2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

Tebrik ederim cnm Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bu günlerde karnımda belirli bir nokta sertleşiyor gibi kasılma değildir inş. hep aynı taraf sağ bebeğimin olduğu yer nasıl bişeydir bu kasılma hiç bir fikrimde yok Karnımda yada kasıklarımda ağrım yok biraz sırtım ağrıyor geceleri doktor sırt ağrısı için normal demişti karnın büyüdü yük biniyor sırtına diye ama nedense sertleşmeyi sormak aklıma gelmedi heyecandan. biz aynı yerde olunca yaslanıyor bebek herhalde diye düşündük Kiloları normalmiş Maşallah 30+3 de bakılmıştı biri 1630 diğeri 1600g çıktı Bu haftada önlem amaçlı akciğer geliştirici iğneni yaparız hiç bir zararı olmayan aksine ikizlerde yapmakta fayda olduğunu söyledi

benim de aynı şekilde karnımda sertleşme oluyo, taş gibi oluyo karnım. doktoruma telefonla sordum yalancı kasılmadır onlar dedi. durmadı üzerinde. çünkü ağrısız ve düzensiz setleşmelerdi. önemli olan düzenli olup olmadığıymış. bence çok endişelenme ama doktorunu haberdar etmen faydalı olur tabi.

sağlıcakla büyüsünler...

ay ne güzel bir haber...
ben aynı şeyi yaşamıştım senle. hamile olduğumu öğrendiğimin 3. günü kahverengi akıntım olmuştu şimdi 21 haftalık oğluşlarım karnımda.
senin de böyle sağlıkla kocaman olsunlar... allahım tüm bebekleri ve anneleri korusun

Yakın dönemdeyiz bu haftalarda sertleşme beklenilen bişey demek ki.. Doktor bebeğinde yaslanıyor olabilir hafif kasılmada oda çok önemsemedi gibi yada beni panik yapmak istemedi bilmiyorum ama Önlem amaçlı celestone vurulmamı istedi sonra pişman olmayalım dedi Bu gün 2 dozu vuruldum 24 saat arayla 2 doz daha vurulucakmışım.

Buglemcim, kader arkadasım benim. 36+2 oldun, efelerimiz geldi gelicek. Sanırım ilk sen dogum yapıcaksın önümüzde. bu topigi acarken ne korkularımız vardı dimi. daha 10 hafta bitmemisti nasil dertlesirdik.. tek yumurta ikizleri ikimiziz sanırım bitek. varsada ben yakalayamadım. her an güzel haberlerini bekliyorum canım benim. hayırlı dogumlar, saglıklı evlatlar insallah. darısı basıma, hepimize insallah..

slm herkeze umarım iyisinizdir . Yine çok ıssız burası................paylaşım çok az ve kopukluk var Ve gitgide de artıyor sanki kknın diğer gebelik topikleri gibi canlı olsaydı keşke.

herkese ii geceler. aranıza yeni katıldım. 32 haftalık kızlarıma hamileyim. 5 yaşında bir oğlum var. 28 haftalıkken dr. ciğer geliştirici iğnelerden vermişti. sabah ve akşam iki doz sadece. ama ben yaptırmadım. sonuçta kortizon hem bebeklere hem bana faydasından çok yan etkileri var. şimdi iyice ağırlaştıkça korkuyorum. erken doğum olurda benim yüzümden bebeklerim yoğun bakımda kalmak zorunda kalırlar diye. çok arada kaldım. ne yapacağımı bilemez oldum. bu iğnelerden kullanmadan doğum yapan varmı aranızda, sorun yaşayanlar yada yaşamayanlar haber bekliyorum sizlerden

merhaba canım bende 35 haftalık ikizlere hamileyim ama sanıyorum ,iğneler için geç kalmadın hemen yaptır ne olur olmaz sen tedbrini al sonuçta erken doğar ve ciğer gelişimi yetersizse zaten küvezde bu ilaçtan verecekler

iyi geceler cnm hoşgeldin .Bende bu iki gün içinde 2*2 oldum. Önce bende tedirgin olmuştum doktorumda bahsetmemişti bu iğneden bu hafta söyleyince hiç bir zararı olmayan aksine bebkler için faydalı değince hemen oldum sonrası pişman olmamak için. İkizlerde erken doğum ihtimali çok yüksek cnm biraz daha araştır ve tekrar danış doktoruna cnm Çok geç kalmamışsındır bence...

sağlıcakla büyüsünler...

slm arkadaşlar nasılsınız bende ii sayılırım artık her hafta dr gidiyoruz hayırlısı artık 34 tamamlamaya bakıyoruz artık erken gelmesinde korkuyoruz tahminen 36 haftamda alıcak sanırım hayırlısı sık sık açamıyorum dua edin bnm için 36 tamamlayalım yeter rabbim herkezin bebeklerini korusun rabbim:)))

