• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızım 39 haftalık doğmuştu hemen kılo alıp toparlıyolar merak etme kılo meselesine takma..üzüm ya ve süt iç.:)
kızım 17 saat sancı sonucu doğdu ve vakumla çektiler yanii,,,korktugum için doktor acı çektırmem zorlamam gelmesse sezeryana alırız dedi hayırlısı olsun artıkk,,bi kavuşsakk sağsağlimm..

canım doğumun nasıl geçmişti vakumdan dolayı aksi bi durum oldu mu ?

bugun bızde doktora gıttık 12 kasıma sezeryan ıcın gun aldık.o kadar gun nasıl gececek bılmıyorum gunlerdır zombı gıbı gezınıyorum evın ıcınde
uyuyamıyorum benım ucuncu dogumum olacak allah
nasıp ederse

kızım 39 haftalık doğmuştu hemen kılo alıp toparlıyolar merak etme kılo meselesine takma..üzüm ya ve süt iç.:)
kızım 17 saat sancı sonucu doğdu ve vakumla çektiler yanii,,,korktugum için doktor acı çektırmem zorlamam gelmesse sezeryana alırız dedi hayırlısı olsun artıkk,,bi kavuşsakk sağsağlimm..

anladım cnm hakkımzda hyrlısı artık ne dıyelım önmlı olan bebeklerımzn saglkları bız cekıcez acıyı ona hazrlklıyız her halukarda zaten :))

canım benim doğum 6 kasımda son . doktorum öle dedi. adet sancısı gbi belim ağrıyo ama ara ara giriyo . başka bişey yok. daha yeni başladı bu sancıda yani çok hafif dayanılır bişey henüz. ama ben bu gece heyecandan uyuyamam. hafifte sırtım ağrıyo.

evde allahıma şükür annem ve eşim var. onlarda sancımı bekliyolar . dayanamadığım zaman hastaneye gidicez. acaba ne zamn olur kızım çok merak ediyorum. bi anda sıklaşıp şiddetlenip sabah olurmu acaba merak ediyorum. bu gece sabaha kadar konusup biriyle, rahatlamak istiyorum. doğum korkusunu yenip doğuma hazırlıklı gitmek istyrum. panik yapıp istemediğim şeyler olur diye de korkuyorum. allahım korusun hepimizi. hayal ettiğimiz gbi bi doğum nasip etsin. hep dua ediyorum çok kesi yapmazlar dikişlerim çok olmaz diye .allahım sabrımız verir inşallah canımm

amiinn cnmm inş..ozaman inş dogum yapan bırı sana yazarda rahatlatr ama ben sanmıorum bışı olacagını tabı gergnlk yaparsn oladabılır kndını kasma rahat ol annenle esınde varmş yanında bak bnm eşim bu hafta gececı yanmda annm var bıde benı duşun sancm tutsa eşim gelene kadar dogururum belkıde :)))
hyrlı olsuna gelır artık cocuguna bnmkı :)):1:

canım bundan seneler evvel annen sezeryan olmuşsa ki o zamanlar günümüzdeki gibi zırt pırt sezeryan yapmıyorlardı, gerçekten tam manası ile çatın dar ve bence hem riske girme hem de zor doğurma sezeryan ol, çünkü doktorunun da dediği gibi vucut yapın annene benziyorsa muhtemelen zor olur doğumun

beni de yapmıyor doktorum, çatımın dar olduğunu düşünmüyorum ama annem üç çocugunu da rahat dogurmus, ben de öyle dogururum inşallah

suyun çok boşalması durumunda bile 24 saatlik süre vardır hemen tehlikeye girmez bebek merak etme

bu arada ben de doktora gittim bugun kanım 9,9 olmuş ama yine düşük diyor inşallah doğumda çok kanaman olmaz dedi, doktoruma da hgb değeri beğendiremiyorum 8,4 den sonra şükür diyorum artık ben, minnak bebeğim 100 gr almış haftada 2875 3 kilo doğarsa şükür artık napalım, 3 günde bir nstye girsen iyi olur dedi cumartesi gelirsin dedi, nst sonucum iyi, suyun sınırda dedi ama bebeğin kalp atışları iyi o yüzden çok önemli değilmiş, plesanta yaşlanması yokmuş, haberler böyle, nst katı doğum katı aynı zamanda, üç tane doğuran vardı :D yeni doğan bebeği gördüm hemen camekan önünde giydiriyorlar ailesi görüyor, 3500muş ama o kadar minik ki, şaşırmış bir şekilde ağlıyordu, doğuran kadın 38+3 de dogurmuş, artık beklemedeyiz hepimiz zira kasım annesi kalmadı forumda :P

