• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Ayy ne güzel doğuran doğurana :)) Hoşgeldi kasım bebişlerii sıra bizede geliyo sAbır kızlarrr :2:

sabırda kalmadı artık nişan geldi bebekte tık yok tabı bende de korkuorum dıe cocugun da cıkası gelmıo wallaa:9:

ay kızlar alemsiniz yahuuu
güle güle kıllan da çok enteresandı valla
kim kıllanmak isterki bu durumda bide birisi aman canım doktor fotografını çekip asacak değil ya demişti kim olduğunu hatırlamıyorum ama
bu yazılanlar insanı güldürüyor açıkçası :D

ne yapalım burasıda olmasa evde tek başına ınsan kafayı yer gırıp ıkı muhabbet edıozda zaman gecıo yoksa gececegı yok anacım tıkandı kaldı mllet patır patır doguruo biz bekleyelm daha :31:

Hu huuu amma ağda muabbeti yaptık ya iyi ki açmışım, yakın olaydık da ağda partisi yapaydık bari hahaha, göbeklerimizi hoplata hoplata gülerdik.
Allahım yarebbim çok güldüm ya:9:

Sea seni merak ediyorum çabuk haber verrr!

Doğum yapan güzellikler hepinizi tebrik ediyorum:emir_bebek: bebişlerinizle güzel günler görün inşallah:nazar:

İnşallah maşallah da ben çok yoruldum hamişlikten ayol:49: Bir de sanırım çok göbeğim kaşındığından hep açık geziyorum, tshirtlerim olmuyor, kocamınkilerden giyiyorum, dışarı pek çıkmadığımdan makyaj falan da yapmıyorum iyice Recep İvedik'e bağladım, şimdiden depresyona girdim galiba:8:
Dün gece eşime sardım bayaa, sen beni artık beğenmiyorsun falan diye, kardeş olduk ya risk yok bişi yok sırf psikolojik:/

Sizde durumlar ne alem?
tey tey:4:

cnm eşim yolda malum ıstanbul tarfıgı gelınce hemen cıkıp gdıoruz hastaneye bakalım ne dıeyecek dokttor bı gelşme olursa hastaneden 2 kelıme gırer yazarım sıze haber verırım dua edın aban bugun bı aksılk olmasn buarada soledklerın aynen bnm ıcınde gecerlı recep ıvedık gıbı OLDUMU ŞİMDİ:9: HEPİMİZ MALUM KIL KIPCIK MAKYAJ YAPIORUM ARADA BARI ORDN YIRTALIM AMA KIYAFET VE AYAKKABI OLAY OLUO HER SEFERINDE NYSE AZ KALDI KIZ BNM ELLERIMDE EŞIMINKINDEN BUYUK OLDU HEE ADAM ELİMİ TUTUO YOLDA DIORUM TRAVESTI ELI GIBI DIMI AŞKIM DIORUM DA GULUŞUORUZ BU ARADA AYAKLARIMDA FİL AYAGI GIBI OLDU :9::36:

Ayy ne güzel doğuran doğurana :)) Hoşgeldi kasım bebişlerii sıra bizede geliyo sAbır kızlarrr :2:

sabırda kalmadı artık nişan geldi bebekte tık yok tabı bende de korkuorum dıe cocugun da cıkası gelmıo wallaa:9:

ay kızlar alemsiniz yahuuu
güle güle kıllan da çok enteresandı valla
kim kıllanmak isterki bu durumda bide birisi aman canım doktor fotografını çekip asacak değil ya demişti kim olduğunu hatırlamıyorum ama
bu yazılanlar insanı güldürüyor açıkçası :D

ne yapalım burasıda olmasa evde tek başına ınsan kafayı yer gırıp ıkı muhabbet edıozda zaman gecıo yoksa gececegı yok anacım tıkandı kaldı mllet patır patır doguruo biz bekleyelm daha :31:

Hu huuu amma ağda muabbeti yaptık ya iyi ki açmışım, yakın olaydık da ağda partisi yapaydık bari hahaha, göbeklerimizi hoplata hoplata gülerdik.

