bende aynı yataktan aldım. içine uygun bişe bulamadım, çok aramıştım. en sonunda erkek bebek olduğu için denizci desenli, beyaz üzerine mavi çapalı bi uyku seti aldım. ama içime tam sinmedi gidip bi de fisto, göbekli nevresim takımı aldım. içine de sarı satenli yün yorgan yaptırdım. alt değişme yerine de kenarları fırfırlı süslü beyaz altaçma seti aldım. marka adlarını bilemiyorum ama bu yatağa uygun ölçülerde bulmak çok zor oluyor. ayrıca kenar koruması olan bi set almamamı , gereksiz olduğunu söyledi herkes.bende öyle yaptım.
Herkese iyi geceler nasılsınız bayanlar
BEN ECRİN AFRA
SALI AKŞAMI 09:46 DA DÜNYAYA MERHABA DEDİM
KİLOM : 2760
BOYUM :46 CM
sonunda vakit bulup girebildim , bebeğimde bende iyi biraz sarılığımız var ama iyiye gittiğini zannediyorum
bu arada geçmişi okuyamadım doğum yapanlara sağlık sıhhat ve bebekleriyle mutluluk diliyorum ..... doğuma gideceklerin de allah yardımcısı olsun, sağlıklı sıhhatli gelin inş......
doğum hikayemi daha sonra yazarım inş. kızım ve ben çok zor zamanlar atlatık , benim mucizem o ölümlerden döndükordonunda düğüm varmış , birde 3 kere boğazına dolanmış kızımın , onun üstüne kızım kakasını da yapmaya başlamış eğer suyum gelmesydi ne yapardım ne olurdu hiç düşünmek istemiyorum
Kizlar sabahi zor ettim güneş doğana kadar dakikalar saat gibiydi sanki.
8de evden çıkacağiz Allahin izniyle bugün ya bebeğimle dönerim eve yada biraz daha bekletenilir dr. Ama inanim ben çok yiprandim bebeğimi sağ salim kucağima almak istiyorum. Size bir yillik hamilelikte çikan hastalik başliklarini şöyle sıralayayim
1.bebek çok küçük
2.kalp atışı yok
3.bebek öldü
4.kürtaj
5.2.hamileliğim
6.triodim 2 kati yüksek
7.düşük riskim
8.düşük iynesi tedavisi
9.şekerınsülün kullaniyorum
10.vucutta fazla ödem sürekli yürüyüş
11.tansiyon
12.plasenta yaşlanması
Bunlari duya duya üzüle üzüle bu zamana geldim siz de benim yerimde olsaniz bebeğinizi artik kucağiniza almak istersiniz eminim.
Bugün doğum yapacak arkadaşlarimiz Allah Yar Ve Yardımcımız Olsun inaşallah...
Herkese iyi geceler nasılsınız bayanlar
BEN ECRİN AFRA
SALI AKŞAMI 09:46 DA DÜNYAYA MERHABA DEDİM
KİLOM : 2760
BOYUM :46 CM
sonunda vakit bulup girebildim , bebeğimde bende iyi biraz sarılığımız var ama iyiye gittiğini zannediyorum
bu arada geçmişi okuyamadım doğum yapanlara sağlık sıhhat ve bebekleriyle mutluluk diliyorum ..... doğuma gideceklerin de allah yardımcısı olsun, sağlıklı sıhhatli gelin inş......
doğum hikayemi daha sonra yazarım inş. kızım ve ben çok zor zamanlar atlatık , benim mucizem o ölümlerden döndükordonunda düğüm varmış , birde 3 kere boğazına dolanmış kızımın , onun üstüne kızım kakasını da yapmaya başlamış eğer suyum gelmesydi ne yapardım ne olurdu hiç düşünmek istemiyorum
Kizlar sabahi zor ettim güneş doğana kadar dakikalar saat gibiydi sanki.
8de evden çıkacağiz Allahin izniyle bugün ya bebeğimle dönerim eve yada biraz daha bekletenilir dr. Ama inanim ben çok yiprandim bebeğimi sağ salim kucağima almak istiyorum. Size bir yillik hamilelikte çikan hastalik başliklarini şöyle sıralayayim
1.bebek çok küçük
2.kalp atışı yok
3.bebek öldü
4.kürtaj
5.2.hamileliğim
6.triodim 2 kati yüksek
7.düşük riskim
8.düşük iynesi tedavisi
9.şekerınsülün kullaniyorum
10.vucutta fazla ödem sürekli yürüyüş
11.tansiyon
12.plasenta yaşlanması
Bunlari duya duya üzüle üzüle bu zamana geldim siz de benim yerimde olsaniz bebeğinizi artik kucağiniza almak istersiniz eminim.
Bugün doğum yapacak arkadaşlarimiz Allah Yar Ve Yardımcımız Olsun inaşallah...
cnmmmm kaldı 1 hafta
40. Haftayı doldurunca beklemeyecek mısın peki?ben de 6 kasım :) tabi normal doğum başlarsa deneyecem ama gelecek gibi değil rabbim sağlıklıca kavuştursun inşallah
ya kızlar çok bunaldım ben herkese kasım dedim diye kasımı bırak bayram öncesi başladılar aramaya daha doğurmadınmı diye çok sıkıldım kimseyle görüşesim yok sıkıntımı arttırdılar sanki ben çocuğu sıkıyorum çıkmasın diye salak salak gün soruyor arayan herkese normal doğum belli değil dedikça başta kaynanam kaçkere doğurmuş hala gün vermedimi dr. diyor millet masuz yapıyor sanki püffffff oğluşum sağlıkla biran evvel gelir inş. hayırlısıyla
40. Haftayı doldurunca beklemeyecek mısın peki?
Beni de habire arayıp doğurmadin mı hala diyorlar sanki elimde olan birsey kızımın keyfinin kahyasi mısınız la diyesim geliyor daha 15 gün var 40.haftaya
Kizlar 40. Haftayı da doldurduktan sonra ne kadar beklemek lazım bebeğin kilosu normal seyrinde yani ortalama ise?
aY aLLAH'IM.. Ben çıktım sen mi geldin. Yakalyamadım seni bir türlü. Sorma tatlım ya.. Son 7............
Haftaya Pazartesi benim içinde büyük gün.. Ama yarın son kontrolüm var.. Bakalım birşeyler değişir mi?
Dr. ne diyecek. İstersen 9 unda alalım bebişi emişti.. Bende 3 gün için deymez demiştim..
Ama şimdi çarpıntılarım çok oluyor.. Kasılmalar nefesimi kesiyor.. Dayanamıyorum artık..
Belkide bu cuma alın derim.. Bebişime haksızlık mı ederim? bencillik mi sanki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?