2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
slm kızlar,geçmişi okuyamadım ama bugün doktor kontrolümüz vardı. suyum iyice azalmış,açılmama varmı diye baktı ama açılmam yokmuş.doktor yarın hastaneye yatışımı verdi.sabah 8 de suni sancı vermeye başlayacak.eğer açılmam olmazsa sezeryana alacak.

umarım sizlerden haberler iyidir

13.kasım 'a gün verdiler

ben aslan,eşim oğlak büyük oğlum boğa miniğimiz de akrep
ev değil hayvanat bahçesi mübarek
sağlıkla gelsin inşallah... haftaya hastaneye gidip anestelojiden gerekli bilgileri alacağım [marmara eğitim araştırma hastanesi bu arada ]devlet hastanesi maceralarını anlatırım artık

Kızçeler cok hastayım ya dayanamadım gittim kulak burun boğazcı'ya kolumu kanadımı kaldıracak halım yokdu öksürükde iyice azınca korktum doguma boyle gıtmekten .Baya da fenaymışım dogumda enfeksiyon zorlar seni dedi.Hafif bir antıbıyotık verdı,burun içinde sprey mecbur kullanıcam.Kadın dogumcumda onayladı gönül rahatlıyla kullan dedi.Ama ben size baska birsey sorcam
ben hapşırınca arada idrar kaçırıyorum az önce de öyle bişey oldu ama cok garip bir akıntı bildiğniz sümügümsü ve cok fazla nişan olsa kanlı olur diye düşünüyorum bu neydi ki şimdi ya...

Canm gecede dahil suana kadar vermedim 24 saatte 2 bilemedin 3 kere oda cok mecbur kalirsam veriyorum 1 kere kesinde... Mama vermek cok istemiyorum saatlerce memedeyiz sirtim kollarim karnim agriyor artik cok yorucu...

Benim 2 side 4 gunde dusurdu gobegini.. dr 3 gununu tamamlayinca yikayabilirsin dedi ben de bi kacgun bekliyim dedim belki abisi gibi duser dedim oylede oldu... Bence yikaya bilirsin canim bi sakinca yok yikamakta... Daha cok surtindan dok suyunu misler gibi rahatlasin...

Ne guzel uslu uslu desene Amanda masallah nazar degmesin canim...
Benimkini hic anlatmayim nazar degmesin cok korkuyorum masallahimiz var diyim sen anla teyzesi...

geçmiş olsun canım.
Şimdi bebek kafası aşağı indikçe baskıdan dolayı arada kaçırma oluyor diye biliyorum hatta ben de söylemesi ayıp aynı konudan şikayetçiydim dr.a sorduğumda olması normal aşırısı anormal doğumdan sonra devam etmesi sorun bizim için demişti.Umarım Allah şifanı verecektir.az ayakta kalmaya bak

bu akıntı konusu benim de canımı sıkıyor şu an söylemesi ayıp arko krem kıvamında normali mi bu yoksa başka bir şey mi anlamadım dr.kontrolünden geldikten sonra artar oldu :44:

selam kızlar
ben bugün doktordaydım tam idrar tahlili verdim protein kaçağım vardı değeri 2200 çıkmış doktorum nefrologla görüşmüş annenin böbreği zarar görür bebeği alın demiş.normalde haftaya perşembe felan alıçaktı zaten daha erken alıçakmış şimdi yarın usg uzmanı varmış hastanede onla görüşmeye gidiçekmişim yarın belli olaçak ne olaçağı ama çok moralim bozuldu.ben ne kadar kalırsa okadar kar mantığı güderken sürekli sorun çıkıyor.göçmüş durumdayım bilmiyorum nolçak((((((((

