2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın arkadaşlar

bugün sahinus(burcu)arkadaşımız doğuma gidiyor,dualarımızı esirgemeyelim sağlıkla alsın bebişini kucağına inşallah.

yarın da beeeennnn:18:
ooo ne güzel yaa :)) Rabbim bir avazda bir anda kurtarsın hepinizii sağlıkla gelsin bebeekler

üzme kendini hiç. bebek biraz minyon olacak demektir o :) doğunca sütlerle mamalarla arayı kapatır. içini ferah tut.

ne büyük heyecan yaa siz günü belli olan anneler için.

Rabbim sağlıklı doğumlar sağlıklı bebişler ve güzel ömürler nasip etsin...

Gunaydin sabirsiz kasim bebeklerinin annisleri...
Dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum... Rabbim gule gule buyutmeyi nasip etsin insallah....

Ve bizde cok sabirsiz ciktik agrili bir 15 gunun ardindan bizde Insallah kavusuyoruz...

23 ekim sali yani yarin Insallah... Bu benim 2. Bebegim ilkinde ne agri ne sizi cekmistim... Bunda masallah agridan duramiyorum cok acelesi var sanirim daha fazla durmak istemiyor...

Dogum yapacak arkadaslarada Allahtan kolayliklar diliyorum... Normal yapanlari rabbim bir avazda kurtarsin Insallah...

merhabalar herkese.doğum yapan bütün arkadaşlara hayırlı olsun diyorum,yapacaklarada rabbim yar ve yardımcınız olsun.umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.

canımmm gözün aydınnn sağ salim kolay bir dogumla bebeğine kavuş inşAllahhhhh normal dogum mu yapacaksı nnn dogum sonrası bize haber ver olur mu

merhabalar herkese.doğum yapan bütün arkadaşlara hayırlı olsun diyorum,yapacaklarada rabbim yar ve yardımcınız olsun.umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.

nevgul canım nasılsın ikimizde en minikizzzz

canımmmm doktor ne diyor kızınla ilgili kilosu boyu nasıl dogum tairihi ile bilgili bişi dedi mi

evet en minik biziz. canım benim bennerdeyse 3 ay olacak kendi özel dr ma gitmedim.o yüzden boyu kilosu ve doğum şeklimle ilgili bende bişey bilmiyorum.kasımın ilk haftası gidecem inş ozaman detayları yazarım buraya.hastaneye gittim ben sadece sağlıklı ve genel durumunun iyi olduğunu içimdede yüzdüğünü hissediyorum o kadar. canım sende durumlar nasıl.

Son düzenleme:

Hayir canim sezeryan.. benim ilkim sezeryan oldugu icin gercek dogum sancim baslamadan alinmaliymis... Nst de kasilmalarim ciktigi icin Dr' um bayrami cikartmaz dedi... Asil tarihimi 29 veya 30 ekim diye belirlemistik... Kasikta sancilanmam var dedim... Aslinda normalde nst icin bugun gidecektim madem sanci var bugun cektir dedi... Duruna gore hemen mudahale edecekti... Ogun okadar cok degildi ayin 15'de o yuzden 23 ne kadar durur bekler dedi...

Hayirlisiyla Yarin 15. 30 dan sonra olacak sezeryanim ... Toparlanir toparlanmaz buradan haber veririm mutlaka...

Darisida diger bekleyen arkadadlarumizin basina insallah...

Günaydın kızlar, 2 gündür kasıklarım çok ağrıyor, benimde doğum yaklaştı sanırım. son hazırlıkları tamamlıyoruz.

günaydın arkadaşlar

bugün sahinus(burcu)arkadaşımız doğuma gidiyor,dualarımızı esirgemeyelim sağlıkla alsın bebişini kucağına inşallah.

yarın da beeeennnn:18:

günaydın canım, Allah yardımcınız olsun. ne güzel yarın onu kucağına alacaksın. kazasız belasız sağlıcakla kavuş inşallah. nasıl heyecanlısındır Allah bilir

burcuya da kolay doğum diliyorum. üfff çok heyecanlandım :)))

canım sanada kolay doğum diliyorum. hemen toparlanırsın inşallah. bebeğinde sende çok sağlıklı olursunuz inşallah.

