- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 158
- 39
amin canım inşaallah.öncelikle gözün aydın inşaallah bebeginde bi problem cıkmaz da sag selim evinize dönersinz darısı bizlere artık tebrik ederim rabbim analı-babalı büyütmeyi nasip eylesin
inşallah amin..canım çok üzüldüm ,umarım bebeğin biran önce anneciğinin sütünü içmeye başlar.o kadar küçük ki kıyamam ben ona...bebekler doğduktan sonra 2 gün emmeseler de açlığa dayanabiliyorlar.umarım çabucak iyileşir bebeğin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
kan şekeri seviyesinni düşmemesi gerekiyor canım. kan şekeri düşerse çok ciddi sorunlar çıkabiliyor. o yüzden bizim miniğin elinde damar yolu açık sık sık ölçüyorlar...
serumla besleniyor arada...
inşallah iyileşir yarını bekliyoruz bakalım.
amin canım..ERCA canım dualarımız bebeğin için inşallah temiz çıkar sonuçları, bazen böyle kusmalar görülebiliyor, iyi düşün iyi olsun canım Allah başka dertler vermesin
SEA nerdesinnnnnn sennnn kızım öğlen bi gittin gelmedin kesin doğurdun sen kesin
ben de karnım burnumda salak gibi geziyorum yollarda doğurcam bu gidişle gelen geçen bana bakıyor zaten, sinir olmaya başladım normal vücut ölçülerine bi dönseydik hayırlısıyla
bugun pek hareket de hissedemedim canım sıkıldı iyice evhamlanıyorum artık bugun nstye gideyim mi dedim ama yarın 11 de randevum var inşallah bir sıkıntı yoktur, yarın çatı muayenesi yapar gibime geliyor hayırlısı bakalım bekle bekle sıkıntılar basıyor artık
sonuçlar sadece batın grafi sonucunu bebek cerrahisi inceledi. birşey görmediğini söyledi lavman yaptırdı. onu da mı tahlil ettirecek bilmiyorum. bu gece serumla beslensin yoğun bakımda kalmasına karar verildi. ve yarın sabah süt verilecek yine çıkartırsa ilaçlı film çekilecek