kaçıncı haftandasın canım. Benim ilk 4 ayım kanamalı geçti. Bazen bir damla bazen akıntı şeklinde. Ama dr. Rahim ağzı idrar yolu ve keselerde birsey görmeyince rahim gelişmesinden damarlar kanıyordur dedi. Allah şükür şimdi kanamam yok. Ama yinede dr.una söyle bence.
arkadaşlar merhaba ben hala hastanedeyim bugunde çıkamadım 24 saatlik idrarımda yükselmiş galiba dr preeklampssiden şüpheleniyor korkuyor sabrım kalmadı 1 hafta daha ıcam bebekleri dayan alıcam bebekleri dedi ne yapıcam bilmiyorum şekerimde yükseldi lütfen dua edin bnm için .....
arkadaşlar merhaba ben hala hastanedeyim bugunde çıkamadım 24 saatlik idrarımda yükselmiş galiba dr preeklampssiden şüpheleniyor korkuyor sabrım kalmadı 1 hafta daha ıcam bebekleri dayan alıcam bebekleri dedi ne yapıcam bilmiyorum şekerimde yükseldi lütfen dua edin bnm için .....
günaydın kızlar,
geçmiş olsun hathar, umarım en yakın zamanda iyileşir evinde devam edersin hamileliğine..
Buğlemcim tebrik ederim , bu haftalara kadar sağ selamet geldin. Allah hiçbirimize erken doğum nasip etmesin inşallah, zamanında ve sağlıklı doğuralım.
Dün ilk defa kendini bilmez bir akrabamız , " aa senin karnın aşağı inmiş, valla sen erkenden doğurcaksın bak ,gör " dedi.çok korku sardı içimi , inşallah onun çok bilmişliğiyle kalır. Gece uyuyamadım doğru dürüst, her an doğum belirtisi beklemekten
Günaydın kızlar,
Geçmiş olsun Hathar, umarım en yakın zamanda iyileşir evinde devam edersin hamileliğine..
Buğlemcim tebrik ederim , bu haftalara kadar sağ selamet geldin. Allah hiçbirimize erken doğum nasip etmesin inşallah, zamanında ve sağlıklı doğuralım.
Dün ilk defa kendini bilmez bir akrabamız , " aa senin karnın aşağı inmiş, valla sen erkenden doğurcaksın bak ,gör " dedi.Çok korku sardı içimi , inşallah onun çok bilmişliğiyle kalır. Gece uyuyamadım doğru dürüst, her an doğum belirtisi beklemekten
selam kızlarr..
perşembe akşam karnımın sağ alt tarafında kasığa yakın yerde garip bir ağrı sancı gibi bişey olmuştu bir saat bekledim geçmeyince doktorumuza gittik
doktor bebekler aşağıda dedi erken doğum risklerindendir dedi çok korktum sonra iki doktor birlikte baktılar rahim ağzında açılma felan yokmuş allahtan
olsaydı kötüymüş,bebekler çok iyi dedi..
ama karnımda kasılmalar sertleşmeler oluyordu çok acı veriyordu
birkaç gün evde yatmamı dinlenmemi söyledi
ilaç verdi,sanırım bu kasılmalar sertleşmeleri önleyecek nidilat diye bi ilaç
ilk gün iki saatte bir içiyordum şimdi 8 saatte bir içiyorum rahatlattı beni şimdi evde dinleniyorum
onlar dışında ağrı kesici felan verdi..
ama çok büyük korkular yaşadım kızlar yaa daha çok erken bizim için inşallah bir daha yaşamam
allahım sağlıcakla zamanlarında doğmalarını nasip etsin hepimizin
doktorum 37.hataya kadar direnelim ondan sonra korkumuz geçer dedi yani 37 den sonra doğsalarda endişelenmemize gerek yok dedi..
hepinizi öpüyorum sağlıcakla kalın
selam kızlarr..