Sagol canim aminnn darisida senin basina Insallah....
Agrilarinda baslamis nasil agrilarin var? Benim sancilar var adetten az daha siddetli.... Bide cati genisliyor sanirim 15 gundur o bolgemde kimi zaman siddetli kimi zaman az agrilarim oluyor....

Normalmi bekliyorsun? Umarim cok kolay ve guzel bir dogum yaparsin...

Bende seker sorunu oldugu icin biraz iyilesme surecim normale gore daha sikintili oluyor... Biraz uzun surebiliyor... Insallah cabuk toparlarim 2 cocukla isim cok zor olacak yoksa...

canımmm merhaba ne guzel meleğin sana mesaj verior annesi ne zaman gidiceksiniz doktora

günaydın kızlar, benimde o bölgeme arada bir sancı giriyor, birde adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor sonra geçiyor acaba böylemi başlıyor doğum sancıları ki ,

bizde yarın gidicez doktora bakalım ne alemde .şahinus doğuma girmiş, ay ne güzel Allah yardımcısı olsun.

Gercekten dogum sancilari oyle olmuyormus... Hazirlik yapiyor vucud, buda dogumun yaklastigi anlamina geliyor...

Gercek olanlar siddetli ve belden kadisiklsra vuran 5 dakikada bir gelen sanci agri seklinde olurmus....

Benim o sanciyi cekmemem lazimmis eski dikislerim icten atar diye.... O sekil sancin baslamadikca doguma daha var demektir.... Daha onceden sezeryanli degilsen korkacak bir durum yok suan Dr' bunlarin normal oldugunu soyledi...
Bende yaklasik 15 gun veya daha fazladir var o agrilar kasilmalar daha gercegi gelmedi... Yarina nasipse sezeryanimi olacagim...
Insallah sag salim bir avazda kavusursun bebegine....

Canım seninde Nilt gibi yarınmı sezeryanın.. Allah ikinizinde yardımcısı olsun sağ salim bebişlerinizle çıkın inşallah

Canım seninde Nilt gibi yarınmı sezeryanın.. Allah ikinizinde yardımcısı olsun sağ salim bebişlerinizle çıkın inşallah

Evet canim gecen gordum ayni gun dogumumuz... Ikiside erkek olacak... Sanirim o sabah ben ogleden sonra olacagim... Insallah doguma girmeden guzel haberini almak nasip olur banada...

Darisi bekleyenlerin basina insallah....

Kizlar fikri plan varmi 23 ekim akrepmi oluyor terazimi?

allah sağlıklıca oğluna kavşmayı nasip etsin.. ben normal doğum bekliyorum burcunuda merak ediyorum 24ten itibaren akrep oluyorlar cnm benim eşim terazi burcu çok mülayim dengeli sakin biri ama ben oğlumun akrep olmasını isitiyorum dua ediyorum 24e kadar gelmesin die

Nilgün'e ben yarın uğrayacağım inşallah.. Ondan haberim vardı seni bilmiyordum.. Ayy bu bebişler kasımı beklemiyor yaa
..........................................

Son düzenleme:

rabbim bi avazda zamanında sağ salim doğurmayı nasip etsin inşallah..
en çok istediğim şeydir benimde normal doğum ama bana nasip olmadı ... ilk bebeğim iriydi oda erken alındı mecburen sezeryanla oldum ... bu bebişimnormal kilolarda ama ilk sezeryan olunca dr normal doğura bileceğimi ama iç dikişlerimin sancıyla açıla bileceğini bununda hayati riski olduğunu söyledi .. kararı bana bıraktı kasılmaların var eğer normal istiyorsan bayramda burdayım sancılan gel dedi.. düşündüm taşındım döndüm sezeryan olsun dedim ozaman 23 ne gel dedi ..göze alamadım yani bir evladım daha var sonuçta benim hayatımı riskede atamam .. ama çok isterdim gerçekten normal doğumu nasip değilmiş...

kimi 22 den sonra akrep diyo kimi 24 hangisi doğru acaba ya kafam karıştı?

