Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dun cok hasta oldugum ıcın dra gıttım once bı kadın doguma danısayım dedım kendı druma gıttım ama kendı drum yurt dısındaymıs dıger kadın dogumcuya gıttım kadın ultrasonda baktı bebege ve bana bas cevresının 2.5 hafta gerı geldıgını ben35+1deyken bas cevresı32 hafta 4 gunluk 11 gun once gıttıgımde 2200du bu kez 2320 gr tı ordan cıktım bı profa gııtm bebegın sağlıkla dogar korkma dedı gerılık var ama senın kafa yapında bıraz kucuk sana cekmıstır falan dedı ama gelde sen soz dınleee
dun cok hasta oldugum ıcın dra gıttım once bı kadın doguma danısayım dedım kendı druma gıttım ama kendı drum yurt dısındaymıs dıger kadın dogumcuya gıttım kadın ultrasonda baktı bebege ve bana bas cevresının 2.5 hafta gerı geldıgını ben35+1deyken bas cevresı32 hafta 4 gunluk 11 gun once gıttıgımde 2200du bu kez 2320 gr tı ordan cıktım bı profa gııtm bebegın sağlıkla dogar korkma dedı gerılık var ama senın kafa yapında bıraz kucuk sana cekmıstır falan dedı ama gelde sen soz dınleee
BAYANLARRRRR
[h=2]2012 KASIM Anneleri Doğum tablosu[/h]http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/567375-2012-kasim-anneleri-dogum-tablosu.html
kızlarrr hastanede cıktık oğlumla dönduk evımıze ah evıız mıs gıbı bebk koktu
rabbım sağlıcakla sızede kucagınıza almayı nasıp etsın sımdılık hep emıp uyuyoruz teyzelerı bakalım sonrası nasıl olur
şimdilık tavrum cok uslucuk öpuyorum hepınızı pc ı yarene transfer edıyorum evomızın tatlı ablasına
canım benim aras bey nasıl yaren hanımla anlaşıyorlarmı sen nasıl oldn dikiş yerlerinde ağrı falan varmı
doğum yapan arkadaşlar
fırsat bulduğunuz an şu tabloya bilgilerimizi ekleyelim..
Annelerim kaç zamandir kasilmalarim oluyor ama bugün daha farkli hemen hemen 10dk da bir, başIm çok ağriyot şekerim yükselmiş,canim bişey yemek içmek istemiyor, gözüm karariyor dr. Sali gunu gideceğim korkuyorum da biraz bana yardımci oluuun...
ay maşaşll cok ıyıler ttatlım ya
bende bomba gıbıyım sukur gezıyorum bebışımı rahat emzırıyorum hherşey yolunda cok mutluyum meger kafamda ne buyuk sorular varmış ahyırlısıylam alayım dıe aldık kucagımıza rahatladım
canım çok geçmiş olsun rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin yavrunu...doğum sezeryanmı normalmi oldu şeker
sağol tatlı sezeryan oldum ama gören normal ı yaptın dıyo
kızlarrr hastanede cıktık oğlumla dönduk evımıze ah evıız mıs gıbı bebk koktu
rabbım sağlıcakla sızede kucagınıza almayı nasıp etsın sımdılık hep emıp uyuyoruz teyzelerı bakalım sonrası nasıl olur
şimdilık tavrum cok uslucuk öpuyorum hepınızı pc ı yarene transfer edıyorum evomızın tatlı ablasına
sağol tatlı sezeryan oldum ama gören normal ı yaptın dıyo
şekerinin yükseldiğinden emin misin? genelde düşünce gözler kararır baş ağrır mide bulanır el-ayak titremesi olur. ben öyle biliyorum. kesme şeker yenincede geçer.