• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Selam kızlar ben giremiyorum artık pek nete birde dikiş çok oturamadığım için bil kcağıma yatırıp yazıyorum.Geçmişi okuyamadım ama doğum yapanlar var maşallah Allah analı babalı büyütsün hepsini inşallah.Biz iyiyiz şükür sütüm gelmeye başladı daha da iyi olacak inşallah.Gece mesailerimiz var emişip koklaşıyoruz şükür.Rabbim tüm bekleyen arkadaşarın yar ve yardımcısı olsun....

burcuxxx canım 1 kasım benim kızımın beklenen doğum tarihinde doğmuş seninki :)
güzel olmaz mı muhteşem ! :16:

Esrammm canım benim iyi olmanıza cok sevindim..

Bulemsu fatmacım da doğum yapmış ne güzel..

Cogumuz kavustu bebeklerine.. :nazar::nazar::nazar: darısı bekleyen kasım annelerinin başına!
benim gibi anneliği ilk kez tadanlar ; bu duygu bambaşka bi şeymiş bambaşka bi mutluluk:nazar::16:

selam kızlar,

benim doktor son kontrolde artık göğüs kremi kullan dedi.
elimde fitomamma var, bir arkadaşım verdi hediye, iyi midir kullanan oldu mu?

selam canımm..

benim doktorum nisavit kremi vermişti bana, bitkisel oldugu icin emzirirken silmek zorunda da kalmıosun..
o bitti devamında su an lansinoh ve garmastan pomad var elimde ..
ben emzirdigim icin bitkisel olması cok önemli benim icin..
lansinoh krem , nisavit krem gibi bitkisel onu kullanıyorum..
garmastan pomad bitkisel olmadıgı ve sürekli silip yıkamak zorunda kaldıgım icin pek tercihim olmadı duruyor öyle..

selam canımm..

benim doktorum nisavit kremi vermişti bana, bitkisel oldugu icin emzirirken silmek zorunda da kalmıosun..
o bitti devamında su an lansinoh ve garmastan pomad var elimde ..
ben emzirdigim icin bitkisel olması cok önemli benim icin..
lansinoh krem , nisavit krem gibi bitkisel onu kullanıyorum..
garmastan pomad bitkisel olmadıgı ve sürekli silip yıkamak zorunda kaldıgım icin pek tercihim olmadı duruyor öyle..

fitomamma da bitkiselmiş ama yine de bir sonraki emzirmeden önce saf su ve pamukla silin diyor.:/
neyse emzirmeye başlayana bebek doğana kadar kullanayım sonra lansinoh'a geçerim diyorum. lansinoh silinmeye gerek yok yani dimi?

Allah bizlerede bebeklerimizi kucagımıza almamızı doya doya koklamamızı nasip etsin artık özlemi öyle içimi sardıki dakikalar bile geçmiyor sanki :(

40. Haftayı doldurunca beklemeyecek mısın peki?

Beni de habire arayıp doğurmadin mı hala diyorlar sanki elimde olan birsey kızımın keyfinin kahyasi mısınız la diyesim geliyor daha 15 gün var 40.haftaya

Kizlar 40. Haftayı da doldurduktan sonra ne kadar beklemek lazım bebeğin kilosu normal seyrinde yani ortalama ise?

Ben ilk kızımı 40+6 da normal yolla doğurdum.40+6 da gel doğurtucam seni dedi.ben sancısız,nişansız ve suyum gelmeden gittim 2 cm açıklık varmış kontrolde suyumu patlattı ve suyum geldikçe açılmam ilerledi suni sancıya gerek kalmadan ogün doğurdum.3600 doğdu kızım. şimdide 38+3 üm ve geliceğe benzemiyor ama cuma gel sancı çıkarsa nst de ve açılman varsa o gün yine doğurtayım seni diyor ama ben biraz daha bekleme taraftarıyım.

aY aLLAH'IM.. Ben çıktım sen mi geldin. Yakalyamadım seni bir türlü. Sorma tatlım ya.. Son 7............
Haftaya Pazartesi benim içinde büyük gün.. Ama yarın son kontrolüm var.. Bakalım birşeyler değişir mi?
Dr. ne diyecek. İstersen 9 unda alalım bebişi emişti.. Bende 3 gün için deymez demiştim..
Ama şimdi çarpıntılarım çok oluyor.. Kasılmalar nefesimi kesiyor.. Dayanamıyorum artık..
Belkide bu cuma alın derim.. Bebişime haksızlık mı ederim? bencillik mi sanki?

bence bekleyebildiğin sürece bekle. biliyorum son zamanlar zor geçiyor ama bebeğin içinde ne kadar iyi gelişirse senin yararına.Bence bu cumayı geç h.başı git eğer sezeryan olucaksan.Allah hayırlı doğumlar versin.