Nilgün'e ben yarın uğrayacağım inşallah.. Ondan haberim vardı seni bilmiyordum.. Ayy bu bebişler kasımı beklemiyor yaa
..........................................

ben çok problemli bi hamilelik geçirdiğimden çok aktif yazamıyorum .. daha doğrusu burası çok yoğun arada yazdığımda yetişemedim .. hamileliğimin çoğu yatarak geçti telden takip ettim o sebepten fazla yazıp aktif olamadım ... pc ye otursaydım siz bana yetişemezdiniz :))

arada sırada yazıyorum buraya tabi haliyle öyle oldu biraz .. b,r tek yarenin benden haberi var oda previa topic' ine geliyor arada o sebepten orayada sayılı yazıyorum mesaj .. kalabalıkta değil takibi kolay :) burası maşallh bi ara çok yoğundu ben bi sayfayı okuyamadan 5 sayfa mesaj birikiyordu :)

hee evett sen gece yazıyordun sanırım o zaman okumuştum bir kaç kere
O kadar yoğun olduğu sıralarda biz iş kadınıydık İşi asıp topikte gün geçiriyorduk
Şimdi evde olunca ve çoğumuzun bilgileri birbirimizde olunca iletişimi pratik ve hızlı yapmaya başladık, gerçekten evden topiğe girmek hele hele cepten girmek çok zor oluyor

Allah yardımcın olsun şimdiye kadar sezeryan olan hilal, hatice, yasemin gerçekten çok kolay ve konforlu geçirdiler ve hiç korkulacak bişey yokmuş.. Burcunun da tahlilleri yapılmış sıra bekliyormuş oda şimdilerde sezeryanda dır.. Umarım seninde sıkıntısız çok kolay bir doğum olur inşallah

evet ya öyleydi önceleri .. benim ocak ayının 1' de bir düşüğüm var 7 haftalık.. oda tedaviyle hamile kalmıştım zaten .. sonra subatta aşılamayla buna hamile kaldım.. 5 haftada kanamalar bi başladı 14. haftama kadar düşük riskiyle yattım .. sonra plesenta previa dediler yattım .. şeker sorunum var diyetti bilmem neydi uğraştım aç milaç geziyorum aylardır ...neyseki diyorum yarında aç olarak son günüm olucak nasipse çok sabrettim ...
evde zaten başka işleri oluyor insanın bütün gün pc de oturmaya vakit kalmıyor .. eh şimdi herkez doğum izniydi doğumdu burası yavaşladı ...
artık başka dertler başlıcak tabi gazdı memeydi oydu buydu...
benim ilk sezeryanımda şeker sorunum olduğundan bide yazın en sıcak günlerinde olmasından dolayı biraz 15 günüm sıkıntılı geçti .. umarım bunda daha rahat geçer.. ha bide çok yorulmuşum dr öyle demişti iyim diye yatmıyordum geziyordum doğumdan 5 gün sonra şiddetli ağrı ateş hastaneye düşmüştüm :)) dr dediki hiç dinlenmedinmi sen ? iyiydim dedim ne biliyim yatmadım bende dedim .. yatıp arada yürüyeceksin bebeğin altını bile almıcaksın dedi :)) emzir bırak dedi ozaman bana .. fazla iyi olmakta demekki iyi değil .. bu sefer iyide olsam yatıcam :))

bu arada baktım netten bi kaç yere 24 itibariyle akrep oluyor .. biz terazi oluyoruz .. diğer oğlum yengeç benim ben akrep olmasını istemiyordum güzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…