2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

biz de özledik seniiii

çok can sıkıcı...

biz de özledik seniiii

nasılsın cnm 4 hafta girmedim dün heyecenla yazayım dedim heyecanım kursağımda kaldı....

neyse nsıl gidiyor hamilelik ben yavaş yavaş kelebek uçuşları hissetmeye başladım....sizde ne var ne yok?

Gunaydin anneler. Haftasonunda gec saate kadar uyumak varken ben 5 de kalktim ise geldim
Benim merak ettigim bisey var. Hic bir sekilde spor yapiyormusunuz? Dogumu kolaylastiriyormus ama ben daha hic yapmadim. Yuzmeye mi gitsem bisiklet mi sursem veya spor salonunda mi spor yapsam bilemiyorum.

Günaydın anneler,
Ben uzun zamandır okuyucu olarak takip ediyordum. Ben de bugün işteyim.
19+2 günlük hamileyim. Bir oğlum olacak inşallah :)
Dün başlayan boğaz ağrısı ile birlikte faranjit oldum başım zonkluyor, yutkunamıyorum, burnum da tıkalı.
Önerileriniz var mı?

yaaaaaaaaa nefret ediyorum odada kızın günde 2 defa ojesini silip yeniden oje sürmesine o kadar dedim rahatsız oldugumu hala yapıo yaa yediresim gelio o ojesyi
tepkine gülüyorumm alemsin canımm
iyi verayada sera demedi benim eşim olsa sera derdi.azra istiyodum ben ya ne o azrail diyip durdu.
bu erkekler bi garipler valla
sağol canımmm
çok şükür isimleri de buldum inşallah müdahale görmez 3. şahıslar tarafından
size de maşallah kocaman olmuşsunuuuzzzz
hiç kimseye bakma sen ismini bulmuşsun ne güzel.kulaklarını kapat canım.
benim 3 yaşındaki kızımın ismi alya derin.kullanışlı bir isim tavsiye ederim.ama derini kullanamıyoruz alyayı kullanıyoruz.

günaydın kızlar nasılsınız

canım yüzmeyi tavsiye ederim ve yürüyüş ben her ikisinide yapıyorum ve inanılmaz rahatım özellikle havuza girdiğim zaman benim pıtırcığın oynamasından yüzemiyorum:)

geçmiş olsun canım özellikle önerceğim bişey yok ama ıhlamur ve kuşburnu içebilirsin doktora görün istersen o gerekli ilaçları verir hamilelerin kullanabileceği tarzdan.

geçmiş olsun canım özellikle önerceğim bişey yok ama ıhlamur ve kuşburnu içebilirsin doktora görün istersen o gerekli ilaçları verir hamilelerin kullanabileceği tarzdan.

Evet ıhlamur içeyim bari, çok kötü olursam doktora da giderim artık, teşekkürler canım.
Evde olup yatsam diyorum ama bugün işte nöbetçiyim, 3'e kadar burdayım mecburen

kuzenimin kızı azra ya bizimki de öyle diyor azrail gibi ne o öyle kızı sevmeye korkuyorum diyo
bir de çok kaba bir isim diyo
ağzını doldura doldura AZRAAA diyo

Vera şimdiden evin prensesi dün yaptığım yoğurtlu salatanın üstüne kırmızı pul biberle Vera yazdım
arabanın buğulanan camlarına falan yazıyorum

Evet ıhlamur içeyim bari, çok kötü olursam doktora da giderim artık, teşekkürler canım.
Evde olup yatsam diyorum ama bugün işte nöbetçiyim, 3'e kadar burdayım mecburen

ayy zor canım valla neyse erken çıkacaksın eve gider sıcak bir duş alıp yatarsın.

canım gözün aydın cinsiyetleri öğrenmişsin ne güzel bir kız bir erkek Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerimizi vera nın anlamı ne? bende kızda cemre veya büşra düşünüyorum ama benimkide cemre güzel değil diyo erkekler bi acayip valla.

Vera'nın anlamı : 1. Günah ve haramdan kaçınmak için şüpheli şeylerden uzak durma, takva, ittika. 2. Halk, mahluk, alem, kainat.

cemre tavsiye etmem ateş demek..neden kızına ateş anlamındaki bir ismi koyasınki:44:

Ben sitede acemiyim biraz, kime nasıl mesaj gönderilir bilmiyorum :) akıllıbıdık tebrik ederim, uzun zamandır okuyordum ikiz bebişlerini.
bir kız bir erkek olması süper olmuş :)

ben ateş olduğunu bilmiyodum eşim söyledi şeytan taşlamak için toplanan her bir taşa da cemre deniyo ben o anlamda biliyodum zaten vazgeçtim büşra ismini bende beğendim hem kuranda da geçiyo ve soyismimizle uyuyo.

Ben sitede acemiyim biraz, kime nasıl mesaj gönderilir bilmiyorum :) akıllıbıdık tebrik ederim, uzun zamandır okuyordum ikiz bebişlerini.
bir kız bir erkek olması süper olmuş :)

sağol canım
cinsiyete takılmıyorum diyordum ama ne yalan söyleyim ikincinin kız olduğunu öğrendiğimden beri daha bir değişik oldum

herkese günaydın. bugün nasılsınız?

günaydın canım ben her zamanki gibi süperim en başından beri kendimi hiç hamile gibi hissetmedim ufak tefek şeyler dışında, ne bi ağrı sancı bulantı ekşime kabızlık hiçbişi yok çok şükür şimdilerde daha rahatım sen nasılsın canım?

sağol canım
cinsiyete takılmıyorum diyordum ama ne yalan söyleyim ikincinin kız olduğunu öğrendiğimden beri daha bir değişik oldum

evet çok güzel olmuş.. hem ikiz bebekler çok şirin oluyorlar, bir kız bir erkek olunca daha bir şirin olurlar , nazar değmesin :)
benim eşim de kız istediği için cinsiyeti öğrendiğimizde biraz durgunlaştı ama artık alıştı sanırım :) kız olsaydı bizim bebiş ismi Irmak olacaktı.
Erkekte isim konusunda anlaşamıyoruz. Ben Poyraz ya da Sarp istiyorum. Sizce nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…