gecmıs olsun canım ya bu proteın kaçağı bu aralar cok duydugum bısey..bana ıdrar tahlılı yapılmadı o yuzden cok bılgım yok ama bebegın ve senın ıcın hangısı daha saglıklıysa onu yapar doktorlar merak etme..senı anlıorum sımdı psıkolojık olarak hazır olmadgn ıcın bı hafta önce alınmasına moralın bozulmus ama sonu ıyı olcaksa böylesı daha mantıklı.hem o kadar kucuk deıl artık bebişin merak etme dısarda olsun sağlıklı olun.. uzme kendını:)

ya aslında tamamen bulandı beynim valla moralim tam anlamda bozuldu.doktor hep içerde nekadar durursa okadar iyi çiğerleri gelişmesi açısından deyip duruyodu bende öyle şartlandırdım .şimdi böyle olunça sanki hep biyeri eksik olaçakmış gibi gelio gelişimi açısından .kendi böbreklerimin göreçeği zarar nedir onuda bilmiyorum ya .nerden çıktı şimdi bu diyesim gelio gerçekten moralim çöktü şuan.

Allah sağ sağlim kurtarsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bebişlerinizi alın kucaklarnızaaaaaaaaaaaaa
darısıda bizlerin başınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anlıorum evet kendını bıseye sartlandırınca cok öenmlı olmayan bı sorun bıle cıksa hersey mahfolmus gıbı gelıo..36. haftan bitmiş sanırım o yuzden Allahın ıznıyle korkma canım 27. 28. haftalarda bıle doğuyo bebekler sağ salim buyuyup gelişiyolar..

Merhaba arkadaşlar

Bugün 4 günlük olduk bebeğim mememi kabul etmîyor. Ağlama krizine giriyor bir saat denîyorum bana mısın demiyor çok çok inatçı. Sütüm dün yani iki gün geçtikten sonra geldi göğüslerim patlayacak gibi şişince acil süt sağma makinası aldık. Sütümü sağıp biberon ile veriyorum çok cnm yanıyor bu duruma. Sütüm yeterli gelmediğinde ise aptamil mama veriyorum günde yaklaşık üç kere 30 cc.

Tecrübeli anneler bana bir akıl verin sütü sağıp biberon ile vermek memeden emmek kadar sağlıklı olur mu ? Yüzüm gülmüyor canım çok şıkkın içimin rahatlaması lazım.

Bu arada benim sezeryanım çok ağrılı çok zor geçti. Burada anlatıp sezeryan olacak arkadaşların moralini bozmak istemediğim için doğum hikayemizi yazmayacağım. Herkesin ağrı eşiği ve komplikasyonlara verdiği tepki , yan etki farklı. Ben malesef ki tüm yan etkileri çektim neyse ki azaldı şükürler olsun.

Geçmişi okuyamadım doğum yapan annelerimize hayırlı olsun bekleyenlere ise sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin Rabbim.

çok geçmiş olsun cnm..Bdt zamanına takvimde 22 gün kalmış 37 haftadan sonra Allah'ın da izniyle risk yok denecek kadar az 38-42 hafta aralığı normal doğum aralığı kalbini ferah tut değerin yüksek gerçekten bebeğe ve sana zarar gelmesindense doktorların dediğini yapmak daha mantıklı.Doğumum her an olabilir ama iyileşemediğim için antiyotık aldım.Prospektosünde çok uygun dıye bişey yazmıyor ama 2 doktorda kullan dediği için kullanıyorum.Nasip inşallah saglıcakla kavusursun bebişine

cnm yaa bende ılk cocugumda 3 ay zar zor emdi sonra butun cabalarıma ragmen bırakmıstı emmemişti o kadar uzulmustum kı o zaman süt sagma makınelerı felanda böyle yaygın deıldı belkıde hıc yoktu bende bılmıodum pek bişey..elimle bardağın içine sağıp çay kaşığıyla verıodum ayy neler cektım anlatamam..çay kasıgıyla verıodum cunku biberonu agzına bile surmuodu..1 ay öyle mama takvıyelı felan ıdare ettım sonrada sütüm gıttı zaten şimdi 12 yaşında maşallah sımdıye kadar grip dısında hıcbı saglık sorunumuz cıkmadı bende 1 ay bıle emmemişim annemi hep mamayla beslenmısım 30 yasıma kadar sağ salım hastalıksız geldım cok sukur:)senınkı en azından bıberondan emıyomuş makıneyle sağ sağ ver gıttıgı yere kadar baktın olmuo mama devam edersın mecburen üzülme..