Evet canim ya. Annemin sezaryen izi yukaridan asagiya butun karni boyunca dusun, o zamanlar oyleymis.. Sanirim ben de sezaryene karar kiliyorum artik. 5 kasim annelerinden biri olabilirim. Bebis 3430 da. Yarin doktorumla gorusup kesin gunu yazarim tekrar. Senin bebis de 3 kiloyu rahat gorur yeter ki cok acele etmesin. Gercekten yeni dogunca cok ufak oluyorlar. Ben simdiye kadar yeni dogan bir bebegi hic almadim kucagima, hep korktum. Kizim ilk olacak vallahi :)

anladım cnm hakkımzda hyrlısı artık ne dıyelım önmlı olan bebeklerımzn saglkları bız cekıcez acıyı ona hazrlklıyız her halukarda zaten :))

amiinn cnmm inş..ozaman inş dogum yapan bırı sana yazarda rahatlatr ama ben sanmıorum bışı olacagını tabı gergnlk yaparsn oladabılır kndını kasma rahat ol annenle esınde varmş yanında bak bnm eşim bu hafta gececı yanmda annm var bıde benı duşun sancm tutsa eşim gelene kadar dogururum belkıde :)))
hyrlı olsuna gelır artık cocuguna bnmkı :)):1:
yok canım öyle aksi şeyeri düşünme inan hersey yoluna giriyo tek yapmamız gereken sakin olmak herseyın guzel olacagını düşünmek.bak bu zamana kadar çok sey atlattım hep stres yaptım . ama boşuna yappmısım hersey yoluna girdi. mesela düşük riski yaşadım 3 ay yattım. bebeğim düşecek kürtaj korkusu yaşadım. ama şükür rabbime ki kızım bna tutundu şimdi gelmek için sabırsızlanıyo :). tabi i,nş bi aksilik çıkmaz da sağ sağlim gelir.
sende rahat ol eşin ve annen yanında olur merak etme canım. bol bol dua et tek yardımcımız yaradanımız..

bugun bızde doktora gıttık 12 kasıma sezeryan ıcın gun aldık.o kadar gun nasıl gececek bılmıyorum gunlerdır zombı gıbı gezınıyorum evın ıcınde
uyuyamıyorum benım ucuncu dogumum olacak allah
nasıp ederse

bu 3.ler mahvediyor bizi
:49:
diğerleri sezeryanmı canım senin de benim gibi ?
:26:

Eve evet benimde öyle bıraksınlar yiyip ocip uyumak uzatıyorum da uyuyamiyorum çünkü midem ve kızım yaramaz :)
ay evet ya nefes almakta zorlanmaya basladm bugunlerde bende..Allah hayrlısıyla kavusmayı nasıp etsın bebişlerımıze yaa zaman daraldıkca hem ruhen hem bedenen zorlanıorum..bıde benım gunu bellı deıl normal dogum ılk cocugum gıbı buda gününden önce gelmıcek gıbı..ööle işte.
Bana oluyo banaaaaaaa:1:
Başımı kaldıramıyorum ama o kadar yarım yamalak ki iyice sersemleşiyorum :37:
evet ya komsular kapıyı sersem gıbı açmama alıstılar artık akşam vaktı bıle olsa:)
kızlarr benim sancılarım başladı. normal doğum olcak bi aksilik çıkmazsa. doğum yapmış anneler lütfen bna bişeyler yazın içiimi rahatlatın.. .çok ihtycım var lütfen

ınsallah bı aksılık cıkmaz canım ben normal doğum yaptım daha önce..ve hıc bı bılgım yoktu basıma ne gelıcenı bılmıodum yani:) sancım yogun oldu ama 4 saatte felan aldım bebegımı kucagıma:)rahat ol bol bol dua et doğum oldugu anda öyle bı rahatlama oluyo ki anlatılcak gıbı deil..sankı o sancıyı sen cekmemıssın gıbı yani hemen eskı halıne dönuyosun..sancının gecıcı bı durum oldugunu o anlarda sakın aklından cıkarma..bebegım cıktıktan sora bı ıkı dk. sonra bı guzel uyumustum ayy ne güzeldi:)) Allah yardımcn olsn cnm..

merhabalar,
ben bu topiği son bir iki haftadır okuyorum. çoğunuzu tanıyor gibiyim. önceleri yazmaya çekindim. ama sizleri okumak keyifli.
doğum yapanlara hayırlı olsun, benim gibi bekleyenler de allah yardım etsin.
bugün ben de gittim doktora. doktor he rşeyin yolunda olduğunu ama kordonun bebeğin boynunda bir tur dolandığını, normal doğumun riskli olacağını söyledi. haftaya 7 kasımda gel karar verelim dedi. benim ilk doğumum normaldi ve biraz zor olmuştu. şimdi sezaryan olma ihtimali var. hayırlısı.
ayrıca tahlilller yapıldı. tsh hormonu hamile biri için biraz yüksk çıktı. aslında normal sınırlarda ama hamilelik te biraz düşük olmalıymış. endokirinolojiye sevk etti. doktor antikor testi verdi yarın çıkacak. ona göre ilaç kullanacağım.off biraz moralim bozuldu.böyle sorunlar yaşayan oldu mu?

