2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Bende de 7. aydan beri beni hareket ettirmeyen, nefes bile alamamama sebep olan rahim kasılmam dışında sancım falan hiç olmadı.. Ben sürekli kasılıp duruyorum.. Ama doktorum düzenli aralıklarla sertleşip yumuşamadıkça, önemli değil diyor..

er-ca.. Öyle böyle 37 ye geldi hee.. MaşaAllah.. Çok erken diye sana üzülüyordum biliyorsun,
sana üzülürken benim kanamam olmuştu.. Ben şükrediyorum 37. hafatya girdik diye.. Şimdiden sonra çok umursamam
ben gelsede..

Allah'ım en kolay, en güzel şekilde kucağına almayı nasip etsin..
Şu sezeryan işi çok stresli ve hayacanlı birşey yaa.. Normalde bu kadar heyecan olmuyor..
Rabb'im hepimizi kolaylıklarla kurtarsın inşaAllah....
Hadi hayırlı haberlerini bekliyrouz..

Erva geçmiş olsun gülüm yaa.. Allah'ım esirgesin son zamanların en zor durumu herhalde.. İnsna öksürmeye korkar.. Bende birkaç ay önce sizin gibi grip oldum, ıhlamur, elma, tarçın, karabiber, bal karıştırarak geçirdim.. Allah yardımcınız olsun..

Son düzenleme:
Kızlar esra doğum yaptı normal doğum olmuş kızıda kendide çok iyi :) 3550 gram doğmuş sare bebek :) haberler şimdilik bu kadar :)

Kızlar esra doğum yaptı normal doğum olmuş kızıda kendide çok iyi :) 3550 gram doğmuş sare bebek :) haberler şimdilik bu kadar :)

ooooo cok guzel bı haber bu maşalla ıkısınede cksevındm rabbım kurtardı sağlıccakla darısı başınıza

cnm ınşalla zamanla sutun artar cnm ya mama takvıyesı verıyomusun sut yeterlı degıl ya
ya bızım göbek bagımız duşmedı henuz ya beklıyorum sabırsızlıla benım kordonum kalın oldugundan oda gece kaldı
yıkamayın dedıklerrı ıcınde korkuyorum
arasın keyfı pek yerınde teyzesı 11 gun oldu duymadık yavrumun sesını ınşalla böle devam eder maşalla dyeyım yavrucugum benım uzuyo hıc bızı

gözün aydın canım, hayırlı olsun analı babalı büyütün :))

olmaz canım mutlaka içine elma,limon da at kaynat bende son haftalarda çok içtim ve iyi geldi..

selam kızlar, bugün doktora gittik. bebiş iyi haftaya gelir bu bebek dedi. herhangi bir belirtim yok. biraz tansiyonum çıktı. cuma tekrar gidiyoruz.
Hadi Burcu'cuğum sıra sende,senin de güzel haberlerini bekliyoruz..

gözün aydın canım, hayırlı olsun analı babalı büyütün :))

Teşekkür ederim canım amiinnn inşallah :)

Bugün hevin ve esra da doğum yaptılar hayırlı olsun inşallah.
Beysal'da yarın kısmetse Allah yardımcınız olsun kızlar
sağlıkla büyütelim hepimiz inşallah küçük aşklarımızı..

---Bu arada bugün dr a gittik bandajım çıkarıldı dr çok beğendi gayet iyi görünüyorsun dedi.
Oğlum da 6 gün de 150 gr almış maaşallah
çok hafif bi sarılığı var ama önemsiz büyütülecek türden değil dedi ama yine de korktum bi sorun olmaz di mi:18:
göbek bağımız da düştü banyomuzu da yaptık mışıl mışıl uyuyor beyefendi şimdi

bu arada emzirdiğim için mi bilmiyorum iştahım çok açıldı kızlar var mı aynı durumda olan?

