2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben de iyiyim. koca göbeğimi gördüğümde hamile olduğumu anlıyorum valla. kahvaltıdan sonra yarım saat yürüyüş yaptım. spor yapınca kendimi daha iyi hissediyorum. ama midem çok yanıyor sadece. bi de saat ikide doktora gitcem sabırsızlıkla bekliyorum:))

sarp güzel bence canım.

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah. mide ekşimesine salatalık çok iyi geliyor bi dene istersen.

ne kadar şanlısınız, kıskandım sizi valla :) ben başından beri çok mide bulantısı çektim, 3 ay doğru düzgün beslenemedim ve kustum.
20.haftaya girdim hala bulantılarım tam bitmedi. midem de yanıyor zaman zaman. sırtımda da ağrı oluyor. bir de faranjit oldum ya üstüne, çok mızmızım bugün :) nazar değmesin sizlere. inşallah hamileliğin tamamını rahat geçirirsiniz, ben de bundan sonrasını :)

ikisi de hırçınnnn poyraz desen zaten kuzeydoğudan gelir brrrrrr
sarp desen dik demek

isim karakteri etkiler derler ya abowww yandınnnn

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah. mide ekşimesine salatalık çok iyi geliyor bi dene istersen.

evde yok ama dışarı çıkınca alırım. doktor gaviscon verdi. onu da içemiyorum. mama gibi geliyor. geçmişti ne güzel. bikaç gündür yine başladı.

ben de 16. haftadayım ama hala haftada 1-2 defa çıkarıyorum
ilk 3 ay sürekli bulantı-kusmayla geçti
mide yanmam da var salçalı ve soğanlı yediğimde
ama çok şükür ilk 3 ayı düşünürsem çok çok iyiyim:44:

geçmiş olsun canım. ben de başlarda oldu miğde bulantısı amam sadece bikaç kere kustum. sonra geçti Allah'tan. belim ve karnım ağrıdı uzun bi süre. şimdi o da geçti. bitek mide yanması var. ona da katlancaz artık. umarım senin de biran önce geçer.

bu haftadan sonra sende daha rahat hissedersin inşallah canım mide ekşimesi için salatalık çok iyi sende dene, Allah hepimize sağlıklı, rahat bi hamilelik doğum nasip eder inşallah.

sağol canım. başlara göre iyi olduğum için şükrediyorum ama tamamen geçse ne iyi olur.

poyraz güzel isim. tek isim mi düşünüyorsun?
ben iki isim istiyorum. biri deniz olacak büyük ihtimallle.

evde yok ama dışarı çıkınca alırım. doktor gaviscon verdi. onu da içemiyorum. mama gibi geliyor. geçmişti ne güzel. bikaç gündür yine başladı.

arkadaşıma doktoru rennie emme tableti verdi oda çok iyi geliyormuş bi danış istersen doktoruna bugün hem onu daha rahat kullanırsın canım.

senin ikiz olması da bulantıyı arttırmıştır , allah kolaylık versin hepimize.
ben de öyle diyorum ilk 3 aya göre çok iyiyim allahtan.

poyraz güzel isim. tek isim mi düşünüyorsun?
ben iki isim istiyorum. biri deniz olacak büyük ihtimallle.

Ben tek isim istiyorum ama eşim babasının ismini de verelim dedi bir ara umarım vazgeçirebilirim.
Deniz çok güzel isim. Diğer ismi ne düşünüyorsun?

Ben tek isim istiyorum ama eşim babasının ismini de verelim dedi bir ara umarım vazgeçirebilirim.
Deniz çok güzel isim. Diğer ismi ne düşünüyorsun?

ya ben bu baba anne ismini verme işini hiç sevmiyorum. Allah'tan öyle bi sorunumuz yok.
deniz ismini ben seçtim. onu da eşime bıraktım. efe ya da ege diyordu en son ama hala düşünüyor:)))

benim çıkmam lazım arkadaşlar. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın. benim için de dua edin ne olur. umarım her şey yolundadır. her seferinde böyle geriliyorum doktora giderken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…