2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

saatinde girmek ne mümkün...

neyse canım uykum geldi... görüşürüzz... aeol....

iyi geceler, iyi bayramlar :)

canım hiç canını sıkma.bizde salı dr a gittiğimizde kilo almamış görünüyordu.ben biraz üzüldüm.doktorum bu sonuca üzülmememi söyledi.dedi ki bu sonuçlar net değil.ultrasounddan ölçüm yapıyoruz.bebeğin pozisyonu elverişli olmayabiliyor, kaydırma olabiliyor dedi. belki de dr un yanlış ölçtü.o yüzden sen gönlünü ferah tut.Allaha dua et.

günaydın kızlar.sabah sabah topici ben açtım ama uykum kaçtı.şuan sinirden deliriyorum.malum benim eşyam önceden gitti ama ben 40ım çıktıktıktan sonra annemlerden evime gidecektim.ama kaynanam kocamın beynini yıkamış vekocamda 40ını beklemeyiz, biraz zaman geçince gideriz diyor.geceden beri uyku falan kalmadı.kadın beni sinir etmek için elinden geleni yapıyor.kocamla birbirimize girdik resmen.ne olur dua edin de 40ım çıkmadan gitmeyelim.benim bütün akrabalarım burada, şehir değiştirince hiç kimse 8 saat yolu bebek görmeye gelmez.ayrıca daha önce konuştuğumuz için ben herkese 40 gün annemde olduğumu söylemiştim.

Ne güzel yaklaşmış senin doktorun
Benim ki iyi bişey söylese de o kadar saçma bi şekilde ifade ediyo ki
İnsani rahatlatacağına tedirgin ediyo
Umarım dediğin gibi olur, belki gerçekten yanlış ölçmüştür:26:

Ben bu insanları anlamıyorum ya ne kadar art niyetliler
Lohusa kadınsın tabi ki yardıma ihtiyacın olcak ve annenle olacaksın
Hem küçücük çoçukla o kadar yol mu gidilirmiş
Akıl var mantık var
Umarım kocan az akıllıca düşünürde doğru karar verir
Doğuma bişey kalmamış stres yapmamaya çalış herşey bi şekilde yoluna girer

cvp için çok tşk ederim gerçekten içim rahatladı.. artık dua ediyorum oğlum son anı beklemeden doğal yoldan gelsin die.. bekleyen herkes sağ salim ve en hayırlı şekilde kavuşalım bebişlerimize inşallah..

canm ya sakın sitrese sokma kendini biliyosun bebek annenin ruh halinden etkileniyor senin sıkıntın bebeğe geçerse doğduğunda gergin olur ve yine zorlanan ve üzülen sen olursun.. şimdiden bunları düşünüp gerilme eşin sonuçta şuan babalığı tam hissedemiyor ve annesinin etkisine kapılıyor olabilir ama unutma kucağına aldığında onun da ilk düşüneceği bebeği olacak rabbim yardımcın olsun inşallah senin gönlünden geçtiği gibi olsun herşey..

