• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bugün doğurmazsam gününü bekler sanırım bebeğim , stresten karnım sabah uyandığımdan beri kasılı , semsert duruyor
benim aklımsa hala tayinde mesajımı gören bir ayetel kürsi okusun , eşimin tayin yeri belli olacak şuan çekiliş başladı ben neredeyse dünden beri uyanığım gece 4.30 a kadar uyuyamadım sabah erkenden dikildim şuanda durumum pek iyi değil
okuyanlardan şimdiden Allah binlerce kez razı olsun ,
canım benim hayırlısı olsun inş. eşinin işi ne nereye istiyorsunuz tayini?

canım cuma hatice cmt yasemin pzt ben salı nilgün doğuruyordu ama buğün de hilal atak yaptı bakalım bugün dualarımız hilalle yarın haticeyle arcaktan da her an bir haber duyabiliriz

çok heyecanlı ya, herkes sıraya dizilmiş, allah herkesin yardımcısı olsun. sende sağlıcakla bebeğine kavuş inşallah.

kız adamlardan anlamadıkları bişey hakkında ne kadar şey bekleyebilirizde geçen akşam sancım var eşim camiye gidiyor ben gelene kadar doğurma diyor bana sanki bir namaz kaç dk ise ben hemen pırt diye doğuracağım :9:
topikde doğumlara bir başladık pir başladık canım :8:
yarın hatice sezeryana girecek cumartesi yasemin pazartesi burcu salı ise nilgün girecek onlar belli olan sezeryancılar ama normalciler bir gece ansızın gelebilirim modunda ani çıkışlar yapıyorlar hilal ve arzu gibi:52:
hiialin suyu gelmiş sunni ancı verilecekmiş (arcak81) arzunun nişanı gelmiş durum böyle şekercim bakalım biz ne zaman atağa geçeceğiz :52::52:

evet ya çok komikler, bir anda doğuracağız sanki. nerde o günlerrrrrr, abimde dün arıyor yalnızım evdeyim diyorum aman belki doğurursun biri gelsin yanına ben geleyim hemen istersen diyor. çok şükür aklımız başımızda :)))

hilalin ki çok süpriz oldu. inşallah kolayca doğurur. sezeyancılar sıraya girmiş arada normaller doğuruyor çok heyecanlı ya :)))

okuyanlardan Allah razı olsun , Allah işlerini rastgetirsin herkesin

canım Allah gönlünüze göre verir inşallah.

canım benim hayırlısı olsun inş. eşinin işi ne nereye istiyorsunuz tayini?

eşim yeni mezun oldu doktor , istanbula istiyoruz burda oturuyoruz , doğum üzeri taşınmak istemiyoruz , oğlumuzun şansına inşallah burası çıkar

çok heyecanlı ya, herkes sıraya dizilmiş, allah herkesin yardımcısı olsun. sende sağlıcakla bebeğine kavuş inşallah.

evet ya çok komikler, bir anda doğuracağız sanki. nerde o günlerrrrrr, abimde dün arıyor yalnızım evdeyim diyorum aman belki doğurursun biri gelsin yanına ben geleyim hemen istersen diyor. çok şükür aklımız başımızda :)))

hilalin ki çok süpriz oldu. inşallah kolayca doğurur. sezeyancılar sıraya girmiş arada normaller doğuruyor çok heyecanlı ya :)))

Abin süpermiş, demek doğum başlarsa alo diyecek durumun olmayacak sanıyorlar....
Benim eşim de şu çanta olayı nedir, hazır mı, hazır değilse hemen hazırlayalım, aha sancı deyince çantayı aldığım gibi hastaneye uçarız diyor, korkarım çantayı alıp beni almadan hastaneye gider benim telaşlı kocam...
:27::27::27:

Amin canım kaç günüm kaldı şurda belki bir daha hiç hamile olmayacağım bu günle bu duyguların son günleri aslında

evet ben de çok merak ediyorum. ben 7 kilo aldım 6. ayım biticek mesela

ben son aylarımda hiç kilo almadım desem yeridir 1 kilo aldım sadece 2. trimesterda ilaçlar yüzünden çok aldım. toplamda 9.5-10 kilo arası değişiyor canım sanırım gaz ve şişkinliğe bağlı.

kızlar yazılarınızı okudukça heycan basıyo ve sabırsızlanıyorum allahım hepimizin bebişlerini bağışlasın bizlere :)

amin canım cümlemizinkini inşallah.

