2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

canım gözün aydın.allah analı babalı büyütsün.cok sevındım.kıloları da cok guzel.küveze de hic girmemısler ne güzel.hayırlı ugurlu olsun canım.benım prenseslerimde 21 günlük oldular.cok sukur bızımde hıç bı problemımız yok.allahıma şükürler olsun.

maşallah canım ne güzel öp bizim için meleklerini
kızlar ben de çıkıyorum hepinizi öptüm bebişlerinize de kendinize de iyi bakın sağlıcakla kalın.....:)))))))))))))

kızlar izinlerle ilgili iş kanunu diyor ki:

İş kanunu hamile kadın işçilere,

Doğum öncesinde ve sonrasında 8 er hafta süre ile ücretsiz izin verilmesini,

İkiz gebelik halinde doğum öncesi ücretsiz izninin 10 hafta süre ile kullandırılmasını,

Hekim tarafından sakıncalı görülmemesi ve kadın sigortalının talep etmesi halinde doğum öncesi iznini 3 haftaya kadar kullandırılarak, kullanmadığı doğum öncesi izin sürelerini doğum sonrası iznine ilave ederek kullandırmasını,

Sağlık durumlarının gerektirmesi halinde hekim raporu ile izin doğum öncesi ve sonrası izin sürelerinin uzatılmasını,

Hamilelik süresince periyodik kontrol için ücretli izin verilmesini,

Kadın işçinin isteği halinde doğum sonrası izninin bittiği tarihten itibaren 6 aya kadar ücretsiz izin verilmesini,

Hekim raporu ile gerekli görüldüğü takdirde ücretlerinden herhangi bir kesinti yapılmaksızın daha hafif işlerde çalıştırılmasın,

Çocuğunun bir yaşını doldurmasına kadar kendisinin istediği bölüntüde ve saatlerde kullanmak üzere günde bir buçuk saat süreyle süt izni verilmesini,

Öngörmüştür (4857 sayılı İK md.74)

kızlarr ya benim bugün yşine kasıklarım ağrıyor. yürürken ve özellikle merdiven çıkarken.
sizde de bu haftalarda böyle bir sorun oldu mu?
okulların kapanmasına 2 hafta kaaldı dayanayım diyorum ama böyle giderse zor olacak.

Kolay gelsin...
Evet okulların tatiline 2 hafta var rapor falan alamaz mısın?
Eğer sınav dönemiyse belki hazırladığın soruları arkadaşların çocuklara yaptırabilir?
Sen evde okur ve bilgisayara girersin.
Sadece bir öneri. Zaten bunları düşünmüşsündür.
:)
umarım ağrıların biraz da olsa hafifler...

Merhaba kızlar,
Bugün kontrolümüz vardı. Herşey yolunda dedi dr çok şükür. Ancak bebeğimin birinin boynunda kordon dolanıkmış
Hiç bir sorun olmaz dedi Dr ama, aklımdan çıkaramıyorum yine de ...
Zaten diğerine göre kilosu falan daha az..:2:

ben de duymuştum kordon dolanmasını. olabiliyormuş cnm böyle şeyler takma kafana.
bugün doktor bebişlerin kiloları ile ilgili birşey söylemedi mi? merak ettim aynı haftalardayız...

ben de duymuştum kordon dolanmasını. olabiliyormuş cnm böyle şeyler takma kafana.
bugün doktor bebişlerin kiloları ile ilgili birşey söylemedi mi? merak ettim aynı haftalardayız...

Kilo takip konusuna yazdım canım.Sanirim iyi gidiyo gelişimleri. Kordon olayı aksilik çıkarmazsa eğer:)

27.12.2011 de karaciğer enzimlerimin yüksek çıkması nedeniyle bebeklerim epidural sezeryanla dünyaya geldi.
34+3 günlüktük.oğullarım 2210 ve 2470 gr dılar.
zayıf oğlum 2 gün küvezde kontrol amaçlı kaldı.
gerçekten bambaşka bir duygu.tarifi yok bu duygunun.baktıkça bakası geliyo insanın bebeklerine.zaman geçiyo diye üzülüyorum artık.
darısı sizlerin başına...

maşşallah darısı başımıza kuuzcuklarına ve sana sağlık dolu bi ömür nasip etsin Rabbim
bu arada aynı tarihli ikinci ikiz bebişler mi 07fatmanınki de mi aynı tarihti ne :)))

canım maşallah ya erken doğmalarına karşı kiloları gayet iyi. Allah sağlıklı bir şekilde büyümelerini nasip etsin.
Artık biziim için dua et. Biz de inşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi dünyaya getiririz.

çokkk kutlarım canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.amin darısı bizim başımıza .

hayırlı olsun. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

hayırlı olsun Allah bebeklerine uzun ömür versin,ailene hayırlar getirsin:)

hamile oldugumu biliyordum. fakat bun iş yerıne gittim akıntım oldu kahverengı
kokrtum düşükmü diye hemen izin aldım iş yerınden
dr.giıttım endişelı şekılde durumu anlattım
bebegıme birşey olmasın dıye gözlerının içine bakıyordum doktorun
ultrasyonda ekrana bakarken doktor gözlerını açtı!!
megersem çift kesem varmış şok oldum ben bır can düşünürken
rabbım 2 can vermıs bana :) çok şükür yaaaa
anlatamam sevıncımı arkadaşlar ,
rabbım onları koru amin... isteyen hrkz rabbım nasıp etsın ...saglıkla kucagımıza almayı...

tebrikler,Allah kolay bir hamilelik geçirmeyi,sağlıcakla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin:)

Tebrik ederim İlaybrs .Sağlıklı büyüsünler hayırlı evlatlar olsunlar cnm Kiloları da iyi çok şükür bebeklerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…