• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar sezeryandan sonra bi süre banyo yapamıyacağım diye durmadan banyo isteğim var sezeryan sonrası kaç gün banya yasak of pis kanlı kanlı olacak ya kendimden tiksiniyorum walla düşününce

Selam kızlar herkes iyi anlaşılan
Doğumlar başladı artık allah cümlemize sağlıklı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Sezeryandan sonra hastaneden cıkarken şeffaf bi şey sıkıyolar böyle bant gibi o su geçirmiyo 1-2gün sonra yıkanabiliyosun bildiğin kadarıyla.bide ne kadar doğru bilmem ama sezeryan olanlarda normal doğuma göre daha az kanama oluyomuş. Bizde ameliyatta herhalde temizlenio ondan az gelio diye bi mantık yürüttük bilmem artık ne kadar doğru.

merhaba kızlar her geçen gün heyecan artıyor bi taraftan da iyice ağırlaşıyoruz ben çoğu zaman gözümü uykudan alamıyorum

kızlar benim dr. um geçen hafta çatı muaynesi yaptı çok zorlandım bu hafta gittiğimde yine baktı bu defa biraz daha iyi geçti ama yine de kastım kendimi dr.umda kafa olarak normal doğuma hazır olmadığımı söyledi bebeğim aşıya inmiş fakat açılmam yok bu gidişle bayramı geçiririz dedi ama bundan sonrada heran hazırlıklı ol dedi şimdi açıklık oluşsun die merdiven in çık ve yürüyüş yapıyorum başka bildiğiniz yöntemler var mı bu açıklık bir gün içinde m, oluşur yoksa öncesinde başlaması mı lazım

merhaba kızlar her geçen gün heyecan artıyor bi taraftan da iyice ağırlaşıyoruz ben çoğu zaman gözümü uykudan alamıyorum

kızlar benim dr. um geçen hafta çatı muaynesi yaptı çok zorlandım bu hafta gittiğimde yine baktı bu defa biraz daha iyi geçti ama yine de kastım kendimi dr.umda kafa olarak normal doğuma hazır olmadığımı söyledi bebeğim aşıya inmiş fakat açılmam yok bu gidişle bayramı geçiririz dedi ama bundan sonrada heran hazırlıklı ol dedi şimdi açıklık oluşsun die merdiven in çık ve yürüyüş yapıyorum başka bildiğiniz yöntemler var mı bu açıklık bir gün içinde m, oluşur yoksa öncesinde başlaması mı lazım
benimde hep uykum geliyor canım, bu açıklık konusunda bir fikrim yok ama evet dumuştum yürüyüş filan yapınca açılacağını , ama merak etme öyle bir gün içinde olmaz yavaş yavaş açıklık oluyor 2-3 cm açıklığı olup 1 haftayı öyle geçirenler oluyormuş.benim sezeryan olacak ben fazla yürümeyeyimde açıklık filan olmasın bari ,

aynı tarih olduğumuza göre bu haftada bu şekilde olması normal demek ki telaş yapmamıza gerek yok
bu arada benim akıntım da bi kaç haftadır her gün geliyor beyaz sulu kıvamda....senin var mı akıntı çok?

bu nişanla ilgili bir sorum oalcak kanlı akıntı kahverengiye çalan şekilde yazdınız peki 1 kereye mahsus mu geliyor yoksa doğuma kadar aralarda devam ediyor mu?

cvp yok muuuuuuuuuuu

cevap veren herkese tşk. Cepten tek tek alıntı yapamıyorum ama sağolun o jeli ilkkez duydum ben ya

valla çok heyecanlı dünden beri ne kadar msj yazılmış oku oku bitiremedim bende salı günü sezeryan olucam tarihlere baktım normal demekki uygun zamanlar hayırlısıyla Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin birbirimize dua edelim inş. kolay olsun bayramda gül kokularıyla meleklerimize kavuşalım :))) ben bayramda ne giyecek diye düşünmeye başladım sanki 1-2 günlük bebek ne giyebilecekse :) heyecandan elim ayağım dolaşıyor sersem gibiyim düşnsenize bayramdan sonra burda çoğumuz bebişlerini anlatıyor olacak ne kadar mutlu olduğumuzu paylaşıcaz halbuki hamile olduğumuzu öğrendiğimiz günler daha dün gibi değil mi :) hayırlısı olsunnnnn

aynı tarih olduğumuza göre bu haftada bu şekilde olması normal demek ki telaş yapmamıza gerek yok
bu arada benim akıntım da bi kaç haftadır her gün geliyor beyaz sulu kıvamda....senin var mı akıntı çok?

bu nişanla ilgili bir sorum oalcak kanlı akıntı kahverengiye çalan şekilde yazdınız peki 1 kereye mahsus mu geliyor yoksa doğuma kadar aralarda devam ediyor mu?

cvp yok muuuuuuuuuuu

kusura bakma canım ancak görebildim. benimde bi kaç haftadır akıntım var. nişanla ilgili de hiç bir fikrim yok ne yazık kı

Kızlar akıntı bende de var hep, mantar türevi ne yazık ki benimki.
Doktor 3.ye fitil yazıyor ama kullanamıyorum artık geçmiyor nasılsa diye. Sinir geldi. Her seferinde nişan sanıp koşuyorum lavaboya. Üstelik psikolojik olarak da iyi hissetmiyorum artık fitil zarar veriyor sanki bebişime

Selam canlarım;

bende bugün bacağımda ve ayağımda bi kasılmayla uyandım,dün akşam biraz gergindim belki de ondandır.

