tamam canım.. haber veririm mutlaka... inşallah rahat bi doğum yapar hiloşumuz...
bizde arife gidicez
son zamanlar yaklaştıkça artık gelsin bebeğim diyorsun... korkudan çok kavuşma heyecanı oluyorartık "bi an önce gel bebeğim" diye konuşmaya başlıyosun :)
her gece rüya görür oldum ben kızlar oğluşumu emziriyordum bugün defıstığım benim heyecan artıyor sanırım bende salı günü kontrolümde dr. haftaya kadar doğmazsa salı görüşürüz dedi beni uğurlarken benimle uğraşıyor biraz bende heyecan tavan yaptı ama şu bayramı bir atlatalım istiyorum her ne kadar sıkıntılar artsada annem bayram sonu gibi gelebilecek çünkü onun yanımda olmasını istiyorum kimse yok yanımda çünkü annemler 12 saat kadar uzaktalar bana k.validemlerse 2 saat ama bana annem lazım inş. gönlümün dilediği gibi bir doğumum olur... sanırım ocak anneleri ziyarete gelmiş en iyi zamanlarınız kızlar hamişlik sizin haftalarda bende çok güzel geçmişti hepimiz inş. bir avazda doğururuz
yaaaa doğru soyluyorsundurr amaaa korkkuu baskaa bısı yaaaa.sızden tıyo alalımm sezeryanmı dahaa ii epd.normalmi.yoksaa bıldığimiz doğummuu sız öğrenmıssınızdırr detyalarıı
her gece rüya görür oldum ben kızlar oğluşumu emziriyordum bugün defıstığım benim heyecan artıyor sanırım bende salı günü kontrolümde dr. haftaya kadar doğmazsa salı görüşürüz dedi beni uğurlarken benimle uğraşıyor biraz bende heyecan tavan yaptı ama şu bayramı bir atlatalım istiyorum her ne kadar sıkıntılar artsada annem bayram sonu gibi gelebilecek çünkü onun yanımda olmasını istiyorum kimse yok yanımda çünkü annemler 12 saat kadar uzaktalar bana k.validemlerse 2 saat ama bana annem lazım inş. gönlümün dilediği gibi bir doğumum olur... sanırım ocak anneleri ziyarete gelmiş en iyi zamanlarınız kızlar hamişlik sizin haftalarda bende çok güzel geçmişti hepimiz inş. bir avazda doğururuz
Ocak ve Şubat annelerinden misafir var galiba topikte....
Korkmayın kızlar, bunların bebeler aceleci çıktı biraz...
Süslediler odaları, aldılar cicileri, yaptılar hazırlıkları bebeklerin içi gitti, hemen doğalım da bakalım şunlara diye ondan hepsi...
yaaaa doğru soyluyorsundurr amaaa korkkuu baskaa bısı yaaaa.sızden tıyo alalımm sezeryanmı dahaa ii epd.normalmi.yoksaa bıldığimiz doğummuu sız öğrenmıssınızdırr detyalarıı
canım benim umarım gönlünce olur doğum anneciğin yanında olur inşalah kuzum stres yapma sakınn..
ah bizde bilmioruz ancak yaşadıklarımızla deneyimlerimizi paylaşıcaz canım bizi takip edin anlatalım biz size bebişiniz normal giidiyorsa en iyisi tabiki normal sezeryanla ilgili bakalım bilmiyoruz dediğim gibi öğrenince anlatalım sizede
sağoll yawrucumm.durr bak aklımaa gelmıskenn şuu kıloo problemınıde sorayım kaçar kılo aldınızz sonaylar dahamı cok alınıyooo
sağoll yawrucumm.durr bak aklımaa gelmıskenn şuu kıloo problemınıde sorayım kaçar kılo aldınızz sonaylar dahamı cok alınıyooo
bizim topiğin de tombişi ben olcam bu gidişle 71 kilo oldum tamı tamına 5 kilo aldım :26:topiğin şişkosu olarak ben 17 kilo almış durumdayım tatlım ama son aylarda bir değişiklik olmadı yani çok şükür deli gibi iştahım açıldı diyememem ama kilo aldım ödemimde var biliyorum umarım en fazla 20 olur diye düşünüorum ama çok takmıyorum bunu kafama oğluşum gelsin vericem ben onları sizler kaç kilo aldınız
Doğumun acısızı yok bir kere onu kabullenmek gerekiyor,normal doğumda öncesinde çekiyorsun sonrası daha kolay oluyor, sezeryanda acı çekmeden doğuruyorsun ama neticede neşter vuruluyor sonrasında sıkıntı çekebiliyorsun....
Rabbim hayırlısını versin öncelikle, ki doğum şekline çocuğun pozisyonu (mesele Niltt arkadaşımızın bebeği doğum pozisyonunda değil sezeryan olacak o) çocuğun büyüklüğü (ağırlığı, kafasının büyüklüğü vb.) çatı genişliğin, korku durumun bunlar belirliyor.....
Genelde doktorlar 32. hafta sonrası bunları konuşmaya başlıyorlar seninle, önce sorsan da (benim gibi 24. haftada sorarsan hop daha erken diye bir cevap alman muhtemel) pek cevap vermiyorlar çünkü bebekler daha hızlı gelişim aşamasında oluyor....
kızlar yazılarınızı okudukça heycan basıyo ve sabırsızlanıyorum allahım hepimizin bebişlerini bağışlasın bizlere :)
Kilo konusuna hiç girme, 1 ayda 4 kilo aldım doktor bu ne böyle az ye dedi, düşün artık...
:)))
Kiloyu kontro letmek bebeğin ve annenin sağlığı açısından çok önemli ancak gırtlağı tutmak zor oluyor zaman zaman....
Kızartmadan, hamur işinden kaçınmak lazım... Ben becerebildim mi hayır oyüzden bu soruyu pas geçiyorum
Örneğin 7 ay bir çizgi çatlamadım 32. haftada sabah bir kalktım çatlak içindeyim şaka yapmıyorum...
Çocuk zavallım sığmadıkça itiyor, geriyor haliyle çatlıyorsun...
Doktora söyledim, geç kalmışın 3. ayda başlayacaktın krem kullanmaya dedi...
hoşbulduk bacım geldim gelmesine de heycan yaptım yahu :)ayyyyyyyyyyyyy gamzelim gelmiş
ayy canım sende bendensin benim annemde iki veya 3. gün gelecek Allahın izniyle.gurbet zor eşim işten akşam altıda geliyor suyum gelirse atlar arabaa giderim diyorum:)))olmaz ben götürecegim birlikte panikleyecegiz diyor.Benimki kasıma kalmaz gibi geliyor .Allah bizi görümce kaynana vs lerin eline düşürmesin Annelerin yeri bambaşka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?