Kilo konusuna hiç girme, 1 ayda 4 kilo aldım doktor bu ne böyle az ye dedi, düşün artık...
:)))
Kiloyu kontro letmek bebeğin ve annenin sağlığı açısından çok önemli ancak gırtlağı tutmak zor oluyor zaman zaman....
Kızartmadan, hamur işinden kaçınmak lazım... Ben becerebildim mi hayır oyüzden bu soruyu pas geçiyorum

Örneğin 7 ay bir çizgi çatlamadım 32. haftada sabah bir kalktım çatlak içindeyim şaka yapmıyorum...
Çocuk zavallım sığmadıkça itiyor, geriyor haliyle çatlıyorsun...
Doktora söyledim, geç kalmışın 3. ayda başlayacaktın krem kullanmaya dedi...

canım seninki muhtemelen ödem de olabilir, doktorum bana ben de dışardan bakıldıgında hiç şişlik görmediği halde içten ödemin var dedi ve tahlillerde direkt ödem çıktı tuzu kesip himalaya tuzu kullandım ve ödemim iki hafta içinde gitti. çatlak konusunda ise alınan kilo ve vücut yapısı ile alakalı diye düşünüyorum. benim ilk aylarda göğüslerim feci büyüdüler sonra duruldular ama fena çatladılar. göbeğimde bir tane bile catlağım yok çok şükür 1,5 haftamız var sanırım daha çatlamaz ben her gün dalinin bebe yağını sürüyorum çok güzel nemlendiriyor.

:)))yaaa dr lar hep az yee az yeee bende gecenay gıtttğimde porsyonları kucult sınırı gecmıssın dedııı amaayok kucultemedım wallaa:)50 ıle basladım 56.bucuk suan.krem ne zmn kullanmayaa baslamıstın senn ayyy bende dıyom ne guzel çatlamadım son zamanlarda basımıza neler gelcekk bakalımmmm üğğğğ

canım krem veya bebe yağı kullanmanı tavsiye ediyorum cildi en güzel nemlendiren bebe yağı. hem kremlere göre çok daha ucuz hem de yoğun nem veriyor.

anneler nasılsınızzz
kasım sonu anneleri göbüşler ne durumda gergin bir karnım var patlicak gibi hissediyorum özellikle yemek yediğimde
sürekli bir rahatsızlık hissi malesef uzanmak istiyorummmmm ama işteyim

ben de aynı senin gibiyim ama biz de son bir haftadır daha fazla olmaya başladı hele dün gece ölüyorm sandım bu durumlarda küçük adımlarla yürümeye çalış odalar arasında biraz rahatlatıyor.

ben geldim nasılsınız bakalım ben bol bol bayram hazırlığı doğum hazırlığı yapıyorum arada dinleniyorum sabırsızlıkla bebeğimi bekliyorum :49: gerçi daha yatağını falan kurmadık eşim yoldan gelsin diye bekledim adam geldi daha eli başına deymedi dün annem ve kızkardeşim evimi temizlemeye geldiler dip bucak tertemiz oldu :16:
dün annemi evine yolluyorum eşim götürecek esra elimde eşyaları gördü hayrola şekerim doğumamı gidiyorsun diyor :9:
annem bana kızım bugun doğum yaparsın galiba diyor esradan yanıt şu :53: anneanne annem hu hu diye nefes alıp vermiyor bugun doğum falan olmaz :9:
beysalım nasılsın şekerim oğluşun nasıl ev hayatına alıştın mı :29:
burcum aklında kurduğun ev işlerini bitirebildin mi :29:

hoşgeldin canım oh temizliğin de bitmiş anneciğinle kardeşinin ellerine sağlık. benim de kızkardeşim geldi biz de her gün bir odayı temizliyoruz bu şekilde yorulmuyoruz da.

bugün doğurmazsam gününü bekler sanırım bebeğim , stresten karnım sabah uyandığımdan beri kasılı , semsert duruyor
benim aklımsa hala tayinde mesajımı gören bir ayetel kürsi okusun , eşimin tayin yeri belli olacak şuan çekiliş başladı ben neredeyse dünden beri uyanığım gece 4.30 a kadar uyuyamadım sabah erkenden dikildim şuanda durumum pek iyi değil
okuyanlardan şimdiden Allah binlerce kez razı olsun ,

canım ne zaman belli olacak bugün saat belli değil mi ? kendini sıkma ne olur bebeğini düşün ve inşallah en hayırlısı olur sizin için Allah gönlünüze göre versin.

