ooo ne güzel yaa :)) Rabbim bir avazda bir anda kurtarsın hepinizii sağlıkla gelsin bebeeklergünaydın arkadaşlar
bugün sahinus(burcu)arkadaşımız doğuma gidiyor,dualarımızı esirgemeyelim sağlıkla alsın bebişini kucağına inşallah.
yarın da beeeennnn:18:
üzme kendini hiç. bebek biraz minyon olacak demektir o :) doğunca sütlerle mamalarla arayı kapatır. içini ferah tut.canım aynı seyı bende yasadım basta kabız yaptı ılaclar sonra sıddetlı ıshal ve gaz yaptı tuvaletten cıkamadım ve sonunda basur oldum kucuk ama sızlıo ve tuvaletımı zor yapıorum ama su an benım daha cııddı bı sorunum var bebegımde 2.5 hafta gelısme gerılıgı var ve canım cok sıkkın acaba beslenemedımı ıshalden doleyo drumda pıyasada yok 10 gun amerıkada off off
canım kesinlikle sana katılıyorummm öyle rahat bir hamilelik geçirdim ki maşallahhh şu son ay mahvetti beni iyice ağırlaştık ağrılar sancılar kasılmalar uyku desen yok sürekli acıkıyorum mide yanması tavan yaptı yiyemiyorum ama az kaldı bugünleri ararız sonra bebişlerimiz yaramaz olursa :) hareketlere gelince 36.haftadan sonra çok belirgin bir azalma oluyor canım ben kaç kere korkudan koştum doktora dedikleri gibi 10 hareket günlük yeter benim kız ikindi vaktine kadar hiç hareket etmiyor ama ondan sonra sürekli oynuyor hele akşam babası gelipte onunla konuşunca bir o trafa bir bu tarafa yamuluyor :) 9 ay sıkıntısını çek o babaya oynasın ah ahhh nazlanıyorlar tabi babaya.....Allahım hayırlısıyla kurtarsın hepimizi inş.
ve beeennnnn ayy yarın bebişlerimiz kucağımızda mı olacak inş. ben 9.30 da gidecem bakalım hayırlısı olsun doğum yapacak arkadaşlara şimdiden hayırlı doğumlar Rabbim bir solukta kurtarsın yarında bize bol bol dua edin heyecandan ölecem şimdi de doğurmak istemiyorum koparmasınlar içimde tekmelerini hisssetmek güzel ayyy kafayı yiyecem kızlarrrr neyse yarın anesteziyi yiyince kafam yerine gelir....:)))))
Gunaydin sabirsiz kasim bebeklerinin annisleri...
Dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum... Rabbim gule gule buyutmeyi nasip etsin insallah....
Ve bizde cok sabirsiz ciktik agrili bir 15 gunun ardindan bizde Insallah kavusuyoruz...
23 ekim sali yani yarin Insallah... Bu benim 2. Bebegim ilkinde ne agri ne sizi cekmistim... Bunda masallah agridan duramiyorum cok acelesi var sanirim daha fazla durmak istemiyor...
Dogum yapacak arkadaslarada Allahtan kolayliklar diliyorum... Normal yapanlari rabbim bir avazda kurtarsin Insallah...
merhabalar herkese.doğum yapan bütün arkadaşlara hayırlı olsun diyorum,yapacaklarada rabbim yar ve yardımcınız olsun.umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.
canımmm gözün aydınnn sağ salim kolay bir dogumla bebeğine kavuş inşAllahhhhhnormal dogum mu yapacaksı nnn dogum sonrası bize haber ver olur mu
nevgul canım nasılsın ikimizde en minikizzzz
canımmmm doktor ne diyor kızınla ilgili kilosu boyu nasıl dogum tairihi ile bilgili bişi dedi mi
canımmm gözün aydınnn sağ salim kolay bir dogumla bebeğine kavuş inşAllahhhhhnormal dogum mu yapacaksı nnn dogum sonrası bize haber ver olur mu
nevgul canım nasılsın ikimizde en minikizzzz
canımmmm doktor ne diyor kızınla ilgili kilosu boyu nasıl dogum tairihi ile bilgili bişi dedi mi
günaydın arkadaşlar
bugün sahinus(burcu)arkadaşımız doğuma gidiyor,dualarımızı esirgemeyelim sağlıkla alsın bebişini kucağına inşallah.
yarın da beeeennnn:18:
Gunaydin sabirsiz kasim bebeklerinin annisleri...
Dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum... Rabbim gule gule buyutmeyi nasip etsin insallah....
Ve bizde cok sabirsiz ciktik agrili bir 15 gunun ardindan bizde Insallah kavusuyoruz...
23 ekim sali yani yarin Insallah... Bu benim 2. Bebegim ilkinde ne agri ne sizi cekmistim... Bunda masallah agridan duramiyorum cok acelesi var sanirim daha fazla durmak istemiyor...
Dogum yapacak arkadaslarada Allahtan kolayliklar diliyorum... Normal yapanlari rabbim bir avazda kurtarsin Insallah...
Sagol canim aminnn darisida senin basina Insallah....Günaydın kızlar, 2 gündür kasıklarım çok ağrıyor, benimde doğum yaklaştı sanırım. son hazırlıkları tamamlıyoruz.
günaydın canım, Allah yardımcınız olsun. ne güzel yarın onu kucağına alacaksın. kazasız belasız sağlıcakla kavuş inşallah. nasıl heyecanlısındır Allah bilir
burcuya da kolay doğum diliyorum. üfff çok heyecanlandım :)))
canım sanada kolay doğum diliyorum. hemen toparlanırsın inşallah. bebeğinde sende çok sağlıklı olursunuz inşallah.
