hamile oldugumu biliyordum. fakat bun iş yerıne gittim akıntım oldu kahverengı
kokrtum düşükmü diye hemen izin aldım iş yerınden
dr.giıttım endişelı şekılde durumu anlattım
bebegıme birşey olmasın dıye gözlerının içine bakıyordum doktorun
ultrasyonda ekrana bakarken doktor gözlerını açtı!!
megersem çift kesem varmışşok oldum ben bır can düşünürken
rabbım 2 can vermıs bana :) çok şükür yaaaa
anlatamam sevıncımı arkadaşlar ,
rabbım onları koru amin... isteyen hrkz rabbım nasıp etsın ...saglıkla kucagımıza almayı...
Bu günlerde karnımda belirli bir nokta sertleşiyor gibi kasılma değildir inş. hep aynı taraf sağ bebeğimin olduğu yer nasıl bişeydir bu kasılma hiç bir fikrimde yok Karnımda yada kasıklarımda ağrım yok biraz sırtım ağrıyor geceleri doktor sırt ağrısı için normal demişti karnın büyüdü yük biniyor sırtına diye ama nedense sertleşmeyi sormak aklıma gelmedi heyecandan. biz aynı yerde olunca yaslanıyor bebek herhalde diye düşündük Kiloları normalmiş Maşallah 30+3 de bakılmıştı biri 1630 diğeri 1600g çıktı Bu haftada önlem amaçlı akciğer geliştirici iğneni yaparız hiç bir zararı olmayan aksine ikizlerde yapmakta fayda olduğunu söyledi
27.12.2011 de karaciğer enzimlerimin yüksek çıkması nedeniyle bebeklerim epidural sezeryanla dünyaya geldi.
34+3 günlüktük.oğullarım 2210 ve 2470 gr dılar.
zayıf oğlum 2 gün küvezde kontrol amaçlı kaldı.
gerçekten bambaşka bir duygu.tarifi yok bu duygunun.baktıkça bakası geliyo insanın bebeklerine.zaman geçiyo diye üzülüyorum artık.
darısı sizlerin başına...
hamile oldugumu biliyordum. fakat bun iş yerıne gittim akıntım oldu kahverengı
kokrtum düşükmü diye hemen izin aldım iş yerınden
dr.giıttım endişelı şekılde durumu anlattım
bebegıme birşey olmasın dıye gözlerının içine bakıyordum doktorun
ultrasyonda ekrana bakarken doktor gözlerını açtı!!
megersem çift kesem varmışşok oldum ben bır can düşünürken
rabbım 2 can vermıs bana :) çok şükür yaaaa
anlatamam sevıncımı arkadaşlar ,
rabbım onları koru amin... isteyen hrkz rabbım nasıp etsın ...saglıkla kucagımıza almayı...
benim de aynı şekilde karnımda sertleşme oluyo, taş gibi oluyo karnım. doktoruma telefonla sordum yalancı kasılmadır onlar dedi. durmadı üzerinde. çünkü ağrısız ve düzensiz setleşmelerdi. önemli olan düzenli olup olmadığıymış. bence çok endişelenme ama doktorunu haberdar etmen faydalı olur tabi.
herkese merhabalar,umarım herkes iyidir,her şey yolundadır..ben pek giremiyorum,ama sizi merak etmeden de duramıyorum..inşallah herkes hayırlısıyla bebklerine kavuşur....haftasonuna randevum var,gidip gelince yazarım inş..
ikiz annelerine ve adaylarına sevgiler :)
herkese ii geceler. aranıza yeni katıldım. 32 haftalık kızlarıma hamileyim. 5 yaşında bir oğlum var. 28 haftalıkken dr. ciğer geliştirici iğnelerden vermişti. sabah ve akşam iki doz sadece. ama ben yaptırmadım. sonuçta kortizon hem bebeklere hem bana faydasından çok yan etkileri var. şimdi iyice ağırlaştıkça korkuyorum. erken doğum olurda benim yüzümden bebeklerim yoğun bakımda kalmak zorunda kalırlar diye. çok arada kaldım. ne yapacağımı bilemez oldum. bu iğnelerden kullanmadan doğum yapan varmı aranızda, sorun yaşayanlar yada yaşamayanlar haber bekliyorum sizlerden
herkese ii geceler. aranıza yeni katıldım. 32 haftalık kızlarıma hamileyim. 5 yaşında bir oğlum var. 28 haftalıkken dr. ciğer geliştirici iğnelerden vermişti. sabah ve akşam iki doz sadece. ama ben yaptırmadım. sonuçta kortizon hem bebeklere hem bana faydasından çok yan etkileri var. şimdi iyice ağırlaştıkça korkuyorum. erken doğum olurda benim yüzümden bebeklerim yoğun bakımda kalmak zorunda kalırlar diye. çok arada kaldım. ne yapacağımı bilemez oldum. bu iğnelerden kullanmadan doğum yapan varmı aranızda, sorun yaşayanlar yada yaşamayanlar haber bekliyorum sizlerden
sağlıcakla büyüsünler...