Abin süpermiş, demek doğum başlarsa alo diyecek durumun olmayacak sanıyorlar....
Benim eşim de şu çanta olayı nedir, hazır mı, hazır değilse hemen hazırlayalım, aha sancı deyince çantayı aldığım gibi hastaneye uçarız diyor, korkarım çantayı alıp beni almadan hastaneye gider benim telaşlı kocam...

ayy benimkide cantayı alır gider beni unutur gibime geliyor:9: adam işten gelince canta muhabbetimiz başlıyor ...Çantan nerde hayatım ...cocugun odasında ..orası pek ayaküstü degil kapının önüne koysak.....saçmalama canım ...hergün mü yapılır bu muhabbet yaaa..En sonunda güldüm cantayla duygusal bir bagmı kurdun canım diye

he he abi işte yanlız kalma benim abimde günde 3 kere arıyor sıkıntın yok değil mi diye soruyor abi iyiyim diyorum eminsin demi diyor :))

yok canım çanta evde kalır sen kalmazzzsın

Amin canım kaç günüm kaldı şurda belki bir daha hiç hamile olmayacağım bu günle bu duyguların son günleri aslında
neden öyle konusuyorsun canım benim neden hamile olmuyasın

hoşgeldin canım oh temizliğin de bitmiş anneciğinle kardeşinin ellerine sağlık. benim de kızkardeşim geldi biz de her gün bir odayı temizliyoruz bu şekilde yorulmuyoruz da.
hoşbulum canım sağolasınnn ...kızkardeşim akşama eve dönmeye mecbur olunca biizm ki sıkı bir temizlik oldu yorucuydu ama en çok kızkardeşim yoruldu

ayy benimkide cantayı alır gider beni unutur gibime geliyor:9: adam işten gelince canta muhabbetimiz başlıyor ...Çantan nerde hayatım ...cocugun odasında ..orası pek ayaküstü degil kapının önüne koysak.....saçmalama canım ...hergün mü yapılır bu muhabbet yaaa..En sonunda güldüm cantayla duygusal bir bagmı kurdun canım diye
bende eşime soruyorum çanta nerde diye adamı her akşam sözlüye kaldırıyorum sanki :9:

ayyy çok güldüm yazdığına :))))

gerçekten bir anda doğacak sanıyorlar. geçen hastaneye giderken eşim dakika tutmuş bana diyor ki burcu normal gidişimiz 5-6 dakika sürüyor, doğum başlayınca ben bu süreyi 2-3 dakikaya indiririm :)))) o kalan 2-3 dakika da doğuracam çünkü :52:

evet canım bebeğine kavuşmana hiçbişi kalmamış, hayırlısı olsun kardeşi olsun isterim yavrumun. hamilelik çok güzel bir duyguymuş, ne çabuk geçti 9 ay, hala gözlerimi alamıyorum göbişimden. eşimde her gördüğünde ahala şaşırıyor, ana göbeğe bak diyor :))))))))))

he he abi işte yanlız kalma benim abimde günde 3 kere arıyor sıkıntın yok değil mi diye soruyor abi iyiyim diyorum eminsin demi diyor :))

yok canım çanta evde kalır sen kalmazzzsın

neden öyle konusuyorsun canım benim neden hamile olmuyasın

hoşbulum canım sağolasınnn ...kızkardeşim akşama eve dönmeye mecbur olunca biizm ki sıkı bir temizlik oldu yorucuydu ama en çok kızkardeşim yoruldu

bende eşime soruyorum çanta nerde diye adamı her akşam sözlüye kaldırıyorum sanki :9:

:)))) evet bilsinler ne nerde bende geçen anlattım şu şurda diye çok panik oldu ya, yavaş yavaş anlat diyor :52:

kardeşinin annenin eline sağlık, Allah razı olsun yardımcı olmuşlar sana. güle güle kirlet bebişinizle evinizi.