Beysalım,Esram,Burcum bak normal doğuranlar bizi(yasemin,burcu,hatice,ben) sollayacak diyorlardı hakkaten öyle mi olacak ne :)

Allah Hilal'ciğimin yardımcısı olsun,sağlıkla alsın kucağına kızını güzel haberler getirsin bize inşallah.

Bende salı günü yaklaştıkça değişik bi heyecana kapılıyorum.C.tesi son muayenemiz olacak...Salı da yatış Allaın izniyle..

günaydın canım, rabbim ağrısız, sancısız kurtarsın inş. :18:

günaydın adı kasım anneleri kendi ekim annesi olan annecikler :1::1:
bebişlerimiz sağolsunlar aceleci çıktılar sanırım :) neyse sağlıklı olsunlarda gerisine biz dayanırız dimi annişler....
sudem bebeğin umarım iyiye gitmiştir sende inşallah görmüşsündür bebişini inşallah..
güzelkzı senden de ses çıkmadı bebişin ve sende iyisindir inşallah
şahinus lavinya arçak hevin hayat nilt ve adını sayamadığım doğum tarihi belli olan arkadaşlarım rabbim yar ve yardımcınız olsun hayırlısıyla hepimiz evlatarımıza kavuşalım sağlıcakla inşallah...
biz bu sabah kalktık babamıza kahvaltı hazırladık şimdi onu işe yolladık evi toparlayıp keyif yapalım istiyoruz normalde bugün temizlik günüydü ama temizliğe gelicek abla hastalanmış ne yapacaz nasıl yapıcaz bilmiyorum bakalım hayıırlısı yapıcaz bir şekilde artık ...
bulemsu nasıl acaba sesi çıkmıyor gelmedi o da bayadır..
yarenim bugün kontrolü vardı umarım aras bey iyidir.
benimde kontrolüme daha 6 gün var ne dick doktorumuz sezeryan derse epidural mi spinalmi yoksa genel mi olsam normal derse onu beklemek ayrı bi heyecan ooy oy kafam çok karışık kızlar heyecandan ne yaapacağımı bilmiyorum...

Allah razi olsun kizlar ins saglikla kolayca kavusurum kizima ve tabi hepimiz:16:Doktorumla gorustum sancilari ve ebengin hareketlerini takip et suyun gelirse gel dedi beklemedeyim yani:31::49:

Az once sudemle gorustum sesi iyi geliyordu yeni eve gelmisler bebegin solunumu iyiye gidiyormus cok sevindim sarilik cikmis sut sagmaya calisiyomus ama gogusleri yara olmus mutlaka sogan uygulayin dogumdan once ben yapmadim diyor ins duruma gore haftaya cikarcaklarmismbebegide dualrimizi istiyor haber vermek istedim :34:

Son düzenleme:
inşallah canım yaaa bizimde doğu görevimiz var bakalım inş. bu sene çıkmaz çıkabilirmiş nisan mayıs gibi:26:

İnşallah ist kalırsınız canım bu tayin işi insanı gerçekten bunaltıyor ama bana doğuma 10 gün değil 1 gün kala ist tayin çıktı deseler koşarak giderim ve hatta herkes koşarak gelir taşırlar evimi. Kimsem yok birde yaşadığım yer Rabbim beterinden sakınsın da aratmasın ama ben İstanbul aşığıyım ve aileme çooook düşkünüm. :(

mesajımla ilgilenenlerden , cevap verip dua edip destek olanlardan rabbim razı olsun
herşey gönüllerince olsun ...
tayin yerimiz belli oldu çok şükür ilk tercihimiz geldi ,

bugün topiği açtım şok oldum kızlar. herkes sıraya girmiş. her an bir süpriz doğumlar başlamış....

benim nişanım geldi diye yazdım hatırlarsanıız dün :)

şimdi hastanede yatıyorum. sancılarım kaslmalarım çoktu. ama dün geceden beri serumlar azalttılar.

bebeği tutabildiğimizden kadar içeride tutmaya çalışıyoruz.

hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

doğuma gidenler rabbim sağlıklı güzel doğumlar versin.

bebeklerine uzun ömürler güzel kaderler yzsın inşallah:nazar:

bugün topiği açtım şok oldum kızlar. herkes sıraya girmiş. her an bir süpriz doğumlar başlamış....

