2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

sahibide çok karizmatiktir düşünsene kayınpeder oturuyo çocuğa kızıyosun "şahrettiiiin yaramazlık yapma bak kafanı kırarım" ben olsam alınırım

ya evet bir de o var, yanında çocuğuna nasıl hitap edersin. kötü bir durum aslında.

iyiyim canım herşey yolunda birde benim kuzu kıpır kıpır olsa babası bekledi bekledi sabah bir işaret vermedi... niye ki?

olur canım merak etme benimki yerinde durmuyo kızlar çok oynamaz diyorlardı ama benimki pıtır pıtır bazen daldığım zaman bi şiddetli vuruyoki şok oluyorum

ben yemeğe gidiyorum annişler... görüşmek üzere.
yarasın kuzuya,afiyet bal olsun :)

şahroşşş diye sev
ben olsam o daha çok koyar bana
kahvaltıda boğuluyodum senin yüzünden,Allah iyliğini versin ya

evet komik bir durum gerçekten düşünsene babasının yanında ismini söylüyosun laaa yine mi sıçtın altına gel bakiimm buraa temizleyek

yeri geldiğinde
sidikli .........
sümüklü .........

adam bişi de diyemez

iyiyim canım herşey yolunda birde benim kuzu kıpır kıpır olsa babası bekledi bekledi sabah bir işaret vermedi... niye ki?
günaydın canım,nasılsın.öyle kıpır kıpırmı ki kuzu,benimki bazen balık yüzüyo gibi oluyo ama sürekliliği yok.varsada gazdan farketmiyorum

Kızlarrr slmmmmm bu stardaki melek programında doktorun
dediğini duydunuzmu bebeklerin geç yürümesi geç oturmaya başlaması okula alışamaması başarısız olması hep demir eksikliğinden oluyomuşş yaaa

olur canım merak etme benimki yerinde durmuyo kızlar çok oynamaz diyorlardı ama benimki pıtır pıtır bazen daldığım zaman bi şiddetli vuruyoki şok oluyorum

sen ablasın ya bize göre ... ondan mı acaba bekleyeyim bakalım... tembel mi ne benim kız:)

günaydın canım,nasılsın.öyle kıpır kıpırmı ki kuzu,benimki bazen balık yüzüyo gibi oluyo ama sürekliliği yok.varsada gazdan farketmiyorum

canım ben biliyor muyum ki ne olduğunu işte bazen bebek diyorum gaz çıkıyor... öyyleee geçinip gidiyorum... ama gelecek o tekme ben o zman hah işte diyecem...

annişler benim ablam doktor, bana geçen sefer hasta olduğumda minoset içebilirsin demişti.
az önce dayanamayıp 1 tane içtim. minoset içen var mı aranızda?
zaten birkaç ay hep mide bulantısı hapları içmiştim, şimdi de bu. tedirginim

ilgisizmisinz yaaa neden bişi yazmadı kimseee aaaaaa

ben hiç ilaç almadım canım... bilmiyorum. ama minoset içilebiliniyor bildiğim kadarıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…