canım bundan seneler evvel annen sezeryan olmuşsa ki o zamanlar günümüzdeki gibi zırt pırt sezeryan yapmıyorlardı, gerçekten tam manası ile çatın dar ve bence hem riske girme hem de zor doğurma sezeryan ol, çünkü doktorunun da dediği gibi vucut yapın annene benziyorsa muhtemelen zor olur doğumun
beni de yapmıyor doktorum, çatımın dar olduğunu düşünmüyorum ama annem üç çocugunu da rahat dogurmus, ben de öyle dogururum inşallah
suyun çok boşalması durumunda bile 24 saatlik süre vardır hemen tehlikeye girmez bebek merak etme
bu arada ben de doktora gittim bugun kanım 9,9 olmuş ama yine düşük diyor inşallah doğumda çok kanaman olmaz dedi, doktoruma da hgb değeri beğendiremiyorum 8,4 den sonra şükür diyorum artık ben, minnak bebeğim 100 gr almış haftada 2875 3 kilo doğarsa şükür artık napalım, 3 günde bir nstye girsen iyi olur dedi cumartesi gelirsin dedi, nst sonucum iyi, suyun sınırda dedi ama bebeğin kalp atışları iyi o yüzden çok önemli değilmiş, plesanta yaşlanması yokmuş, haberler böyle, nst katı doğum katı aynı zamanda, üç tane doğuran vardı
yeni doğan bebeği gördüm hemen camekan önünde giydiriyorlar ailesi görüyor, 3500muş ama o kadar minik ki, şaşırmış bir şekilde ağlıyordu, doğuran kadın 38+3 de dogurmuş, artık beklemedeyiz hepimiz zira kasım annesi kalmadı forumda