Ayy ne güzel doğuran doğurana :)) Hoşgeldi kasım bebişlerii sıra bizede geliyo sAbır kızlarrr :2:
sabırda kalmadı artık nişan geldi bebekte tık yok tabı bende de korkuorum dıe cocugun da cıkası gelmıo wallaa
ay kızlar alemsiniz yahuuu
güle güle kıllan da çok enteresandı valla
kim kıllanmak isterki bu durumda bide birisi aman canım doktor fotografını çekip asacak değil ya demişti kim olduğunu hatırlamıyorum ama
bu yazılanlar insanı güldürüyor açıkçası
ne yapalım burasıda olmasa evde tek başına ınsan kafayı yer gırıp ıkı muhabbet edıozda zaman gecıo yoksa gececegı yok anacım tıkandı kaldı mllet patır patır doguruo biz bekleyelm daha
Hu huuu amma ağda muabbeti yaptık ya iyi ki açmışım, yakın olaydık da ağda partisi yapaydık bari hahaha, göbeklerimizi hoplata hoplata gülerdik.
Allahım yarebbim çok güldüm ya
Sea seni merak ediyorum çabuk haber verrr!
Doğum yapan güzellikler hepinizi tebrik ediyorum bebişlerinizle güzel günler görün inşallah
İnşallah maşallah da ben çok yoruldum hamişlikten ayol Bir de sanırım çok göbeğim kaşındığından hep açık geziyorum, tshirtlerim olmuyor, kocamınkilerden giyiyorum, dışarı pek çıkmadığımdan makyaj falan da yapmıyorum iyice Recep İvedik'e bağladım, şimdiden depresyona girdim galiba
Dün gece eşime sardım bayaa, sen beni artık beğenmiyorsun falan diye, kardeş olduk ya risk yok bişi yok sırf psikolojik:/
Sizde durumlar ne alem?
tey tey
cnm eşim yolda malum ıstanbul tarfıgı gelınce hemen cıkıp gdıoruz hastaneye bakalım ne dıeyecek dokttor bı gelşme olursa hastaneden 2 kelıme gırer yazarım sıze haber verırım dua edın aban bugun bı aksılk olmasn buarada soledklerın aynen bnm ıcınde gecerlı recep ıvedık gıbı OLDUMU ŞİMDİ HEPİMİZ MALUM KIL KIPCIK MAKYAJ YAPIORUM ARADA BARI ORDN YIRTALIM AMA KIYAFET VE AYAKKABI OLAY OLUO HER SEFERINDE NYSE AZ KALDI KIZ BNM ELLERIMDE EŞIMINKINDEN BUYUK OLDU HEE ADAM ELİMİ TUTUO YOLDA DIORUM TRAVESTI ELI GIBI DIMI AŞKIM DIORUM DA GULUŞUORUZ BU ARADA AYAKLARIMDA FİL AYAGI GIBI OLDU