evet cnm,bi aksilik olmazsa haftaya bugün bebişlerim kucağımda olacak,onlar için ayrı bi başlık açmayı düşünüyorum :) evet ya,nasıl da korkuyorduk herşeyden,yürümekten ,nefes almaktan bile korkar olmuştuk,çok şükür bu günlere geldik :)
dediğin gibi tek yumurta ikizi olan biziz sadece,eğer varsa arkadaşlardan onlarda yazsında bilelim inş.. sen çizelgeyide silmişsin,sanırım yeni arkadaşlar gelince liste çoğaldı,uğraşamaz oldun,sana da hak veriyorum ,çünkü çok zor zamanların..
günler geçmiyor dedik ama 36 haftalık bile oldum,sende otuz :)
30 lu haftalarda olan fnk,tinkerbell,mervemcu,sunduz2007 ve sevgili hathar arkadaşlarımız var,inşallah hepinizin gönlüne göre verir Rabbim..adını yazmadıklarım kusura bakmsın..geçmişe gönüp herşeyi okuyamadım fazla..
ilaybarscığım bebeeklerin hayırlı olsun cnm,seninle aynı gündeydik..sen kurtuldun ,darısı başıma inşallah..şimdi nasılsın ,bebeişlerinde sende Allaha emanet olun..bol bol sütün olsun inş..
melitta canım sen nerelerdesin,inşallah bir sorunun yoktur güzelim..
firdos,hymyry ve beratti annelerimizde inşallah iyilerdir :)
yeni gelen arkadaşlar : hepinizin hamileliği hayırlı olsun,kusura bakmayın tek tek yazamadım..
şimdilik ben çıkıyorum kızlar,bi gelişme olursa yazmaya çalışacam ,ama bana dua edin de doktorun dediği tarihte yani 37 haftamın bitiminde olsun bebeklerim inş.. :)![]()
![]()
![]()
hayırlı doğumlr canım darısı bizlere