günaydın canım...
kasım bebekleri erkenci çıktı.. erkenden geldiler :)
inşallah iyi haberlerle gelirsin tatlım... bize de arefe günü gel dedi...
nasılsın kuzum nasıl gidiyor izin neler yaptın evde :)
ayy canım benim hayırlısıyla kavuşsun kızçesine inşallah haber alırsanız bizide habersiz bırakmayın ne olur doktorumuz bizide arife günü çağırdı bakalım ne dicek
misafilerimiz varmış hoşgeldiniz sizin hamileliğiniz nasıl gidiyor bizde heeyecan hat safada gördüğünüz üzereee
her gece rüya görür oldum ben kızlar oğluşumu emziriyordum bugün defıstığım benim heyecan artıyor sanırım bende salı günü kontrolümde dr. haftaya kadar doğmazsa salı görüşürüz dedi beni uğurlarken benimle uğraşıyor biraz bende heyecan tavan yaptı ama şu bayramı bir atlatalım istiyorum her ne kadar sıkıntılar artsada annem bayram sonu gibi gelebilecek çünkü onun yanımda olmasını istiyorum kimse yok yanımda çünkü annemler 12 saat kadar uzaktalar bana k.validemlerse 2 saat ama bana annem lazım inş. gönlümün dilediği gibi bir doğumum olur... sanırım ocak anneleri ziyarete gelmiş en iyi zamanlarınız kızlar hamişlik sizin haftalarda bende çok güzel geçmişti hepimiz inş. bir avazda doğururuz
sağol canım. sen neler yapıyorsun? iyice yerleştin mi evine? bebek odası tamamlandı mı?
ayyy hilal bugün doğuruyor demek ki :))) çok heyecanladım ya. kazasız belasız sağlıkla kavuşur inşallah bebeğine.
evde dinlenmek iyi geldi ama değişikmiş ev psikolojisi. bebeğe son kez alışveriş yaptım kışlık bişiler aldım dün. evimi toparladım, evde küçük bir tadilat yapacağız bakalım bebiş gelmeden yetişir inşallah. göğüs pompamı aldım. herşey tamam yani :)
sen neler yaptın kolayladın mı işlerini? ağrın sızın var mı?
Allah hayıra çıkarsın rüyanı. hayırlısıyla gelsinler inşallah.
ben geldim nasılsınız bakalım ben bol bol bayram hazırlığı doğum hazırlığı yapıyorum arada dinleniyorum sabırsızlıkla bebeğimi bekliyorumgerçi daha yatağını falan kurmadık eşim yoldan gelsin diye bekledim adam geldi daha eli başına deymedi dün annem ve kızkardeşim evimi temizlemeye geldiler dip bucak tertemiz oldu
dün annemi evine yolluyorum eşim götürecek esra elimde eşyaları gördü hayrola şekerim doğumamı gidiyorsun diyor
annem bana kızım bugun doğum yaparsın galiba diyor esradan yanıt şuanneanne annem hu hu diye nefes alıp vermiyor bugun doğum falan olmaz
beysalım nasılsın şekerim oğluşun nasıl ev hayatına alıştın mı
burcum aklında kurduğun ev işlerini bitirebildin mi
ben geldim nasılsınız bakalım ben bol bol bayram hazırlığı doğum hazırlığı yapıyorum arada dinleniyorum sabırsızlıkla bebeğimi bekliyorumgerçi daha yatağını falan kurmadık eşim yoldan gelsin diye bekledim adam geldi daha eli başına deymedi dün annem ve kızkardeşim evimi temizlemeye geldiler dip bucak tertemiz oldu
dün annemi evine yolluyorum eşim götürecek esra elimde eşyaları gördü hayrola şekerim doğumamı gidiyorsun diyor
annem bana kızım bugun doğum yaparsın galiba diyor esradan yanıt şuanneanne annem hu hu diye nefes alıp vermiyor bugun doğum falan olmaz
beysalım nasılsın şekerim oğluşun nasıl ev hayatına alıştın mı
burcum aklında kurduğun ev işlerini bitirebildin mi
ev hayatı güzel sevdim oğluşumla mutluyuz teyzesi çok şüküürr
oğluşun doğduktan sonra daha güzel günler seni bekliyor canım o güzlerden hiç ayrılmak istemiyeceksinn mutluluğu 2 ile çarpacaksınnev hayatı güzel sevdim oğluşumla mutluyuz teyzesi çok şüküürr
ohhh sefan olsun şekerimmmkızlar açtım oyun havalarını döktürüyom inanın içimden geldi deli gibi
anneler nasılsınızzz
kasım sonu anneleri göbüşler ne durumda gergin bir karnım var patlicak gibi hissediyorum özellikle yemek yediğimde
sürekli bir rahatsızlık hissi malesef uzanmak istiyorummmmm ama işteyim
oğluşun doğduktan sonra daha güzel günler seni bekliyor canım o güzlerden hiç ayrılmak istemiyeceksinn mutluluğu 2 ile çarpacaksınn
ohhh sefan olsun şekerimmm
anacım bende sıkıldım doğurmadın mı diye soranlardan sanki elimde bekliyorum işte ne yapayımcanım hoşgeldinnnnn
ohhh seninde işlerin bitmiş, benim az bişiler kaldı, dinlene dinlene halledicem inşallah. kızın çok şeker ya, maşallah. herkesin gözü bizde değil mi doğurcaz mı diye
sürekli işyerinden arıyorlar, ben işle ilgili bişi soracaklar diye beklerken direk teli açınca doğurdun mu diye soruyorlar :))) çok eğlenceli.
karnım bir şişti bir şişti, çok fenayım ama hareketlerimden taviz vermiyorum, kıpır kıpırım :)))
nasıl ağrıların geçti mi?