Ya insanların hayatına müdehale etmesi ne kadar kötü birşey benim de kayınvaldem yanımda Allah için kadın koşturup duruyor bana iş yaptırmamak istıyor ama sürekli herşeyi kendi istediği gibi olsun istiyor benm hazırladığım hastane çantasını bana sormadan boşaltıp kendi istediği gibi benim koyduklarımı çıkarığ kendi yaptıklarını koymuş çantanın içine :)) bu kadar şeye ne gerek var az götür dedi bir baktım fazlalıkları almak yerine kendi yaptıklarını koymuş :)) bende kendi odaa aldım çantayı yeniden düzenledim onar pazara gittiğinde :)) hemen baktı gene doldurdu benim çıkartıp düzenlıcem esyaları ben odamda iken ayarladım gene :)) yatağada viscos aldık bebege ama sert dıye hem de sağlıklı oldugu için üstüne ince pamuk yaptırcaktık ve bunu da söyledık kendısıne sagolsun yün yatak yapmış ama yün alerji yapabiliyormuş diye onu koymadıydık kendisi hazırlayıp yerleştırmış yün yatağı :)) ben de bişey demedim önceden hep yündü dedim bosver kalsın aldıgın aldıgım nevresım takımın carsafı yokmus sadece yorgan yastık yuzu yorgana dokunmamıs Allahtan kendi getırdıgı takımın carsafını takmıs yastıgada onun yuzunü geçirmiş bende çıkarıp yorganın takımınınkini takdım.İYi niyetli olabilir ama bana sormadan benim çocougumun eşyalarını kafasına göre değiştirmesi beni çok rahatsız ediyor anlamışdır umuyorum.Herşeyi kv yapmasıda çok kötü bişey.Bana diyeceksiniz Allahtan belanımı istıyorsun diye ama evinin düzeni kalmıyor sana sormadan kafasına göre herşeyi karıştırması çok kötü bişey inanın art niyetl, değil insanlar diye bişey demiyorsun işin kötüsü kayınpederım bu gece binip geliyor benim kendi babam bile dogum yapmadan gelmiyor utanırım çekirim rahat edemem yatamam kalkama dıye kayınpeder karısı burda diye gelıyo ben hayatımda hiç böyle birşey görmedim bie göre çok ayıp şeyler bunlar kayınpederin ne işi var dogum yapmak üzere olan gelinin evinde yaptıkdan sonra ziyarete gel gör torununu ama değişikler işte başa gelen çekiliyor malesef

Canım bebeğim , bir tanem , ilkim , Nisa'm.

Evliliğimiz bir yılı doldurmadan 11. Ayımızda seni istediğimize karar verdik ve ilk ay sonuçlar negatif çıkınca ikinci ayımızda babana söylemeden ertesi gün kan tahlili yaptıracaktım ve uyku tutmuyordu sanki yıllarca seni beklemişim gibi korkuyordum bu seferde negatif çıkar diye halbuki 2. Ayımızdaydık yersiz korkulardı.

O gece Baban benim düşünceli Halimi fark edip şunları söyledi " düşünme Allah'a bırak her şey çok yeni olacak inşallah ".

Ertesi gün teyzenle birlikte kan tahlilimi yaptırmak üzere hastaneye gittik ve sonuçların bir saat içerisinde çıkacağını söylediler , beklemeye başladık.

Dakikalar geçmiyordu , yüreğim kıpır kıpırdı. En sonunda sonuçların çıktığı vakit geldi ve "ben dayanamayacağım sen al" dedim teyzene. Sonuçlar pozitifti ama ben inanamıyordum , kalbim yerinden çıkacakmış gibi atıyordu.

Artık bedenimdeydin, içimde benimle birlikteydin.

Evlilik yıl dönümümüzde birbirmize ne alsak diye harıl harıl düşünürken meğer Rabbim bize en kıymetli hediyeyi vermiş de bizim haberimiz yokmuş.

Önce adın mercimekti , sonrası fasulye oldun en sonunda da hepimizin minik Nisa'sı oldun.

Her doktor kontrolunu büyük bir heyecanla bekledik seni görebilmek sana dair bilgi alabilmek için.

Dört boyutlu ultrason vaktimiz geldiğinde seni görebilecek olmanın heyecanı ile uyku tutmadı o gece.

Seni gördüm , somurtuyordun suratın asıktı ama sana o an aşık olmuştum. Bu nasıl bir mucize idi. Çok güzeldin ve bizimdin , Rabb'imin bize emanetiydin ve benim içimdeydin.

Canım kızım Beni hiç üzmedin , ne bir bulantı ne de halsizlik yaşatmadın. Son bir ay kala çok ağrılarım oldu bel, mide , kalça, kasık ağrılarımın şiddetinden uyumak , yürümek imkansız hale gelmişti ama onlar bile senden geldiği için bana tatlı geliyordu.

En sevdiğim halin bir lokma yemek yediğimde hemen kıpır kıpır olup payına düşeni yemek için harekete geçmelerindi. Senin içimde dönüp durman benim en büyük mutluluğumdu.

Böylelikle 265 günlük bir süreci seninle tamamladık miniğim ve bugün içimdeki son günün. Canım yavrum yarın sana kavuşacağız sağlıkla , hayırlısı ile Allahım bize nasip etsin inşallah.

