günaydın canım...
kasım bebekleri erkenci çıktı.. erkenden geldiler :)
inşallah iyi haberlerle gelirsin tatlım... bize de arefe günü gel dedi...
sağol canım. sen neler yapıyorsun? iyice yerleştin mi evine? bebek odası tamamlandı mı?
ayyy hilal bugün doğuruyor demek ki :))) çok heyecanladım ya. kazasız belasız sağlıkla kavuşur inşallah bebeğine.
nasılsın kuzum nasıl gidiyor izin neler yaptın evde :)
ayy canım benim hayırlısıyla kavuşsun kızçesine inşallah haber alırsanız bizide habersiz bırakmayın ne olur doktorumuz bizide arife günü çağırdı bakalım ne dicek
misafilerimiz varmış hoşgeldiniz sizin hamileliğiniz nasıl gidiyor bizde heeyecan hat safada gördüğünüz üzereee
evde dinlenmek iyi geldi ama değişikmiş ev psikolojisi. bebeğe son kez alışveriş yaptım kışlık bişiler aldım dün. evimi toparladım, evde küçük bir tadilat yapacağız bakalım bebiş gelmeden yetişir inşallah. göğüs pompamı aldım. herşey tamam yani :)
sen neler yaptın kolayladın mı işlerini? ağrın sızın var mı?
her gece rüya görür oldum ben kızlar oğluşumu emziriyordum bugün de fıstığım benim heyecan artıyor sanırım bende salı günü kontrolümde dr. haftaya kadar doğmazsa salı görüşürüz dedi beni uğurlarken benimle uğraşıyor biraz bende heyecan tavan yaptı ama şu bayramı bir atlatalım istiyorum her ne kadar sıkıntılar artsada annem bayram sonu gibi gelebilecek çünkü onun yanımda olmasını istiyorum kimse yok yanımda çünkü annemler 12 saat kadar uzaktalar bana k.validemlerse 2 saat ama bana annem lazım inş. gönlümün dilediği gibi bir doğumum olur... sanırım ocak anneleri ziyarete gelmiş en iyi zamanlarınız kızlar hamişlik sizin haftalarda bende çok güzel geçmişti hepimiz inş. bir avazda doğururuz
Allah hayıra çıkarsın rüyanı. hayırlısıyla gelsinler inşallah.