Slm hathar Amin inşallah 36 yı tamamlarsın.... hepimiz tamamlarız bende çok korkuyorum erken gelmelerinden Hayırlısıyla zamanında doğursak .......

evet cnm,bi aksilik olmazsa haftaya bugün bebişlerim kucağımda olacak,onlar için ayrı bi başlık açmayı düşünüyorum :) evet ya,nasıl da korkuyorduk herşeyden,yürümekten ,nefes almaktan bile korkar olmuştuk,çok şükür bu günlere geldik :)
dediğin gibi tek yumurta ikizi olan biziz sadece,eğer varsa arkadaşlardan onlarda yazsında bilelim inş.. sen çizelgeyide silmişsin,sanırım yeni arkadaşlar gelince liste çoğaldı,uğraşamaz oldun,sana da hak veriyorum ,çünkü çok zor zamanların..
günler geçmiyor dedik ama 36 haftalık bile oldum,sende otuz :)
30 lu haftalarda olan fnk,tinkerbell,mervemcu,sunduz2007 ve sevgili hathar arkadaşlarımız var,inşallah hepinizin gönlüne göre verir Rabbim..adını yazmadıklarım kusura bakmsın..geçmişe gönüp herşeyi okuyamadım fazla..
ilaybarscığım bebeeklerin hayırlı olsun cnm,seninle aynı gündeydik..sen kurtuldun ,darısı başıma inşallah..şimdi nasılsın ,bebeişlerinde sende Allaha emanet olun..bol bol sütün olsun inş..
melitta canım sen nerelerdesin,inşallah bir sorunun yoktur güzelim..
firdos,hymyry ve beratti annelerimizde inşallah iyilerdir :)
yeni gelen arkadaşlar : hepinizin hamileliği hayırlı olsun,kusura bakmayın tek tek yazamadım..
şimdilik ben çıkıyorum kızlar,bi gelişme olursa yazmaya çalışacam ,ama bana dua edin de doktorun dediği tarihte yani 37 haftamın bitiminde olsun bebeklerim inş.. :)

Olumlu düşüncelerim,dualarım seninle ve bebişlerinle.
Son 6 gün dolu dolu dursunlar orada. Sağlıkla doğsunlar.

arkadaşlar karnımın altında bir ağrı var. sanki çok ağır bir yük var gibi. uyum mu sağlamaya çalışıyor karnım? bu da yürürken otururken rahatsız ediyor.
böyle bir şey yaşamış olan var mı.
21. haftadayız.:18:

bende şuan 28inci haftadayım benim doktorum bu konu hakkında hiçbir şey söylemiyor.bende sormayı unutmuşum.sanırım bana öyle bir iğne yapmayacak.bende olmak istemiyorum zaten.ama bir tarafımda korkuyor.senin doktorun vermiş keşke yaptırsaydın.benim doktorum verseydi ben bişey gördü demekki diye hemen yaptırırdım.inşallah erken doğum yapmassın.

selam kızlar, bu aralar çok yoğun olduğum için pek giremiyorum.21+1 haftalığım. Bugün bebişlerim karnımda coştu sürekli tekmelediler çok mutlu oldum:) Yeni doğum yapan ve doğuma hazırlanan arkadaşlarıma sağlık diliyorum. Umarım bizlerde bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz. Benim bundan 1 ay önce karnımda çok kaşıntı vardı isilik gibi olmuştum. cildiye doktoruna gittim losyon ve özel karışım bi ilaç verdi kullandım ve düzeldim sonra tekrar başladı. ara ara fena halde kaşınıyorum. bu sefer bacaklarım bile çok kaşınıyor. aranızda benim gibi şikayeti olan varmı? varsa ne yaptınız merak ediyorum. sevgiyle kalın hepinizi çok öpüyorum.

canım hiç korkma. ben de tam da senin haftalarındayken aynı problemi yasadım. sanırım rahim genisliyor ve uyum saglamaya calisiyor senin de dedigin gibi. benim 1 hafta sürmüstü cok asagıda hissetmistim, ama bikac gün icinde geçti

canım bildigim kadarıyla bu kasıntı olayı ciddiye alınması gereken bi durum. bi ara bana da oldu, aynen isilik gibi göbegim ve bacaklarım kabardı. bu hafta kontrolümde karaciger tahlili isticem. bunun bildigim kadarıyla bikac sebebi var, ama karaciger enzimlerin yüksekse bu tehlike habercisi olabilir, üzerine gitmek gerek. internetten de arastirabilirsin ama doktorundan bi karaciger tahlili istemende fayda var derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…