evet canım ya bende dışarıya çıktığım zaman hep aynı espiriyi yapıyorlar aman yalnız çıkma doğurursun yollarda filan , öyle dedikçe heyacan basıyor , .41 haftalık nasıl bekliyor hala tehlikeli değilmikızlar napıyosunuz bakalım
ben bugun gune gıttım sağolsun eşim göturdu getırdı herkeste aynı esprıler doğurmayasın falan gıbı haha
bı gebe daha geldı 41 haftalık olmuş hala doğum beklıyo ay ne zor kımbılır
ee sızde ne var ne yok ben bu gıdışte gunlerde doğurcammı ne
evet canım ya bende dışarıya çıktığım zaman hep aynı espiriyi yapıyorlar aman yalnız çıkma doğurursun yollarda filan , öyle dedikçe heyacan basıyor , .41 haftalık nasıl bekliyor hala tehlikeli değilmi
ervaaaa yarına az kaldı randavun kaçta
bende perşembe gıdıyorum 2 de
MERHABA melıkem napıyon bakım hangı dr a gıdıyosun senınkı yurtdışıundaymış
bakım dr cugun nasıl cıkıcak
bızım dr da ortalma söyluyo bu zmanda bışeyle bışeyı carpıyo gecen hafta soradım bıle
Canım ben sondakini beğendim digerlerine göre daha değişik. Bunlar yarenin dediği gibi hastanelerin cogunda odalar süsleniyor bence de bi arayıp bilgi al ona göre alırsın. Eğer alacaksan da tül Alman lazım. Hastaneden çıktıktan sonra oğlunun oda kapısına asarsın.
kızlar benım gıbı göbegınde fıtık olan varmıııııııııııııııı
eger o ne dersenız böyle fındık gıbı göbek delıgı cıkan dr muayne ettı ufak bı göbek fıtıgı dedı ay tum kıafetlerden cıkıyo pecete koyuyorum resmen
işte sık kontrole gıdıyo
ay ben gecenlerde dolmuşa bındım adam bı yavaş gıdıyokı sorma bı sure sonra dedıkı byan bı öne gecebılırmısınız dedı tedırgın oldum hızlamıyorum dedı
ay öne gectım adam hızlandı cok utandımmm
bence adam arabada doğurcam ıye korkmuş olmalı
işte sık kontrole gıdıyo
ay ben gecenlerde dolmuşa bındım adam bı yavaş gıdıyokı sorma bı sure sonra dedıkı byan bı öne gecebılırmısınız dedı tedırgın oldum hızlamıyorum dedı
ay öne gectım adam hızlandı cok utandımmm
bence adam arabada doğurcam ıye korkmuş olmalı
sorma canım yaa kısmet artık yeni doktorcuguma pazarttesi gidecegim ama ama yeni doktorcuk gelmeden önce nst ye gir dedibu bile sevindirici haber:)))senin kuzucuk nasılmış canım ..pazartesi gidecegim artık fl sini carparım 7 ile ....benimki boyunu bilemeyiz dedi şimdiye kadar
ha ha o zaman her arabaya bir hamiile turtmak lazım radara da yakalanmazlar işte fenamı olur:)))sen 29 ekimde doguracaktın ya canım öne mi çekildi tarihin
kızlar tansiyonlarınız kaç çıkıyor. ben bugün sağlık ocagına gittim 13 e 9 çıktı yüksek sayılır dedi hemşire oyasa bana normal gibi geldi.
bir de bebeğimin kalp atışları dakikada 152 ymiş geçen sefer 145 ti. sizinkiler sayılıyor mu bilen var mı? yüksek mi acaba ya? burda hikayeleri okuyup okuyup kuruntu yapıyorum en son eylül ya da ekim annelerinden biri bebeğinin kalp atışları cok hızlı diye erkenden sezeryana alınmış yoksa bebek heran ölebilirmiş falan filan üff çok bilmekte iyi diillll
yapıyor melikem benim doktor...tüm ölçümleri yaptıktan sonraa kilosunu ve boyunu söylüyorr 25-26. haftadan beri hemde...
sende ultrason çıktısındaki FL değerini 7 ile çarparak hesaplayabilirsin boyunu canımm:))
kızlar tansiyonlarınız kaç çıkıyor. ben bugün sağlık ocagına gittim 13 e 9 çıktı yüksek sayılır dedi hemşire oyasa bana normal gibi geldi.
bir de bebeğimin kalp atışları dakikada 152 ymiş geçen sefer 145 ti. sizinkiler sayılıyor mu bilen var mı? yüksek mi acaba ya? burda hikayeleri okuyup okuyup kuruntu yapıyorum en son eylül ya da ekim annelerinden biri bebeğinin kalp atışları cok hızlı diye erkenden sezeryana alınmış yoksa bebek heran ölebilirmiş falan filan üff çok bilmekte iyi diillll
ya benımde oyle bı tarafı daha cıkık dısarıdan bellı oluyr kalın kıyafetlerde olmuyr bıde bol gıyınce ama doktrm bsy demedı hıc belkıde farketmemıstr
13-9 yüksek canım 14 ü geçerse doktorum bana gel demişti.evde tansiyon aleti varsa ölç sık sık. bebeğin kalp atışları nı bir kere söylemişlerdi bu son gittiğimde söylemdiler , onlar sakıncalı bir durum olsa söylerlerdi canım , ayrıca kalp atış hzıı sürekli aynı olmuyor , ekim annelerinden bende bir kaç olumsuz hikaye okudum çok üzüldüm, bir arkadaş tam doğuma gidecekken çantasını hazırlamış gitmiş bebeğinin kalp atışları durmuş ,meleğimi özlüyorum diye başlıklı konu açmışkızlar tansiyonlarınız kaç çıkıyor. ben bugün sağlık ocagına gittim 13 e 9 çıktı yüksek sayılır dedi hemşire oyasa bana normal gibi geldi.
kız benim göbüş deliğim dümdüzzyukar kısmı hafıf şişik;
1,30 da randevu ama o saatte giremiyoz biliyon:) 2 gibi evden çıkarız anca..2,30 da orda olsakk,,3- 3,5 anca gireriz belkii:)))) herzaman aynı olmuyor işte..olsun o beklemeleri bile sevıyorum artık ya yarınnn olsunnnnnnn
yalnız varya çok belim ağrıyo,,eski halımden eser kalmadı:))) kasık ağrısı bel ağrısı çokk fenaa.....bide arada çok hafif adet ağrısı gibi ağrı giriyo karnıma ve belimee.........
benım doktrum boyunun uzun olucagını soyledı sadece babasından bıle uzun olucakmıs bızde hıc sormadık kac cm dye ama bu fl degerı dedıgınız seyı 7 ıle carpınca 42 cıkıyr benım fl degerı 6.01cıkıyr dogrumudur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?