- 25 Ocak 2008
- 1.572
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.701
slm kızlar nasılsınız diğer sitemiz kapatılmış olanalrı okudum şok oldum uzun süredir giremiyordum neler olmuş öyle şu saatte kızların hiçbiriyok sitede gerçi hoş siteden atılan atılana üzüldüm çok güzel paylaşımlar olmuştu....bende özledim diye gelmiştim sizi...:26:
aynen canım bende şok oldum. bu topiği daha yeni gördüm. ama alışmıştım diğer topiğe(( üzüldüm çok. nolcak şimdi listemiz vardı emekler boşamı gitti. 3000 den fazla sohbetlerimiz vardı bu topik çok yavan geliyoo
biz de özledik seniiii
yaaaaaaaaa nefret ediyorum odada kızın günde 2 defa ojesini silip yeniden oje sürmesine o kadar dedim rahatsız oldugumu hala yapıo yaa yediresim gelio o ojesyi
iyi verayada sera demedi benim eşim olsa sera derdi.azra istiyodum ben ya ne o azrail diyip durdu.ay ülkede kampanya başlatacam nimessay doktora gitsin bebişin cinsiyetini öğrensin diye
19. Haftan biticek kuzu.. Kendin için değilse bizim için öğren
Vera'ya kadar eşime söylediğim isimleri ve aldığım cevapları yazayım
Ebrar: ne o öyle idrar dermiş gibi!!!!
Alya: ayla mı?? hayır ALYA... al şunu yaaa gibi bişey yani!!!
Asude: onun yerine babaannemin ismini koyalım gönlü olmuş olur Hüsniye???
Hira: Oldu olacak dağ diyelim, taş diyelim!!!
Zümra: zümre diye dalga geçerler!!!
Zişan: Zilli falan derler!!!
Reyyan: Reyhan diyecekken dil sürçmüş gibi!!!
hiç kimseye bakma sen ismini bulmuşsun ne güzel.kulaklarını kapat canım.sağol canımmm
çok şükür isimleri de buldum inşallah müdahale görmez 3. şahıslar tarafından
size de maşallah kocaman olmuşsunuuuzzzz
benim 3 yaşındaki kızımın ismi alya derin.kullanışlı bir isim tavsiye ederim.ama derini kullanamıyoruz alyayı kullanıyoruz.hayırlı cumalar arkadaşlar.....
nasılsınız,yavrularınız ve siz iyisiniz değil mi???? aman bir sorun olmasın hiçbirimizde.....
akıllıbıdığın yazdığı mesaja çok güldüm.....Rabbim'de onu güldürsün.....
eşinin isimlere verdiği tepkiler ne komikmiş vallahi.....
ben de alya ismini dediğim de eşim teyzesinin adını mı koyacağız ayla diye demişti :)))) ben hala Alya Derin diye ısrar ediyorum ama bakalım......
bir de cinsiyetimiz % 20 lik kısıma dönüp erkek denmezse :))))
Gunaydin anneler. Haftasonunda gec saate kadar uyumak varken ben 5 de kalktim ise geldim
Benim merak ettigim bisey var. Hic bir sekilde spor yapiyormusunuz? Dogumu kolaylastiriyormus ama ben daha hic yapmadim. Yuzmeye mi gitsem bisiklet mi sursem veya spor salonunda mi spor yapsam bilemiyorum.
Günaydın anneler,
Ben uzun zamandır okuyucu olarak takip ediyordum. Ben de bugün işteyim.
19+2 günlük hamileyim. Bir oğlum olacak inşallah :)
Dün başlayan boğaz ağrısı ile birlikte faranjit oldumbaşım zonkluyor, yutkunamıyorum, burnum da tıkalı.
Önerileriniz var mı?
geçmiş olsun canım özellikle önerceğim bişey yok ama ıhlamur ve kuşburnu içebilirsin doktora görün istersen o gerekli ilaçları verir hamilelerin kullanabileceği tarzdan.
tepkine gülüyorumm alemsin canımm
iyi verayada sera demedi benim eşim olsa sera derdi.azra istiyodum ben ya ne o azrail diyip durdu.
bu erkekler bi garipler valla
hiç kimseye bakma sen ismini bulmuşsun ne güzel.kulaklarını kapat canım.
günaydın kızlar nasılsınız
Evet ıhlamur içeyim bari, çok kötü olursam doktora da giderim artık, teşekkürler canım.
Evde olup yatsam diyorum ama bugün işte nöbetçiyim, 3'e kadar burdayım mecburen
kuzenimin kızı azra ya bizimki de öyle diyor azrail gibi ne o öyle kızı sevmeye korkuyorum diyo
bir de çok kaba bir isim diyo
ağzını doldura doldura AZRAAA diyo
Vera şimdiden evin prensesi dün yaptığım yoğurtlu salatanın üstüne kırmızı pul biberle Vera yazdım
arabanın buğulanan camlarına falan yazıyorum
ayy zor canım valla neyse erken çıkacaksın eve gider sıcak bir duş alıp yatarsın.
canım gözün aydın cinsiyetleri öğrenmişsin ne güzel bir kız bir erkek Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerimizi vera nın anlamı ne? bende kızda cemre veya büşra düşünüyorum ama benimkide cemre güzel değil diyo erkekler bi acayip valla.
Vera'nın anlamı : 1. Günah ve haramdan kaçınmak için şüpheli şeylerden uzak durma, takva, ittika. 2. Halk, mahluk, alem, kainat.
cemre tavsiye etmem ateş demek..neden kızına ateş anlamındaki bir ismi koyasınki:44:
Vera'nın anlamı : 1. Günah ve haramdan kaçınmak için şüpheli şeylerden uzak durma, takva, ittika. 2. Halk, mahluk, alem, kainat.
cemre tavsiye etmem ateş demek..neden kızına ateş anlamındaki bir ismi koyasınki:44:
Ben sitede acemiyim biraz, kime nasıl mesaj gönderilir bilmiyorum :) akıllıbıdık tebrik ederim, uzun zamandır okuyordum ikiz bebişlerini.
bir kız bir erkek olması süper olmuş :)
herkese günaydın. bugün nasılsınız?
sağol canım
cinsiyete takılmıyorum diyordum ama ne yalan söyleyim ikincinin kız olduğunu öğrendiğimden beri daha bir değişik oldum