2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ya ben bu baba anne ismini verme işini hiç sevmiyorum. Allah'tan öyle bi sorunumuz yok.
deniz ismini ben seçtim. onu da eşime bıraktım. efe ya da ege diyordu en son ama hala düşünüyor:)))

ben de sevmiyorum, hiç mantıklı gelmiyor. çocuğa kullanmayacağı bir ismi boşu boşuna taşıtacağız ömür boyu.
umarım eşim de vazgeçer.
efe ve ege'ler de yaramaz olurmuş bilgin olsun :)

ya ben bu baba anne ismini verme işini hiç sevmiyorum. Allah'tan öyle bi sorunumuz yok.
deniz ismini ben seçtim. onu da eşime bıraktım. efe ya da ege diyordu en son ama hala düşünüyor:)))

erkek olsaydı benim eşimin ölmüş babasının ismi olacaktı muzaffer çok dua ettim kız olsun diye dualarım kabul oldu

benim çıkmam lazım arkadaşlar. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın. benim için de dua edin ne olur. umarım her şey yolundadır. her seferinde böyle geriliyorum doktora giderken.

nedense ben de hep geriliyorum, hatta karnıma ağrılar giriyor doktora giderken. ama çıkarken ağzım kulaklarımda oluyor.
senin de öyle olur eminim. güzel haberlerle gelirsin inşallah.

hiç anlamıyorum ya madem erkeğe kayınpederin ismini istiyolar kıza neden kayınvalidenin ismini istemiyolar:44:

bende hiç anlamış değilim canım ama benimki babası öldüğü için onun ismini koymak istemişti annesi hayatta belki oda ölmüş olsa emine koyalım derdi

erkek olsaydı benim eşimin ölmüş babasının ismi olacaktı muzaffer çok dua ettim kız olsun diye dualarım kabul oldu

günaydın,iyi haftasonları kızlar. çok güldüm buna sabah sabah bizimde erkek olsa eşim illaki babasının ismini koyucaktı tabi ikinci isim olaraka ama düşünsenize "şahrettin".. kendi başına bile roman gibi isim bide bunun ön ismi,okulda filan öğretmenin nefesi yetmezdi alimallah,çok şükürki kızım olucak bugünlerde asya ismine takmış durumda,kızzııım asyam nasılsıın diye seviyo karnımı.ama ben istemiyorum asya ismini

ilk defa duydum bu ismi , şahrettin karizmatikmiş aslında :)

Allahım yaa benimkide erkek olursa ben kız olursa sen koyarsın diyodu bende tamam demiştim ama önerdiğim hiçbir ismi kabul etmedi şimdi büşra diye tutturdu büşra diye seviyo bende tamam dedim ne yapayım daha elinden kurtuluş yok hayır desem nüfus cüzdanını çıkartmaya kendi gidecek yine bildiğini okur istediğini yazdırır neyseki bende ısındım bu isme soyismimizle de uyuyo hayırlısı bakalım

ben de göbek adını koysak dedim yemedi, peki benim babamın ismi ne olacak o zaman onu da koyalım dedim , ikinciye artık dedi.
dediğin gibi çok da inatlaşmak istemiyorum bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…