perşembe akşam karnımın sağ alt tarafında kasığa yakın yerde garip bir ağrı sancı gibi bişey olmuştu bir saat bekledim geçmeyince doktorumuza gittik
doktor bebekler aşağıda dedi erken doğum risklerindendir dedi çok korktum sonra iki doktor birlikte baktılar rahim ağzında açılma felan yokmuş allahtan
ilk gün iki saatte bir içiyordum şimdi 8 saatte bir içiyorum rahatlattı beni şimdi evde dinleniyorum
ama çok büyük korkular yaşadım kızlar yaa daha çok erken bizim için inşallah bir daha yaşamam
doktorum 37.hataya kadar direnelim ondan sonra korkumuz geçer dedi yani 37 den sonra doğsalarda endişelenmemize gerek yok dedi..
selam kızlarr..
slm aysbah. Rahim ağzı kısalmam varmı yokmu bilmiyorum bir kere benim isteğimle 28. haftalarda ölçülmüştü normaldi Şimdi ne durumda bilmiyorum tabi bu hafta kontrolüm var büyük ihtimal ölçülecektir benimde artık.Geçen benimde 2 gün belimde tuhaf bir ağrı oldu Ben onu ciğer geliştirme iğnelerine bağladım iki gün olmuştum iğne. kramp gibi girip çıktı. Şimdi tedirgin de oldum doğum sancısımıydı acaba diye Nidilat vermesi iyi olmuş önlemşini almış doktorun Sen ciğer geliştirici oldun mu peki ..İnşallah zamanında doğum yaparız cnmselam kızlar
uzun zamandır KK gelmiyordum
suan 32+2 gun ikiz kızlarıma hamileyim iyisiyle kötüsüyle geldik bu güne cok sükür.
gecen hafta belimde ince ince bir sizi hissettim belimde once cok umursamadım hemen gectigi icn ama bu 2 gun sonra tekrarlayınca doktorumu aradım ve oda kontrol edelim erken dogum sancısı olabilir dedi.
Gittim ve makineyle kalp atıslarını ve sancım varmı yokmu diye kontrol ettiler cok sukur bişi cikmadı ama biz yinede tedbirimizi alalim dedi ve
Nidilat 10 mg yazdı. İlk 2 gun 2 saatte bir aldım sonrasında 3 saatte bir vs.
Doktorum haftaya tekrar görüşelim dedi, gecen çarsamba gittik her gitmemizde rahim agzı ölçülüyor ve tekrar ölctü.
Geçen hafta bu 34,1 mm deyken bu hafta 26, 3 e gelmiş yani baya bir kısalma olmuş.
Doktorum ilacları kullanmasaydık dogumu yapmiş olurdun dedi ve ilacı 6 saatte bir kullanmamı istedi.
Cok korktum nette biraz arastırdım bazı hamile bayanlarda yasamiş bu durumu ama 36 haftasına kadar dayana bilmişler umarım bendede öyle olur.
36 doldugunda sezeryanla dogum yapacagım 4 haftadan az bir zaman kaldı hergün dua ediyorum kuzularım biraz daha dayansınlar icimde diyerekten.
Aramizda rahım agzı kısalması olan varmı ve tecrübelerinz ne?
Günaydın kızlar,
Geçmiş olsun Hathar, umarım en yakın zamanda iyileşir evinde devam edersin hamileliğine..
Dün ilk defa kendini bilmez bir akrabamız , " aa senin karnın aşağı inmiş, valla sen erkenden doğurcaksın bak ,gör " dedi.Çok korku sardı içimi , inşallah onun çok bilmişliğiyle kalır. Gece uyuyamadım doğru dürüst, her an doğum belirtisi beklemekten
slm aysbah. Rahim ağzı kısalmam varmı yokmu bilmiyorum bir kere benim isteğimle 28. haftalarda ölçülmüştü normaldi Şimdi ne durumda bilmiyorum tabi bu hafta kontrolüm var büyük ihtimal ölçülecektir benimde artık.Geçen benimde 2 gün belimde tuhaf bir ağrı oldu Ben onu ciğer geliştirme iğnelerine bağladım iki gün olmuştum iğne. kramp gibi girip çıktı. Şimdi tedirgin de oldum doğum sancısımıydı acaba diye Nidilat vermesi iyi olmuş önlemşini almış doktorun Sen ciğer geliştirici oldun mu peki ..İnşallah zamanında doğum yaparız cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?