merhaba kızlar.uzun zamandır yazamadım. doğum yaptım.suyum azaldığı için doktorum acilen alması gerektiğini söyledi.31 ekim sabah saat 7 buçukta hastaneye yatışım yapıldı.önce lavman yapıldı.saat 8den itibaren de suni sancı verilmeye başlanıldı.saat 12 e doğru sancılarım 3 dakikada bir gelmeye başladı.ebe kontrol ettiğinde 3,5-4 gibi doğum gerçekleşir dedi.saat 1 de sancıdan duramamaya başladım.bu sırada bebeğin kalp atışları düştü.bana hemen oksijen verilmeye başlandı.saat 1 buçukta doktorum kontrole geldi.muayene etmesiyle "çabuk doğumhaneyi hazırlayın" diye bağırması bir oldu.meğer bebeğin başı çıkmaya başlamış.beni yatakla doğumhaneye götürdüler.masaya yatıracakları vakit şiddetli bir şekilde ıkınma hissi vardı.ben ıkınma geldi diye bağırdım.doktorum da sakın ıkınma derin nefes al dedi.sancı geçince beni masaya aldılar.hemen batikonlayıp iğnem yapıldı.doktor kesi atamadan bebeğin başı çıktı.omuzlarının çıkması için doktorum eliyle yırtmak zorunda kaldı.ve saat 13:42 de bebeğim kucağımdaydı.
doktorunuza güvenin ve sakın normal doğumdan korkmayın.doktorum ısrarla normal doğum yapmamı istedi.iyiki ona güvenmişim.şimdi en büyük sorunumuz süt.Allah herkese benim gibi doğum nasip etsin.
canım hayırlı olsun Allah analı babalı buyutusun ınsallah sutunde gelır...