2012 İkiz Anneleri, Gelin Dertleşelim

Sağolun kızlar iyi dilekleriniz için Allahın izniyle bugünüde atlatıcaz.Mevizhande senin neden kanaman var canım inşallah önemli birşey değildir kaçıncı haftadan beridir var?

selam kızlarr
ofisteyim çalışıyorum,bende ikilzerde iyiyiz çok şükür bir şikayetimiz yok,
aklıma bişey takıldı,bende hiçbir sıkıntı yok yani bulantı ağrı sızı baş dönmesi vs gayet iyiyim
sadece çok fazla ayakta durunca veya yürüyünce çabuk yoruluyorum belim ağrıyo..
kendi şirketimizde çalışıyorum,yorulmuyorumda masamda oturuyorum bazne dolaşıyorum ayaklarımı uzatıyorum
akşam evdede pek iş yapmıyorum oğlumla zaman geçiriyorum..
hal böyle olunca ben hiç evde öyle izin yapıp ayaklarımı uzatıp yatmam uyumam bu durumdan sıkılırım
ben genelde de hep hasta olsamda yatmayı sevemem ayakta atlarırım
bazen acaba dinlenmem gerekmi sürekli oturmak bebeklere zarar veririmi aklıma takılıyor
ben elverdiği sürece doğuma kadar çalışmak istiyorum,yani ne zaman kendimi kötü hissedersem izne ayrılmayı planlıyorum
acaba haksızlık ediyormuyum ikizlere

kendi şirketinizse seni çok zorlamıyorlarsa en önemlisi de sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yoksa çalışman ikizlere bence haksızlık değildir kendini sıkma :) kendini tanıyorsun bak fazla ayakta kalınca belin ağrıyorsa çok uzun süre ayakta kalmıyorsun zaten.
çabuk yorulma sanırım hepimizde var vitaminli besinlere kuvvet:)
bi de evde oturmak bir süre sonra beni sıktı sanki; çünkü hep çalıştığım için konu komşu falan yok gidip geldiğim. hani bir sosyal çevre de olmayınca evde olmak da sıkıcı...
aman bebişler sağlıklı olsunlar da onlar zaten yorulduklarında bize sinyal veriyorlar. onları dinliycez artık

evt canım öyle yapmalıyız
bende öyle evde duramıyorum,konu komşu da bilmem senin gibi ortak paylaşacağım bişey bulamam o yüzden çalışacam daha

kızlar bu doğum iznini doktoruma sordum hani erken doğum riskimiz var doğum sonrasına izin bırakabilmek için doktorum ben bi araştırayım olmazsa seni bebişleri üç hafta önde gibi gösterip ayrırız filan dedi siz hiç sordunuz mu bu doğum iznin doktorunuza

evet canım 3 hafta önce gösteriyorlar. mesela ben 27. haftamda ayrılmıştım doğum iznine. doktorum o şekilde gösteririz, önceden 10 haftanı bu şekilde kullanırsın demişti. bende doğum iznini sonraya aktarmayı düşünmüştüm, erken doğum riski olmadığı halde doktorum sakın böyle birşey düşünme, senin ikizlerin var, güzelce dinlen demişti.

ben de geçen kontrole gittiğimde sordum ona göre ayarlarız ne derse doktor diye düşündüm bana sonuna kadar çalışmak istermisin dedi 3 hafta önce gösteririz dedi bende şaşırdım aslında ben araştırırım demişti 27.haftamda kontrolüm var tekrar hem bizim bakanlığa ulaşabilirsem personel genel müdürlüğüne oraya sorucam birde bakalım inşallah sıkıntı olmaz 24.haftamdayım artık yoruluyorum yürüyemiyorum 1 2 ay dayanabilir miyim bilmiyorum

onlara birşey sormana gerek yok canım, bende memurum. 27. haftanda doktor doğum iznini verince zaten senin artın oluyor ikizlerde 10 haftalık doğum izni olunca bu normal

:)) ciddi misin? olsun, eğer az ise bile 2012 yılı senelik izninde eklenecek. ben ikizler en az bir yaşına gelene kadar ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum, sende düşünüyor musun?

maddi durumlar imkan vermiyor canım ayrılamam sanırım ben iş yerim anlayışlı da şu doğum öncesi izni birazını sonraya aktarabilsem çok iyi olacak biraz rapor biraz yıllık izin idare ederdim ele gelene kadar ama işte çok zor doğum sonrasına izin bırakmam bu arada sen kaçıncı haftadasın caanım

ben 32+2 haftamdayım, iki tane cadım olacak allah nasip ederse. dediğim gibi doktora söylediğimde doktor bana kesinlikle tavsiye etmedi doğumdan sonraya aktarmayı. ben 3 haftaya kadar çalışabilirsin diye izin verince doktorun bir daha rapor alınmıyor diye biliyorum, yine de araştırmak lazım. hayırlısı olsun herşeyin canım...

maşallah canım Rabbim esirgesin bilmiyorum benim doktorumda sordu ona şaşırdım zaten son haftalara kadar çalışmak istermisin diye bu arada doktor son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu yazarsa 3 hafta önden göstericek yani gerçekte 34.haftamda izne çıkmış olucam gerçekte 34. yada 35. haftamda doğum olursa iznim aktarılır mı acaba

onu bende bilmiyorum ama yeni yasada düzenlemeler varmış galiba aktarma konusunda. öyle duymuştum bir arkadaştan

onu bende bilmiyorum ama yeni yasada düzenlemeler varmış galiba aktarma konusunda. öyle duymuştum bir arkadaştan

bende bi şeyler duydum erken doğum yapınca aktarılabiliyormuş diye biliyorum ama nasıl tam olarak bilmiyorum neyse doktorum araştıracaktı bakalım önemli olan bebişlerin sağlıkla doğmaları gerekirse erken ayrılırım doğum sonrası zorlarınız ne yapalım:)))

hayırlısı olsun canım, ikizlerde genelde erken doğum oluyor, o yüzden dinlenmek çok önemli. şükürler olsun 32+2 oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…