Allah bizlerede bebeklerimizi kucagımıza almamızı doya doya koklamamızı nasip etsin artık özlemi öyle içimi sardıki dakikalar bile geçmiyor sanki :(

Merhaba güzel ve taze anneler,

doğum yapanlar bebişlerini sağlıkla büyütsünler inşallah.

bendeki duruma gelince 38. haftaya girmiş bulunmaktayız bugün doktor kontrolümüz vardı sancı kasılma çıkmadı ama ilk defa bu hafta başının kanala hafifçe girdiğini gördük. son haftalarda olup da bebeği hafifçe kanala girmiş olanlar var mı? tahmini kalan süre ne kadar olabilir ki bu durumda?

ya kızlar yazan yok benimle aynı durumu paylaşan kimsecikler yok mu

Herkese iyi geceler nasılsınız bayanlar :3::3:

BEN ECRİN AFRA
SALI AKŞAMI 09:46 DA DÜNYAYA MERHABA DEDİM
KİLOM : 2760
BOYUM :46 CM

sonunda vakit bulup girebildim , bebeğimde bende iyi biraz sarılığımız var ama iyiye gittiğini zannediyorum :16::16:

bu arada geçmişi okuyamadım doğum yapanlara sağlık sıhhat ve bebekleriyle mutluluk diliyorum ..... doğuma gideceklerin de allah yardımcısı olsun, sağlıklı sıhhatli gelin inş......

doğum hikayemi daha sonra yazarım inş. kızım ve ben çok zor zamanlar atlatık , benim mucizem o ölümlerden döndü
:5: kordonunda düğüm varmış , birde 3 kere boğazına dolanmış kızımın , onun üstüne kızım kakasını da yapmaya başlamış eğer suyum gelmesydi ne yapardım ne olurdu hiç düşünmek istemiyorum :25::25::25::25:

ah cnm benım senındemı kordon dolanmış bızımde ıkı kere dlanmış bıde ayagıyla ezmış oksıjensız kalmıştı ah kozete ıyıkı ıkımızınde doğumu bı an evvel oldu yoksa napardık cok var öle kalbı duran dr umda dedeı 37 haftalık brbrgı almak ıstemem ama buyuk rısk dıye hadı bnım kontrolde anlaşılsı senın su gelmesı mucıze olmuş

evet canım yaa sağolasın çok ilgilisin..zaten sizler bana arkadaş oldunuz sorularıma cevap oldunuz benım bu oturdugum yerde hiç arkadasm yok daha dogrusu arkadas varda dost yok herseyımı paylasıp herseyı sorup konusabıleceım..hamılelıktede ıster ıstemez sosyal hayattan uzak oldum bıraz.sizde olmasanız ıyıce kendı kendıme kalcaktm hepınızdn Allah razı olsn..
sımdılık tasınma durumum yok ama oturdugumz ev kira..kendı evımızı almak ıstıoruz bı suredır ev bakıoruz Başakşehırdeyim ben malum buralarda anlamsız bı sekılde fıyatlar yuksek o yuzden baya bi arastırıp ince eleyıp sık dokumak lazım Allah rastgetırır ınsallahda gönlume gore bı yerde tasınırım..bakıoruz ıste canım hayırlısı olsun inşallah..

bebegınınde senınde ıyı olmana sevındım canım ınsallah daha ıyı olucaksınız..bebişini sağlıkla buyut inşallah

ah cnm benım burda hepımızoldaş olduk bırbırımıze ortak nokta cok oldugundan paylaşım çok cevreden bı sor ıkı sor ınsanlarda sıkılıyo ben ıstıyorumkı hıc kopmayalım bbeklerımızıde berabr buyutelım
cnm ınşalla ev alırsınızızde 2.5 sene önce kredıyle aldık sukur nlamadan öduyoz yazık kıraya verılen paraya

canım ben yarın gidicem kontrole. benim oğlumun da kafası kanala girmiş. zaten bizim nişanımız falan da geldi ya.. bugün kasılma önleyici haplarımı bıraktım. yarın bakalım nst de ne çıkar. sanırım bu hafta gelebilir benim ki...

birde artık daha yavaş hareket ediyor. sertleşiyor. beni çok korkutuyor. bir an önce almak istiyorum kucağıma. gözümün önünde dursun.

