2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Ayy bu nasıl bir hikaye yaa... Allah'ım sabır versin.. Biz duymaya bile tahammül edemedik, Rabb'im yaşayanlara sabırlar versin.. Ne acı birşey bu.. Cık cık aklımdan çıkmaz bir süre bu artık...

normal olacak bı akslk olmazsa senın ?

daha tık yok ama bu ara bir mide yanması var çözemiyorum valla sana da oluyor mu ya kuzu kuzu bekliyoruz günümüzü...
normal dedi doktor hanım ama bi günümüz yok bekleyecez dedi korkuyoru plasenta yaşlanması olurmu diye o zaman sezeryanla doğurmak zorunda kalanlar varmış ....

yaa kızlar ped değiştirdim azcık gelmiş kahverengi, pamuk koydum biraz yine az evvel baktım, kahverengi olarak yine var, hani adet bitiminde olur ya onun gibi, ağrı falan yok, içimden bir ses bir gece ansızın gelebilirim mi diyor acep bilemedim

valla bnm dr her kontrolde plesenta ıyı dıo kndı kndıne konuşuo mal gıbı :) alttanda bakmıo zaten adam şey gorcek dıe odu patlıo buarada mıde yanmam bnmde hala gecmedı annem de dıo bebek hala aşagıya ınmedı demekkı hala mıdeye baskı yapıo yanma oluo dıo uff ama felaket bışı bıktım aynen kuzu kuzu beklıoz bakalım hyrlısı artıkk

tmm cnm yarın dr dan gelınce yazarım burdan bakalım normal dogum yapabılırsın dıcekmı dr bnde bayadr var ama sen bıtane dogum yapmşsın hemde bebek ırı bı sıkıntı olmamış snde cnm rtım bozuklugu genelde doguştan olurmuş demekkı sakıncası yok ama bnm dr um bı kardıyolojıye gıt bı eko ceksınler dedı hoş durup dururken ekoda bışı cıkmıokı kac kere gttım carpıntı anında cekılmesı lazım cok şukur hamılelk boyunca carpıntım olmadı du bakalım ne dıcek yarın dr

aaa coynes gelıo gelıoooooooo :))) hadı cnm hazrlklı ollll artıkkkkk bır gece deıl cnm bu gece bu geceeee

aaa coynes gelıo gelıoooooooo :))) hadı cnm hazrlklı ollll artıkkkkk bır gece deıl cnm bu gece bu geceeee

kız korkutma milletii gelse seninki gelirdi anam şimdiye kadar :))) bizde seni bekliyoz ha geldi gelecek derken coynesinki gelirmiş birde,
oda olmadı ben doğurayım bariiiii:)))

kız korkutma milletii gelse seninki gelirdi anam şimdiye kadar :))) bizde seni bekliyoz ha geldi gelecek derken coynesinki gelirmiş birde,

kızım baksana bende azıcık pembe sıvı geldı devamı yok coynesın az az gelıomuş kahve rengı hemde daha ne olsunnnn :)) ay bı bebişimz daha gelıoooo :))

durun korkutmayın yaaaaaaaa, bi garibim zaten başım böyle hafif ağrıyor gibi adet öncesi de böyle başım ağrıcak gibi olur benim, yoksa ben adet mi olucam pembe değil ama kahverengi offfffff offf bu gece uyuyamam ben şimdi

canım doktorunu aradın mı bence hemen aramalısın ve vucut temızlıgını hastane cantanı gözden gecırmelısın cunku her an dogum baslayabilir... hadi saglıcakla al kucagına canımmmm

ay bendede hala var mıde yanması valla soda ıcıorum gecıo ama cok sukur..benım hamur işi yada tatlı hazır gıdalar yıyınce oluyo..bu yasıma kadar mıde yanması nedır bılmezdm valla:26:

benım dr.da öle ya kendı kendıne konusuo zaten pek konuskan deıl bıraz düz bı kadın ama eli hafifmiş meshur bı dr. oyuzden basladım gıdıorum ıste aman rahat doğurtsunda benı ısterse dilsiz olsun

canım doktorunu aradın mı bence hemen aramalısın ve vucut temızlıgını hastane cantanı gözden gecırmelısın cunku her an dogum baslayabilir... hadi saglıcakla al kucagına canımmmm

ilk geldiğinde aradım canım alttan muayene olduğun içindir dedi, sancı falan yok beklemedeyim ben de ama işte az da olsa renk değişik geliyor

ilk geldiğinde aradım canım alttan muayene olduğun içindir dedi, sancı falan yok beklemedeyim ben de ama işte az da olsa renk değişik geliyor

canım bu nişan denen şey kiminde bi hafta boyunca geliyomuş panik yapma. benim doktor bugün muayeneden sonra kanaman olabilir korkma dedi.suyun falan gelirse ya da sancın olursa öyle gel hastaneye dedi.

benimde öyle ağrım var ama iki gün geçti beklenen doğum tarihini , ne açılma ne de sancı ...

sen ne kadar beklicen canım günün geçmiş ne kadar geçti peki? bende de hiç bişi yok bebek yukardaymış.

bende aynı durumdayım günüm 2 gün geçti , açılmam yok sancım yok ...
çarşamba dolmuştu günüm cuma suni sancıyla doğurtalım dedi bende beklemeye karar verdim ama ne kadar .. eşim pazara kadar bekleyelim diyor benimde korkum senin gibi suni sancı alıp sonra sezeryana dönmek ...

hmmm evet araştırmalarıma göre öyleymiş hemen olucak diye birşey yok, stres oldum bir an, hayır bir de havalar birden soğudu, alale acele yorgan nevresim çıkardım, daha yazlıklar kalkacak, giyecek birşey de bulamaz oldum, bu gece gelir diye korktum, şimdi biraz daha iyiyim ruhsal olarak rahatça yatayım bari

cuma 40+2 olucaksın benimkide aynını dedi nedir bu aceleleri acaba anlamadım. bence sen de bekle 41 hafta bitimine kadar. o saate yine suniyle doğuracak olsan bile belki bebek biraz daha aşağıya inmiş olur daha kolay cevap verir sancılara. tabii 3 4 günde bi kontrol ol çağırmıştır zaten.

yaa günü geçenler de oluyor baya bence stres yapmayın, bizim akrabanın da günü geçti baya 41i doldurdu halen beklemek istiyordu da 41+ larda suni verdiler epidural da taktı o, çok rahat doğurdu, onun da ne sancısı var ne bir başka belirti, suni sancı daha sistematiktir, kolay sonuca ulaştırır, nadir yani suni sancı ile doğamayan çocuk, genelde anneler veya doktorlar dayanamadığı için sezeryana alıyorlar

yat kuzum yat herşey olacagına varır stres yapma. bu arada sen de izmir deydin di mi? ne soğuktu bugün ya. dün ki havadan eser yoktu. dışarı bi çıktım uçucam sandım. ben o işleri çoktan yaptım zor olucagını bildiğimden yorgan nevresim filan geçirdim kışlıkları çıkardım üzerime olmayan yazlıkları kaldırdım taa 1 ay önceden. ben de kıyafet bulsam ayakkabı uyduramıyom ayakkabı bulsam kıyafetim uymuyo. terlikle filan gezdim ayakkabı meselesi yüzünden. üşütmüşüm çok fena..:2:

iki günde bir çağıracak yarın yine gidecem doktora
40+3 oluyor yarın
aslında aşağı inmeside değil açılma olmaması iyi değil suni sancı ile açılma olmayabilirde
bebek strese girebilir ben ondan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…