• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
çok heyecanlıyım kızlar yaa arife olsun istiyorum artık :36:

Annelerim kaç zamandir kasilmalarim oluyor ama bugün daha farkli hemen hemen 10dk da bir, başIm çok ağriyot şekerim yükselmiş,canim bişey yemek içmek istemiyor, gözüm karariyor dr. Sali gunu gideceğim korkuyorum da biraz bana yardımci oluuun...

dun cok hasta oldugum ıcın dra gıttım once bı kadın doguma danısayım dedım kendı druma gıttım ama kendı drum yurt dısındaymıs dıger kadın dogumcuya gıttım kadın ultrasonda baktı bebege ve bana bas cevresının 2.5 hafta gerı geldıgını ben35+1deyken bas cevresı32 hafta 4 gunluk 11 gun once gıttıgımde 2200du bu kez 2320 gr tı ordan cıktım bı profa gııtm bebegın sağlıkla dogar korkma dedı gerılık var ama senın kafa yapında bıraz kucuk sana cekmıstır falan dedı ama gelde sen soz dınleee

yok hayatım sıkma canını bazen öyle önemsemeden ölçümler yapanlar oluyor kilo boy bazen hiç tutmuyor prof.un dediği gibi genetik sana çekmiş demiş dr. sağlıklı olduğunu söylemiş sen moralini bozup kötü etkileme bebişi inş. hepside sağlıkla sıhhatle dolduracaklar kucaklarımızı :16: dualarımız hepimiz için :24::24::24:

dun cok hasta oldugum ıcın dra gıttım once bı kadın doguma danısayım dedım kendı druma gıttım ama kendı drum yurt dısındaymıs dıger kadın dogumcuya gıttım kadın ultrasonda baktı bebege ve bana bas cevresının 2.5 hafta gerı geldıgını ben35+1deyken bas cevresı32 hafta 4 gunluk 11 gun once gıttıgımde 2200du bu kez 2320 gr tı ordan cıktım bı profa gııtm bebegın sağlıkla dogar korkma dedı gerılık var ama senın kafa yapında bıraz kucuk sana cekmıstır falan dedı ama gelde sen soz dınleee

Canım üzülme kalbine bir sey alma. Profesör öyle demişse sorun yoktur demek ki. Kötü bir sey olsaydı illa ki sana bilgi verirlerdi. İnsallah hayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsın.

Hilalmenteskaya , Sudem34 cok şükür iyisiniz bebekleriniz iyi. Özellikle sudem aklım hep bebegindeydi dilimde dua vardı. Cok şükür eve cikmissiniz. Darısı biz bekleyenlere inşallah.

kızlarrr hastanede cıktık oğlumla dönduk evımıze ah evıız mıs gıbı bebk koktu
rabbım sağlıcakla sızede kucagınıza almayı nasıp etsın sımdılık hep emıp uyuyoruz teyzelerı bakalım sonrası nasıl olur
şimdilık tavrum cok uslucuk öpuyorum hepınızı pc ı yarene transfer edıyorum evomızın tatlı ablasına

rabbım sağlıcakla sızede kucagınıza almayı nasıp etsın sımdılık hep emıp uyuyoruz teyzelerı bakalım sonrası nasıl olur
şimdilık tavrum cok uslucuk öpuyorum hepınızı pc ı yarene transfer edıyorum evomızın tatlı ablasına

canım benim aras bey nasıl yaren hanımla anlaşıyorlarmı sen nasıl oldn dikiş yerlerinde ağrı falan varmı

hayırlı akşamlar güzel anneler nasılsınız... izinde pek giremiyorum nete ama maşallah topiğin biçok annesi doğum yapmış bile çok geçmişe bakamadım ama hepsine gelmiş geçmişler olsun diyorum ve ne mutlu onlara bebeişlerine kavuşmuşlar darısı hayırlısıyla tüm bekleyen annelere :16:

canım benim aras bey nasıl yaren hanımla anlaşıyorlarmı sen nasıl oldn dikiş yerlerinde ağrı falan varmı

ay maşaşll cok ıyıler ttatlım ya
bende bomba gıbıyım sukur gezıyorum bebışımı rahat emzırıyorum hherşey yolunda cok mutluyum meger kafamda ne buyuk sorular varmış ahyırlısıylam alayım dıe aldık kucagımıza rahatladım

