- 17 Mart 2011
- 283
- 1
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.921
ayy cok guzell hatta ıffet dızısındede aynı modelı gördum ama en yakından benım arkadasım kullanıor bu modelı vede cok memnun
ben de çok beğendim bunu,ama canlı canlı görmek istiyorum.ben de bunu almayı planlıyorum..
vallahi pembe ufacık lekelnmem içime kurt düşürdü oynasın diye çikolata komasına bile girebilirm.oynasın yavrum rahatlatsın beni:26:
iffeti izliyorum halbuki nasıl gözümden kacmıs,lale devrinde de sponsor olmuslar,sitelerinde var diziden kareler,940 lira bu takım komple cok iyi değil mi
cnm bende cuma günü sabahtan akşama kadar ayağa kalkamamış belımın agrısından ve ön tam rahımımım oldugu kısımın sancısından ölmüştüm resmen hatta öyle fenalastım kı kusma bı yandan yemek yıyemedım bı yandan annem geldıde akşam yemegımı bıle annem yaptı sagolsun neyse içime kurt düşmüştü oyna yavrum oyna dıyorum yalvarıyorum oda aksılık oynamadı mı?benı bı korku sardı neyse cumartesı hemen yakın bı hastaneye gıttım eşimle beraber oğluşumuzu görduk doktor da sagolsun cok saglıklı masallah dedı hatta elını emıyordu görduk cok rahatladık :))
o yuzden korkuya kapılma bence o akıntılar bu zamanlarda olabıyor zaman zaman bende de oluyor ama panıge kapılmıorum sen gönlunu ferah tut onlar suan cok kucuk her zaman oynamıolar bır ıkıncısı cok hafıf hıssedıosun hatta hıc hıssetmıyenler bıle var ıns ıkı hafta sonra daha net hıssedıcez mınıklerımızı:)))
iyi geceler kızlar ben bebeğimin hareketlerini çok erkenden duymaya başlayanlardanım
şimdi ise 20. haftamdayım bu aralar hareketleri daha rahat hissetmem gerekirken
hiç hissedemez oldum sizce normalmi fikri olan?
inş. bi şey yoktur,içimi rahatlattın sağ ol,bebişine sana da tüm hamişlere allahım sağlık versin.
aaaaaaaaaaaa kız bu komple 940 lıra mı hangı sıtede cabuk söle:))))
sağ ol canım içim içimi yedi,ilişki sonrası bir damla pembemsi bişey geldi,sonra kaç kez wcye gittim baktım ettim yok allaha şükür...ben de 1 kilo aldım henüz,bana da beslenmiyo mu ki diye aklıma takılıyo ama dr sağlıklı diyo,hatta son gittiğimizde aferin 1 kilo almışsın,biz 5e kadar izin veriyorduk falan dedi.
ilişki sonrası oldu demişsin o bende de bikaçkez oldu bisorun çıkmadı canım bende.onu soracaktım aslında ilişki sonrasımı oldu diye.
gidip yatayım bari.midemde yanma var ama inşallah uyurum.hepinize iyi geceler kızlar.tatlı rüyalar.
Günaydın herkese
Günaydın herkese
Gunaydin anneler
günaydın kızlar
Herkese günaydınlar........İnşallah güzel bir hafta olur hepimiz için...[/QUOTE
inşallah . hava çok kötü ankara'da içim sıkıldı sabah sabah ya.
Herkese günaydınlar........İnşallah güzel bir hafta olur hepimiz için...[/QUOTE
inşallah . hava çok kötü ankara'da içim sıkıldı sabah sabah ya.
hiç sevmediğim bi şehir Ankara.sen oralı mısın?biz de ay sonu gelıcez 2 gunluğune.benım eşim ankaralı...
hiç sevmediğim bi şehir Ankara.sen oralı mısın?biz de ay sonu gelıcez 2 gunluğune.benım eşim ankaralı...
benim eşimde ankaralı neredeyse her kış gittim ayrıca abimde şuan orada diplomat olarak çalışıyor. bende sevemedim bir türlü eşim hele bendende çok sevmiyor