slm arkadaşlar nasılsınız bende ii sayılırım artık her hafta dr gidiyoruz hayırlısı artık 34 tamamlamaya bakıyoruz artık erken gelmesinde korkuyoruz tahminen 36 haftamda alıcak sanırım hayırlısı sık sık açamıyorum dua edin bnm için 36 tamamlayalım yeter rabbim herkezin bebeklerini korusun rabbim:)))
Buglemcim, kader arkadasım benim. 36+2 oldun, efelerimiz geldi gelicek. Sanırım ilk sen dogum yapıcaksın önümüzde. bu topigi acarken ne korkularımız vardı dimi. daha 10 hafta bitmemisti nasil dertlesirdik.. tek yumurta ikizleri ikimiziz sanırım bitek. varsada ben yakalayamadım. her an güzel haberlerini bekliyorum canım benim. hayırlı dogumlar, saglıklı evlatlar insallah. darısı basıma, hepimize insallah..
evet cnm,bi aksilik olmazsa haftaya bugün bebişlerim kucağımda olacak,onlar için ayrı bi başlık açmayı düşünüyorum :) evet ya,nasıl da korkuyorduk herşeyden,yürümekten ,nefes almaktan bile korkar olmuştuk,çok şükür bu günlere geldik :)
dediğin gibi tek yumurta ikizi olan biziz sadece,eğer varsa arkadaşlardan onlarda yazsında bilelim inş.. sen çizelgeyide silmişsin,sanırım yeni arkadaşlar gelince liste çoğaldı,uğraşamaz oldun,sana da hak veriyorum ,çünkü çok zor zamanların..
günler geçmiyor dedik ama 36 haftalık bile oldum,sende otuz :)
30 lu haftalarda olan fnk,tinkerbell,mervemcu,sunduz2007 ve sevgili hathar arkadaşlarımız var,inşallah hepinizin gönlüne göre verir Rabbim..adını yazmadıklarım kusura bakmsın..geçmişe gönüp herşeyi okuyamadım fazla..
ilaybarscığım bebeeklerin hayırlı olsun cnm,seninle aynı gündeydik..sen kurtuldun ,darısı başıma inşallah..şimdi nasılsın ,bebeişlerinde sende Allaha emanet olun..bol bol sütün olsun inş..
melitta canım sen nerelerdesin,inşallah bir sorunun yoktur güzelim..
firdos,hymyry ve beratti annelerimizde inşallah iyilerdir :)
yeni gelen arkadaşlar : hepinizin hamileliği hayırlı olsun,kusura bakmayın tek tek yazamadım..
şimdilik ben çıkıyorum kızlar,bi gelişme olursa yazmaya çalışacam ,ama bana dua edin de doktorun dediği tarihte yani 37 haftamın bitiminde olsun bebeklerim inş.. :)
arkadaşlar karnımın altında bir ağrı var. sanki çok ağır bir yük var gibi. uyum mu sağlamaya çalışıyor karnım? bu da yürürken otururken rahatsız ediyor.
böyle bir şey yaşamış olan var mı.
21. haftadayız.:18:
selam kızlar, bu aralar çok yoğun olduğum için pek giremiyorum.21+1 haftalığım. Bugün bebişlerim karnımda coştu sürekli tekmelediler çok mutlu oldum:) Yeni doğum yapan ve doğuma hazırlanan arkadaşlarıma sağlık diliyorum. Umarım bizlerde bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz. Benim bundan 1 ay önce karnımda çok kaşıntı vardı isilik gibi olmuştum. cildiye doktoruna gittim losyon ve özel karışım bi ilaç verdi kullandım ve düzeldim sonra tekrar başladı. ara ara fena halde kaşınıyorum. bu sefer bacaklarım bile çok kaşınıyor. aranızda benim gibi şikayeti olan varmı? varsa ne yaptınız merak ediyorum. sevgiyle kalın hepinizi çok öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?