• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
öncelikle gözün aydın inşaallah bebeginde bi problem cıkmaz da sag selim evinize dönersinz darısı bizlere artık tebrik ederim rabbim analı-babalı büyütmeyi nasip eylesin:nazar::nazar::nazar::nazar:
amin canım inşaallah.
canım çok üzüldüm ,umarım bebeğin biran önce anneciğinin sütünü içmeye başlar.o kadar küçük ki kıyamam ben ona...bebekler doğduktan sonra 2 gün emmeseler de açlığa dayanabiliyorlar.umarım çabucak iyileşir bebeğin, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
inşallah amin..
kan şekeri seviyesinni düşmemesi gerekiyor canım. kan şekeri düşerse çok ciddi sorunlar çıkabiliyor. o yüzden bizim miniğin elinde damar yolu açık sık sık ölçüyorlar...
serumla besleniyor arada...
inşallah iyileşir yarını bekliyoruz bakalım.

ERCA canım dualarımız bebeğin için inşallah temiz çıkar sonuçları, bazen böyle kusmalar görülebiliyor, iyi düşün iyi olsun canım Allah başka dertler vermesin
SEA nerdesinnnnnn sennnn kızım öğlen bi gittin gelmedin kesin doğurdun sen kesin :52::52::52:
ben de karnım burnumda salak gibi geziyorum yollarda doğurcam bu gidişle gelen geçen bana bakıyor zaten, sinir olmaya başladım normal vücut ölçülerine bi dönseydik hayırlısıyla
bugun pek hareket de hissedemedim canım sıkıldı iyice evhamlanıyorum artık bugun nstye gideyim mi dedim ama yarın 11 de randevum var inşallah bir sıkıntı yoktur, yarın çatı muayenesi yapar gibime geliyor hayırlısı bakalım bekle bekle sıkıntılar basıyor artık
amin canım..

sonuçlar sadece batın grafi sonucunu bebek cerrahisi inceledi. birşey görmediğini söyledi lavman yaptırdı. onu da mı tahlil ettirecek bilmiyorum. bu gece serumla beslensin yoğun bakımda kalmasına karar verildi. ve yarın sabah süt verilecek yine çıkartırsa ilaçlı film çekilecek:(

benim olmadı ama gebelikten dolayı olabiliyormuş, bence çok takma doktorlar neler görüyorlar, limon suyu falan sürme canım yakar bi de içine kaçar bişi olur, bi doğuralım ondan sonra geçmezse çaresine bakarsın

artık öle yapıcaz.bazen bende diorum neler görüolardır hastanede die bazen de aklıma gelio işte ne hale geldim diorum :) hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alsam bütün takıntılarım gidicek ama beklioruz bnmde 12 kasım da olacak kısmetse doğum tabi cumartesi muayene var. dr.hadi doğuma demezse. hayırlısıyla hepimiz için güzel doğum olur inş. bebişlerimizi sağlıklı eli ayağı düzgün bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin allahım

amin canım inşaallah.
inşallah amin..
kan şekeri seviyesinni düşmemesi gerekiyor canım. kan şekeri düşerse çok ciddi sorunlar çıkabiliyor. o yüzden bizim miniğin elinde damar yolu açık sık sık ölçüyorlar...
serumla besleniyor arada...
inşallah iyileşir yarını bekliyoruz bakalım.

amin canım..

sonuçlar sadece batın grafi sonucunu bebek cerrahisi inceledi. birşey görmediğini söyledi lavman yaptırdı. onu da mı tahlil ettirecek bilmiyorum. bu gece serumla beslensin yoğun bakımda kalmasına karar verildi. ve yarın sabah süt verilecek yine çıkartırsa ilaçlı film çekilecek:(

canım cok gecmıs olsun inşallah en kısa zamanda atlatırsınz bu sorunu...belkı daha adapte olamamıstr dış dunyaya bılgım yok bu konuda ama inşallah yoluna gırer hayırlısıyla..

Kızlar bende 2 aydır var o ağrı.. Özellikle de yatınca artıyor.. Bence hiçbirşey, hiçbirşeyin belirtisi değil.. Sadece bazı bünyeler kafasına göre takılıyor...

slm cnm merak etme bende de aynı mevzu var yatınca sağa sola dönerken sancı gelio maalesef.bebek aşağı baskı yaptığı için kafasıyla o yüzden sancılar oluo.mümkün olduğunca sol tarafa yatmaya gayret et.o zaman bütün sancıların hafiflicektir.

ya kızlar bende de 2 aydır yatma kalkma problemi var tabi, kasık ağrısı da var ama bu genital ağrısı 3-5 gündür var çünkü kanala girmiş kafası.

ya bir de sizde şeyinizde bebek bir anda fırlicakmış gibi bir iğneleme oluyor mu ya da çiş kaçırıcakmışsıniz gibi :) birazcık ayakta kalsam bu şekilde oluyor.

