2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın canım...

kasım bebekleri erkenci çıktı.. erkenden geldiler :)

inşallah iyi haberlerle gelirsin tatlım... bize de arefe günü gel dedi...

sağol canım. sen neler yapıyorsun? iyice yerleştin mi evine? bebek odası tamamlandı mı?

ayyy hilal bugün doğuruyor demek ki :))) çok heyecanladım ya. kazasız belasız sağlıkla kavuşur inşallah bebeğine.

evde dinlenmek iyi geldi ama değişikmiş ev psikolojisi. bebeğe son kez alışveriş yaptım kışlık bişiler aldım dün. evimi toparladım, evde küçük bir tadilat yapacağız bakalım bebiş gelmeden yetişir inşallah. göğüs pompamı aldım. herşey tamam yani :)

sen neler yaptın kolayladın mı işlerini? ağrın sızın var mı?

Allah hayıra çıkarsın rüyanı. hayırlısıyla gelsinler inşallah.

ben geldim nasılsınız bakalım ben bol bol bayram hazırlığı doğum hazırlığı yapıyorum arada dinleniyorum sabırsızlıkla bebeğimi bekliyorum gerçi daha yatağını falan kurmadık eşim yoldan gelsin diye bekledim adam geldi daha eli başına deymedi dün annem ve kızkardeşim evimi temizlemeye geldiler dip bucak tertemiz oldu
dün annemi evine yolluyorum eşim götürecek esra elimde eşyaları gördü hayrola şekerim doğumamı gidiyorsun diyor
annem bana kızım bugun doğum yaparsın galiba diyor esradan yanıt şu anneanne annem hu hu diye nefes alıp vermiyor bugun doğum falan olmaz
beysalım nasılsın şekerim oğluşun nasıl ev hayatına alıştın mı
burcum aklında kurduğun ev işlerini bitirebildin mi

ne yapayım tatlım bende kışlık yiyeceklerimiz hazırladım biraz dinleniorum ama evde olmk bebeğime de bana da iyi geldi dinleniyoruz sevdik :)

ev hayatı güzel sevdim oğluşumla mutluyuz teyzesi çok şüküürr

kızlar açtım oyun havalarını döktürüyom inanın içimden geldi deli gibi

canım hoşgeldinnnnn

ohhh seninde işlerin bitmiş, benim az bişiler kaldı, dinlene dinlene halledicem inşallah. kızın çok şeker ya, maşallah. herkesin gözü bizde değil mi doğurcaz mı diye

sürekli işyerinden arıyorlar, ben işle ilgili bişi soracaklar diye beklerken direk teli açınca doğurdun mu diye soruyorlar :))) çok eğlenceli.

karnım bir şişti bir şişti, çok fenayım ama hareketlerimden taviz vermiyorum, kıpır kıpırım :)))

nasıl ağrıların geçti mi?

bugün doğurmazsam gününü bekler sanırım bebeğim , stresten karnım sabah uyandığımdan beri kasılı , semsert duruyor
benim aklımsa hala tayinde mesajımı gören bir ayetel kürsi okusun , eşimin tayin yeri belli olacak şuan çekiliş başladı ben neredeyse dünden beri uyanığım gece 4.30 a kadar uyuyamadım sabah erkenden dikildim şuanda durumum pek iyi değil
okuyanlardan şimdiden Allah binlerce kez razı olsun ,

ev hayatı güzel sevdim oğluşumla mutluyuz teyzesi çok şüküürr
oğluşun doğduktan sonra daha güzel günler seni bekliyor canım o güzlerden hiç ayrılmak istemiyeceksinn mutluluğu 2 ile çarpacaksınn

kızlar açtım oyun havalarını döktürüyom inanın içimden geldi deli gibi
ohhh sefan olsun şekerimmm

günaydın canım, benim göbüşüm sanki aşağı düştü anlamadım :S ben de uzanmak istiyorum ama iş bırakmıyor yakamı neyse az kaldı izine

anacım bende sıkıldım doğurmadın mı diye soranlardan sanki elimde bekliyorum işte ne yapayım
aman sen sakin sakin dursaydın şaşardım valla ben karnının şişmesi önemli değil sertleşiyor mu bakımmm :18:hareketler ne alemde bak hiloş doğurmaya gitmiş zeynep bebek ahde vefa etmedi erkenden gelmeye karar vermiş :18:
benim ağrılar devam dün gece uyumadım ondan önceki gece sabah kadar ağrı çektim eşim başımda nöbet tuttu ama ne su ne kan gelmedi diye yerimden bile kıpırdamadım hastaneye gitmedim boşa psikolojimi bozamam :18:inşş tek seferde gider tamam doğum başlamış lafını duyarım ve pırt diye doğum yaparım diye kuruyorum kafamda :18:

rabbim gönlüne göre versin inşşş
annaaaaaa doğurucak ya bu karı
doğumdan önce enerji patlaması oluyor şekerim sıkıntı yokkk

Canım emin ol yetişirsin, merak etme.. İlk doğumlar her zaman uzun sürüyor.. Tabi ilk doğumun mu bilmiyorum ama....

Çatlak kremi hiç kullanmadım, sanırım artık kullansam da bi fayda etmicek...

inşallah canım ya, boşu boşuna hastaneye gitmeyelim. su kan gelirse hastaneye gitmek lazım bencede. demin eşim evde izin aldı oda merakla topik haberlerini bekliyor. neler neler olmuş yahuu. diyorum benimle aynı gün bir arkadaşın suyu gelmiş, bana diyor aman koltuğu ıslatma düşündüğü şeye bakar mısın, altıma naylon serecek neredeyse .52:

yarın hatice, c.tesi yaseminle burcu doğuruyor dimi? p.tesi nilgün?

Canım annemde, bende birer tane okuduk.. Rabb'im gönlünden geçtiği şekilde nasip etsin tayin işinizi....

canım cuma hatice cmt yasemin pzt ben salı nilgün doğuruyordu ama buğün de hilal atak yaptı bakalım bugün dualarımız hilalle yarın haticeyle arcaktan da her an bir haber duyabiliriz

kız adamlardan anlamadıkları bişey hakkında ne kadar şey bekleyebilirizde geçen akşam sancım var eşim camiye gidiyor ben gelene kadar doğurma diyor bana sanki bir namaz kaç dk ise ben hemen pırt diye doğuracağım
topikde doğumlara bir başladık pir başladık canım
yarın hatice sezeryana girecek cumartesi yasemin pazartesi burcu salı ise nilgün girecek onlar belli olan sezeryancılar ama normalciler bir gece ansızın gelebilirim modunda ani çıkışlar yapıyorlar hilal ve arzu gibi
hiialin suyu gelmiş sunni ancı verilecekmiş (arcak81) arzunun nişanı gelmiş durum böyle şekercim bakalım biz ne zaman atağa geçeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…