Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
son iş günüm bugün izne ayrılıyorum ama ev temizliği beni bekliyor bebişimle birlikte analı kızlı hummalı çalışıcaz:) bebişim küçük ama moralim bozuldu 2600 gram geldi ilk NST bağlandık doktor hepatit B ve Kan pıhtılaşma testi için kan aldırdı siz de yaptırdınız mı merak ediyorum.
yanıtladığın için çok teşekkür ederim :)bu arada benim doktorum hiç tahlil yapmıyor kan hapı kullandığım için değerlerin düşmesini beklemeyiz merak etme dedi sadece.pazartesi gününü merakla bekliyorum 18 günde ne kadar kilo almış boyu ne olmuş oğlumuzun merak ediyorum.doktorumla ilk kez doğum hakkında konuşucaz bu arada !!!canım bundan seneler evvel annen sezeryan olmuşsa ki o zamanlar günümüzdeki gibi zırt pırt sezeryan yapmıyorlardı, gerçekten tam manası ile çatın dar ve bence hem riske girme hem de zor doğurma sezeryan ol, çünkü doktorunun da dediği gibi vucut yapın annene benziyorsa muhtemelen zor olur doğumun
beni de yapmıyor doktorum, çatımın dar olduğunu düşünmüyorum ama annem üç çocugunu da rahat dogurmus, ben de öyle dogururum inşallah
suyun çok boşalması durumunda bile 24 saatlik süre vardır hemen tehlikeye girmez bebek merak etme
bu arada ben de doktora gittim bugun kanım 9,9 olmuş ama yine düşük diyor inşallah doğumda çok kanaman olmaz dedi, doktoruma da hgb değeri beğendiremiyorum 8,4 den sonra şükür diyorum artık ben, minnak bebeğim 100 gr almış haftada 2875 3 kilo doğarsa şükür artık napalım, 3 günde bir nstye girsen iyi olur dedi cumartesi gelirsin dedi, nst sonucum iyi, suyun sınırda dedi ama bebeğin kalp atışları iyi o yüzden çok önemli değilmiş, plesanta yaşlanması yokmuş, haberler böyle, nst katı doğum katı aynı zamanda, üç tane doğuran vardı yeni doğan bebeği gördüm hemen camekan önünde giydiriyorlar ailesi görüyor, 3500muş ama o kadar minik ki, şaşırmış bir şekilde ağlıyordu, doğuran kadın 38+3 de dogurmuş, artık beklemedeyiz hepimiz zira kasım annesi kalmadı forumda
S.a kızlar doğum yapan aradaşlara hayırlı olsun .Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. 1 kasım gecesi 3.30 civarı oğuz bey hayatımıza tesrıf ettıler Şükürler Olsun.En son nişanım gelmeye devam ettiğini ve sancılarımın sıklaşmaya başladığını söylemiştim.Gece 12 den sonra daha da sıklaşan ağrılar geldi-.Ama sancıların şiddeti düşük geliyordu.Hazırlandık sonra uyumuşum.Gece 2 gibi sağlam sancılarla uyandım apar topar hastaneye geçtik doktor doğum başlamış açılman 5 cm bu ağrı ile 5cm geldi isen 4 cmden sonra epidural yapılmıyor zaten gerek yok dedi.Sonra yatış yapıldı ebe de kontrol etti ve 1 saate doğurturuz merak etmeyin dedi gerçektende öyle oldu 45 dkda aldılar doğum oldu sancısını sormayın doktor eşime de demiş biz bişey yapmadık kendisi doğurdu diye gerçekten de öyle oldu ama sonrası çok zor oldu benim için bebek 3500 beklenırken 3030 doğdu belkide böylesi daha iyi oldu aşağı kısmım çok hassasmış içerde cok fazla derinlere uzana yırtıklar oldu ameliyat oldum resmen bebek 15 dk da çıktı ben yarım saatte dikildim.Kanamam geç durdu derken şuan şükürler olsun evdeyiz.Dikişlerden dolayı zorlanıyorum.En kötüsü sütüm hala gelmedi.Elimden geleni yapıyorum mama veriyoruz mecburen ama cok üzülüyorum herkes gelir diyor ne olur dua edin ne olur sütüm gelsin.Allaha emanet olun.
herkez dogurmus maşşallah allah gerıde kalanlara yardım etsın ben pazartesı 9.30 sezeryn olucam ınsallah
Kızlar benim de kesinleşti artık. 5 Kasım'da sabahı spinal sezaryenle olacak doğumum. Çok istedim ve hazırladım kendimi normale ama kısmet işte.. Hayırlısı buymuş diyelimm....