rabbim gönlüne göre versin inşşşbugün doğurmazsam gününü bekler sanırım bebeğim , stresten karnım sabah uyandığımdan beri kasılı , semsert duruyor
benim aklımsa hala tayinde mesajımı gören bir ayetel kürsi okusun , eşimin tayin yeri belli olacak şuan çekiliş başladı ben neredeyse dünden beri uyanığım gece 4.30 a kadar uyuyamadım sabah erkenden dikildim şuanda durumum pek iyi değil
okuyanlardan şimdiden Allah binlerce kez razı olsun ,
doğumdan önce enerji patlaması oluyor şekerim sıkıntı yokkkannaaaaaa doğurucak ya bu karı
bizde konuşuyoruz naparız acaba nasıl bir başlangıç olur doğumum suyum gelir mi nişanım önceden gelirmi sinyal verirmi bize filmlerde birden bire doğuma gidilir ya benim kocişte ağrım gelrgelmez dğurucam sanıyor ondan telaşlanıyor yarım saat en az bizim hastane ilçede oturuyorum ben yetişebilirmiyiz diyorbende keşke olsada yarım saatte bitse tüm sıkıntılarım diyorum ama okuduklarım ve etrafımdakilerden duyduğum kadarıyla meşakkatli bir süreç ama inşallah Allahım dünyada sahip olabileceğimiz en güzen hediyeyi gönderiyor bize katlanmaya değer inşallah bende normal doğum süreciyle ilgilendim hep diğerleri konusunda pek bilgim yok epdural normali düşündüm birara ama ondanda korktum o sancının arasında o iğne nasıl yapılacak falan emin olamadım kendimdende en iyisi normal doğum dedim ve inş. öyle bekliyoruz bebişim maşallah 2740 gr.dı 1 hafta önce çatı muayene mi yaptı dr. bebiş 4000 4500 gr olmadığı sürece inşallah normali deniycez önce dedi olmaz heralde:26: annenin yerini hiç birşey tutmaz tabi ben her ağrım olduğunda yatarken kalkarken göbeğimden zorlanınca hep ahh annemmmm diyorum ben sadece kocamla yaşadığım şu evi idare ederken zorlanıyorum bazen iş güç zor geliyor o kaynana yanınva çamaşır yıka inek sağ damı süpür bahçeyi süpür böyleymiş kimse senin karnın burnunda dememiş düşünün önceden anneler de ayıp diye anlatmazmış benim annem de hepten cahilmiş hiç bilmiyormuş nasıl olacağını suyu gelmiş evde altına kaçırıyor sanıp gidip birde kimse görmeden elbisesini yıkıyormuş babaannem farketmiş sonra ne üstünü değiştirip duruyon deyince böyle böyle demiş sonra da doğuma anlıycanız hakları ödenmez hiç biriniz kaynanam bakmaz değil bakar ama Allahım muhtaç etmesin anneler insanın kusurunu örter ama başkası hiç sanmıyorum bu doğum zaten kadınları rezil ediyor en iyisi güvenilir eller
:)))yaaa dr lar hep az yee az yeee bende gecenay gıtttğimde porsyonları kucult sınırı gecmıssın dedııı amaayok kucultemedım wallaa:)50 ıle basladım 56.bucuk suan.krem ne zmn kullanmayaa baslamıstın senn ayyy bende dıyom ne guzel çatlamadım son zamanlarda basımıza neler gelcekk bakalımmmm üğğğğ
anacım bende sıkıldım doğurmadın mı diye soranlardan sanki elimde bekliyorum işte ne yapayım
aman sen sakin sakin dursaydın şaşardım valla benkarnının şişmesi önemli değil sertleşiyor mu bakımmm :18:hareketler ne alemde bak hiloş doğurmaya gitmiş zeynep bebek ahde vefa etmedi erkenden gelmeye karar vermiş :18:
benim ağrılar devam dün gece uyumadım ondan önceki gece sabah kadar ağrı çektim eşim başımda nöbet tuttu ama ne su ne kan gelmedi diye yerimden bile kıpırdamadım hastaneye gitmedim boşa psikolojimi bozamam :18:inşş tek seferde gider tamam doğum başlamış lafını duyarım ve pırt diye doğum yaparım diye kuruyorum kafamda :18:
rabbim gönlüne göre versin inşşş
doğumdan önce enerji patlaması oluyor şekerim sıkıntı yokkk
bugün doğurmazsam gününü bekler sanırım bebeğim , stresten karnım sabah uyandığımdan beri kasılı , semsert duruyor
benim aklımsa hala tayinde mesajımı gören bir ayetel kürsi okusun , eşimin tayin yeri belli olacak şuan çekiliş başladı ben neredeyse dünden beri uyanığım gece 4.30 a kadar uyuyamadım sabah erkenden dikildim şuanda durumum pek iyi değil
okuyanlardan şimdiden Allah binlerce kez razı olsun ,
kız adamlardan anlamadıkları bişey hakkında ne kadar şey bekleyebilirizde geçen akşam sancım var eşim camiye gidiyor ben gelene kadar doğurma diyor bana sanki bir namaz kaç dk ise ben hemen pırt diye doğuracağıminşallah canım ya, boşu boşuna hastaneye gitmeyelim. su kan gelirse hastaneye gitmek lazım bencede. demin eşim evde izin aldı oda merakla topik haberlerini bekliyor. neler neler olmuş yahuu. diyorum benimle aynı gün bir arkadaşın suyu gelmiş, bana diyor aman koltuğu ıslatmadüşündüğü şeye bakar mısın, altıma naylon serecek neredeyse .52:
yarın hatice, c.tesi yaseminle burcu doğuruyor dimi? p.tesi nilgün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?