bende normal ıstıorum ıste ılk dogumumda normaldı epıduralsız normal ıstıorum ama bakalım ıste zaman ne gosterck bılemıoruz kı..evet en ıysı öyle yapıyım ya yıne cektırım nst yı giriym 2 gün 2 gündür..bu arada randevu saatı konusunda haklısın tam saatinde hıc gırmedım bende:)
saatinde girmek ne mümkün...
neyse canım uykum geldi... görüşürüzz... aeol....
iyi geceler, iyi bayramlar :)
Kızlar iyi akşamlar herkese
Bugün 1000 ihlas okudum rabbim cümlemize hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip ersin diye
Yarın bayram ama ben hiç bir yere gitmiycem
Hiç keyfim yok bebek için çok canım sıkılo kimseye ne dert anlatçak ne de nasihat alıcak durumda değilim
Rabbim inşallah dualarımı kabul ederde oğlum biraz toparlar kendini yada doktor yanlış ölçüm yapmış olsun
Sizlere şimdiden hayırlı bayramlar
Ne güzel yaklaşmış senin doktoruncanım hiç canını sıkma.bizde salı dr a gittiğimizde kilo almamış görünüyordu.ben biraz üzüldüm.doktorum bu sonuca üzülmememi söyledi.dedi ki bu sonuçlar net değil.ultrasounddan ölçüm yapıyoruz.bebeğin pozisyonu elverişli olmayabiliyor, kaydırma olabiliyor dedi. belki de dr un yanlış ölçtü.o yüzden sen gönlünü ferah tut.Allaha dua et.
Ben bu insanları anlamıyorum ya ne kadar art niyetlilergünaydın kızlar.sabah sabah topici ben açtım ama uykum kaçtı.şuan sinirden deliriyorum.malum benim eşyam önceden gitti ama ben 40ım çıktıktıktan sonra annemlerden evime gidecektim.ama kaynanam kocamın beynini yıkamış vekocamda 40ını beklemeyiz, biraz zaman geçince gideriz diyor.geceden beri uyku falan kalmadı.kadın beni sinir etmek için elinden geleni yapıyor.kocamla birbirimize girdik resmen.ne olur dua edin de 40ım çıkmadan gitmeyelim.benim bütün akrabalarım burada, şehir değiştirince hiç kimse 8 saat yolu bebek görmeye gelmez.ayrıca daha önce konuştuğumuz için ben herkese 40 gün annemde olduğumu söylemiştim.
Ya ne alakası var çatı muayenesiyle doğumun.. Bu doktorları da anlamak mümkün değil.. Çatı muayenesini hiçbirşeyin yokken baktırıyorsun, acıyor tabii. Ama doğum sırasında ne zaten sancın ve açılman oluyor, çatı matı anlamıyrosun.. Benim ilk doğumumda, nişanım geldiğinde ve hastaneye gittiğim anda direk masaya aldılar beni ve açıklığıma baktılar.. Ne acı çektim o an var ya.. Hayatta unutmam o acıyı.. O gece sabaha kadar sancı çektim ben, bir süre geçtiğinde kendim yalvarıyordum ne olur bakın kaç santim açılmış diye.. Ve sonraki muayenelerin acısını hiç duymadım ben.. Kaldı ki, doğumla çatı muayenesini nasıl kıyaslıyorlar anlamıyorum..
nil sana katılıorum o sancı anında değil alttan muayeneyı alt tarafta hıcbısey hıssetmıodum ben sadece çok yoğun bi bel ve kasık agrısı altta ne yapıolar hiç anlamıosun bıle..Rabbim kolaylık versın hepımıze..
bu arada bugun baya bı gezdık aıle zıyaretlerı felan ıste klasık..karnımı goren herkes bi haftaya kalmaz doğurursun dedıler :))ama bende tık yok arada bı bebegın hareketlerıne baglı sancılar dısında..ayy doğuranlar ne güzel bebişlerinin pırtlarını mırtlarını konusuolar bize bak hala sancılar çatı muayenelrı felan haha
günaydın kızlar.sabah sabah topici ben açtım ama uykum kaçtı.şuan sinirden deliriyorum.malum benim eşyam önceden gitti ama ben 40ım çıktıktıktan sonra annemlerden evime gidecektim.ama kaynanam kocamın beynini yıkamış vekocamda 40ını beklemeyiz, biraz zaman geçince gideriz diyor.geceden beri uyku falan kalmadı.kadın beni sinir etmek için elinden geleni yapıyor.kocamla birbirimize girdik resmen.ne olur dua edin de 40ım çıkmadan gitmeyelim.benim bütün akrabalarım burada, şehir değiştirince hiç kimse 8 saat yolu bebek görmeye gelmez.ayrıca daha önce konuştuğumuz için ben herkese 40 gün annemde olduğumu söylemiştim.
günaydın kızlar.sabah sabah topici ben açtım ama uykum kaçtı.şuan sinirden deliriyorum.malum benim eşyam önceden gitti ama ben 40ım çıktıktıktan sonra annemlerden evime gidecektim.ama kaynanam kocamın beynini yıkamış vekocamda 40ını beklemeyiz, biraz zaman geçince gideriz diyor.geceden beri uyku falan kalmadı.kadın beni sinir etmek için elinden geleni yapıyor.kocamla birbirimize girdik resmen.ne olur dua edin de 40ım çıkmadan gitmeyelim.benim bütün akrabalarım burada, şehir değiştirince hiç kimse 8 saat yolu bebek görmeye gelmez.ayrıca daha önce konuştuğumuz için ben herkese 40 gün annemde olduğumu söylemiştim.