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah en kısa zamanda emzirirsin bebeğini.S.a kızlar doğum yapan aradaşlara hayırlı olsun .Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. 1 kasım gecesi 3.30 civarı oğuz bey hayatımıza tesrıf ettıler Şükürler Olsun.En son nişanım gelmeye devam ettiğini ve sancılarımın sıklaşmaya başladığını söylemiştim.Gece 12 den sonra daha da sıklaşan ağrılar geldi-.Ama sancıların şiddeti düşük geliyordu.Hazırlandık sonra uyumuşum.Gece 2 gibi sağlam sancılarla uyandım apar topar hastaneye geçtik doktor doğum başlamış açılman 5 cm bu ağrı ile 5cm geldi isen 4 cmden sonra epidural yapılmıyor zaten gerek yok dedi.Sonra yatış yapıldı ebe de kontrol etti ve 1 saate doğurturuz merak etmeyin dedi gerçektende öyle oldu 45 dkda aldılar doğum oldu sancısını sormayın doktor eşime de demiş biz bişey yapmadık kendisi doğurdu diye gerçekten de öyle oldu ama sonrası çok zor oldu benim için bebek 3500 beklenırken 3030 doğdu belkide böylesi daha iyi oldu aşağı kısmım çok hassasmış içerde cok fazla derinlere uzana yırtıklar oldu ameliyat oldum resmen bebek 15 dk da çıktı ben yarım saatte dikildim.Kanamam geç durdu derken şuan şükürler olsun evdeyiz.Dikişlerden dolayı zorlanıyorum.En kötüsü sütüm hala gelmedi.Elimden geleni yapıyorum mama veriyoruz mecburen ama cok üzülüyorum herkes gelir diyor ne olur dua edin ne olur sütüm gelsin.Allaha emanet olun.
S.a kızlar doğum yapan aradaşlara hayırlı olsun .Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. 1 kasım gecesi 3.30 civarı oğuz bey hayatımıza tesrıf ettıler Şükürler Olsun.En son nişanım gelmeye devam ettiğini ve sancılarımın sıklaşmaya başladığını söylemiştim.Gece 12 den sonra daha da sıklaşan ağrılar geldi-.Ama sancıların şiddeti düşük geliyordu.Hazırlandık sonra uyumuşum.Gece 2 gibi sağlam sancılarla uyandım apar topar hastaneye geçtik doktor doğum başlamış açılman 5 cm bu ağrı ile 5cm geldi isen 4 cmden sonra epidural yapılmıyor zaten gerek yok dedi.Sonra yatış yapıldı ebe de kontrol etti ve 1 saate doğurturuz merak etmeyin dedi gerçektende öyle oldu 45 dkda aldılar doğum oldu sancısını sormayın doktor eşime de demiş biz bişey yapmadık kendisi doğurdu diye gerçekten de öyle oldu ama sonrası çok zor oldu benim için bebek 3500 beklenırken 3030 doğdu belkide böylesi daha iyi oldu aşağı kısmım çok hassasmış içerde cok fazla derinlere uzana yırtıklar oldu ameliyat oldum resmen bebek 15 dk da çıktı ben yarım saatte dikildim.Kanamam geç durdu derken şuan şükürler olsun evdeyiz.Dikişlerden dolayı zorlanıyorum.En kötüsü sütüm hala gelmedi.Elimden geleni yapıyorum mama veriyoruz mecburen ama cok üzülüyorum herkes gelir diyor ne olur dua edin ne olur sütüm gelsin.Allaha emanet olun.
dunden berı tansıyonum dusuk ya acayıp halsizim kasıklarımdan bacaklarıma vuran anlam veremedıgım agrılarm var bunun dısında bebğin hareketlerı felan normal sancımda yok..ayy bu gıdısle topiğin en şikayetçi annesi secılcem ama gercekten öle zorlanıorum kı bacaklarımda ince benım artık taşıyamıo mu ne sureklı agrıyolar öfff öf
gözünüz aydın bebeğine ve sana allah sağlık versin...ben de pazartesi günü doktora gidicem.ilk kez nst ye bağlayacak dr.çatı muayenesini 38. haftamda yaptırmayı düşünüyorum.
kafama takılan bir şey oldu suyun çok ani ve fazlasıyla boşalmış.böyle bir durum olursa hastaneye hemen gitmeliyiz onu biliyorum da.ben hastaneye uzakta oturuyorum.en erken yarım saatte trafik olursa 1 saatte gidebilirim.bebek ne kadar dayanabilir bu duruma acaba?
