• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bebeği kucağında ve karnında olan güzel kasım annelerii :) hepinize mutlu huzur dolu sevgi dolu bayramlar.

ben dün hastaneden çıktım. yine oğluşum gelmek istedi. dr.umuz durdurdu :)

evde yatarak geçecek bu bayram.vbu arada 1 cm de açılmam varmış artık.

Rabbim herkese sağlıklı doğumlar sağlıklar evlatlar ve sağlıklı ömürler nasip etsin.

herkesin bayramını kutluyoruz teyzoşlar
bizde pazartesi doktora gitmiştik 3 kilo olmuşuz çok şükür...nst de yine sancım çıktı...salı günü tekrar gideceğim doktora bakalım ne kadar olacaz...doktorumuz 12 10 2012 tarihine gün verdi tabi değişmezse bebek aceleci çıkıp gelmek istemezse...işte bizden haberle rböyle...
herkesi öptük...

Anne olanlar, olmayı bekleyenler hepinizin bayramı kutlu olsun.. Mutlu bayramlar :16::16:

tüm annelerin ve bebişlerinin bayramlarını kutlarım. Allah hepimize yavrularımızla ve eşlerimizle geçireceğimiz nice bayramlar nasip etsin..

mrb güzel kasım anneleri ve dünyalar güzeli bebekleri evlatlarımızla sevdiklerimizle nice güzel bayramlara inşallah bebekleri doğanlar bi koklayıverin benim için yeğenlerimi ben arkadaşla geçiriyorum bayramımı annemi aratmadı sağolsun birsürü hazırlık yapmış canım sizlerin bayramları nasıl geçiyor

merhaba kızlar hepinizin bayramını kutluyorum bu arada 30 ekim salı günü ben minik kızıma kavuşuyorum yani son 5 günümüz heyecan dorukta tabiki

tatlım bebım hayırlı olsun bebışın rabbım analı babalı buyutsun
ay nasıl gıdıyo annesı
ne kadar doğdu bbışımız

Sagol canim benim... 3.350 dogdu 50 cm.. bana okadar kucuk geliyorki abisinden sonra abimizin masallahi vardi tosunluk konusunda...
Suan uslu uslu uyuyor yanliz bak sana 15 gun sonra nelet edicem modunda suan..
Aras nasil canim?.

Sagol canim benim... 3.350 dogdu 50 cm.. bana okadar kucuk geliyorki abisinden sonra abimizin masallahi vardi tosunluk konusunda...
Suan uslu uslu uyuyor yanliz bak sana 15 gun sonra nelet edicem modunda suan..
Aras nasil canim?.

oh maşalla cnm benım bence gayet ıyı olmuş bıde bızım gunlerımızede daha vardı
ay cnm ya sıye dıye 29 ekım haha kapak oldu bıze dımı ama
ay bızı arasta emıyo uyuyo emıyo kaka yapıyo hep aynı modda topuk kanı dışında sesı duymadık gazlarıda cıkarıyo ama bakalım ılerde nasıl olcak
ırtına öncesı sessızlık mıdır bılmem ay cnm ya böle varya cok heycanlanıyorum ona baktıkca
bak bayramda yanımızda bayram şekerlerı

Kurban bayraminizi kutluyorum...
Dogumu yaklasan arkadaslara rabbim kolay dogumlar nasip etsin Insallah sag salim bebeklerinize kavusursunuz...

Benim gibi dogum yapmis arkadadlarimda bebeklerinizi agiz tadiyla buyutmek nasip olsun Insallah...

kızlar ben ve bayram şekerım bayramınızı kutlarız canm arkadaşlarım
bugun yarenı arsı gıydırdım baayramlıkları bıyere gıdemıyoruz ama napalım bayram dımı dedemız gelcek el öpturmeye bu bayramda böle

Kurban bayraminizi kutluyorum...
Dogumu yaklasan arkadaslara rabbim kolay dogumlar nasip etsin Insallah sag salim bebeklerinize kavusursunuz...

Benim gibi dogum yapmis arkadadlarimda bebeklerinizi agiz tadiyla buyutmek nasip olsun Insallah...

amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ay bızı arasta emıyo uyuyo emıyo kaka yapıyo hep aynı modda topuk kanı dışında sesı duymadık gazlarıda cıkarıyo ama bakalım ılerde nasıl olcak
ırtına öncesı sessızlık mıdır bılmem ay cnm ya böle varya cok heycanlanıyorum ona baktıkca

Ayy canim sorma Aynen ikimizde suprizli dogum yaptik valla...

Benimkide pirt pirt oh mih okadar.. bence firtina oncesi sessizlik bence bu...

kızlar ben ve bayram şekerım bayramınızı kutlarız canm arkadaşlarım
bugun yarenı arsı gıydırdım baayramlıkları bıyere gıdemıyoruz ama napalım bayram dımı dedemız gelcek el öpturmeye bu bayramda böle

Ahhh sorma biz harcliklari toplamYa basladik.. simdiden zengin oldu havasindan gecilmez artik...

slm kızlar nolmuşuz böle kasımdık ekimde doğumlar başlamış bende sabırsızlanıyorum artık kasımın 10-12 gibi alırız dedi dr ama bizim ufaklıkda sürpriz yapmazsa nst ye girdiğimde sancı yok ama geceleri çok kötü kasılmalarım sancım oluyor sizde de oluyormu böle??? Bu arada yaren senın dogum 29ekımdi sezeryan olucaktın yanlıs hatılamıyorsam nie erken geldi bebiş

Son düzenleme:
slm kızlar nolmuşuz böle kasımdık ekimde doğumlar başlamış bende sabırsızlanıyorum artık kasımın 10-12 gibi alırız dedi dr ama bizim ufaklıkda sürpriz yapmazsa nst ye girdiğimde sancı yok ama geceleri çok kötü kasılmalarım sancım oluyor sizde de oluyormu böle???

valla kuzum kasım beblerı cok acelecı patır patır cıkıyolar
bende kontrole gıttım baktım ertesı gun 37.haftada kucagımda oysakı daha pazartesı olucaktı amelyat bıde 10 gun öncesıydı duşun
valla hıc plan yapmaya gelmıyo

valla kuzum kasım beblerı cok acelecı patır patır cıkıyolar
bende kontrole gıttım baktım ertesı gun 37.haftada kucagımda oysakı daha pazartesı olucaktı amelyat bıde 10 gun öncesıydı duşun
valla hıc plan yapmaya gelmıyo

maşallah bebişlerimize aceleciler valla senin oğluşun neden erken geldi ki bende bi yandan hem gelsın dıyorum sonrada korkuyorum sezeryan falan :18::18::18:

maşallah bebişlerimize aceleciler valla senin oğluşun neden erken geldi ki bende bi yandan hem gelsın dıyorum sonrada korkuyorum sezeryan falan :18::18::18:

cnm usg de dr carpıntı gördu kalp atış hızı cok yuksektı kordon dolanmış oksıjen azalınca carpıntı olmuş ondan cnm
sezeryandan korkma ttatlım ben o gun ayaklandım sutte geldı

cnm usg de dr carpıntı gördu kalp atış hızı cok yuksektı kordon dolanmış oksıjen azalınca carpıntı olmuş ondan cnm
sezeryandan korkma ttatlım ben o gun ayaklandım sutte geldı

oy maşallah bizimde bebeğin plesenta da problem var o yüzden erken gelebilir dedi dr sürekli istirahat verdi de ben rahat durmuyorum senın genel anestezi oldu dimi

kız yaren 2. cocuk daha mı heyecanlı oluyor yoksa:16: heveslendim hemen ikinciyi yapacagım:))))

Back