Son düzenleme:
inşallah kolay bir doğum olur canım.bu kadar çektin bebeğinide bir avazda kucağına alırsın inşallah.evet canım benim kesin sezeryan

aynı duygu karışıklığını bende çok yoğun yaşıyorum canım.bende hemen kavvuşmak istiyorum yarın gidicem doktora bakalım ne diycek.

canım merhabalar ben aralık annelerinden.kaç gündür seni merak ediyordum.yaşadıklarına üzüldüm çok geçmiş olsun.geçen hafta 5 aylık bebeği olan bir arkadaşa gittim o da sürekli sağarak vermiş biberonla maaşallahı vardı bebişin.o açıdan canını sıkma ama yine de mümkün olduğunca emzirmeyi dene ya da kaşıkla falan vermeyi.biberonun akışı kolay olduğundan yaramazların işine geliyor.sarılık olmaması için de bol bol anne sütü gerekli.tekrar geçmiş olsun.yapabileceğim bir şey olursa haber ver canım.

benım bebısımde 6 kasımda 5 aylık olucak ınş. senın yazını okuyunca o ılk gunlerıme gıttım gercekten cok zor cnm ıns atlatırsın bu arada sut sagma mak sagmaya devam et suan cok kucuk reddedıyor olabılır fakat zamanla belkı memenı tutmayı ogrenır ve emer ınss..bende sagıp verdım zaman zaman bıberonla ozellıkle sarılık olup yattıgı zmanalar valla annelık zor zanaat fakat cokta guzel bır duygu annelık..

ııns bu donemlerı atlatırsın cnm ılk gunler sıkıntılı gecıyor ama 1 aydan sonra duzelıyorsun hem sezaryenın duzelır hemde sen annelıge ıyı adapte olursun ben 1 ay bayagı zorlu gunler gecırdım..1 aydan sonra bıraz daha rahatlarsın ıns cnm bebegınde bıraz dıs dunyaya adapte olunca memenıde alır ınş..

Çok geçmiş olsun canım, benimde bri ara protein kaçağım vardı ama sonar geçti şükür.. Demek senin değerin büyük ki, öyle dediler.. Neden moralini bozuyorsun ki, senin sağlığında çok önemli annesi.. Rabb'im hayırlısını versin, hiçbir plan Allah'ın planının önüne geçemiyor.. O ne derse, o oluyor.. Ne olursa olsun, herşeyin en güzeli ve en hayırlısı olsun.. Hayırlı haberlerle gel inşaAllah..

Aa hadi bakalım, Rabb'im bir avazda kurtarsın.. Sağlıkla kucağına al bebişini..

Ayy Allah'tan alttan muayene etmedi yine.. Şükür ya, korktum alttan edecek diye..

Bende kontrolden geldim.. Bu sefer herşey yolundaydı şükür.. Gerçi tahlil sonucumu yarın alavcağım ama usg ve nst de herşey normaldi.. Ama bebiş bu hafta kilo almamış.. SAnırım plasentam yaşlandığı içim.. Gene 3300 lerdeydi.. Dr. 9 undamı alayım, 12 sinde mi diye sordu.. Bende 2 gün için erken almaya değmez dedim 12 si olsun istedim.. 12.11.2012 sezeryan tarihim.. Ama acil birşey olursa da gene sezeryanla alınacak..
Geçen hafta 12 sini beklemez bu bebek demişti ama şimdi birşey demedi.. Bende kurcalamadım açıkçası.. Haftaya salı gene kontrolüm var.. Ve anestezi uzmanıyla görüşeceğim.. Hepimiz için en hayırlısını diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…