cevaplar için saolun kızlar.
şimdi cevaplarınızdan şunu mu anlamalıyım.. bebeğin kanala girmesi bebeğin bi kaç hafta içinde geleceğini göstermiyor öyle mi? istediği kadar kanala girsin sancı yapana kadar süre uzayabilir yani? ayshince in bebeği 1,5 ay önce kanala girdiyse ve hala doğmadıysa sanırım bu bunu gösteriyor?
er-ca sende normal doğum bekleyenlerdensin inş gönlüne göre olur ay biraz daha kalsın oğluşun yaa çok hareket etme. kanala girdiği için değilde nişanın geldiği için bu hafta gelebilir dedin sanırım?
evet kanala girmiş olması doğumun hemen olacağı anlamına gelmiyor tabiki. kanala girmiş olması doğal sürecin bi getirisi. sancı veya nişan veya su gelmeden veya açılma olmadan normal doğumun gerçekleşmesi zor. ama eninde sonunda doğuruluyor işte.ben derdim hep kızım dişlerini çıkarıp öyle gelecek diye bu hanım sultan ne zaman ve nasıl gelecek bakalım.
Kız çocukları erken gelirmiş söylentisine ben inanmıyorum birebir yaşayan biri olarak. 41. haftada bir kız çocuğu doğurdum buda kız ve de belirti işaret pek yok şimdilik ama hiç belli de olmaz. bi bakmışsınız bir iki saate sancım gelmeiş doğum başlamış. bugün bi bel ağrım var ama yorgunluktan sanırım. 3 gündür kızımın ateşiyle uğraşıyorum iyileştirmeye uğraşıyorum. doğum olmadan kızım iyileşsede bende biraz dinlensem. 2 çocuklu olmak zor gerçektenç