Doğum yapan güzellikler hepinizi tebrik ediyorum:emir_bebek: bebişlerinizle güzel günler görün inşallah:nazar:

İnşallah maşallah da ben çok yoruldum hamişlikten ayol:49: Bir de sanırım çok göbeğim kaşındığından hep açık geziyorum, tshirtlerim olmuyor, kocamınkilerden giyiyorum, dışarı pek çıkmadığımdan makyaj falan da yapmıyorum iyice Recep İvedik'e bağladım, şimdiden depresyona girdim galiba:8:
Dün gece eşime sardım bayaa, sen beni artık beğenmiyorsun falan diye, kardeş olduk ya risk yok bişi yok sırf psikolojik:/

Sizde durumlar ne alem?

cnm eşim yolda malum ıstanbul tarfıgı gelınce hemen cıkıp gdıoruz hastaneye bakalım ne dıeyecek dokttor bı gelşme olursa hastaneden 2 kelıme gırer yazarım sıze haber verırım dua edın aban bugun bı aksılk olmasn buarada soledklerın aynen bnm ıcınde gecerlı recep ıvedık gıbı OLDUMU ŞİMDİ:9: HEPİMİZ MALUM KIL KIPCIK MAKYAJ YAPIORUM ARADA BARI ORDN YIRTALIM AMA KIYAFET VE AYAKKABI OLAY OLUO HER SEFERINDE NYSE AZ KALDI KIZ BNM ELLERIMDE EŞIMINKINDEN BUYUK OLDU HEE ADAM ELİMİ TUTUO YOLDA DIORUM TRAVESTI ELI GIBI DIMI AŞKIM DIORUM DA GULUŞUORUZ BU ARADA AYAKLARIMDA FİL AYAGI GIBI OLDU :9::36:

ya kzlar bışı slıcem bende bole bı karın agrısı var nasıl desem hanı ayıptr solemesı ıshal olunca ınsanın karnı agrırya o şeklde karnm agrıo kac gundur acaba nuda dogum belrtısı olabılır pufff :26:

ay cnm sorma evde gıyındım beklıorum eşımı yolda gelıo anca bakalım dua et cıcı bana en kısa surede gelşmelerı yazarım sıze bakalım ne dıcek yada ne yapck dr :18:

Ay hadi kuzum dualarım seninle iyi haberlerle gel inşallah cati muayeneni yapar kesin ama korkma dün benim komşu olmuş hiç abartildigi gibi değil dedi inşallah sen de öyle dersin Nst bakar off sabır kalmadı yaa bebislere kavuşalım hayırlısı ile inşallah ;)

Sen bunu da Dr a mutlaka söyle senin cadı geliyo yakındır inşallah demek ki artık ;)

ayy asyacım var ama ole cok sıksık vc ye gıdecek kadar deıl:18:

bende heyecan yaptm şmdii umarım güzel haberlerini alırız.darısı başıma hihihihi :))

tmm kızlar sız bana dua edın ben cıkıorum smdı ıyı hbrlerle donucem inş...hadı optum sızı ve bebişlerınızı grşrz :54:

Sizde durumlar ne alem?

aynı benimkiler şikayetlerin valla kız kilolarıma taktı benimkide bi zayıflasan hayalleri kuruyor bende bi rahat bişey giyemiyorum eşimin eşofmanlarını giyiyorum makyaj falan yapsak nolcak popo arkadan çıkıyor göbek önden ne giysen fil gibi :D

ay sorma evde tek başıma bi gelenim yok :) hakkat ya son 15 gün millet gününden önce doğuruyor benim doktorumda bana şu gün bişey yapalım demiyo ya patladım böle fil gibi gezmekten çoraplarımı bile giyemiyorum zorlanıyorum :D

kendime aynada bakarken eski halimi çok özlüyorum ya nerde o sütun gibi bacaklar şimdi selülit esir aldı şişti :D