Mis kokulum seni çok ama çok seviyorum. Rabbim seni tüm kötülüklerden korusun.

Rabbim benim ve tüm anne adaylarının doğumlarını kolay kıl. Bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip eyle bizleri onlarla sınama. Amin.

Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar. Bugün bizim maratonumuzun son günü darısı bekleyen tüm annelerimize.

Allah'ım en sorunsuz ve en güzel şekilde kucağına almayı nasip etsin bayram şekerini..
Ve hepimize de...............
Hayırlı haberlerle gel yarın inşaAllah.......

rabbim nisa nı sağlıkla mutlu kucağına almayı nasip etsin canım...
Güzel duygularına binlerce kat daha güzel duygular ekletsin
Dularımız seninle ....aminn canım

kızım mısra 24 ekim de doğdu.38 haftalık kızımı arife günü nst de çıkan sancı sonucu acil sezeryanla dünyaya getirdim.darısı bütün bekliyen annelere

kızlar grip oldum ya napsamm,,kızım da hasta bayram bayram dün üşüttük heralde,ateşi var onunda benımde boğazlarım fenaa,,

ben kendimi gerçekten teyze olmuş gibi hissediyorum kızlar sayenizde hepinizi ve pıtırcıklarınızı çok seviyorum

canım cok stres yapma bence tam doğum arefesınde kımsenın moralını bozmasına ızın verme ben herseyı takardım eskıden ayy yıyıp bıtıtrırdm kendımı..eşin kesın kararlı ve sert degılse sana karsı, cok takılma kendını yıpratma bazı kayınvalıdeler öle ıste resmiyetını ve kararlılıgını koru..sımdıden annenlerde kalıcanı ne sert ne yumusak kararlı bı dılle söle esıne.. hele bı hayırlısıyla dogsun bebegın hıcbısey bellı olmaz belkı kendın ıstıceksın rahat edemıceksın evıne gelmek ıstıceksın felan o zaman ne boş şeye kendımı yemişim dıye dusunmektense sımdıden akışına bırak bence..zamanında herseyı takmam sonucunda sonradan öle dusundugum ıcın tavsıye edıorum canım..o zaman gelınce daha kendı evıme gıtmeye hazır deılız bebek ve ben dersın esıne bı sekılde kabul ettırırsın canım relax ol sımdı:)
Eki Görüntüle 539953

kızım mısra 24 ekim de doğdu.38 haftalık kızımı arife günü nst de çıkan sancı sonucu acil sezeryanla dünyaya getirdim.darısı bütün bekliyen annelere

ayy cok tatlı maşallah yaa yerim o çeneyi Allah bagıslasın sağlık mutlulyk versın canım güle güle buyut bebişini..

ay cnm aynı sayılırız senı okudum da şmdı ırkıldım walla gelmek ıstedıgını nasıl bellı ettı ogluşun hastaneye gttın bnm henuz bır belrtım yok ama karnımdan cıkacak gıbı vuruo ve acıtıo bayrmdan snra gel dedı dr umda bana gecen hafta ama bnde sabrszlkla beklıorum buarada bebegn kac kg de cnm bnmkı gecen hafta 2 200 du az gıbı geldı bana bu haftalarda dogarsa dıe nyse allah hepımızı bır avazda kurtarsn inş...

Eki Görüntüle 539953

oyoyoy kurban olurum verene maaşallah subanallah bende kızımı kucagıma almak ıstıorum artıkk cnm gozun aydın allah analı babalı buyutsun ınş.. 38 haftalk bebegn kac kg dogdu cnm

kızalr napıosunuz bakalım
bu hafta doğum haftası cogunuzun doğumu var ay doğurun kızlar teker teker bebışlerden kouşmaya başlayalım bızım ufaklık sımdılık uslu fırsat buldukca gırıyorum ınşalla hepımızınkıler öle olur öle devam eder kızlar ya ay ıstıyorum bı an evel sızde tadın sağlıcakla bu duyguyu daha dun gıbı bu topiğe ılk yazdıgım gun gunler ne cabk gectı duygulanıyormda bıyerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…