merhabalar,
ben bu topiği son bir iki haftadır okuyorum. çoğunuzu tanıyor gibiyim. önceleri yazmaya çekindim. ama sizleri okumak keyifli.
doğum yapanlara hayırlı olsun, benim gibi bekleyenler de allah yardım etsin.
bugün ben de gittim doktora. doktor he rşeyin yolunda olduğunu ama kordonun bebeğin boynunda bir tur dolandığını, normal doğumun riskli olacağını söyledi. haftaya 7 kasımda gel karar verelim dedi. benim ilk doğumum normaldi ve biraz zor olmuştu. şimdi sezaryan olma ihtimali var. hayırlısı.
ayrıca tahlilller yapıldı. tsh hormonu hamile biri için biraz yüksk çıktı. aslında normal sınırlarda ama hamilelik te biraz düşük olmalıymış. endokirinolojiye sevk etti. doktor antikor testi verdi yarın çıkacak. ona göre ilaç kullanacağım.off biraz moralim bozuldu.böyle sorunlar yaşayan oldu mu?

cn m benım öncelıkle merhaba gebelık beraber gecmemış ama ınşalla bebelerı beraber buyuturuz benımde bebegımde 2 defa kordon dolanmıştı oksıjensız kaldıgından kalbıne carpıntı cıktı ve acıl sezeryna alındım cn 37 haftalıkken sende böle sorun yok sanırım degılmı
kalan sorular hakkında bılgım yok cnm hayırlı doğumlar dılerım

Merhaba kizlar,
Koskoca hamilelik seruvenini geride biraktik. Ben artik bi cogunuz gibi sonuna geldim.
Bu zaman icinde belki cok paylasimci olamadim ama sizden cok sey ogrendim. Hepinize ayri ayri tesekkur ediyor yarin icin dualarinizi bekliyorum. Allah nasip ederse yarin aksama dogru sezeryana giricem. İnsallah saglikla kurtuluruz ikimiz de. Darisi tum bekleyen arkadaslarimin basina. Eve dondugumuzde gorusmek uzere guzel anneler :) kocaman opuyorum

Merhaba kizlar,
Koskoca hamilelik seruvenini geride biraktik. Ben artik bi cogunuz gibi sonuna geldim.
Bu zaman icinde belki cok paylasimci olamadim ama sizden cok sey ogrendim. Hepinize ayri ayri tesekkur ediyor yarin icin dualarinizi bekliyorum. Allah nasip ederse yarin aksama dogru sezeryana giricem. İnsallah saglikla kurtuluruz ikimiz de. Darisi tum bekleyen arkadaslarimin basina. Eve dondugumuzde gorusmek uzere guzel anneler :) kocaman opuyorum

cnm benım hayırlı doğumlar olsun ınşalla benımkı gıbı kolay cabuk toparlaırsın bebışınde saağlıcakla gelır

amın tatlım beım ınşalla beraber gebelık gecırdık bebeklerımızıde buyutucez varmı cnm kafana takılan sormak ıstedıgın sezeryanla ılgılı

İnsallah canim:)

Aslinda merak ettigin cok sey var ama o kadar gerginim ki ogrenmek istemiyorum :) sag salim kurtulalim istiyorum o kadar :) allah yardimcimiz olsun hepimizin

Kızlar bu arada bugun arası kontrole göturduk 4240 gr olmuş cok mutlu oldum 9 gunde 480 gr almış oğlum benım herşey yolunda gözukuyo göbek bagımız 14 gun olmasına regmen duşmedı duşsede bı rahatlasam

insallah canim:)

aslinda merak ettigin cok sey var ama o kadar gerginim ki ogrenmek istemiyorum :) sag salim kurtulalim istiyorum o kadar :) allah yardimcimiz olsun hepimizin

tatlım sakın ha gerılme hıc kokutuldugu gıbı degıl 4 saat sonra kalktım vc ye gıttım bebeegımı yardım olmadan emzırdım sutude geldı 37 haftalık olmasına ragmen ınan olumsuz bıtek bışey yaşamdım sen yeterkı korkusuz pozıtıf gır tatlım benım

Kızlar bu arada bugun arası kontrole göturduk 4240 gr olmuş cok mutlu oldum 9 gunde 480 gr almış oğlum benım herşey yolunda gözukuyo göbek bagımız 14 gun olmasına regmen duşmedı duşsede bı rahatlasam

maşallah canım ne güzel buyutuosun oğluşunu:) darısı benim başıma inşallah.gordugun gıbı gece kuşu oldum ben uykum var ama uyuyamıorum gece 2 ye 3 e kadar gunduzde sureklı uyuyorum uyanıorum felan..son zamanlar böle gecıyo ıste az kaldı dua et

merhaba iyi geceler herkese..
gözümden uyku akıyor ama bi fena hissediyorum yatasım yok keyfim yok. koca dokuz ay geçti ama şu 1 - 2 hafta geçmek bilmiyo. belirsizlik ne kötü. sezeryan olanları okudukça bi fena oluyorum beklemek zor geliyo. nst ye girdim sancım filan yok. çatı muayenesi oldum doktor çatın pek geniş değil ama idare eder dedi. bu ne demekse ben de bişe sormadım. sanırım sezeryanlık bi durum yok. randevuda vermedi haftaya perşembeye kadar doğum olmassa bi uğra kontrol edeyim dedi. bebeğimde 2800 gr. büyümemiş oğlum. ufak olucak dedi ama daha iyi dedi. neyse işte öyle.

Back