Günaydın kızlar, 2 gündür kasıklarım çok ağrıyor, benimde doğum yaklaştı sanırım. son hazırlıkları tamamlıyoruz.
günaydın canım, Allah yardımcınız olsun. ne güzel yarın onu kucağına alacaksın. kazasız belasız sağlıcakla kavuş inşallah. nasıl heyecanlısındır Allah bilir
burcuya da kolay doğum diliyorum. üfff çok heyecanlandım :)))
canım sanada kolay doğum diliyorum. hemen toparlanırsın inşallah. bebeğinde sende çok sağlıklı olursunuz inşallah.
günaydın kızlar, benimde o bölgeme arada bir sancı giriyor, birde adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor sonra geçiyor acaba böylemi başlıyor doğum sancıları ki ,
bizde yarın gidicez doktora bakalım ne alemde .şahinus doğuma girmiş, ay ne güzel Allah yardımcısı olsun.
Gercekten dogum sancilari oyle olmuyormus... Hazirlik yapiyor vucud, buda dogumun yaklastigi anlamina geliyor...
Gercek olanlar siddetli ve belden kadisiklsra vuran 5 dakikada bir gelen sanci agri seklinde olurmus....
Benim o sanciyi cekmemem lazimmis eski dikislerim icten atar diye.... O sekil sancin baslamadikca doguma daha var demektir.... Daha onceden sezeryanli degilsen korkacak bir durum yok suan Dr' bunlarin normal oldugunu soyledi...
Bende yaklasik 15 gun veya daha fazladir var o agrilar kasilmalar daha gercegi gelmedi... Yarina nasipse sezeryanimi olacagim...
Insallah sag salim bir avazda kavusursun bebegine....
Canım seninde Nilt gibi yarınmı sezeryanın.. Allah ikinizinde yardımcısı olsun sağ salim bebişlerinizle çıkın inşallah
Evet canim gecen gordum ayni gun dogumumuz... Ikiside erkek olacak... Sanirim o sabah ben ogleden sonra olacagim... Insallah doguma girmeden guzel haberini almak nasip olur banada...
Darisi bekleyenlerin basina insallah....
Kizlar fikri plan varmi 23 ekim akrepmi oluyor terazimi?
Evet canim gecen gordum ayni gun dogumumuz... Ikiside erkek olacak... Sanirim o sabah ben ogleden sonra olacagim... Insallah doguma girmeden guzel haberini almak nasip olur banada...
Darisi bekleyenlerin basina insallah....
Kizlar fikri plan varmi 23 ekim akrepmi oluyor terazimi?
allah sağlıklıca oğluna kavşmayı nasip etsin.. ben normal doğum bekliyorum burcunuda merak ediyorum 24ten itibaren akrep oluyorlar cnm benim eşim terazi burcu çok mülayim dengeli sakin biri ama ben oğlumun akrep olmasını isitiyorum dua ediyorum 24e kadar gelmesin die
Nilgün'e ben yarın uğrayacağım inşallah.. Ondan haberim vardı seni bilmiyordum.. Ayy bu bebişler kasımı beklemiyor yaa
..........................................
ben çok problemli bi hamilelik geçirdiğimden çok aktif yazamıyorum .. daha doğrusu burası çok yoğun arada yazdığımda yetişemedim .. hamileliğimin çoğu yatarak geçti telden takip ettim o sebepten fazla yazıp aktif olamadım ... pc ye otursaydım siz bana yetişemezdiniz :))
arada sırada yazıyorum buraya tabi haliyle öyle oldu biraz .. b,r tek yarenin benden haberi var oda previa topic' ine geliyor arada o sebepten orayada sayılı yazıyorum mesaj .. kalabalıkta değil takibi kolay :) burası maşallh bi ara çok yoğundu ben bi sayfayı okuyamadan 5 sayfa mesaj birikiyordu :)
evet ya öyleydi önceleri .. benim ocak ayının 1' de bir düşüğüm var 7 haftalık.. oda tedaviyle hamile kalmıştım zaten .. sonra subatta aşılamayla buna hamile kaldım.. 5 haftada kanamalar bi başladı 14. haftama kadar düşük riskiyle yattım .. sonra plesenta previa dediler yattım .. şeker sorunum var diyetti bilmem neydi uğraştım aç milaç geziyorum aylardır ...neyseki diyorum yarında aç olarak son günüm olucak nasipse çok sabrettim ...hee evett sen gece yazıyordun sanırım o zaman okumuştum bir kaç kere
O kadar yoğun olduğu sıralarda biz iş kadınıydıkİşi asıp topikte gün geçiriyorduk
Şimdi evde olunca ve çoğumuzun bilgileri birbirimizde olunca iletişimi pratik ve hızlı yapmaya başladık, gerçekten evden topiğe girmek hele hele cepten girmek çok zor oluyor
Allah yardımcın olsun şimdiye kadar sezeryan olan hilal, hatice, yasemin gerçekten çok kolay ve konforlu geçirdiler ve hiç korkulacak bişey yokmuş.. Burcunun da tahlilleri yapılmış sıra bekliyormuş oda şimdilerde sezeryanda dır.. Umarım seninde sıkıntısız çok kolay bir doğum olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?