Son düzenleme:
ya kızlar bende de 2 aydır yatma kalkma problemi var tabi, kasık ağrısı da var ama bu genital ağrısı 3-5 gündür var çünkü kanala girmiş kafası.

ya bir de sizde şeyinizde bebek bir anda fırlicakmış gibi bir iğneleme oluyor mu ya da çiş kaçırıcakmışsıniz gibi :) birazcık ayakta kalsam bu şekilde oluyor.

olmaz mı canım idrarımı yapıorum çıkıorum lavabodan sanki hiç yapmamışım gibi oluorummm.:) bebeğin kafası çıkıcakmış gibi değil mi işte o genital bölgeye gelen ağrıının bi çeşidi diğeri de sanki bişi sokuolar bıçak saplanır gibi vajinama sancı girio dr a söledim normal dedi yerleşmede olduğu için

Canim bı kac sayfa once konuşmuştuk aslında ben de ve bı kac kisi de daha aynı durum
Var hatta koltuk altım da aynı ama yapacak bısey yok artık doğumdan 3-4 ay sonra kendiliğinden geciyormuş ya sabır :)

bende var.ama kafama takmıyorum.koltukaltı ve boynmdada var.kime sorduysam doğumdan sonra kendiliğinden geçtiğini söylüyor.

olmaz mı canım idrarımı yapıorum çıkıorum lavabodan sanki hiç yapmamışım gibi oluorummm.:) bebeğin kafası çıkıcakmış gibi değil mi işte o genital bölgeye gelen ağrıının bi çeşidi diğeri de sanki bişi sokuolar bıçak saplanır gibi vajinama sancı girio dr a söledim normal dedi yerleşmede olduğu için

aynennnn :) bu belirtiler acaba doğumun çok yaklaştığını gösterir mi?

doktorun belirtilerine vs. bakarak herhangi bir doğum tarihi tahmini yaptı mı canım?

teşekkür ederim kızalr. amiin iyileşsin de eve gidelim artık.

oğlum akşam yoğun bakımdaydı. bgün çıkardılar yanıma verdiler. süt sağdık içirdiler kustu. mama yedirdiler kustu... epey aradan sonra yine yedirdiler kustu.

akşam midesini yıkamışlar midesinin boş olduğundan da eminler yine de yediğini aynen kusuyor.

şimdi idrar tahlili,batın grafisi,ultrason ve tam teşekküllü kan tahlili yapıcaklar...

çocuk cerrahisi ve çocuk dr.u inceleyecek:(
:43:

Rabbim aşamayacağımız dert keder vermesin inşallah.

Er-ca
Öncelikle hayırlı olsun canım..
Bebeğinin durumuna çok üzüldüm inan.. Umarım batın grafisinde neyin ne olduğu çıkar meydanada bebeğinin tedavisi hemen olur alırsın kucağına.. Aynen dediğin gibi tatlım allahın aşılmayacak veya dermansız dert vermesin.. Bizi evlatlarımızla sınamasın.. Dualarım sizinle.. Allahım yardımcınız olsun..

crv erca kızlar gözunuz aydın bebışlerınız olmuş
erca cnm benım ınşalla tez zmanda bebışını kucagına alırsın dualarımız senınle unutma

SEA kızım nerdesinnn sennn çatladık burda tek kişi misin iki kişi mi :D
ne dedi doktorun çatı muayenesi oldun mu?

sea,,, doğurdunmu kızz yoksa nerdessinn?

ERCA canım dualarımız bebeğin için inşallah temiz çıkar sonuçları, bazen böyle kusmalar görülebiliyor, iyi düşün iyi olsun canım Allah başka dertler vermesin
SEA nerdesinnnnnn sennnn kızım öğlen bi gittin gelmedin kesin doğurdun sen kesin :52::52::52:
ben de karnım burnumda salak gibi geziyorum yollarda doğurcam bu gidişle gelen geçen bana bakıyor zaten, sinir olmaya başladım normal vücut ölçülerine bi dönseydik hayırlısıyla
bugun pek hareket de hissedemedim canım sıkıldı iyice evhamlanıyorum artık bugun nstye gideyim mi dedim ama yarın 11 de randevum var inşallah bir sıkıntı yoktur, yarın çatı muayenesi yapar gibime geliyor hayırlısı bakalım bekle bekle sıkıntılar basıyor artık

sea nerelerdesın sen anlat bakım cabuk bız kafamızda doğum hıkayelerı yazmaya başladık bak he

