2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ayy sende bendensin yanibendede tık yok sancı felan hiçbişe..banada 1 cm acılman var dedı salı gunu ama gününden önce gelcek gibi deıl dedi bende çarsamba gıtcm kontrole..bence bebeğin zamanında olursa 3 kg. ı gecer..benim ark. 1 ay önce doğum yaptı mini minnacık bişey doğdu 3 küsür kg.dı.. sımdı maşallah okadar güzel toparladı ki..sağlıklı olsunda kılo alır dısarda nasılsa..

ben de kilosunun derdinde filan değilim. çıksın istiyorum bi an önce. 9 ay sayılıydı ama şimdi sayacak gün yok ne zaman olacağı belirsiz. bi de hiç bişi hissetmeyince beklemek zor geliyo..

arkadaşlar günaydın,

bu humana still tea poşet poşet mi oluyor 1 kutu almak yeterli olur mu? ne kadar sürede bitiyor? bilgi sahibi olanlar kullananlar acilen bilgi verir misiniz?

arkadaşlar günaydın,

bu humana still tea poşet poşet mi oluyor 1 kutu almak yeterli olur mu? ne kadar sürede bitiyor? bilgi sahibi olanlar kullananlar acilen bilgi verir misiniz?

bende ona baktım dün netten 200 gr. lık kutuda satılanını gördüm ebebekte..her fıncana yada kupaya 2 tatlı kaşığı (9 gr.) koymak gerekıomus..gundede 2-3 fıncan için yazıodu hesapla ıste yaklasık 20 fıncan felan cıkar,10 gün gıder heralde :)milupanın poşet çayı var ama humana nın varmı bılmıorm

Erva, 10 gün çok uzun değil mi yaa.. Benim dr. her hafta çağırıyor beni nerdeyse 1 aydır.. E artık son zamanlarındasın ama belkide gelmeni gerektirecek birşey görmemiştir..
Hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşım.. Bende sezeryandan acayip korkuyorum, inan normal doğum daha stressiz.. Ama hayırlısı olsun, hepimiz içi en güzeli, en kolayı neyse o olsun...

kızlar ya benım cok aşırı uykum gelıyo hep uyuyorum uyanıorum o haldeyım evde yani sızede oluyo mu
Ayyy bende aksine 1 aydır uyumamıyorum.. Resmen vücudum uyku denen şeyi yok sayıyor.. Gece zorla uyuyorum, 3-4 saat sonra Wc ye kalkıyorum ve bitiyor herşey.. Sanki 10 saat uyumuş gibi ayaktayım sonrasında.. Bir daha uyku yok....

Bir 12 kasım daha he...
Sende bizdensin desene...
Kaç kişi olduk sezeryanı 12 kasımda olan?
Allah hepimize kolaylıklar versin...

merhabalar,

artık iyice azaldık, birgün gelip bu kadar az kalacağını hiç düşünmemiştim aklıma geldi şimdi. 3 haftacık var Rabbim ne kadar büyük izin verirse yolumuzu 3 kişi olarak devam ettireceğiz. şuan oğlucuuumm karnımda pıt pıt yapıp duruyor nasıl güzelsin sen öyle

arkadaşlar günaydın,

Günaydın canım biz de dün aldık kutu icinde toz seklinde tadı cok güzel ama bana asırı tatlı geldi. Kutu 200 gr seklinde günde iki bardak icersen en fazla iki hafta dayanır. Kutusu 19.5 tl.

Günaydın arkadaslar

Bebeğim dün itibari ile cok şükür meme tutmaya başladı ama tutturana kadar herkes perişan oldu. Kızımın inatciligi yüzünden göğüslerimi görmeyen kalmadı ki ben bu durumdan cok utanirdim neyse ki memeyi tuttu ya önemli olan bu. Bu sefer de sutum mu yetmiyor anlamadım bu sabah bir buçuk saat iki mememi emmesine rağmen doymadı biz de mecburen mama takviyesi de yaptık.

Bu arada gece gündüz kavramımız artık yok bir damla uykuya hasretim. Cok su iciyorum günde yaklaşık 6-7 lt kadar susuzluk isteğimin önüne geçemiyorum bu durumda olanlar var mı ?

Cok ilginç bir durum da vücudumdaki sis konusunda yasıyorum. Doguma kadar hiç bir sekilde sisim yoktu doğumdan sonra şişmeyen yerim kalmadı dudaklarima kadar. Şimdi biraz inmiş durumdayız.

Sezeryan dikişlerim kaynadı cok şükür ağrım sızım hiç yok. Yürümede sorun olmuyor sadece bazen dikişlerim yanlış oturduğumda sızlıyor. Bugun kontrolumuz var bakalım hem ben hem kuzum ne durumdayız.