şimdi hastanede yatıyorum. sancılarım kaslmalarım çoktu. ama dün geceden beri serumlar azalttılar.

Sanada gecmis olsun canim senin bebis erkenci cikmis az daha durmasi iyi olur tabi biz 39 haftaya geldik bakalim dedigin gibi hayirlisi saglikla gelsin ins bebisler:16::emir_bebek:

Canım haber bekliyorduk senden
geçmiş olsun,e peki ne kadar yatacaksın?

MErhabalar güzel anneler nasılsınız?

Çok merak ettim sizleri ama ancak açabildim henüz geçmişi okumadım hemen yazayım dedim...
Biz dün doktorlardaydık, malum geçen cuma tansiyonum yüksekti ödemim fazlaydı doktorumuz bayramdan önce alabilirim demişti
Dün gittik çok şükür düzelmişiz biraz daha bekleyelm bayramı geçirelim şimdilik durum stabil tabi takip etmeye devam edicez dedi doktorumuz
içim rahatladı:8:
daha sonra eşimin ısrarı ile aile dostumuz olan bir doktora daha gittik
oda beklemek riskli olur bayramdan önce pazartesi alalım bebeği dedi
3,200 gr olmuş bebek iyi dedi
şimdi ilginç olan kendi doktorum bdt yi 9 kasım olarak hesapladı, 2. dr 2 Kasım olarak
Biri risk yok şimdilik iyi diyor diğeri bekleme tansiyonun tavan yapabilir hazır iyiyken alalım diyor ki ona göre 38.hafta bitecek normal

Eşimle kafamız karıştı ben kendi doktoruma güveniyorum nede olsa haftalardır bizi takip eden o,diğeride çok yakınımız muhakkak en iyisini düşünür diyoruz

vaktimiz varken beklemek geliyor içimden ama risk alıyormuşum gibi hissediyorum bebeğim benimle kalsın istiyorum ne bileyim aklım karıştı:43::43::43:

ikiside cumartesi tekrar çağrdı

bakalım ne olacak dualarınız bekliyorummm:31::31::31:

MErhabalar güzel anneler nasılsınız?

Çok merak ettim sizleri ama ancak açabildim henüz geçmişi okumadım hemen yazayım dedim...
Biz dün doktorlardaydık, malum geçen cuma tansiyonum yüksekti ödemim fazlaydı doktorumuz bayramdan önce alabilirim demişti
Dün gittik çok şükür düzelmişiz biraz daha bekleyelm bayramı geçirelim şimdilik durum stabil tabi takip etmeye devam edicez dedi doktorumuz
içim rahatladı:8:
daha sonra eşimin ısrarı ile aile dostumuz olan bir doktora daha gittik
oda beklemek riskli olur bayramdan önce pazartesi alalım bebeği dedi
3,200 gr olmuş bebek iyi dedi
şimdi ilginç olan kendi doktorum bdt yi 9 kasım olarak hesapladı, 2. dr 2 Kasım olarak
Biri risk yok şimdilik iyi diyor diğeri bekleme tansiyonun tavan yapabilir hazır iyiyken alalım diyor ki ona göre 38.hafta bitecek normal

Eşimle kafamız karıştı ben kendi doktoruma güveniyorum nede olsa haftalardır bizi takip eden o,diğeride çok yakınımız muhakkak en iyisini düşünür diyoruz

vaktimiz varken beklemek geliyor içimden ama risk alıyormuşum gibi hissediyorum bebeğim benimle kalsın istiyorum ne bileyim aklım karıştı:43::43::43:

ikiside cumartesi tekrar çağrdı

bakalım ne olacak dualarınız bekliyorummm:31::31::31:

Canım keşke 2 dr a gidip te kafanı karıştırmasaydın.
tansiyonun çok mu yüksek?

benim de hep 9-6 ya da 10-7 doğum sırasında daha da düşer diye korkularım olyo bazen benim de..

İnşallah sağlıkla kavuşursun bebişine kasma kendini rahat ol o geleceği zamanı bilir anneciğini üzmez emin ol :34:

Sanada gecmis olsun canim senin bebis erkenci cikmis az daha durmasi iyi olur tabi biz 39 haftaya geldik bakalim dedigin gibi hayirlisi saglikla gelsin ins bebisler:16::emir_bebek:
amin inşallahh. siz riski atlatmışsın 38 ve sonrası ideal zaten.

Canım haber bekliyorduk senden
geçmiş olsun,e peki ne kadar yatacaksın?

dün gece yattık bu gecede yatıcaz.
yarın gönderirler mı bilmiyorum.

hala ara ara kasılmalar var:26:

Kızlar akıntı bende de var hep, mantar türevi ne yazık ki benimki.
Doktor 3.ye fitil yazıyor ama kullanamıyorum artık geçmiyor nasılsa diye. Sinir geldi. Her seferinde nişan sanıp koşuyorum lavaboya. Üstelik psikolojik olarak da iyi hissetmiyorum artık fitil zarar veriyor sanki bebişime

Back