evet cnm,bi aksilik olmazsa haftaya bugün bebişlerim kucağımda olacak,onlar için ayrı bi başlık açmayı düşünüyorum :) evet ya,nasıl da korkuyorduk herşeyden,yürümekten ,nefes almaktan bile korkar olmuştuk,çok şükür bu günlere geldik :)
dediğin gibi tek yumurta ikizi olan biziz sadece,eğer varsa arkadaşlardan onlarda yazsında bilelim inş.. sen çizelgeyide silmişsin,sanırım yeni arkadaşlar gelince liste çoğaldı,uğraşamaz oldun,sana da hak veriyorum ,çünkü çok zor zamanların..
günler geçmiyor dedik ama 36 haftalık bile oldum,sende otuz :)
30 lu haftalarda olan fnk,tinkerbell,mervemcu,sunduz2007 ve sevgili hathar arkadaşlarımız var,inşallah hepinizin gönlüne göre verir Rabbim..adını yazmadıklarım kusura bakmsın..geçmişe gönüp herşeyi okuyamadım fazla..
ilaybarscığım bebeeklerin hayırlı olsun cnm,seninle aynı gündeydik..sen kurtuldun ,darısı başıma inşallah..şimdi nasılsın ,bebeişlerinde sende Allaha emanet olun..bol bol sütün olsun inş..
melitta canım sen nerelerdesin,inşallah bir sorunun yoktur güzelim..
firdos,hymyry ve beratti annelerimizde inşallah iyilerdir :)
yeni gelen arkadaşlar : hepinizin hamileliği hayırlı olsun,kusura bakmayın tek tek yazamadım..
şimdilik ben çıkıyorum kızlar,bi gelişme olursa yazmaya çalışacam ,ama bana dua edin de doktorun dediği tarihte yani 37 haftamın bitiminde olsun bebeklerim inş.. :)
bende şuan 28inci haftadayım benim doktorum bu konu hakkında hiçbir şey söylemiyor.bende sormayı unutmuşum.sanırım bana öyle bir iğne yapmayacak.bende olmak istemiyorum zaten.ama bir tarafımda korkuyor.senin doktorun vermiş keşke yaptırsaydın.benim doktorum verseydi ben bişey gördü demekki diye hemen yaptırırdım.inşallah erken doğum yapmassın.
evet cnm,bi aksilik olmazsa haftaya bugün bebişlerim kucağımda olacak,onlar için ayrı bi başlık açmayı düşünüyorum :) evet ya,nasıl da korkuyorduk herşeyden,yürümekten ,nefes almaktan bile korkar olmuştuk,çok şükür bu günlere geldik :)
dediğin gibi tek yumurta ikizi olan biziz sadece,eğer varsa arkadaşlardan onlarda yazsında bilelim inş.. sen çizelgeyide silmişsin,sanırım yeni arkadaşlar gelince liste çoğaldı,uğraşamaz oldun,sana da hak veriyorum ,çünkü çok zor zamanların..
30 lu haftalarda olan fnk,tinkerbell,mervemcu,sunduz2007 ve sevgili hathar arkadaşlarımız var,inşallah hepinizin gönlüne göre verir Rabbim..adını yazmadıklarım kusura bakmsın..geçmişe gönüp herşeyi okuyamadım fazla..
ilaybarscığım bebeeklerin hayırlı olsun cnm,seninle aynı gündeydik..sen kurtuldun ,darısı başıma inşallah..şimdi nasılsın ,bebeişlerinde sende Allaha emanet olun..bol bol sütün olsun inş..
yeni gelen arkadaşlar : hepinizin hamileliği hayırlı olsun,kusura bakmayın tek tek yazamadım..