rabbim doğum yapanlara acil şifalar versin hemencik iyileşsinler inşallah. bebişleri ile sağlıklı mutlu olsunlar.
gün sayan bizlere de kolay doğumlar nasip etsin inş.
zaman geçmek bilmiyor. paranoya olmaya başladı , gün sancımda yok , kendimi dinleyip duruyorum. her hareketlenmeyi başka bir şeye yorumluyorum :S

seninle aynıyız.sana sezeryan tarihini ne verdi.benim yarın belli olacak ama muhtemelen 9 kasım felan olucak.kaçıncı haftada almayı uygun gördü doktorun merak etttim

cnm maşallah bebişinede sanada..doğum yapan arkadasların yazılarını okumak çok zevkli ya bu zor gecen son günlerde moral ve ümit oluyo:)sarılık ıcınde dr. önemsencek bıse deıl dedıyse guven bence sarılık yuksek olsa bıle atlatılmıcak bıse olmuo Allahn ıznıyle..

aynen canım artık gelsede olur aceleci kuzularımız :)

kanaman nasıl geçti mi? benim koyu kahve akıntım vardı. nişanın devamıydı sanıyorum bitti o bakalım. 2 saatte bir pre par içmeye devam. çarşamba günü kontrolüm var açıklığa falan bakar sanıyorum dr.
RABBİM HEPİMİZE HAYIRLISINI VERSİN.

Esrayı da tebrik ediyorum sare prensesi sağlıkla mutlulukla büytsün. güzel günler yaşasınlar birlikte :) çekirdek aile oldular atık ohhh

Günaydın kızlar
Bugün doğuma gircek arkadaşların allah yardımcısı olsun,hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına alsınlar

Gece uykusu gerçekten kalmadı artık uykularım bölük pörçük iyice sersemseledim
Hamileliğim boyunca devam eden burun tıkanıklığı artık had safhada ve nefes almam iyice güçleşti
Yarım yamalak uyuduğum zamanlarda da bu tıkanıklık sayesinde horlamama neden oluomuş
Artık kocam çıldırma noktasına geldi
Başka odaya geçiyorum yine ses gelio dio
Zombi gibi gitti işe

Şu son günleride hayırlısıyla bi atlatsaydık
Umarım tıkanıklığım doğumdan sonra geçer,çünkü nefes almaya çalışmaktan burnumun içi acıyo artık:26:

Kanamam 2 gün sürdü geçti şükür.. Şİmdi normal akıntım var... Ama acayip rahim kasılmaları yaşıyorum.. Nefes alamıyorum o anda, o kadar şiddetli yani.. Son hafta da tansiyonum 1-2 derece yükseldi hep.. Tetikte bekliyorum işte canım yaa..

Bende öğleden sonra dr. a gideceğim.. Bakalım ne diyecek, her gitmemde birşey çıkıyro çünkü..
En son gittiğimde, kum döküyordum, bebek çok iriydi (gerçi ben inanmıyorum ya), plasentam yaşlanmaya başlamıştı, bebeği beslemiyordu, Dr. 9 veya 12 kasımda alırız demişti ama o tarihi de beklemez bu bebek demişti..
Bakalım işte, şimdi neler diyecek..

SEninde yarın mı kontrolün, bugün kontrolü olan çok vardı.. Hadi yaa, açıklığa bakar mı diyorsun.. Ayy bakmasın ya, benim çok canım yanıoyor.. Şu an o kadar hassas ki orası, elimi bile süremiyorum ben..

Hayırlısı artık, şu vakitten sonra doğsada sorun olmaz deid bana doktorum.. İnşaAllah bizde sorunsuzca alırız bebişleri kucağımıza...

günaydın arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum kötüyüm psikolojim kötü başımın ağrısı beynimin uyuşukluğu mahvediyor beni kusmalarımda var noldu bana anlamadım birazdan dr a gidicem günümüz belli olacak inşallah nöroloğumla görüşcem dua edin nolur geçsin depresyona girmek istemiyorum korkuyorum
doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun Allah analı babalı sağğlıkla büyütmeyi nasip etsin doğuma giden arkadaşlarda kolaylıklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…