2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

merhaba...
sitede şöööyle bir gezinirken mesajınızı gördüm çocuklarınızı Rabbim bağışlasın maaşallah pek tatlılar...
benimde şu an 4 yaşında ikizlerim 3 yaşında da bir kızım var.
3. bebek düşünceniz için birşeyler yazayım dedim,
ben ikizlerim 4 aylıkken kızıma 1,5 aylık hamile olduğumu öğrenmiştim
o zaman iki bebek kucağımda biri karnımda olunca nasıl büyüyecek bunlar diye üzüldüm
en çokta ikizlerim sütten kesilecek diye çok üzülmüştüm
çok şükür 11 aylık olana kadar anne sütü aldılar 13 aylıkken de kızım doğdu
boşuna üzülmüşüm diyorum şuan üçü birlikte olduğu için ayrıca mutluyum
ikiz annesi olmak bence (sizde takdir edersiniz ki )çok eğlenceli ve muhteşem bir şey
üçüncü bir bebeğin güzelliği ise daha bir ayrı, aynı anda hep birlikte büyüyorlar
eğer bebek bakımında ve büyütmekte stresli ve tahammülsüz değilseniz 3.bebeği şiddetle tavsiye ederim
benimkileri dışarı çıktığımızda üçüz mü diye soruyolar, çok güzel anlaşıyolar kavga etmeden uyum içinde oynuyolar genelde birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz
sizin ufaklıklar benimkilere göre daha büyük, eminim kardeşleri olduğunda daha bi olgunlaşıp sorumluluk sahibi olabilirler
en basit işlerde bile imdadınıza yetişirler, ikizlerim kardeşlerini giydirmeye çalışır bazen :))
sezeryanda sorun yaşamayacağımı bilsem 4.bebeği bile düşünüyorum ben 1-2 seneye
ama hayırlısı Rabbim evlatlarımıza sağlık versin...
annelik bambaşka birşey...bebişlerinizle sağlıklı günler geçirmeniz dileğiyle...

Çok teşekkür ederim çok bilgilendirici ve güzel bir mesaj yazmışsınız ister istemez cesaret geldi :) Allah hepimizin yavrularını bağışlasın sizin minikleri de öpüyorum :)

Kızlar oğlum tam bir türkü aşığı :) en sevdiği türküler de aşık mahzuni şerif' in türküleri :) kendinden geçiyor mahzuni' nin türkülerini dinledikçe eşlik ediyor tam bir anadolu çocuğu yavrum :)

Kızım da disco müziklerini seviyor birkaç figür öğrenmiş kreşte yolda bile etraftan disco tarzı müzik duyunca yürürken durup o figürleri yapıyor dili döndüğünce eşlik ediyor :)

Beni hatirlayaniniz var mi?
Ben de topiginizi yeni gördüm, birçoğumuzun biliyorum zaten, benimkiler de şu an 30 aylık oldular, hala babannemiz ve dedemiz bakıyor ben isteyken, onun haricinde ben bakıyorum, üçüncü bebeği bekleyenler ve isteyenler var, maşallah size, ben cesaret edemem, çok zorlandım, şimdi daha iyiyim, ama hala dellendigim günler oluyor,
Evet ya büyüttük sayılır artık bebekleri, tekrardan toplanalım,

Herkesler nerede haber yok kızlar hiç. Benim yavrular 44 aylıklar artık. Büyüyorlar işte inanamasam da kocaman oldular ve çok eğlenceliler birbirlerinin en iyi arkadaşları benim de öyle.inanamıyorum acemiliğin ikiz bebek büyütmenin zorluğuyla ağladığım günlerden şimdi iki bücürümle muhabbet ettiğim gezdiğim film izlediğim dans ettiğim bazen de geyik yaptığım günlere geldiğime.kavuşturana bin şükür.vay be kızlar diyordum ki galiba hiç büyümüyorlar ben bakamıyorum beceremiyorum diyordum büyüdüler işte maaşallah eksiklerle de olsa.Allah sağlık versin bütün çocuklara mutluluk versin isteyenin bekleyenin de kucağını boş koymasın inşallah.ama arada gelin yazın kızlar ya

Selam sevgili ikiz anneleriterk edilmis bir topik ama birbirinize cok ihtiyaciniz oldugu zamanlarda terk etmişsiniz.Evet haklisiniz ikiz büyütmek zor vakit bulamıyorsunuz.bende bulamıyorum pek.ikizlerin okul yaşları geliyor sosy s l cevreye ayak uydurmaya çabasindalar 4 yas sendromunun icindeler ikisi ayni anda benzer kişilikte zorlanıyorum.siz nasil bas ediyorsunuz?gelin bi de konusslim az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…