YENİ YILINIZ KUTLU OLSUNNN
Selam kızlarrrr
Yeni yıla kalabalık bir aile olarak girdik.
Herşey yolunda gidiyordu. 38. hafta da (37+2) salı sabah pembe bir akıntım geldi. Dr. aradım gelmemi söyledi. Herşey hazırdı. Eşimi aradım ve yola çıktık. Dr. bebeklere baktı suları ve kalb atışları iyi ama doğum başlamış dedi. Alacağız bende bir ümit belki yeni yılı bekleyebiliriz umudu vardı ama olmadı.
Tabiki önce sağlıkları herşey isteğiniz gibi olmuyor. 27.12.2011 tarihinde 14.00 de önce kızım sonra oğlum dünya ya geldi. Sezaryan ile spinal aneztezi ile doğum gerçekleşti. Doğduklarında allaha şükür sağlıkları iyiydi. Hemen odama geirmişler ben onlardan sonra odaya geldim.
Kızım2.600g oğlum
2.350 olarak doğdu.
Çocuk dr. herşeyin iyi olduğunu söyledi. Çarşamba sabah da hastaneden çıktık.
5 günlük olduk. Anne sütü ile beslemeye çalışıyorum. Sıkışınca da mama taksivesi veriyoruz.
Merak edenlere söyleyeyim ciğer geliştirici iğne olmadım.
Hamilelikte20 kilo almıştım yaklaşık 10 kilosu doğumla gitti. Karnım ve ödem var şu anda
Kokularıgülücükleri çok güzel
ÇOK GÜZEL YAAA
sizlerde inş.bu duyguyu kat ve kat yaşarsınız.
Uykusuz ve yorgunluk var ama onlara bakınca bitiyor. Tek istediğin sağlıklı olmaları oluyor.
Herkese iyi bir hamilelik geçirmelerini diliyorum. İnş. herkes 38 haftayı görebilir.
Yeni yılınız kutlu olsun
Hoşçalın
![]()
canım gözün aydın.allah analı babalı büyütsün.cok sevındım.kıloları da cok guzel.küveze de hic girmemısler ne güzel.hayırlı ugurlu olsun canım.benım prenseslerimde 21 günlük oldular.cok sukur bızımde hıç bı problemımız yok.allahıma şükürler olsun.