şimdilik ben çıkıyorum kızlar,bi gelişme olursa yazmaya çalışacam ,ama bana dua edin de doktorun dediği tarihte yani 37 haftamın bitiminde olsun bebeklerim inş.. :)
herkese ii geceler. aranıza yeni katıldım. 32 haftalık kızlarıma hamileyim. 5 yaşında bir oğlum var. 28 haftalıkken dr. ciğer geliştirici iğnelerden vermişti. sabah ve akşam iki doz sadece. ama ben yaptırmadım. sonuçta kortizon hem bebeklere hem bana faydasından çok yan etkileri var. şimdi iyice ağırlaştıkça korkuyorum. erken doğum olurda benim yüzümden bebeklerim yoğun bakımda kalmak zorunda kalırlar diye. çok arada kaldım. ne yapacağımı bilemez oldum. bu iğnelerden kullanmadan doğum yapan varmı aranızda, sorun yaşayanlar yada yaşamayanlar haber bekliyorum sizlerden
merhabalar
ben de ikiz bebek bekliyorum 11+0 olduk bugün allahın izniyle, cumaya ikili test yaptıracağım sizin deneyimlerinizden faydalanmak için aranıza katılmak istedim ; aranızda doğuma çok yakın olanlar var darısı kalanların başına inşallah
arkadaşlar bebeklerim birkaç gündür artık eskisi gibi çok ve şiddetli hareket etmiyorlar. bi sorun mu var diye düşünmeye başladım.. büyüdüklrinden dolayı yerleri daraldığı için mi acaba. sizde de oldu mu böyle??
merhabalar
ben de ikiz bebek bekliyorum 11+0 olduk bugün allahın izniyle, cumaya ikili test yaptıracağım sizin deneyimlerinizden faydalanmak için aranıza katılmak istedim ; aranızda doğuma çok yakın olanlar var darısı kalanların başına inşallah
bence ihmal etmemelisin,belirgin bir azalma varsa hemen doktoruna danış. yerleri daraldığı için olabilir büyük ihtimalle ama sen yine de kontrol ettir.bu arada kaçıncı haftadasın?
31. haftadayım. günde 10 kere hisset diyorlar ya . 10 kere kesin hissediyorumdur ama önceden hareketleri daha sertti. ne bileyim aklıma takıldı.. kötü şeyler de düşünmek istemiyorum...
bende erken doğum tehdidi 4. aydan beri var. ama ben ümidimi hiç kaybetmedim hep 36 haftada doğumyapıcam dedim ve dua ettim. 4.aydansonrada hiç çalışmadım evdeydim hep annemin yanında. kendime dikkat ettim hep. bunlara güvenerek kortizon almak istemedim. yarın dr. kontrolümüz var. dr sölemeye utanıyrmda o beni yaptırdı zannediyr. sanıırm söleyip dr beraber karar almak lazım.
arkadaşlar bebeklerim birkaç gündür artık eskisi gibi çok ve şiddetli hareket etmiyorlar. bi sorun mu var diye düşünmeye başladım.. büyüdüklrinden dolayı yerleri daraldığı için mi acaba. sizde de oldu mu böyle??
Bu bir kaç gündür benimkilerde de azalma hissediyorum ama bu hafta doktorum hareketlerinde azalma hissediceğimi söylemişti. Yerleri çok daraldı pozisyonlarıda değişti artık.Biliyorsundur artık sol tarafa yatarak daha fazla dinlenmeliymişiz .
canım hiç korkma. ben de tam da senin haftalarındayken aynı problemi yasadım. sanırım rahim genisliyor ve uyum saglamaya calisiyor senin de dedigin gibi. benim 1 hafta sürmüstü cok asagıda hissetmistim, ama bikac gün icinde geçti
arkadaşlar bişiy sormak istiyorum. her gün mutlaka çizgi şeklinde kanamam oluyor. çamaşırımda görüyorum. bildiğimiz kan renginde. 2 gün önce doktorum baktı alttan yok bir şey dedi şükür ki. ama dün yine dersten sonra tenefüste baktım yine olmuş. ben de iki arada kaldım şükür rahim ağzım temiz idrar yolları temiz bu kanama neden kaynaklanıyor?
Böyle bir deneyimi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?