Ay dün akşam çok hareketli yazıyordu esra86 bugün doğuma mı girmiş, Allah yardımcısı olsun, umarım güzelliklerle kavuşur yavrucuğuna.
Benim de kızım fıkır fıkır maşallah ama daha ne sancım var ne başka bir belirti, akıntı dışında.
Benim gibi olan var mı hala yalancı sancısı olmayan?
ayyy ya :)
kasım annelerinin ekim bebekleri hızla geliyor. maşallah herkese ...
Rabbim tüm bekleyenlerin doğuma gidenlerin kucağına alanların yardımcıssı olsun.
inşallah esra da en kısa zamanda güzel haberleri ayrıntılarıyla yazar.
size de Allah kolaylık versin. yarın büyük gün.
hevin için de bugün :)
beysal a da yarın bayram ohh ne güzel...
çok ama çoook sevindim inşallah herkes güzel haberlerini yazıcak.
benim bebiş de akşama sabaha bakalım neler olacak .:)
kızlar şafak kalmadı artık yarın sabah 9 gibi hastaneye yatışımız yapılacak tahlillerimiz yapılacak kontroller derken alıcak doktorumuz bizi bakalım saat kaç gibi kavuşacaz Erdemimle çok heyecanlıyım bütün gece rüyamda hastane odasını süsledim balonlarla birazdan çarşıya gidip alıcam gördüğüm balonları :) öyle yani yoldaşlarım bu yolda yanımda olduğunuz için Allah sizden razı olsun rabbim tüm bekleyen annelere en sağlıklı şekilde kavuşmayı kavuşanları da sağ salim büyütmeyi nasip etsn inşallah ...
Arkadaşlarım dualarınızı eksik etmeyin oğluma sağ salim kavuşup huzurlu bir şekilde emzirebilmeyi nasip etsin rabbim... sizleri çok seviyoruz teyzoşlar kendinize iyi bakın...
kızlar çok fena gribim yaaboğazlarım çok kötüü,yanıyorr öksürük bitirdi benii,hamileyken öksürmek ne zormşş yahuu,,zaten kasık ve bel agrısından ölüyorum bıde bu grip çıktı başımaa..
ıhlamur içiyim diyorum bi zararı olmaz dimi ıhlamurunn??
Kızlar esra doğum yaptı normal doğum olmuş kızıda kendide çok iyi :) 3550 gram doğmuş sare bebek :) haberler şimdilik bu kadar :)
canım benim genel oldum bende.. yanlız sütüm az bebek memede çok kalıyor 4 saati bile bulduğu oluyor ozaman karnım acıyo ya :)) diyorum sıpa kesi yerim dikişim acımıyoda senin yüzünden bu karnım çok acıyor:) ısırıcam onun poposunu valla :))
rabbim herkeze kolay doğum nasip etsin canım .. sonuçta doğumla bitmiyor bak bide bakımı var.. çok şükür her şeyiyle ilgileniyorum .. göbeği düştü 4. gün 5 . gün misler gibi banyosunu yaptırdım yağıyla masajlar yaptım misler gibi oldu oğluşum :))
aras bey nasıl canım hali keyfi yerindemi?
Kızlar esra doğum yaptı normal doğum olmuş kızıda kendide çok iyi :) 3550 gram doğmuş sare bebek :) haberler şimdilik bu kadar :)
kaju esra kaç haftalıktı ?
amin canım sağolasın.
38+3'tük.Sezeryan oldum ama çok şükür rahat oldum rahat kalktım ayağa,evde de pek yatmadım gezindim sürekli,ne kadar yürürseniz kadar çabuk iyileşiyorsunuz gerçekten inandım buna..
cnm ben cevaplıyım 39 du sanrım 5 kasım bdt ydı
kızlar çok fena gribim yaaboğazlarım çok kötüü,yanıyorr öksürük bitirdi benii,hamileyken öksürmek ne zormşş yahuu,,zaten kasık ve bel agrısından ölüyorum bıde bu grip çıktı başımaa..
ıhlamur içiyim diyorum bi zararı olmaz dimi ıhlamurunn??
Hadi Burcu'cuğum sıra sende,senin de güzel haberlerini bekliyoruz..selam kızlar, bugün doktora gittik. bebiş iyi haftaya gelir bu bebek dedi. herhangi bir belirtim yok. biraz tansiyonum çıktı. cuma tekrar gidiyoruz.
gözün aydın canım, hayırlı olsun analı babalı büyütün :))
merhaba ben de kasım annesi olacağım inşallah. 13 gün kaldı sezaryene. bu ikinci bebeğim.2 gündür belim daha doğrusu sağ kalçam ve bacağım çok ağrıyor,yürüyemiyorum ayakta duramıyorum ne yapacağımı şaşırdım. tavsiyeniz var mı?
olmaz canım mutlaka içine elma,limon da at kaynat bende son haftalarda çok içtim ve iyi geldi..
Hadi Burcu'cuğum sıra sende,senin de güzel haberlerini bekliyoruz..
Teşekkür ederim canım amiinnn inşallah :)
Bugün hevin ve esra da doğum yaptılar hayırlı olsun inşallah.
Beysal'da yarın kısmetse Allah yardımcınız olsun kızlar
sağlıkla büyütelim hepimiz inşallah küçük aşklarımızı..
---Bu arada bugün dr a gittik bandajım çıkarıldı dr çok beğendi gayet iyi görünüyorsun dedi.
Oğlum da 6 gün de 150 gr almış maaşallah
çok hafif bi sarılığı var ama önemsiz büyütülecek türden değil dedi ama yine de korktum bi sorun olmaz di mi:18:
göbek bağımız da düştü banyomuzu da yaptık mışıl mışıl uyuyor beyefendi şimdi
bu arada emzirdiğim için mi bilmiyorum iştahım çok açıldı kızlar var mı aynı durumda olan?
er-ca.. Öyle böyle 37 ye geldi hee.. MaşaAllah.. Çok erken diye sana üzülüyordum biliyorsun,
sana üzülürken benim kanamam olmuştu.. Ben şükrediyorum 37. hafatya girdik diye.. Şimdiden sonra çok umursamam
ben gelsede..
aynen canım artık gelsede olur aceleci kuzularımız :)
kanaman nasıl geçti mi? benim koyu kahve akıntım vardı. nişanın devamıydı sanıyorum bitti o bakalım. 2 saatte bir pre par içmeye devam. çarşamba günü kontrolüm var açıklığa falan bakar sanıyorum dr.
RABBİM HEPİMİZE HAYIRLISINI VERSİN.
Esrayı da tebrik ediyorum sare prensesi sağlıkla mutlulukla büytsün. güzel günler yaşasınlar birlikte :) çekirdek aile oldular atık ohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?