merhaba iyi geceler herkese..
gözümden uyku akıyor ama bi fena hissediyorum yatasım yok keyfim yok. koca dokuz ay geçti ama şu 1 - 2 hafta geçmek bilmiyo. belirsizlik ne kötü. sezeryan olanları okudukça bi fena oluyorum beklemek zor geliyo. nst ye girdim sancım filan yok. çatı muayenesi oldum doktor çatın pek geniş değil ama idare eder dedi. bu ne demekse ben de bişe sormadım. sanırım sezeryanlık bi durum yok. randevuda vermedi haftaya perşembeye kadar doğum olmassa bi uğra kontrol edeyim dedi. bebeğimde 2800 gr. büyümemiş oğlum. ufak olucak dedi ama daha iyi dedi. neyse işte öyle.
ayy sende bendensin yanibendede tık yok sancı felan hiçbişe..banada 1 cm acılman var dedı salı gunu ama gününden önce gelcek gibi deıl dedi bende çarsamba gıtcm kontrole..bence bebeğin zamanında olursa 3 kg. ı gecer..benim ark. 1 ay önce doğum yaptı mini minnacık bişey doğdu 3 küsür kg.dı.. sımdı maşallah okadar güzel toparladı ki..sağlıklı olsunda kılo alır dısarda nasılsa..
arkadaşlar günaydın,
bu humana still tea poşet poşet mi oluyor 1 kutu almak yeterli olur mu? ne kadar sürede bitiyor? bilgi sahibi olanlar kullananlar acilen bilgi verir misiniz?
bu 3.ler mahvediyor bizi
diğerleri sezeryanmı canım senin de benim gibi ?:26:
1 saat oldu geleli çok kalabalıktı yinee,,bıde doğuma girdi doktor iice uzadı bekledikk çokkk..
oğluşum 3.100 gr olmuşş... yanakları tombişş tombişşş nasıl sevesimm geldii yaa sabırsızlanıyorum gittikce:) doğum hakkında konuştuk sezeryan olabilirr sevindim sankı:) 10 gun sonra yıne gidicem buyuk ihtimal çatı muanesi olcak dar sa sezeryan gunu alıncak,,yada yada son ana kadar beklenip duruma göre bakılcak boşuna sancı çektirmem uzarsa alırım sezeryana dedi rahatladım, ilki zor olmuştu çünkü anlattım,bide kızım 2.500 kılo doğmuştu,şimdi bu kılolu bıde..artık 10 gun sonra bellı olcak sanırım doğumun nasıl olacağı..hayırlısı olsun artık.
Ayyy bende aksine 1 aydır uyumamıyorum.. Resmen vücudum uyku denen şeyi yok sayıyor.. Gece zorla uyuyorum, 3-4 saat sonra Wc ye kalkıyorum ve bitiyor herşey.. Sanki 10 saat uyumuş gibi ayaktayım sonrasında.. Bir daha uyku yok....kızlar ya benım cok aşırı uykum gelıyo hep uyuyorum uyanıorum o haldeyım evde yanisızede oluyo mu
bugun bızde doktora gıttık 12 kasıma sezeryan ıcın gun aldık.o kadar gun nasıl gececek bılmıyorum gunlerdır zombı gıbı gezınıyorum evın ıcınde
uyuyamıyorum benım ucuncu dogumum olacak allah
nasıp ederse
arkadaşlar günaydın,
bu humana still tea poşet poşet mi oluyor 1 kutu almak yeterli olur mu? ne kadar sürede bitiyor? bilgi sahibi olanlar kullananlar acilen bilgi verir misiniz?
Erva, 10 gün çok uzun değil mi yaa.. Benim dr. her hafta çağırıyor beni nerdeyse 1 aydır.. E artık son zamanlarındasın ama belkide gelmeni gerektirecek birşey görmemiştir..
Hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşım.. Bende sezeryandan acayip korkuyorum, inan normal doğum daha stressiz.. Ama hayırlısı olsun, hepimiz içi en güzeli, en kolayı neyse o olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?