bayrama bebeği kucağında girenlere ne mutlu allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı biz bekleyenlere hayırlısıyla..
kızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum özellikle normal doğum yapmış tecrübeli annelerden.. ben çatı muaynesinde çok zorlanıyorum üç haftadır her kontrolde muayne yapıo dr.um ve normalş doğuma kafa olarak hazır omadığımı söylüyor sezaruende beni korkutuyo normal doğumu deneyeceğimi başaramayacak gibi olursam diretmeyip sezaryen olacağımı söyledim ama korkularım arttı 9 kasıma kadar da normal doğum başlamazsa sezaryen olacağım eşimle öyle karar aldık merak ettiğim çatı muaynesinde zorlandığım için normal doğumu hiç denemesem mi ????????
canım benim ne güzel darısı bizim başımızaa...Kizlar. Biz dun aksam ustu sezeryanimizi olduk . Bugun oglen evimize ciktik oglusum misil misil uyuyor evimizde...
Dogumu yaklasan arkadaslara rabbimden kolayliklar diliyorum.. bir an once bebislere saglicakla kavusursunuz...
Guzel haberlerinizi takip edicem devamli...
amin canım zor geçiyor son günlerimiz artıkgozun aydin gunun belli olmus... Simdi ne zor gecer o 6 gun.. rabbim sag salim kucaklamayi nasip etsin insallah...
beklemek de çok zor gününü bilip beklemekte :)Aa sende mi sezeryanlık oldun.. Hadi hakkında hayırlısı olsun..
Ama çok ta az kalmış ne güzel.. Böylesi daha güzel beysal yaa.. Beklemek daha zor...
Huzur dolu ağzımızın tadının bozulmadığı mutlu bayramlar diliyorum.
Doğum yapan tüm annelerimizin bebişleri ile birlikte ilk bayramları. Rabbim biz bekleyenlere de hayırlı , sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah bu mübarek günde dualarımız kabul olsun.
Hayırlı bayramlar.
bebeği kucağında ve karnında olan güzel kasım annelerii :) hepinize mutlu huzur dolu sevgi dolu bayramlar.
ben dün hastaneden çıktım. yine oğluşum gelmek istedi. dr.umuz durdurdu :)
evde yatarak geçecek bu bayram.vbu arada 1 cm de açılmam varmış artık.
Rabbim herkese sağlıklı doğumlar sağlıklar evlatlar ve sağlıklı ömürler nasip etsin.
merhaba kızlar hepinizin bayramını kutluyorum bu arada 30 ekim salı günü ben minik kızıma kavuşuyorum yani son 5 günümüz heyecan dorukta tabiki
kız yaren 2. cocuk daha mı heyecanlı oluyor yoksaheveslendim hemen ikinciyi yapacagım:))))
TATLIM ASLINDA ŞÖYLE BIŞEY ILK BEBKTE BEN LOHUSA HUZNU YAŞADIM
ve ucundan depresyona gırdım deneyımsızzlık belkıde yaşımın kucuk olmasından dolayı o gunlaerı doyasıya yaşayamadım yarende ılk 40 gun bıraz duzensızdı
ama sımdı yaş olgunlaştı ıkıncı annelık tecrubesı falan herşeye cok olumlu bakıyorum sukur depresyona gırmedım henuz ınşalla gelmezde cnm lohusa depresyonu fena yanı
Herkese musmutlu bayramlarrr
Pazartesi bizimde büyük günümüz heyecan dorukta
yarın hastanede randevumuz var yine, bakalım son tektikler neleri gösterecek
doğum yapan taze annelerimiz gelmiş bile
Beysalım seninde günün belli olmuş, Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım
hankar yarın bol bol dua edicez sana canım
ve son 3 günümüz kaldı:18:
selam canım, bende sezeryan olucam ama 39. haftada alıcaz dedi doktor. sezeryanda riske atmamak için 40 haftaya kadar beklemiyor doktorlar sen nasıl 40 hafatya kadar bekliyceksin normal yollada gelebilir bebek , yani nasıl izin verdi doktorun gün belilemedimi ?Oncelikle dogum yapan annelerin gozleri aydin olsun..saglilla,nese icinde buyutun ins.bebekleriniz..
