malesef zeynepcim çünkü bende gebelik şekeri çikti eşimde başimda tansiyonumu olçüp durdu tansiyon gayet normal çok şükür şimdi iyiyim ama kizim bana rahtlik vermeyecek kesin sağ tarafima öyle bir toplaniyorki bariz belli oluyor tepe gibi oluyor göbeğimin sağ tarfi daha günümüz de çok olduğu için doğum mu diyemiyorum sali gunu dr gidimde rhtliyim inş
kızlarrr hastanede cıktık oğlumla dönduk evımıze ah evıız mıs gıbı bebk koktu
rabbım sağlıcakla sızede kucagınıza almayı nasıp etsın sımdılık hep emıp uyuyoruz teyzelerı bakalım sonrası nasıl olur
şimdilık tavrum cok uslucuk öpuyorum hepınızı pc ı yarene transfer edıyorum evomızın tatlı ablasına
çok geçmiş olsun. benim bebişte sol yanıma dayanıyor. hele de yürüyünce veya ayakta çok durunca.resmen karnım gerginlikten ağrıyor.dediğin gibi bir tümsek oluşuyor .ama göbeğimin solunda.ağrısı çok olunca elmle karnıma bastırıyorum bebek şeklini değişiyor :) geçen cuma gidince söyledim doktora, meğer poposuymuş :)son haftalarda ayak ve poposu rahatsız edermiş. kafası iyice aşağıya inince rahatlarım diye düşünüyorum.
iki gündür bebeğim pek hareket etmiyor
tatlı yesemde pek etkisi olmuyor , tatlı yediğimde bir küçük kıpırtı o kadar
yeri darlığından desem hep dardı , kuvvetli bir hareket ederdi ama niye böyle oldu ki :s
tatlı bir şeyler yiyip sol tarafına uzandın mı canım hiç ? en çok hareketi bu şekilde hissedersin. yarına kadar hareketlerinde azalma hissedersen doktoruna git bence.
evet denedim pek etkisi olmuyor tatlının yarın gideceğim doktora inşallah izne fln çıkmamıştır sürekli izin alıp duruyor...
ama şöyle birşey var Allah korusun kötü bir şey olsa hareketini hiç hissetmezsin annesi kendini üzme , boşu boşuna stres yaratma. yorgunluk, yerinin daralması da çok etkili hareketlerinin azalmasında. sen yarın doktoruna git izinde bile olsa oradaki baska doktora görünürsün için rahat eder.
iki gündür bebeğim pek hareket etmiyor
tatlı yesemde pek etkisi olmuyor , tatlı yediğimde bir küçük kıpırtı o kadar
yeri darlığından desem hep dardı , kuvvetli bir hareket ederdi ama niye böyle oldu ki :s
Kız yaren, bak gene başladın he.. Nazar var nazaaarr....
inşallah birşey yoktur , zaten hastayım üç dört gün önce çok stres altındaydım , metabolizmam yenik düştü şimdi grip nezle karışımı bir durumdayım hastayken bebeğim pek kilo alamıyor ona üzülürken birde hareket etmeyince yarın olsada doktora gitsem ...
hareketlerini say.. günde 10 hareketten az ise doktorunu ara mutlaka...
haha test ettım onayladım pozıtıflık ana pozıtıflık getırıyı kuşum bak 29 ekımı beklemıcek dedım dedım negatıf duşunceyle geldı benı buldu
napayım bende neyseı o ıyısem ıyı kötuysem kötu
fburak az kaldı ttalım ya dualarım hepınızle ınankı aklımdasınız b doğrun ne rahatlcaksınız
cnm bu arada 2.sezeryan sanırım cok daha rahat oluuyo daha cavuk toparlanılıyo
ya ınsan bılınclı oluyo bak ılkınde yaptılarmı bılmıyorum ama beım ıkı dpğu dada oldu mutlaka belıne amerıkan bezı sardır hemesırelere cıvı gıbı dıkıyo ınsanı ayag
fburak az kaldı ttalım ya dualarım hepınızle ınankı aklımdasınız b doğrun ne rahatlcaksınız
cnm bu arada 2.sezeryan sanırım cok daha rahat oluuyo daha cavuk toparlanılıyo
ya ınsan bılınclı oluyo bak ılkınde yaptılarmı bılmıyorum ama beım ıkı dpğu dada oldu mutlaka belıne amerıkan bezı sardır hemesırelere cıvı gıbı dıkıyo ınsanı ayag
buarada amerikan bezi ne???
kızlar coraspin kullanan varmı ne zaman bırakacaksınız ben bugün son kez içtim. coraspini bırakmak biraz tedirgin ediyo beni ama dr.um bırakmamı istedi..
buarada bir bir kavuşuyoz bebişelere ne güzel allahım kucağına alanlara sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin bebişlere uzun ömürler versin biz bekleyenlere de hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?