Canım bebeğim , bir tanem , ilkim , Nisa'm.
Evliliğimiz bir yılı doldurmadan 11. Ayımızda seni istediğimize karar verdik ve ilk ay sonuçlar negatif çıkınca ikinci ayımızda babana söylemeden ertesi gün kan tahlili yaptıracaktım ve uyku tutmuyordu sanki yıllarca seni beklemişim gibi korkuyordum bu seferde negatif çıkar diye halbuki 2. Ayımızdaydık yersiz korkulardı.
O gece Baban benim düşünceli Halimi fark edip şunları söyledi " düşünme Allah'a bırak her şey çok yeni olacak inşallah ".
Ertesi gün teyzenle birlikte kan tahlilimi yaptırmak üzere hastaneye gittik ve sonuçların bir saat içerisinde çıkacağını söylediler , beklemeye başladık.
Dakikalar geçmiyordu , yüreğim kıpır kıpırdı. En sonunda sonuçların çıktığı vakit geldi ve "ben dayanamayacağım sen al" dedim teyzene. Sonuçlar pozitifti ama ben inanamıyordum , kalbim yerinden çıkacakmış gibi atıyordu.
Artık bedenimdeydin, içimde benimle birlikteydin.
Evlilik yıl dönümümüzde birbirmize ne alsak diye harıl harıl düşünürken meğer Rabbim bize en kıymetli hediyeyi vermiş de bizim haberimiz yokmuş.
Önce adın mercimekti , sonrası fasulye oldun en sonunda da hepimizin minik Nisa'sı oldun.
Her doktor kontrolunu büyük bir heyecanla bekledik seni görebilmek sana dair bilgi alabilmek için.
Dört boyutlu ultrason vaktimiz geldiğinde seni görebilecek olmanın heyecanı ile uyku tutmadı o gece.
Seni gördüm , somurtuyordun suratın asıktı ama sana o an aşık olmuştum. Bu nasıl bir mucize idi. Çok güzeldin ve bizimdin , Rabb'imin bize emanetiydin ve benim içimdeydin.
Canım kızım Beni hiç üzmedin , ne bir bulantı ne de halsizlik yaşatmadın. Son bir ay kala çok ağrılarım oldu bel, mide , kalça, kasık ağrılarımın şiddetinden uyumak , yürümek imkansız hale gelmişti ama onlar bile senden geldiği için bana tatlı geliyordu.
En sevdiğim halin bir lokma yemek yediğimde hemen kıpır kıpır olup payına düşeni yemek için harekete geçmelerindi. Senin içimde dönüp durman benim en büyük mutluluğumdu.
Böylelikle 265 günlük bir süreci seninle tamamladık miniğim ve bugün içimdeki son günün. Canım yavrum yarın sana kavuşacağız sağlıkla , hayırlısı ile Allahım bize nasip etsin inşallah.
Mis kokulum seni çok ama çok seviyorum. Rabbim seni tüm kötülüklerden korusun.
Rabbim benim ve tüm anne adaylarının doğumlarını kolay kıl. Bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip eyle bizleri onlarla sınama. Amin.
Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar. Bugün bizim maratonumuzun son günü darısı bekleyen tüm annelerimize.
canım bebeğim , bir tanem , ilkim , nisa'm.
Evliliğimiz bir yılı doldurmadan 11. Ayımızda seni istediğimize karar verdik ve ilk ay sonuçlar negatif çıkınca ikinci ayımızda babana söylemeden ertesi gün kan tahlili yaptıracaktım ve uyku tutmuyordu sanki yıllarca seni beklemişim gibi korkuyordum bu seferde negatif çıkar diye halbuki 2. Ayımızdaydık yersiz korkulardı.
O gece baban benim düşünceli halimi fark edip şunları söyledi " düşünme allah'a bırak her şey çok yeni olacak inşallah ".
Ertesi gün teyzenle birlikte kan tahlilimi yaptırmak üzere hastaneye gittik ve sonuçların bir saat içerisinde çıkacağını söylediler , beklemeye başladık.
Dakikalar geçmiyordu , yüreğim kıpır kıpırdı. En sonunda sonuçların çıktığı vakit geldi ve "ben dayanamayacağım sen al" dedim teyzene. Sonuçlar pozitifti ama ben inanamıyordum , kalbim yerinden çıkacakmış gibi atıyordu.
