan muayene etmişti hiç bişey anlamamıştım. gıdıklanır gibi olmuştum sadece. bugün yine baktı bu kez baya bi kurcaladı kurcaladı canımı acıttı azıcık veee bebeğimin daha epey yukarıda olduğunu söyledi. açılmam falanda yokmuş.
bana demez mi
""pazartesi günü günün doluyo istersen salı günü suni sancı verebilirim sana !! ama açılman olmassa sezeryana geçiş yapabiliriz. sen bekle dersen en fazla 41 haftanın bitimine kadar beklerim yani 19 kasıma kadar.. o zamana kadar sancın gelmezse gene suni sancı deneriz ama heran sezeryan olma ihtimalin var ona göre hazırlan çünkü böyle giderse rahim azım suni sancıya cevap verebilecek gibi değilmiş ama bigünde de iinebilirmiş bebek. ''
42. hafta bitimine kadar bekleyenler var dedim. olabilir ama kakasını filan yapabilir beklemekte riskli olur dedi ben en fazla 41 hafta bitimine kadar beklerim dedi. yani daha da beklersen mesuliyet senin mi demek istedi bilemiyorum. şuan için suyunda plesentada bebekte problem yok onun için 19 una kadar beklicem. acaba daha da beklesem mi bilmiyorum. suni sancıyı yiyipte sezeryana alınmak cok kötü olsa gerek. aklıma gelen başıma gelicek galiba. salı günü gene gidicem muayeneye. olmadı haftaya pazartesi gel dicek yani 19 unda. ne dicem o zamana kadar açılmama olmassa bekleyelim mi dicem yoksa tamam suni deneyelim mi dicem yoksa direkt sezeryan mı olsun dicem ?? bilmiyorummm.
canım bu nişan denen şey kiminde bi hafta boyunca geliyomuş panik yapma. benim doktor bugün muayeneden sonra kanaman olabilir korkma dedi.suyun falan gelirse ya da sancın olursa öyle gel hastaneye dedi.
sen ne kadar beklicen canım günün geçmiş ne kadar geçti peki? bende de hiç bişi yok bebek yukardaymış.
bende aynı durumdayım günüm 2 gün geçti , açılmam yok sancım yok ...
çarşamba dolmuştu günüm cuma suni sancıyla doğurtalım dedi bende beklemeye karar verdim ama ne kadar .. eşim pazara kadar bekleyelim diyor benimde korkum senin gibi suni sancı alıp sonra sezeryana dönmek ...
bende aynı durumdayım günüm 2 gün geçti , açılmam yok sancım yok ...
çarşamba dolmuştu günüm cuma suni sancıyla doğurtalım dedi bende beklemeye karar verdim ama ne kadar .. eşim pazara kadar bekleyelim diyor benimde korkum senin gibi suni sancı alıp sonra sezeryana dönmek ...
hmmm evet araştırmalarıma göre öyleymiş hemen olucak diye birşey yok, stres oldum bir an, hayır bir de havalar birden soğudu, alale acele yorgan nevresim çıkardım, daha yazlıklar kalkacak, giyecek birşey de bulamaz oldum, bu gece gelir diye korktum, şimdi biraz daha iyiyim ruhsal olarak rahatça yatayım bari
cuma 40+2 olucaksın benimkide aynını dedi nedir bu aceleleri acaba anlamadım. bence sen de bekle 41 hafta bitimine kadar. o saate yine suniyle doğuracak olsan bile belki bebek biraz daha aşağıya inmiş olur daha kolay cevap verir sancılara. tabii 3 4 günde bi kontrol ol çağırmıştır zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?