selam kızlar,
benim doktor son kontrolde artık göğüs kremi kullan dedi.
elimde fitomamma var, bir arkadaşım verdi hediye, iyi midir kullanan oldu mu?
selam canımm..
benim doktorum nisavit kremi vermişti bana, bitkisel oldugu icin emzirirken silmek zorunda da kalmıosun..
o bitti devamında su an lansinoh ve garmastan pomad var elimde ..
ben emzirdigim icin bitkisel olması cok önemli benim icin..
lansinoh krem , nisavit krem gibi bitkisel onu kullanıyorum..
garmastan pomad bitkisel olmadıgı ve sürekli silip yıkamak zorunda kaldıgım icin pek tercihim olmadı duruyor öyle..
Allah bizlerede bebeklerimizi kucagımıza almamızı doya doya koklamamızı nasip etsin artık özlemi öyle içimi sardıki dakikalar bile geçmiyor sanki
40. Haftayı doldurunca beklemeyecek mısın peki?
Beni de habire arayıp doğurmadin mı hala diyorlar sanki elimde olan birsey kızımın keyfinin kahyasi mısınız la diyesim geliyor daha 15 gün var 40.haftaya
Kizlar 40. Haftayı da doldurduktan sonra ne kadar beklemek lazım bebeğin kilosu normal seyrinde yani ortalama ise?
aY aLLAH'IM.. Ben çıktım sen mi geldin. Yakalyamadım seni bir türlü. Sorma tatlım ya.. Son 7............
Haftaya Pazartesi benim içinde büyük gün.. Ama yarın son kontrolüm var.. Bakalım birşeyler değişir mi?
Dr. ne diyecek. İstersen 9 unda alalım bebişi emişti.. Bende 3 gün için deymez demiştim..
Ama şimdi çarpıntılarım çok oluyor.. Kasılmalar nefesimi kesiyor.. Dayanamıyorum artık..
Belkide bu cuma alın derim.. Bebişime haksızlık mı ederim? bencillik mi sanki?
Allah bizlerede bebeklerimizi kucagımıza almamızı doya doya koklamamızı nasip etsin artık özlemi öyle içimi sardıki dakikalar bile geçmiyor sanki
Merhaba güzel ve taze anneler,
doğum yapanlar bebişlerini sağlıkla büyütsünler inşallah.
bendeki duruma gelince 38. haftaya girmiş bulunmaktayız bugün doktor kontrolümüz vardı sancı kasılma çıkmadı ama ilk defa bu hafta başının kanala hafifçe girdiğini gördük. son haftalarda olup da bebeği hafifçe kanala girmiş olanlar var mı? tahmini kalan süre ne kadar olabilir ki bu durumda?
Herkese iyi geceler nasılsınız bayanlar
BEN ECRİN AFRA
SALI AKŞAMI 09:46 DA DÜNYAYA MERHABA DEDİM
KİLOM : 2760
BOYUM :46 CM
sonunda vakit bulup girebildim , bebeğimde bende iyi biraz sarılığımız var ama iyiye gittiğini zannediyorum
bu arada geçmişi okuyamadım doğum yapanlara sağlık sıhhat ve bebekleriyle mutluluk diliyorum ..... doğuma gideceklerin de allah yardımcısı olsun, sağlıklı sıhhatli gelin inş......
doğum hikayemi daha sonra yazarım inş. kızım ve ben çok zor zamanlar atlatık , benim mucizem o ölümlerden döndükordonunda düğüm varmış , birde 3 kere boğazına dolanmış kızımın , onun üstüne kızım kakasını da yapmaya başlamış eğer suyum gelmesydi ne yapardım ne olurdu hiç düşünmek istemiyorum
evet canım yaa sağolasın çok ilgilisin..zaten sizler bana arkadaş oldunuz sorularıma cevap oldunuz benım bu oturdugum yerde hiç arkadasm yok daha dogrusu arkadas varda dost yok herseyımı paylasıp herseyı sorup konusabıleceım..hamılelıktede ıster ıstemez sosyal hayattan uzak oldum bıraz.sizde olmasanız ıyıce kendı kendıme kalcaktm hepınızdn Allah razı olsn..
sımdılık tasınma durumum yok ama oturdugumz ev kira..kendı evımızı almak ıstıoruz bı suredır ev bakıoruz Başakşehırdeyim ben malum buralarda anlamsız bı sekılde fıyatlar yuksek o yuzden baya bi arastırıp ince eleyıp sık dokumak lazım Allah rastgetırır ınsallahda gönlume gore bı yerde tasınırım..bakıoruz ıste canım hayırlısı olsun inşallah..
bebegınınde senınde ıyı olmana sevındım canım ınsallah daha ıyı olucaksınız..bebişini sağlıkla buyut inşallah
ya kızlar yazan yok benimle aynı durumu paylaşan kimsecikler yok mu
selamlarrrrrr
29 ekim de saat 16:15 te prensesmi kucağıma aldım... 3510 gram 51 cm doğdu miniğimbir hafta erken gelmiş oldu böylelikle...
aY aLLAH'IM.. Ben çıktım sen mi geldin. Yakalyamadım seni bir türlü. Sorma tatlım ya.. Son 7............
Haftaya Pazartesi benim içinde büyük gün.. Ama yarın son kontrolüm var.. Bakalım birşeyler değişir mi?
Dr. ne diyecek. İstersen 9 unda alalım bebişi emişti.. Bende 3 gün için deymez demiştim..
Ama şimdi çarpıntılarım çok oluyor.. Kasılmalar nefesimi kesiyor.. Dayanamıyorum artık..
Belkide bu cuma alın derim.. Bebişime haksızlık mı ederim? bencillik mi sanki?
oh cnm benım cok guzel bı tarıhte almışsın kucagına bızde öle dıoduk nasıp olmadı
maşalla kızının kg de cok guzel olmuş sanırım son aykı caba ışe yaradı annesı rabbım uzun ömurlu guzl gunler nasıp etsın
canım ben yarın gidicem kontrole. benim oğlumun da kafası kanala girmiş. zaten bizim nişanımız falan da geldi ya.. bugün kasılma önleyici haplarımı bıraktım. yarın bakalım nst de ne çıkar. sanırım bu hafta gelebilir benim ki...
birde artık daha yavaş hareket ediyor. sertleşiyor. beni çok korkutuyor. bir an önce almak istiyorum kucağıma. gözümün önünde dursun.
son haftalarda kanala girmiş olması iyi bişey. özellikle normal doğum açısından. günler geçtikçe daha da yerleşecektir kanala.eğer dönerse normal doğum gerçekleşmez.benimde belki 1,5 ay öncesinden kanala girmişti. çok şükür dönmedi hala o pozisyonda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?