Ben de sali gunu gittim son kontrolume ilk dogum sezeryan oldugundan bu da sezeryan olacak malum.38.haftadayiz artik ama ben 40haftami doldurmayi bekliycem ins.bebek de bekler:)haftaya cumartesi ins.evimizi tasiycaz.dogumfan once tasinmak istiyorum o yuzden beklemeye karar verdik tabi ters bir durum olursa hemen doguma....
Herkese hayirli dogumlar diliyorum.
ah cnm benımya demek aynı gunde doğurcakmışız ama bız olduk bı haftalık tum dualrım senınle
Ya ne alakası var çatı muayenesiyle doğumun.. Bu doktorları da anlamak mümkün değil.. Çatı muayenesini hiçbirşeyin yokken baktırıyorsun, acıyor tabii. Ama doğum sırasında ne zaten sancın ve açılman oluyor, çatı matı anlamıyrosun.. Benim ilk doğumumda, nişanım geldiğinde ve hastaneye gittiğim anda direk masaya aldılar beni ve açıklığıma baktılar.. Ne acı çektim o an var ya.. Hayatta unutmam o acıyı.. O gece sabaha kadar sancı çektim ben, bir süre geçtiğinde kendim yalvarıyordum ne olur bakın kaç santim açılmış diye.. Ve sonraki muayenelerin acısını hiç duymadım ben.. Kaldı ki, doğumla çatı muayenesini nasıl kıyaslıyorlar anlamıyorum..
kullanılmayannick
randevun ne zaman bi daha? çatı muayenen yapıldı mı? bizim doktor epidurale yönlendiriyomuş hiç muayene etmeden, öyle bişey duydum. bir bilgin var mı?
canım 1 kasıma verdıler randevuyu ama ben gecen hafta randevu bulamadıgım ıcın randevusuz gıtmıstım cok az hasta vardı 10 dk. ıcınde gırdım..salı arıcam eger dr. ordaysa dırek gıtmeyı dusunuorum bir iki gun bıle beklıcek sabrım kalmadı cunku son zamanlarda herseyı merak eder oldum..çatı muayenesı yapmadı daha nst de sancı felanda cıkmadı doğum tarıhı 14 kasım dedı demek kı daha erken olması ıcın bı belırtı felan gormedı..doğum seklıyle ılgılı ıse hıc konusmadık canım yaa bı sorıyım unutmassam bu gittiğimde..
kullanılmayannick
randevun ne zaman bi daha? çatı muayenen yapıldı mı? bizim doktor epidurale yönlendiriyomuş hiç muayene etmeden, öyle bişey duydum. bir bilgin var mı?
anladım canım... bayram dönüşü baya yoğunmuş o yüzden ben de 1 hafta sonrasına değil de 10 gün sonrasına randevu alabildim. 1 hafta dolduğunda bi gideyim olmazsa ben de... beni 5 kasım diyor ama daha geç te olabilirmiş...
bu arada senın normal mıydı ve epıdural mı ıstıosun nası dusunuosun cnm konustuysakda unuttum galıba:26:
hmm o zaman gıttıgımde baya beklıcem demek kı..ya zaten en son gıttıgımde sekreterler dırek nst yı yazdı dr. a gırmeden ındım nst yı cektırdım sonrada nst mı aldım gırdım dr.un yanına..ama yogun olursa bılemıorum tabı acaba randevu gunundemı gıtsem kı yogunlugu hesaba katmamıstm..
ben normal istiyorum ama bakalım doktor ne dicek işte....
valla sen bilirsin canım. pek randevu saatine de bakmadıklarını düşünüyorum ben aslında. nst yi çektir ver, randevun varmış gibi alırlar yine bence erkenden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?