ay kızlar geldım geldım yok anam gene doguramadım onuda gec ne dedıysem adama alttan baktıramadım herşey yolunda bebek kanalda o gelen pembe sıvı nişanmış nişan geldkten snra 48 saat ıcınde dogum olur olmazsa bıle sıkıntı yok bekle dedı :1: buarada bebegımde 2 940 olmuş 50 cm olmuş teyzelerı okadarda hevesle gtmıştım dogurucam dıe ama fıs oldu artık bekle dedı dr gerılme dedı bıde warmı ben yokken doguran eden kızlar ben sıze bışı dıyımmı bız çamış gıbı 11 ayda dogurcaz bu gıdışle :9: zaten çamıştanda bı farkım kalmadııııı heryerım şimşişşşşşşş

hamilelik takvimin bitmiş baksana :D sen ne zaman gidiyorsun doktora acaba ne dicek, günü dolunca hemen alma taraftarı mı yoksa 1 hafta falan bekler mi acaba?

bugün gittim ,istersem cuma günü suni sancı ile doğum başlatılabilir
beklersemde en fazla bir hafta diyor önümüzdeki hafta neticelenir dedi
çok zor bir durum beklesem mi , beklemesem mi ... =(

bıde dedımkı arada kafası yukarı cıkıo adam guldu o kafası deıl poposu yer deıştırıodur bı saga bı sola dondurur poposunu kafası artık aşagıdan yukarı donmez bu saatten snra dedı adammmm bnde dedım koca popolu kızım bnm anası gıbı tabı bunu cıkınca eşıme dedımm:21:

ay kızlar geldım geldım yok anam gene doguramadım onuda gec ne dedıysem adama alttan baktıramadım herşey yolunda bebek kanalda o gelen pembe sıvı nişanmış nişan geldkten snra 48 saat ıcınde dogum olur olmazsa bıle sıkıntı yok bekle dedı :1: buarada bebegımde 2 940 olmuş 50 cm olmuş teyzelerı okadarda hevesle gtmıştım dogurucam dıe ama fıs oldu artık bekle dedı dr gerılme dedı bıde warmı ben yokken doguran eden kızlar ben sıze bışı dıyımmı bız çamış gıbı 11 ayda dogurcaz bu gıdışle :9: zaten çamıştanda bı farkım kalmadııııı heryerım şimşişşşşşşş

valla burda heveslendik biz, ben dedim kesin doğurcak bu kız, hatta o kadar heyecanlandım ki tuvalete taşındım :D, benim doğumum başlasa zaten heyecandan birkaç defa büyük tuvalet yaparım herhalde lavmana falan gerek kalmaz bana :52: çatı muayenesi de yapmamış demekki uygun görüyor, gerçi ugsde de görülür kemikler belki ondan yapmıyordur, bi de senin günün var daha, baksana günü dolup da bekleyenler var biz de bu gidişle öyle olucaz :(

ayy çok gıcık bir durum yaaa, valla ben günüm dolunca hemen alınsın isterim şimdiden bile sabredemiyorum, normalde sabırlıyımdır ama bu dogum konusunda iyice sabırsız oldum, bir an önce doğursak da rahatlasak, şimdiden plan yapıyor 10,11,12 bu gunlerden birinde dogsa güzel oluyor tarih olarak, 10.11.12 11.11.12 veya 12.11.12 iyice sıyırdım :37:

bıde dedımkı arada kafası yukarı cıkıo adam guldu o kafası deıl poposu yer deıştırıodur bı saga bı sola dondurur poposunu kafası artık aşagıdan yukarı donmez bu saatten snra dedı adammmm bnde dedım koca popolu kızım bnm anası gıbı tabı bunu cıkınca eşıme dedımm:21:

bugun de hareket etmedi korkuttu beni ama demin yukarlarda bi kıpırdanma oldu, hareketleri az bugun yarın kontrolum var bakalım 3 kilo oldu mu acep minnak bebeğim benim, çatı muayenesi yapar mı bilemiyorum

haftası aynı olanlar aynı belirtileri yaşıyoruz bu güzel herşey yolunda sevinebiliriz bebişler en fazla 3 haftası var kızlar ya sabırrr inşallah doldururlarda gelirler Amin

kesinlikle bekle ben yerinde olsam beklerdim acele etmeyin kuzum ya bu kadar bekledik ya sabır

haha bz senı doğurdu saydık bıldık nedense ay bıde daha 2 haftan var cnm benım ne bu acele

kızlarrrr bugün kontrolümüz vardı dr istersen şimdi bile alabiliriz bebeği dedi ayyy korku sardı beni yok p.tesi olsun dedim Allahın izniyle pazartesi oğluşumu alıcam kucağımaa :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back