- 28 Kasım 2011
- 1.772
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.681
Saol cevap verdiğin için canım. Bu hafta da doktorumuz parmakçıklarını organlarını inceledi.Demek ki gelecek ay daha detaylı bakacak birde büuümüş olur iyicene.Ay yavruşum benim ya.Ösledim.
Eki Görüntüle 325802
kızlar bu koltuktan almayı düşünüyorum ikeadan
beşiğin yanına koyucam emzirmek için kullanıcam
sizce emzirmek için uygun olur mu?
emzirme koltukları çok pahalı malum o kadar para vermem
arkadaşlar iyi akşam listeniz varmı varsa benide ekleyebilirmisiniz??ben aslında sizleri takip ediyorum ama calıstığım ıcın cok vaktım olmuyo gıremıyorum yorum yazamıyorum evde 1 saatlık zamanın oluyo ondada bırsuru ısım oluyo.. güzel sohbetlerınıze katılamıyorum malesef..birde bir şey sorucam size doktorum bana birdahakine ayrıntılı ultrason cekıcez demişti bende renkli doplerden randevu aldım kendısı randevu falan al demedi ama farklı şeylermı benmı karıştırdım bilgisi olan varsa bana yardımcı olabılırm ı??
Canım evimde bu koltuktan var , hem biraz sallanıyor hem de arkaya doğru epey geriniyor. Çok rahat emzirek için tasiye ederim. Üstelik ücreti de cazip. Hem hafif ve taşınabilir.
ay ülkede kampanya başlatacam nimessay doktora gitsin bebişin cinsiyetini öğrensin diye
19. Haftan biticek kuzu.. Kendin için değilse bizim için öğren
Vera'ya kadar eşime söylediğim isimleri ve aldığım cevapları yazayım
Ebrar: ne o öyle idrar dermiş gibi!!!!
Alya: ayla mı?? hayır ALYA... al şunu yaaa gibi bişey yani!!!
Asude: onun yerine babaannemin ismini koyalım gönlü olmuş olur Hüsniye???
Hira: Oldu olacak dağ diyelim, taş diyelim!!!
Zümra: zümre diye dalga geçerler!!!
Zişan: Zilli falan derler!!!
Reyyan: Reyhan diyecekken dil sürçmüş gibi!!!
canım eşim beni eve kapatacak bu ay alışveriş yaptırmaz mı demiştin sen miydin okızlar ben bugün yine alışveriş yaptım dayanamadım
her çıktığımda bişey alıyorum yaa
havlu
2 patikli 1 patiksiz alt
önden çıtçıtlı uzun kol hırka
alt açma minderi
3lü mendil
2 tane 0-3 ay eşofman
1 tane 3-6 ay eşofman
1 tane 3-6 ay pantolon
ve bir de beşik için set aldım, beşik koruyucu, yorgan falan olan içinde
yine battık biz
en son artık eşofmanları gösterdiğimde lütfen son olsun diyordu eşim
çok teşekkür ederim canım yorumun için
yarın terslik olmazsa ikeaya gidip ürünü incelicem, sonra da alırım zaten beğenirsem
burdan gayet hoş görünüyor gözüme
kendini de beğenirim umarım
bu ay battık iyice
bebek odası, bebek arabası,puseti, kıyafetleri falan derken dünya masraf var bu ay
ama yine de sabırsızım ben alırım onu da hemen
çok teşekkür ederim canım yorumun için
yarın terslik olmazsa ikeaya gidip ürünü incelicem, sonra da alırım zaten beğenirsem
burdan gayet hoş görünüyor gözüme
kendini de beğenirim umarım
bu ay battık iyice
bebek odası, bebek arabası,puseti, kıyafetleri falan derken dünya masraf var bu ay
ama yine de sabırsızım ben alırım onu da hemen
slm kızlar dun cok ev işine verdım kendımı üşütmüşüm belım koptu resmen bugun hep yattım((
ama suan ıyıyım cok sukur ama yınede korktum bebıs ıcın yarın doktora gıdıcem ınş
ay evet yaa bendim sanırımcanım eşim beni eve kapatacak bu ay alışveriş yaptırmaz mı demiştin sen miydin o
maşallah sana güzel günlerde kullanın hepsini... mis kokulu mis kokulu...
Al al canım. Hem bebişin uyurken sende üzerine şal alır uzanırsın üstünde. Ben bazen tv karşısında uyukluyorum öyle. Hem cırtlı iskeletinden ayırıp silkeleyebiliyorsun.
slm kızlar nasılsınız diğer sitemiz kapatılmış olanalrı okudum şok oldum uzun süredir giremiyordum neler olmuş öyle şu saatte kızların hiçbiriyok sitede gerçi hoş siteden atılan atılana üzüldüm çok güzel paylaşımlar olmuştu....bende özledim diye gelmiştim sizi...:26:
aynen canım bende şok oldum. bu topiği daha yeni gördüm. ama alışmıştım diğer topiğe(( üzüldüm çok. nolcak şimdi listemiz vardı emekler boşamı gitti. 3000 den fazla sohbetlerimiz vardı bu topik çok yavan geliyoo