Selam kızlar şimdi Dr dan geldik net bı gun vermedi haftaya nat ye göre bakarız dedi 15-20 arası olacak galiba.kizim 2650 olmuş 49 cm olmuş biraz zayif bı bebek olacak dedi. Sağlıklı olsun da zayif olsun napalim artık . Bizde haberler böyle. Nst miz de iyi cikti beklemeye devam :)
son iş günüm bugün izne ayrılıyorum ama ev temizliği beni bekliyor bebişimle birlikte analı kızlı hummalı çalışıcaz:) bebişim küçük ama moralim bozuldu 2600 gram geldi ilk NST bağlandık doktor hepatit B ve Kan pıhtılaşma testi için kan aldırdı siz de yaptırdınız mı merak ediyorum.
kızlar pazartesiyi çok beklyene var bende onlardan biriyim tabi, herkes dyorki şu günlerini ararsın rahatlığını filan ama ben artık bebeğime kavuşmak istiyorum gel pazartesi gel.
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah en kısa zamanda emzirirsin bebeğini.
hankar epidural şişlikmi yapıyor acaba canım ya kafama takıldı.
benm kızımda en son 2650 kg dı burda bı arkadaş dogum yazmış 3500 beklenen bebegı 3 100 mu ne dogmuş 400 gr eksk yanı kızlar bızımkıler bıde bu kglerde olmaz daha zayıf olursa ne yapcaz bee zaten kglerı cok az ayyy ben tırstım ıyıce :18:
benm kızımda en son 2650 kg dı burda bı arkadaş dogum yazmış 3500 beklenen bebegı 3 100 mu ne dogmuş 400 gr eksk yanı kızlar bızımkıler bıde bu kglerde olmaz daha zayıf olursa ne yapcaz bee zaten kglerı cok az ayyy ben tırstım ıyıce :18:
ha birde ben sezeryani spinal epidural istedim doğumdan sonra size nasıl geçtiğini anlatırım doğum yapmamış arkadaşlara bilgi vermek açısından.aslında içim hiçde rahat değil normal doğuma göre kaç gün erken geliyor hayata keşke başka bir yolu olsa .birde ben böbreklerim zarar görmesin die daha erken alıyolar bebeğimi ona daha bir canım sıkılıo aslında.umarım dünyaya adaptasyonu zor olmaz..
canım senin benden sonra doğum tarihin benim ki de 2875di dün gittim daha, ugsler net sonuç vermiyor doğru genelde daha düşük de çıkabiliyor ama önemli olan sağlıklı olmaları, organ gelişimlerinin tam olması, nasılsa doğan büyüyor, zayıf diye büyümeyen bebek görmedim ben hiç :) çok da takma kafana kiminin bebeği toplu oluyor kiminin ki minyon, zaten bu aralık 2500 le 4000 gr arası bu aralık normal kabul ediliyor, ayrıca benimki de 1 haftada 100 gr almış sadece napalım artık, zaten dün 37+4 de gittim ama ugs 36+0 gösteriyordu doktor önemli olmadığını söyledi, şimdiye kadar hep geriden geliyordu zaten
evet cnm aynen ole valla saglkları yernde olsunda kg aldırırız bız onlara anne sutu ek mama ne bulursm yedrcem buyudukce annem bıze herşeyı yedrmış bende ole yapcam
canım gözünaydın, demek 5 cmden sonra epidural yapılmıyor acaba kaç cm açıldığında yapıyorlar epidurali hemen 1 cm de yapıyorlarmı yoksa 2-3 cm mi bekliyorlar, asıl şu sıralar korktuğum sancı falan değil de kesikler, hayır kimi görsem duysam çok dikişi var, güya normal doğum sonrasında 1 hafta oturamayan yürüyemeyen lohusalar gördüm, yani az kesik olması ne yapmalıyız acaba keygel egzersizleri falan iyi olur mu acaba? bu kesik olayından tırsıyorum ben de
çok mu kilo aldın acaba son zamanlar sabırsızlıkta eklenince insan iyice ağırlaşıyor, benim hareket kısıtlamam yok da yatakta dönerken sıkıntı oluyor, Allahım bi doğursaydık kuş gibi hafiflicez inanki, gece uykusuzluklarına falan alışkınım zaten ben, yeter ki koşturayım ordan oraya hafif olayım
kızlar az önce doktordan geldim .son kez nst ve suya felan baktı anesteziyle görüştük her prosedür tamam pazartesi sabah 7:30 daburda olun dedi.ayy çokk heycanlıyım dualarınızı esirgemeyin nolurrrrrrrrrrrr.bugünde annem geliyor yolda.sizi özlicem birsüre.herkes kendine çok iyi baksın benimle ogün doğum yapıcak olan arkadaşlarımada dua ediyorum rabbim hepimizi sornsuz kurtarsın inşallahhh
cn m benım öncelıkle merhaba gebelık beraber gecmemış ama ınşalla bebelerı beraber buyuturuz benımde bebegımde 2 defa kordon dolanmıştı oksıjensız kaldıgından kalbıne carpıntı cıktı ve acıl sezeryna alındım cn 37 haftalıkken sende böle sorun yok sanırım degılmı
kalan sorular hakkında bılgım yok cnm hayırlı doğumlar dılerım