- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.901
kızlar benim bebeğim 20 hafta 5 günlük ben şu ana kadar 5 kilo aldım sizce çok mu almışım. birde henüz hiç birşey almadım
erken diye düşündüm siz neler aldınız bana bir liste yaparsanız sevinirim...bebek odası mobilyasını nerden almayı düşünüyorsunuz?
birde sizce ağustos sonu gibbi tatile gidilir mi siz gitmeyi düşünüyor musunuz?
çok soru srdum galiba tecrübesiz olunca böyle oluyokusura bakmayın kızlar...:))
bence 5 kilo çok değil bundan sonra kontrollü bir şekilde devam edersin inşallah.cinsiyet belli olduysa acele etmeden abartmadan yavaş yavaş başla bence.ama çok alma hediyede geliyor bazılarını hiç giydirmeden küçülmüştü benim kızımda.bebek mobilyamız var.onu kullanıcaz.sitelerden bi beşik bi dolap almıştım onu kullanıcam yine. eylül başında tatile gidelim diyoruz ama inşallah ben çok istiyorumkızlar benim bebeğim 20 hafta 5 günlük ben şu ana kadar 5 kilo aldım sizce çok mu almışım. birde henüz hiç birşey almadım
erken diye düşündüm siz neler aldınız bana bir liste yaparsanız sevinirim...bebek odası mobilyasını nerden almayı düşünüyorsunuz?
gözdn kaçtığını düşünelimmerhabalar,sarıböcek sağol hoşbuldum
merhaba leyl arkadaşım.. ben anne adayıyım ve burayı da fırsat buldukça okuyorum.. ilk mesajımı da birkaç gün evvel yazdım fakat bir kişi haricinde kimse hoşgeldin demedi,ilgilenmedi.. yazılan mesajlar gözden kaçabiliyor demek ki diye düşündüm, pek takılmadım doğrusu..
ama sen buraya bir sıkıntını yazmışsın; sıkıntına ortak olacak, iç rahatlatacak birşeyler duymak istemen ve cevap alamaman üzücü olmuş..
ben kendi adıma, sayfayı yeni açtım dolayısıyla mesajını da yeni gördüm..
inşaAllah ultrasonda incelendikten sonra bebeğinin sapasağlam olduğunu göreceksin,
lütfen içini ferah tut, zaten bu testlerin sonucu yalnızca olasılık..o nedenle 10.000 de bir de çıksa her sonuçta bir risk var..sen kalbini ferah tut, bebeğini de üzme olur mu?
Allah sağlıkla sıhhatle kucaklayacağımız günleri de göstersin inşaAllah..ultrason sonrası yaz mutlaka olur mu canım bebeğinin hayırlı,güzel haberlerini inşaAllah..
iyiz canım sen?herkese iyi akşamlar. nasılsınız arkadaşlar?
kolay doğum yapanlara imreniyorum Allah gönlündekini versin inşallah canımiyi akşamlar kızlarrr
bende devamsızlardanım işlerim çokk yoğun giremiyorum bu ara(bu arada topic pek sessizleşmiş facedeki haziran anneleri de kapanmış ordan daha kolay takip edebiliyordum halbuki...
bizde yarın doktorumuza gidiyoruz bu ara çok karın ağrım var korkuyorum yarın gideyim de bebişim nasıl göreyimmm umarım herkes iyidir...
doğuma gelince bende normal doğum yaptım ilkini kolay mıydı tabiki değil ama katlanılmayacak gibi hiç değil bebiş çıktıktan sonra kuş gibi oluyorsun ben normal sancımı çekerim ama suni sancıyla biraz yoruyor insanı ben hastahaneye vardım 7 cmdi açıklık gittim hastahaneye yatıştan 50 dk sonra doğurdum inş. bu doğumum da kolay olur bunda da doktorumla konuşup epidurali sorucam ama büyük ihtimal normal yaparım gene çok çok sağlıklı çünkü...
olsun canım bende sadece 2 kg aldım.ama kilon gerçekten az ne güzelben de kilo alamadım diye üzülüyorumdaha 1.5-2 kg kdr aldım sadece. nrmal mi diye düşünüyorum. hamilelik öncesi kilom 45. gelişimi iyi gidiyordu ama dr a en son 2 hafta önce gittik bir ara aldım ve verdim tekrar şimdi de ibre 47 de sabitlenmiş duruyor...