Hiç sormayın kızlar benim hem şişti hem selilut doldu hem de alt tarafa kadar çatır çatır çatladı göbekte tek bı catlak yok ama diz arkalarım iç bacaklarim çatladı :(

benm tek bi çatlağım bile yok bu saatten snrada olmaz sanırım.çatıur çatır çatlarm die düşünüyordm aksine.kilo almamanın faydaları sanırım :)

bebişini kucağına alda sağsağlim kilolar,selülitler her türlü gider yavaş yavaş.hiç kafana takma düzenli egzersiz,bitki çayları,diyet toparlarsın kısa sürede :) ben 9 kilo aldım 1 haftam kaldı iştahım iyice bi açıldı 10 kiloyla tamamlıcm sanırım :9: bebişin kilosu nasıl ??

benim paşam da dünyaya MERHABA DEDİ :) en sonunda DOĞURDUM :)

MUHAMMED BARLAS artık kucakta :)

20 gün erken geldi. 3220 gr. ve 51 cm. olarak dünyaya geldik.

dün akşam 9 da biraz sancı ve suyum geldi. hastaneye geldik. saat 11 dik ve 1.5 cmdi açılmam sonra saat 12:30 gibi açılma 4 cm. oldu ve epidurali taktılar. saat 3 oldu ve açılmam da 9 cm olmuştu. itmeye çalıştım. biraz oldu gibi derken doğumhaneye aldılar bizi. ama doğum hanede e kadar itsemde olmadı. dr. aşağıdan büyük bir kesik attı. oğlumu zorla çıkardı. çatım darmış açılmaya rağmen oğluşun kafası büyükmüş. zorla çekti ve oğluşum doğdu. çok şükürler olsun 3:10 da artık göbek bağımız kesilmiş temizleniyordu. babası da resimler çekiyordu. eşimde girdi doğuma. ve iki gece eşim kalıyor sadece yanımda :) aile oldukk...aşağıda komple dikiş var. d.r sayı söylemedi 20 den fazla bile olabilir. yanıyor canım. ama sağlıklı ya oğlum gözüm görmüyor.
sütüm henüz gelmedi. bebeğim emmemiyor. o yüzden serum takıldı. kan şekeri düştüğü için. dün gece 4 den bugün saat 1 e kadar yanımdaydı. mememde uyudu. öyle güzel bir duygu ki..

Rabbim hepinize tez zamanda sağlıkla almayı nasip etsin.
5 kasım annelerine bakarken 5 kasım gecesi gidip 6 kasım annesi oldum :))

oğlum çok tatlı teyzeleri bir ara resimde eklerimmm...

yarın çıkıcaz hastaneden...

Aaa v erca doğurdun mu.. Bizim tarihlerimiz aynıydı.. Hadi göüzn aydın, kurtuldun sende.. Darısı başımıza...

ervacım bir tek seninle ben bu genital bölge ağrısını yaşıyoruz sanırım, benim bebek başını kanala sokmuş doktor ağrının bundan olduğunu söyledi, sanırım senin bebekte başını kanala soktu ondan hissediyorsun bu ağrıyı. ben öncesinde sadece kasıklarımda hissediyordum kanala başını sokunca genitalde de hissetmeye başladım.

Kızlar bende 2 aydır var o ağrı.. Özellikle de yatınca artıyor.. Bence hiçbirşey, hiçbirşeyin belirtisi değil.. Sadece bazı bünyeler kafasına göre takılıyor...

ayy deme erva korkutma benı kız valla aynen bnde kndıme şırdım nasıl aramadm dıe ama sanırım korkudan arayamadım nede olsa yarın kontrol var ne kadar korksamda mecbur gdıcem artık dualarınızı beklıorum kızlar :16:

Sea korkma canım benim 1 ay kadar önce kanamam oldu, hemen acile gittim, nst de hiçbirşey çıkmadı.. Dr. bazen böyle olduğuınu söyledi.. Bak 1 ay oldu hala tık yok bende de..

Back