Artık bedenimdeydin, içimde benimle birlikteydin.
Evlilik yıl dönümümüzde birbirmize ne alsak diye harıl harıl düşünürken meğer rabbim bize en kıymetli hediyeyi vermiş de bizim haberimiz yokmuş.
önce adın mercimekti , sonrası fasulye oldun en sonunda da hepimizin minik nisa'sı oldun.
Her doktor kontrolunu büyük bir heyecanla bekledik seni görebilmek sana dair bilgi alabilmek için.
Dört boyutlu ultrason vaktimiz geldiğinde seni görebilecek olmanın heyecanı ile uyku tutmadı o gece.
Seni gördüm , somurtuyordun suratın asıktı ama sana o an aşık olmuştum. Bu nasıl bir mucize idi. çok güzeldin ve bizimdin , rabb'imin bize emanetiydin ve benim içimdeydin.
Canım kızım beni hiç üzmedin , ne bir bulantı ne de halsizlik yaşatmadın. Son bir ay kala çok ağrılarım oldu bel, mide , kalça, kasık ağrılarımın şiddetinden uyumak , yürümek imkansız hale gelmişti ama onlar bile senden geldiği için bana tatlı geliyordu.
En sevdiğim halin bir lokma yemek yediğimde hemen kıpır kıpır olup payına düşeni yemek için harekete geçmelerindi. Senin içimde dönüp durman benim en büyük mutluluğumdu.
Böylelikle 265 günlük bir süreci seninle tamamladık miniğim ve bugün içimdeki son günün. Canım yavrum yarın sana kavuşacağız sağlıkla , hayırlısı ile allahım bize nasip etsin inşallah.
Mis kokulum seni çok ama çok seviyorum. Rabbim seni tüm kötülüklerden korusun.
Rabbim benim ve tüm anne adaylarının doğumlarını kolay kıl. Bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip eyle bizleri onlarla sınama. Amin.
Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar. Bugün bizim maratonumuzun son günü darısı bekleyen tüm annelerimize.
Eki Görüntüle 539953
kızım mısra 24 ekim de doğdu.38 haftalık kızımı arife günü nst de çıkan sancı sonucu acil sezeryanla dünyaya getirdim.darısı bütün bekliyen annelere
canım cok stres yapma bence tam doğum arefesınde kımsenın moralını bozmasına ızın verme ben herseyı takardım eskıden ayy yıyıp bıtıtrırdm kendımı..eşin kesın kararlı ve sert degılse sana karsı, cok takılma kendını yıpratma bazı kayınvalıdeler öle ıste resmiyetını ve kararlılıgını koru..sımdıden annenlerde kalıcanı ne sert ne yumusak kararlı bı dılle söle esıne.. hele bı hayırlısıyla dogsun bebegın hıcbısey bellı olmaz belkı kendın ıstıceksın rahat edemıceksın evıne gelmek ıstıceksın felan o zaman ne boş şeye kendımı yemişim dıye dusunmektense sımdıden akışına bırak bence..zamanında herseyı takmam sonucunda sonradan öle dusundugum ıcın tavsıye edıorum canım..o zaman gelınce daha kendı evıme gıtmeye hazır deılız bebek ve ben dersın esıne bı sekılde kabul ettırırsın canım relax ol sımdı:)günaydın kızlar.sabah sabah topici ben açtım ama uykum kaçtı.şuan sinirden deliriyorum.malum benim eşyam önceden gitti ama ben 40ım çıktıktıktan sonra annemlerden evime gidecektim.ama kaynanam kocamın beynini yıkamış vekocamda 40ını beklemeyiz, biraz zaman geçince gideriz diyor.geceden beri uyku falan kalmadı.kadın beni sinir etmek için elinden geleni yapıyor.kocamla birbirimize girdik resmen.ne olur dua edin de 40ım çıkmadan gitmeyelim.benim bütün akrabalarım burada, şehir değiştirince hiç kimse 8 saat yolu bebek görmeye gelmez.ayrıca daha önce konuştuğumuz için ben herkese 40 gün annemde olduğumu söylemiştim.
Eki Görüntüle 539953
kızım mısra 24 ekim de doğdu.38 haftalık kızımı arife günü nst de çıkan sancı sonucu acil sezeryanla dünyaya getirdim.darısı bütün bekliyen annelere
bebeği kucağında ve karnında olan güzel kasım annelerii :) hepinize mutlu huzur dolu sevgi dolu bayramlar.
ben dün hastaneden çıktım. yine oğluşum gelmek istedi. dr.umuz durdurdu :)
evde yatarak geçecek bu bayram.vbu arada 1 cm de açılmam varmış artık.
Rabbim herkese sağlıklı doğumlar sağlıklar evlatlar ve sağlıklı ömürler nasip etsin.
Eki Görüntüle 539953
Eki Görüntüle 539953
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?