Kilo konusuna gelince 11 kilo ile hamileliğim bitti. Hastanede yediğim sekiz sise serum anca vücuttan atılıyor sanırım çünkü doğumdan iki gün sonra uç kilo gitmiş görünüyordu ki bebeğim 3080 gr doğdu bunun eşi suyu derken daha fazla kilo gitmeliydi serum sis yaptı demek ki. Bugun 7. Gunümüzdeyiz ve 5 kilo verdim.

Yemek konusuna gelince hiç iştahım yok cok az yiyorum bebeğime süt olması için kendimi cok zorlayarak yemeğe çalışıyorum.

Biz de haberler böyle. Umarım herkes iyidir.

Herkese hayırlı cumalar diliyorum.

Kizlar dun dr gittim bana plasenta yaşlanmasi var bebeğinde dedi pazartesi tekrar gel dedi bakalim çatında da açilma var yazık olmasin normal doğurabilirsinde dedi. Pazartesi duruma göre bakariz gerekirse doğuma alırım yada gün veririm dedi. Hiç başiniza geldimi böyle bir durum yada çevrenizde olan birine tanik ,oldunuzmu...

Kizlar dun dr gittim bana plasenta yaşlanmasi var bebeğinde dedi pazartesi tekrar gel dedi bakalim çatında da açilma var yazık olmasin normal doğurabilirsinde dedi. Pazartesi duruma göre bakariz gerekirse doğuma alırım yada gün veririm dedi. Hiç başiniza geldimi böyle bir durum yada çevrenizde olan birine tanik ,oldunuzmu...

Selam kızlar şimdi Dr dan geldik net bı gun vermedi haftaya nat ye göre bakarız dedi 15-20 arası olacak galiba.kizim 2650 olmuş 49 cm olmuş biraz zayif bı bebek olacak dedi. Sağlıklı olsun da zayif olsun napalim artık . Bizde haberler böyle. Nst miz de iyi cikti beklemeye devam :)

son iş günüm bugün izne ayrılıyorum ama ev temizliği beni bekliyor bebişimle birlikte analı kızlı hummalı çalışıcaz:) bebişim küçük ama moralim bozuldu 2600 gram geldi ilk NST bağlandık doktor hepatit B ve Kan pıhtılaşma testi için kan aldırdı siz de yaptırdınız mı merak ediyorum.

merhabalar ben de 2011 Kasım annesiyim geçen yıl bugün bebeğimi kucağıma aldım ve aradan tam bir yıl geçti ve artık oğlum 1 yaşında Rabbim size de o günleri nasip etsin hepinize hayırlı doğumlar diliyorum

bakıyorum da günü benden sonra olanlar doğurmuş bile,biz 40. haftamızdayız daha tık yoknazlı prensesim benim,gelesi yok bir türlü
topikte çok fazla sezeryan dikkatimi çekti,normal doğuranların sayısı oldukça az.sezeryan olanlar (ya da sezeryan için gün alanlar) niçin,hangi sebeplerle oldular acaba yazarlarsa sevinirim.herkese rahat,kolay doğumlar diliyorum,rabbim sağlıkla bebişlerimize kavuştursun bizi

Kızlar akşam gelip geçmişi okuyacağım neler oldu çok merak ediyorum 2 gündür bakamadım, kimler doğurdu?
Benim dün kontrolüm vardı bebişim 3 kilo 84 gr. olmuş
Çok az kalddııııı, çok heyecanlıyımm

kızlar mrh sizleri sürekli takip ediyorum ama bir türlü sohbetlerinize katılmak kısmet olmadı bende 38+3 deyim sabırsızlıkla bekliyorum zaman geçmek bilmiyo 9 ay çabuk geçtide son günler hiç geçmiyo ara ara belim ağrıyo ama tık yok sabrım kalmadı normal oluck inşlh ama ilk doğumumda bilmiyordum başıma ne geleceğini normal yapmıştım şimdi korkuyorum ama gelmesinide istiyorum sezeryandanda korkuyorum.bir çoğunuz bebeişlerinizi almışsınız kucağınıza darısı bizlerin başına inşlh ..

bi sorun görmediği için heralde bilmemki canım,,9-10 gun sonra gel dedi,,sonrada 1 hafta içinde gelcen dedi,, ay bi sağsağlim doğduğunu görsem,çok da merak ediyorum:) normal yada sezeryan hayırlısı olsun artık nediyim.2sininde ayrı zorlukları var. çatı muanesi falan canımı sıkıyo benım şimdi ya öff çatala çıkk açç öffff :))
nil senın 12 si kesin dimi şimdi, şaka maka az kaldı ,,::) benımde 19 unda gelse ne ii olur tam doğumgünü hediyem olurr:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…