Merhaba teyszoslar. Bızdede kasılmalar sertlesmeler cok fazla. Doktorrumuz bıze de pre par vermıstı gunde 4 tane ıc dıye a£a bende carpıntı yaptı ıcmıyorum ne gu2l dogum yapan saglıkla bebegını kucagına alAn teyzoslarımız var darısı bızlere olsun ınsallah ıste bızden haberler boyle

Annelerim kaç zamandir kasilmalarim oluyor ama bugün daha farkli hemen hemen 10dk da bir, başIm çok ağriyot şekerim yükselmiş,canim bişey yemek içmek istemiyor, gözüm karariyor dr. Sali gunu gideceğim korkuyorum da biraz bana yardımci oluuun...

şekerinin yükseldiğinden emin misin? genelde düşünce gözler kararır baş ağrır mide bulanır el-ayak titremesi olur. ben öyle biliyorum. kesme şeker yenincede geçer.

ay maşaşll cok ıyıler ttatlım ya
bende bomba gıbıyım sukur gezıyorum bebışımı rahat emzırıyorum hherşey yolunda cok mutluyum meger kafamda ne buyuk sorular varmış ahyırlısıylam alayım dıe aldık kucagımıza rahatladım

canım çok geçmiş olsun rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin yavrunu...doğum sezeryanmı normalmi oldu şeker :34:

arkadaşlar.şu kullandığımız ek vitaminler var ya genelde kabız yapan.bende uzun süredir yan etki olarak isal yaptı. şu aralarda da uzun süre isale bağlı olarak dış basur oldum. doktor ilaç verdi ve bayram sonrası bunun normal doğuma engel olup olmayacağına karar verecekmiş öyle dedi.bazı hamileliklerde olurmuş normalmiş. bir akıl verin ben nasıl kurtulurum bundan. ne yapsam ki.( şuan ağrım yok) ayrıca ilacı bırakayım desem kabız oluyorum durum dahada vahim ve ağrılı oluyor.

hoş geldin yarencim evine .. ne güzel kavuştun bak .. ben hala heyecanla bekliyourm :))
kocaman bir kokla benim yerime bebişini canım .. rabbim sağlıcakla analı babalı büyütmeyi nasip esin inşallah..

Kızlar bugün benim başıma ne geldi ....
Bugün pazar ya, sahilde dolaşalım deidk biraz.. Malum kaç gündür şu meşhur kasılmalarımdan iyice yürüyemez hale geldim.. Eşimde yanımdayken gider dolaşırız dedik..
Sahilde bir bank bulduk oturdum ben.. Eşimde arabayı park etme derdinde.. Sonra annem geldi peşimden, bankın diğer kenarına da o oturdu.. Annemin oturmasıyla bank bir tarafa tarttı ve biz annemle arkaya doğru bankla birlikte düştük.. :52:
Ayy hali düşünebiliyor musunuz? Hayır birşey değilde, ben geri geri giderken nasıl bir refleksse, birden kendimi öne doğru attım ve ayağa kalktım, annem sırtüstü yapıştı yere.. :52: Annem yerde ama herkes beni soruyor nasılsın diye.. Ben ayağa kalktım ama nasıl bir refleks yaptıysam, kasığıma inanılmaz bir ağrı girdi..
Zaten aralıksız kasılmalarım vardı, şimdide ağrım var.. :53: Acile gitmek istemedim ama gitsemiydimki diyorum.. Gerçi ağrım gittikçe azalıyor.. Ama iyi bir korku yedim bugün yani.. :52:

şekerinin yükseldiğinden emin misin? genelde düşünce gözler kararır baş ağrır mide bulanır el-ayak titremesi olur. ben öyle biliyorum. kesme şeker yenincede geçer.

malesef zeynepcim çünkü bende gebelik şekeri çikti eşimde başimda tansiyonumu olçüp durdu tansiyon gayet normal çok şükür şimdi iyiyim ama kizim bana rahtlik vermeyecek kesin sağ tarafima öyle bir toplaniyorki bariz belli oluyor tepe gibi oluyor göbeğimin sağ tarfi daha günümüz de çok olduğu için doğum mu diyemiyorum sali gunu dr gidimde rhtliyim inş

Back