2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

adetlerin düzensizse bence hiç sorup soruşturma yarın pazar eczaneden al bir test kendin yap , pozitif çıkarsa pazartesi gidersin kan tahlili yaptırırsın ...

bugün ağladığım kadar bi rahmetli babamın vefatında ağlamıştım,
hormonlar tavan yaptı herhalde, eşim maçtan geldi ona tavır aldım niye maça gitti diye şaşırdı adamcağız
tüm günüm ona tavırlarla geçti, napcağını bilemedi garibim etrafımda fır fır dolanıyor,
en sonunda uyutmuş beni de kendime geldim

iyi sabahlar millet uykum yok benim bu oğlumla son iki gecem yarın gün boyu gezeceğim sonra fırsat olmaz diye pazartesi doğum var hayırlısıyla bana dua etmeyi unutmayın tamam mı?

iyi sabahlar millet uykum yok benim bu oğlumla son iki gecem yarın gün boyu gezeceğim sonra fırsat olmaz diye pazartesi doğum var hayırlısıyla bana dua etmeyi unutmayın tamam mı?

sende bize dua et sahinus doğuma girerken , hayırlısıyla bizde atlatalım doğumu :)

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım dualarımız seninle olacak

günaydın herkese bu saatte neden ayaktayım saat 9dan beri bi sancıdır mahvetti beni en son 4te uykumdan uyandırdı dayanamadık hastaneye gittik ve alttan muayene etti(Allah'ım birdaha yaşatma yarabbim) ebe açıklık yok dedi nst iyi kalkma hiç sürekli yat dedi bebeğin bence gelmek istiyor dedi korktum dua edinde kızlar bayram bari geçsin hayırlısı ile gurbetlik çok zormuş birkez daha anladım hastaneye gidicez oğlum uyuyo nasıl yapcaz uyandırsak olmaz uyurken götürsek bi türlü evde bıraktık eşim hemen hastaneye bıraktı döndü geri yanına ama işte annelik aklım sancıda değil ondaydı keşke gitmesemiydik filan dedim geri şuan hafifledi biraz duş aldım iyiyim daha ama korkmadımda değil yani neyse hepiniz mışıl mışıl uyuyun inşallah

Gurbetlik gerçekten zor ben geri istanbula dönene kadar 2. Bebeği düşünmicem. Canim dikkat et o zaman byrami geçir diyeceğim bebişin sana kavuşmak için aceleci olabilir. Rabbim sağlikli doğum nasip etsin inşallah...

çok geçmiş olsun canım zor gerçekten gurbet .
artık son zamanların annenler gelmiycekmi, yada kayınvalidenler onlardamı uzaktalar canım.inşallah bayramı atlatırız tatlım merak etme Allaha emanetler.Allah onların geleceği
zamanı e iyi şekilde ayatlamıştır tatlım merak etme.
çok geçmiş olsun canım okudum Allah şifa versin inşallah,malesef bildğim bir yöntem yok ama sen üzülme tatlım stres de çok önemli biliyorsun , kayınvalidenler burdamı neden gelmiyorlar,

Günaydınlarr
uyku bu gecede uğramadı bize, öcü gibi dolanıyorum ortalıkta

KoZeTe canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin,

Esracım çok geçmiş olsun canım, gurbtelik gerçekten çok zor, Allah yardımcınız olsun kuzum

sağol canım benim ilkinde yakındık sorun yoktu ama bunda biraz sıkıntı oldu uzaklık bize dua ediyorum bayramı atlatayım diye inşallah sennerdesin canım

sağol canım benim annemler ve kayınvalidemler 2side memlekette bayram olduğu için malum işler çok bu bayramda bizde gelmeyin gün belli olunca dedik sağolsun bi arkadaşım var o yanımda işte bazen kardeş anne baba herşey arkadaşın oluyor inanın

sağol canım benim amin dua et

hepiniz uykusuzluktan dert yanmışsınız.

bende ilaçlaın etkisiyle o kadar ağır ve o kadar çok uyuyorum ki inanılmaz.

2 saatte bir pre par alıyorum. sürekli alarmımı kurup ilaç içiyorum günde en az 14 saat uyuyorum. yüzüm gözüm şişti yatmaktan ve uyumaktan.

gece gündüz hiç farketmiyor. birden uyuyakalıyorum. tüm vucudum tutulmuş uyuşmuş şekilde.

offf bebeklerimizi kucağımıza alsak gözümüzün önünde olsalarda rahatça hareket etsek artık off...

Raabim tüm hamilelere,doğumdakilere ve bebeklerine kavuşanlara yardım etsin mutlu sağlıklı anlar nasip etsin.

bu arada benim evde de bugün temizlik olucak. ve bebişimin odası yerleşicek :))

eğer işler biterse akşama resimleri eklerim.

artık uyku tutmuyor canım bende sabah kalktığımda ellerim, kollarım uyuşmuş tutulmuş vaziyette kalkıyorum ,evet biran önce bebişlerimizi alsakta rahat etsek vücudumuzda zamanla nıormale dönse artık değilmi,
kolay gelsin size canım, minişin odasının resimlerini bekliyoruz

sağol canım benim ilkinde yakındık sorun yoktu ama bunda biraz sıkıntı oldu uzaklık bize dua ediyorum bayramı atlatayım diye inşallah sennerdesin canım

Ben bursa inegoldeyim bayramdan sonra annem gelecek yanima o da ne kadar kalabilirki eşim ve benden başka kimse yok akraba falan birtek kizimiz olacak Rabbim nasip ederse. çok zor hamilelik geçirdim uzakta olmak bu heyecani tek başina yaşamak zor
1. Düştü 2.de risk vardi yine iyne vuruldum o bitti şeker çikti troitim zaten yüksek Allahim beni kizimla sağ sağlim buluştursa başka ne isterim. Rabbim çoçuk hasreti çekenlerin yardimcisi olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…