selamlarrrrrr

29 ekim de saat 16:15 te prensesmi kucağıma aldım... 3510 gram 51 cm doğdu miniğim :nazar::nazar::nazar: bir hafta erken gelmiş oldu böylelikle...

oh cnm benım cok guzel bı tarıhte almışsın kucagına bızde öle dıoduk nasıp olmadı
maşalla kızının kg de cok guzel olmuş sanırım son aykı caba ışe yaradı annesı rabbım uzun ömurlu guzl gunler nasıp etsın

son haftalarda kanala girmiş olması iyi bişey. özellikle normal doğum açısından. günler geçtikçe daha da yerleşecektir kanala.eğer dönerse normal doğum gerçekleşmez.benimde belki 1,5 ay öncesinden kanala girmişti. çok şükür dönmedi hala o pozisyonda.

aY aLLAH'IM.. Ben çıktım sen mi geldin. Yakalyamadım seni bir türlü. Sorma tatlım ya.. Son 7............
Haftaya Pazartesi benim içinde büyük gün.. Ama yarın son kontrolüm var.. Bakalım birşeyler değişir mi?
Dr. ne diyecek. İstersen 9 unda alalım bebişi emişti.. Bende 3 gün için deymez demiştim..
Ama şimdi çarpıntılarım çok oluyor.. Kasılmalar nefesimi kesiyor.. Dayanamıyorum artık..
Belkide bu cuma alın derim.. Bebişime haksızlık mı ederim? bencillik mi sanki?

cnm benım rahatsızlıkların cok bence dırek dr a de ben cuma ıstıyorum dıye bak benı duşun 37 haftada oldu 3 gunden bışey olmaz tatlım benım bı an evvel al sağlıcakla bence haksızlık etmış olmassın cnm

oh cnm benım cok guzel bı tarıhte almışsın kucagına bızde öle dıoduk nasıp olmadı
maşalla kızının kg de cok guzel olmuş sanırım son aykı caba ışe yaradı annesı rabbım uzun ömurlu guzl gunler nasıp etsın

yaren belkı bende 10 kasım da alırım kız :)) dur bakalım carşmba kontrolde ne dıcek dr um acaba 2 850 olmşmudur en azından bnm bızdık :) gecen hafta 2 650 kg deydı buarada bnde dogum belrtısıde yok hıcc :) annm dıo eskıden koyde dogurmaya camış çökeleğimi yedın derlermiş camışlar 11 ayda doguruomuş dıo sende öle olcan galıba dıo annm bıde kızlar sabrsz olur derler bnmkı baya yerını sevıo galıbaa :)))

merhaba tüm dostlara ve anne olmayı bekleyen bütün adaylara bende anneyim iki çocuğum var allah bağışlarsa çocuklarım artık büyüdükleri için bende küçük meleklere bu güzel kıyafetleri hazırlıyorum sizleri sayfama ve bana özel mesajla ulaşan dostlarıma facebook adresime ziyaretlerinizi bekliyorum hepiniz allaha emanet olun sevgiyle kalın :)
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-orguleri/355546-sizler-icin-bebek-orguleri.html

canım ben yarın gidicem kontrole. benim oğlumun da kafası kanala girmiş. zaten bizim nişanımız falan da geldi ya.. bugün kasılma önleyici haplarımı bıraktım. yarın bakalım nst de ne çıkar. sanırım bu hafta gelebilir benim ki...

birde artık daha yavaş hareket ediyor. sertleşiyor. beni çok korkutuyor. bir an önce almak istiyorum kucağıma. gözümün önünde dursun.

son haftalarda kanala girmiş olması iyi bişey. özellikle normal doğum açısından. günler geçtikçe daha da yerleşecektir kanala.eğer dönerse normal doğum gerçekleşmez.benimde belki 1,5 ay öncesinden kanala girmişti. çok şükür dönmedi hala o pozisyonda.

cevaplar için saolun kızlar.

şimdi cevaplarınızdan şunu mu anlamalıyım.. bebeğin kanala girmesi bebeğin bi kaç hafta içinde geleceğini göstermiyor öyle mi? istediği kadar kanala girsin sancı yapana kadar süre uzayabilir yani? ayshince in bebeği 1,5 ay önce kanala girdiyse ve hala doğmadıysa sanırım bu bunu gösteriyor?

er-ca sende normal doğum bekleyenlerdensin inş gönlüne göre olur ay biraz daha kalsın oğluşun yaa çok hareket etme. kanala girdiği için değilde nişanın geldiği için bu hafta gelebilir dedin sanırım?

Back