kızlar selam , nasılsınız, annesininbirtaneside doğuma gitmiş, off iyice heyecan yapıyorum her gün topiği açtığımda bir doğum haberi geliyor,

bayramda ansızın gelmesin bizimkilerde :44:

günaydın canım, benim göbüşüm sanki aşağı düştü anlamadım :S ben de uzanmak istiyorum ama iş bırakmıyor yakamı neyse az kaldı izine :32::52:

aynı tarih olduğumuza göre bu haftada bu şekilde olması normal demek ki telaş yapmamıza gerek yok
bu arada benim akıntım da bi kaç haftadır her gün geliyor beyaz sulu kıvamda....senin var mı akıntı çok?

bu nişanla ilgili bir sorum oalcak kanlı akıntı kahverengiye çalan şekilde yazdınız peki 1 kereye mahsus mu geliyor yoksa doğuma kadar aralarda devam ediyor mu?

ayyy çok güldüm yazdığına :))))

gerçekten bir anda doğacak sanıyorlar. geçen hastaneye giderken eşim dakika tutmuş bana diyor ki burcu normal gidişimiz 5-6 dakika sürüyor, doğum başlayınca ben bu süreyi 2-3 dakikaya indiririm :)))) o kalan 2-3 dakika da doğuracam çünkü :52:

ay kızlar ne güldüm yazdıklarınıza :)) :1::1::1: olmazsa olmaz çantalarımız
:1::1: bugüne kadar hiç bukadar hayati önem taşıyan çantam olmamıştı

Son düzenleme:
ben son aylarımda hiç kilo almadım desem yeridir 1 kilo aldım sadece 2. trimesterda ilaçlar yüzünden çok aldım. toplamda 9.5-10 kilo arası değişiyor canım sanırım gaz ve şişkinliğe bağlı.

amin canım cümlemizinkini inşallah.

canım seninki muhtemelen ödem de olabilir, doktorum bana ben de dışardan bakıldıgında hiç şişlik görmediği halde içten ödemin var dedi ve tahlillerde direkt ödem çıktı tuzu kesip himalaya tuzu kullandım ve ödemim iki hafta içinde gitti. çatlak konusunda ise alınan kilo ve vücut yapısı ile alakalı diye düşünüyorum. benim ilk aylarda göğüslerim feci büyüdüler sonra duruldular ama fena çatladılar. göbeğimde bir tane bile catlağım yok çok şükür 1,5 haftamız var sanırım daha çatlamaz ben her gün dalinin bebe yağını sürüyorum çok güzel nemlendiriyor.

canım krem veya bebe yağı kullanmanı tavsiye ediyorum cildi en güzel nemlendiren bebe yağı. hem kremlere göre çok daha ucuz hem de yoğun nem veriyor.

ben de aynı senin gibiyim ama biz de son bir haftadır daha fazla olmaya başladı hele dün gece ölüyorm sandım bu durumlarda küçük adımlarla yürümeye çalış odalar arasında biraz rahatlatıyor.

canım ne zaman belli olacak bugün saat belli değil mi ? kendini sıkma ne olur bebeğini düşün ve inşallah en hayırlısı olur sizin için Allah gönlünüze göre versin.

şuan kura çekiliyor akşama hepsi biter , öğrenmeye çalışıyoruz , resmi sonuçlar on gün sonra fln yayınlanır. inşallah ilk tercihimiz olur

kızlar sezeryandan sonra bi süre banyo yapamıyacağım diye durmadan banyo isteğim var sezeryan sonrası kaç gün banya yasak of pis kanlı kanlı olacak ya kendimden tiksiniyorum walla düşününce

eşim yeni mezun oldu doktor , istanbula istiyoruz burda oturuyoruz , doğum üzeri taşınmak istemiyoruz , oğlumuzun şansına inşallah burası çıkar

inşallah canım yaaa bizimde doğu görevimiz var bakalım inş. bu sene çıkmaz çıkabilirmiş nisan mayıs gibi:26:

kızlar sezeryandan sonra bi süre banyo yapamıyacağım diye durmadan banyo isteğim var sezeryan sonrası kaç gün banya yasak of pis kanlı kanlı olacak ya kendimden tiksiniyorum walla düşününce

3-4 gün diye duymuştum ama sormak lazım....
:26::26::26::26::26::26:

ben 2 gün içinde yapılıyor diye biliyorum , off banyo yapamamk çok zor hastane kokusu filan , bebekte yıkanamıycak , ne kadarda temizleseler bebeğin kafası yapış yapış oluyor

Back