2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

hayırlı doğumlr canım darısı bizlere

bende erken doğum tehdidi 4. aydan beri var. ama ben ümidimi hiç kaybetmedim hep 36 haftada doğumyapıcam dedim ve dua ettim. 4.aydansonrada hiç çalışmadım evdeydim hep annemin yanında. kendime dikkat ettim hep. bunlara güvenerek kortizon almak istemedim. yarın dr. kontrolümüz var. dr sölemeye utanıyrmda o beni yaptırdı zannediyr. sanıırm söleyip dr beraber karar almak lazım.

ay okuyunca heyecanlandım walla :) inşallah doğum planlandığı gibi olur ama bu saatten sonra korkmaya da gerek olmaz zaten baya ilerlemiş gebelik. allah kolaylık versin.

34.haftaya kadar yapılırsa faydası oluyo diye biliyorum. isterseniz doktorunuza tekrar danışın. bence zararlı olsaydı doktorunuz önermezdi. ya bişey olursa diye korkmak daha kötü bence.

merhabalar

ben de ikiz bebek bekliyorum 11+0 olduk bugün allahın izniyle, cumaya ikili test yaptıracağım sizin deneyimlerinizden faydalanmak için aranıza katılmak istedim ; aranızda doğuma çok yakın olanlar var darısı kalanların başına inşallah

aramıza hoşgeldin canım. umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin...

arkadaşlar bebeklerim birkaç gündür artık eskisi gibi çok ve şiddetli hareket etmiyorlar. bi sorun mu var diye düşünmeye başladım.. büyüdüklrinden dolayı yerleri daraldığı için mi acaba. sizde de oldu mu böyle??

bence ihmal etmemelisin,belirgin bir azalma varsa hemen doktoruna danış. yerleri daraldığı için olabilir büyük ihtimalle ama sen yine de kontrol ettir.bu arada kaçıncı haftadasın?

hoşgeldin canım,Allah sağlıcakla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin:)

bence ihmal etmemelisin,belirgin bir azalma varsa hemen doktoruna danış. yerleri daraldığı için olabilir büyük ihtimalle ama sen yine de kontrol ettir.bu arada kaçıncı haftadasın?

31. haftadayım. günde 10 kere hisset diyorlar ya . 10 kere kesin hissediyorumdur ama önceden hareketleri daha sertti. ne bileyim aklıma takıldı.. kötü şeyler de düşünmek istemiyorum...

31. haftadayım. günde 10 kere hisset diyorlar ya . 10 kere kesin hissediyorumdur ama önceden hareketleri daha sertti. ne bileyim aklıma takıldı.. kötü şeyler de düşünmek istemiyorum...

eğer harekette tamamen kesilme yoksa dert etme,o zaman bir sıkıntı var demek ,ama daha seyrekse hareketler aklına kötü şeyler getirme. sen yine de git doktora canım,için rahat etsin.

Allahın izniyle 36 yı bulursun inşallah canım.şimdi biraz saçma olacak ama önceden kortizonmu varmış. eski insanlar ikiz olduğunu bilmeden doğuma girerlermiş.hatta üçüz normal doğum yapan bir komşumuz bile var burada.bi doğurmuş üçüz :26: eski insanlar çok cesaretliymiş valla.ben şimdi düşünemiyorum normal doğumu.

geçen hafta da bende olmuştu canım.hareketleri vardı ama çok cılızdı.ama çok şükür bişey yokmuş geçen doktora gittim.ben tabi seni yanlış yönlendirmek istemem ama hareketleri azda olsa varsa doktora bile gitmeye gerek yok.ama sen bilirsin tabi.çok evhamlı anneleriz biz moralimizi bozacak bişey buluyoruz mutlaka. bende öyleyim.

buğlem slm Allaha emanet ol cnm sağlıkla bebeklerini kucağına almak nasip olsun Haftan çok güzel inşallah bizlerde görürüz bu haftaları. Darısı başımıza Sıradakilerde adımı görünce çok tuhaf hissettim. Ne kadar yaklaşmış olduğumu farkettim ilk 3 ay çok yavaştı ama İkinci trimester sonrası zaman sanki hızlanmış gibi geçti.Hepimize vakitli planlı doğumlar nasip olur inş.

Bu bir kaç gündür benimkilerde de azalma hissediyorum ama bu hafta doktorum hareketlerinde azalma hissediceğimi söylemişti. Yerleri çok daraldı pozisyonlarıda değişti artık.Biliyorsundur artık sol tarafa yatarak daha fazla dinlenmeliymişiz .

saol canım ben de öyle düşünmüştüm ama yine de emin olmak sizde de aynı şeyler oldu mu diye öğrenmek istedim. içim daha rahat şimdi. zaten hep sol tarafıma yatıyordum ne zamandır. haftamız da çok yakınmış seninle. bakalım ilk kim doğum yapacak :)

sağol gülizelif cevabın için teşekkür ederim:)

arkadaşlar bişiy sormak istiyorum. her gün mutlaka çizgi şeklinde kanamam oluyor. çamaşırımda görüyorum. bildiğimiz kan renginde. 2 gün önce doktorum baktı alttan yok bir şey dedi şükür ki. ama dün yine dersten sonra tenefüste baktım yine olmuş. ben de iki arada kaldım şükür rahim ağzım temiz idrar yolları temiz bu kanama neden kaynaklanıyor?

Böyle bir deneyimi olan var mı?

selam kızlar nasılsınız bakalım
ben iki gündür kötüyüm yaa grip soğuk algınlığı gibi ayakta duracak halim yok bazen
burnum tıkalı vs off çok zor hamilelikte hastalık
doktorumu arayacam haftaya kontrolüm vardı yarına isteyecem bakalım

bende dünden itibaren artık bebeklerimi hissediyorum kıpır kıpır içimde ayyy canlarım benim
rabbim hepimize sağlıklı gebelik süreci ve sağlıklı doğum ve sağlıklı bebekler nasip etsin.

dualarınız için çok çok teşekkürler,amin ,amin,amin...
inşallah sizlerde bu haftaları görürsünüz kızlar,ben hiç öyle olacağını sanmıyordum,hatta tek kesede,tek eşli diye umudumu iyice yitirmiştim,bana bişey olmadıysa size hiç bişey olmaz Allahın izniyle..hem de evde sorumlu olduğum eşim hariç üç çocuk daha varken ... :) ayy ne günlerdi...
şimdi dört gün sayıyorum..her şeyim hazır,bekliyorum..
Allahım ,sen burdaki anne adaylarının hepsine önce sağlık sonra da huzur ver ..amin..

meryemciğim, geçen hafta bende grip oldum çok kötü,eşim sürekli bitki çayları yaptı ...üç tanede antibiyotik aldım doktoruma sorarak..ama o çaylar çok işime yaradı..elma,limon,ıhlamur,adaçayı kekik nane aklına ne geliyorsa hepsini cezveye koy kaynat öyle iç güzelim..ben bi hafta içtim..şimdi çok şükür iyiyim..Allahım sana da şifa versin..

Son düzenleme:

Kaçıncı haftandasın canım. benim ilk 4 ayım kanamalı geçti. bazen bir damla bazen akıntı şeklinde. Ama dr. rahim ağzı idrar yolu ve keselerde birsey görmeyince rahim gelişmesinden damarlar kanıyordur dedi. Allah şükür şimdi kanamam yok. ama yinede dr.una söyle bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…