kızlar benim bebeğim 20 hafta 5 günlük ben şu ana kadar 5 kilo aldım sizce çok mu almışım. birde henüz hiç birşey almadım
Kızlar hepinize iyi akşamlar... Ben Erdem Hastanesinde doktor tavsiyesi almak istiyorum sizlerden, var mı bildiğiniz iyi bir doktor çok acil lazım bana..
bikaç mesaja aynı anda cevap yazıyorsunuz ya.alıntı yaparak o nasıl oluyor ben yapamadım kızlar. cahil kaldım valla
hanımlar,cevap verirsnz sevinirm.bugün çok az pembe lekelenmem oldum,sizce önemli midir?yalnız çok az bişey:18:
Benimde acil cevaba ihtiyacım var fikri olan varsa cevap bekliyorum kızlar lütfen
Mesajların sağ alt köşelerinde Alıntı ile cavpla butonunun yanında bir küçük kae şeklinde buton var ona basıp paraf atıyorsun onu sonra alıntı yapmak istediğin diğer mesajda da aynı şeyi yapıyorsun yani ne kadar mesaja alıntı yapmak istiyorsan bunu hepisne uyguluyorsun en sonda konuyu cevapla butonuna basınca hepsi mesajında ki yerini alıyor..:)
çok az olduysa bişey olmaz herhalde canım ya.ama tekrar olur ya da artarsa dikkat et doktora sorarsın.
hanımlar,cevap verirsnz sevinirm.bugün çok az pembe lekelenmem oldum,sizce önemli midir?yalnız çok az bişey:18:
yarın ya da salı günü 4 lü sonucumu alacağım,o zaman soracağım ama tedirgin oldum.hemen mi gitsem dedim.saat 5 gibi 1 tırnak büyüklüğünde çamaşırımı kirletti.Allahım sen tüm hamileleere yardım et..sağ ol canım
geçen gecede benim başıma geldi canım aynı şey,benim kızım biraz aşağıdaydı ondan korkmuştum,sabah hemen gittim dr'a sorun yok dedi ama önlem olsun diye progestan verdi,eğer lekelenme devam etmiyosa korkma ama doktorunun numarası varsa bi ara sor canım için rahat eder.
haftasonu mahmuruyduk heralde hepimiz pek sakinmiş bugün topik.bende 3 kilo aldım şimdiye kadar,doktorum zaten ilk 3 ay kilo almayı önermemişti,kontrollü gidelim demişti.ama sanki ben kilo almıyosam kuzumda almıyomuş gibi geliyo korkuyorum.:18:
iyi akşamlar kızlar oğluşum suan cok hareketlı oynuorr
40 derecede canım mikroplar için yeterli bir ısıymış... birde ben hep günlük ped kullanıyorum... her tuvalette değiştiriyorum muhakkak...
maşallah canım ne güzel... anneye rahatsızlık veriyorsa çok sağlıklı oluyormuş bu kuzular ...
ne güzel ben de 2 saattir yalvarıyorum iyi misin oğlum bir tekme at,bir kıpırda diye ama yok
Eki Görüntüle 327195
Eki Görüntüle 327196
kızlar bi bakıverin ya karar veremedim nasıl sizce,büyüyebilen beşikli takım;sonradan beşiği calısma masası,komidin ve karyolaya dönüşüyor
fiyatı da cok iyi ama netten siparis edecem karasızım ?
iyi akşamlar kızlar oğluşum suan cok hareketlı oynuorr
Eki Görüntüle 327195
Eki Görüntüle 327196
kızlar bi bakıverin ya karar veremedim nasıl sizce,büyüyebilen beşikli takım;sonradan beşiği calısma masası,komidin ve karyolaya dönüşüyor
fiyatı da cok iyi ama netten siparis edecem karasızım ?
cnm tatlı ye hemen oynuor benımkı öyle valla az önce sölemesı ayıp cıkolata vardı yedım oynadı bıde aynı yere uc kez vuruor :))
suan tık yok beklemedeyım ayyy dıorum bıraz daha buyusede eşimde hıssetse bebişini