esra nasılsın gız bacımm
iyiyim şekerimm.. sen nasılsınn bakıyımmmm ???? bebiş napıyo... ay doğsalar da bi an önce uykusuzluğumuza değse bari
yaren kuzum nazarlara gelirsin naz yap azcık inanamıyorum yeni doğum yaptın topktesinbende inş. hemen toparlanır sizlerle doğum muhabbeti yaparım amiiinnnnnnn.. bu arada hayırlı olsun tekrar misssss kokulu oğluşunu kokla benim yerime de
bende iyiyim şükürler olsun.. son günlerin tadını çıkarmaya çalışıyoruz bebişimle .. napalım bugünleride özlicez onun minik ayakları bi daha ne zaman beni tepebilecek ..o yüzden bol bol onu dinlemeye ve hareketlerini yakalamaya çalışıyorum
sen benden 1 hafta ilerdesin gülüm.. dr bana bayram ertesi alırız dedi.. yarın kontrolüm var bakalım ne dicek
o minik ayaklar nasıl canımı acıtıyor ama yaaa :) :) :)
benim normal olucak inşallah... arefe kontrole gidicem... bakarsın bayram bebeği olurnedense içimden hep öyle geçti şimdiye kadar :)
varsın acıtsın annesi.. bugünleride arıcaz
inşallah normal olur canım ya.. ve içine doğduğu gibide bayram bebeği olur bence.. anneler hisseder
evet arıcaz kesinlikle... oyy kokusunu özledim ama ben yaa :) :)
evet güveniyorum hislerime :) hamileyim dedim, kan testi yaptım direkt kaç haftalık olduğunu öğrenmek için... hamileydim :)
kız olucak dedim... kız olucak hala :)
hissediyormuş anneler gerçekten...
annem demek gençliğimde yediğim haltları hep hissetmiştir kesin
yok kız bizim analarımız hissetmemiştir.önceden annelik böyle değildi .. sanki bizi dakika dakika beklediler mi.. hiç sanmıyorum
günaydın arkadaşlar
bugün sahinus(burcu)arkadaşımız doğuma gidiyor,dualarımızı esirgemeyelim sağlıkla alsın bebişini kucağına inşallah.
yarın da beeeennnn:18:
Günaydin anne ve bebikleri, kimsecikler uyanmamis galiba biz otomatok 7de ayaktayız hep kan tahlilim var bugün aç gidicem akşam 7den sonra bişi yeme dedi ebe ama kizim duvarlara tirmanir gibi tirmaniyor çok acıktı bebeğim...
Bugün doğuma gidecek doğumu aniden gelen annelere Allah bir nefeste kurtarsin inşallah...
arkadaşlar.şu kullandığımız ek vitaminler var ya genelde kabız yapan.bende uzun süredir yan etki olarak isal yaptı. şu aralarda da uzun süre isale bağlı olarak dış basur oldum. doktor ilaç verdi ve bayram sonrası bunun normal doğuma engel olup olmayacağına karar verecekmiş öyle dedi.bazı hamileliklerde olurmuş normalmiş. bir akıl verin ben nasıl kurtulurum bundan. ne yapsam ki.( şuan ağrım yok) ayrıca ilacı bırakayım desem kabız oluyorum durum dahada vahim ve ağrılı oluyor.
canım kesinlikle sana katılıyorummm öyle rahat bir hamilelik geçirdim ki maşallahhh şu son ay mahvetti beni iyice ağırlaştık ağrılar sancılar kasılmalar uyku desen yok sürekli acıkıyorum mide yanması tavan yaptı yiyemiyorum ama az kaldı bugünleri ararız sonra bebişlerimiz yaramaz olursa :) hareketlere gelince 36.haftadan sonra çok belirgin bir azalma oluyor canım ben kaç kere korkudan koştum doktora dedikleri gibi 10 hareket günlük yeter benim kız ikindi vaktine kadar hiç hareket etmiyor ama ondan sonra sürekli oynuyor hele akşam babası gelipte onunla konuşunca bir o trafa bir bu tarafa yamuluyor :) 9 ay sıkıntısını çek o babaya oynasın ah ahhh nazlanıyorlar tabi babaya.....Allahım hayırlısıyla kurtarsın hepimizi inş.hamileliğin son dönemi daha zormuş :s
ve beeennnnn ayy yarın bebişlerimiz kucağımızda mı olacak inş. ben 9.30 da gidecem bakalım hayırlısı olsun doğum yapacak arkadaşlara şimdiden hayırlı doğumlar Rabbim bir solukta kurtarsın yarında bize bol bol dua edin heyecandan ölecem şimdi de doğurmak istemiyorum koparmasınlar içimde tekmelerini hisssetmek güzel ayyy kafayı yiyecem kızlarrrr neyse yarın anesteziyi yiyince kafam yerine gelir....:)))))günaydın arkadaşlar
bugün sahinus(burcu)arkadaşımız doğuma gidiyor,dualarımızı esirgemeyelim sağlıkla alsın bebişini kucağına inşallah.
yarın da beeeennnn:18:
semih onur mu semih tuna mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?