2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Eki Görüntüle 325802

kızlar bu koltuktan almayı düşünüyorum ikeadan
beşiğin yanına koyucam emzirmek için kullanıcam
sizce emzirmek için uygun olur mu?
emzirme koltukları çok pahalı malum o kadar para vermem

Canım evimde bu koltuktan var , hem biraz sallanıyor hem de arkaya doğru epey geriniyor. Çok rahat emzirek için tasiye ederim. Üstelik ücreti de cazip. Hem hafif ve taşınabilir.

cyprus canım çok geçmiş olsun. Arkadaşlar çok güzel haberler vermişler sana. Umarım için bi nebze olsun rahatlamıştır. Allah sana da güzel haberlerini almayı nasip etsin.

arkadaşlar iyi akşam listeniz varmı varsa benide ekleyebilirmisiniz??ben aslında sizleri takip ediyorum ama calıstığım ıcın cok vaktım olmuyo gıremıyorum yorum yazamıyorum evde 1 saatlık zamanın oluyo ondada bırsuru ısım oluyo.. güzel sohbetlerınıze katılamıyorum malesef..birde bir şey sorucam size doktorum bana birdahakine ayrıntılı ultrason cekıcez demişti bende renkli doplerden randevu aldım kendısı randevu falan al demedi ama farklı şeylermı benmı karıştırdım bilgisi olan varsa bana yardımcı olabılırm ı??

arkadaşlar iyi akşam listeniz varmı varsa benide ekleyebilirmisiniz??ben aslında sizleri takip ediyorum ama calıstığım ıcın cok vaktım olmuyo gıremıyorum yorum yazamıyorum evde 1 saatlık zamanın oluyo ondada bırsuru ısım oluyo.. güzel sohbetlerınıze katılamıyorum malesef..birde bir şey sorucam size doktorum bana birdahakine ayrıntılı ultrason cekıcez demişti bende renkli doplerden randevu aldım kendısı randevu falan al demedi ama farklı şeylermı benmı karıştırdım bilgisi olan varsa bana yardımcı olabılırm ı??

Sana da iyi akşamlar canım. Listemiz henüz oluşmadı bu topikte ama umarım bilen biri çıkar. Soruna gelince ben yurtdışındayım ve benim burdaki doktorum sadece toplamda 3 kez ultrason yapıyor o da bebeğin gelişimini takip etmek için. 5. ayım bitecek neredeyse ve daha bir kez görebildim bebişimi. Eminim arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır.

:KK54:
Canım evimde bu koltuktan var , hem biraz sallanıyor hem de arkaya doğru epey geriniyor. Çok rahat emzirek için tasiye ederim. Üstelik ücreti de cazip. Hem hafif ve taşınabilir.

çok teşekkür ederim canım yorumun için
yarın terslik olmazsa ikeaya gidip ürünü incelicem, sonra da alırım zaten beğenirsem
burdan gayet hoş görünüyor gözüme
kendini de beğenirim umarım
bu ay battık iyice
bebek odası, bebek arabası,puseti, kıyafetleri falan derken dünya masraf var bu ay
ama yine de sabırsızım ben alırım onu da hemen

ay ülkede kampanya başlatacam nimessay doktora gitsin bebişin cinsiyetini öğrensin diye
19. Haftan biticek kuzu.. Kendin için değilse bizim için öğren:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

Vera'ya kadar eşime söylediğim isimleri ve aldığım cevapları yazayım

Ebrar: ne o öyle idrar dermiş gibi!!!!
Alya: ayla mı?? hayır ALYA... al şunu yaaa gibi bişey yani!!!
Asude: onun yerine babaannemin ismini koyalım gönlü olmuş olur Hüsniye???
Hira: Oldu olacak dağ diyelim, taş diyelim!!!
Zümra: zümre diye dalga geçerler!!!
Zişan: Zilli falan derler!!!
Reyyan: Reyhan diyecekken dil sürçmüş gibi!!!

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Allah iyiliğiniz versin ne diyeyim çok güldüm... benimde annem ne isim desek geçmişten absürt birini buluyor:KK9: dedik artık yapma önyargı oluşturuyorsun aklımıza kötü şeyler sokuyorsun. o isimde deli vardı,yok aaa sakattı o isimde olan akraba:KK9: ama biz bir içimize sindirip güzel bir ismi, ohhh desek takmayacağız kimseyi...

ya cinsiyete gelince isim mevzu ve alışveriş olmasa böyleside hoşuma gidiyor ben de böyle dengüşük bir insanmışım dimek:KK9: eşime kalsa "bebeğimiz" o bizim ne farkeder diyor,herkes cinsiyet sorunca onlara tepki koyuyor sanırım canım benim kendince...biz de 5 yıldan sonra sindire sindire gıcık olup gıcık ediyoruz sanırsam...
ama kız zaten kız kız :KK52::KK49:
furkan ismini biz yeni evliyken çok mübarek bir teyzemiz var o demişti allah size bir erkek evlat versin adı "FURKAN" olsun diye. onun için üzerine hiç düşünmedik çok beğenmiştik. aile çok kalabalık ve geneli kız hepsinin de ismi çok güzel millet parsellemiş isimleri yaaa.... birde gıcıklık şurada hepsinde iki isim var birini kullanıyorlar.... boşa isim işgali yani:KK20::KK20::KK20:

bakalım bende bu haftayı da atlatayım haftaya da misafirim var beni oyalar bir daha ki haftada allah kerim artık:KK9: güya koca listede ilk cinsiyet tahmini bizimdi, şu hale bak:KK37::KK37::KK53::KK9:

Son düzenleme:
kızlar ben bugün yine alışveriş yaptım dayanamadım
her çıktığımda bişey alıyorum yaa
havlu
2 patikli 1 patiksiz alt
önden çıtçıtlı uzun kol hırka
alt açma minderi
3lü mendil
2 tane 0-3 ay eşofman
1 tane 3-6 ay eşofman
1 tane 3-6 ay pantolon
ve bir de beşik için set aldım, beşik koruyucu, yorgan falan olan içinde
yine battık biz :KK1:
en son artık eşofmanları gösterdiğimde lütfen son olsun diyordu eşim :KK1:

kızlar ben bugün yine alışveriş yaptım dayanamadım
her çıktığımda bişey alıyorum yaa
havlu
2 patikli 1 patiksiz alt
önden çıtçıtlı uzun kol hırka
alt açma minderi
3lü mendil
2 tane 0-3 ay eşofman
1 tane 3-6 ay eşofman
1 tane 3-6 ay pantolon
ve bir de beşik için set aldım, beşik koruyucu, yorgan falan olan içinde
yine battık biz :KK1:
en son artık eşofmanları gösterdiğimde lütfen son olsun diyordu eşim :KK1:
canım eşim beni eve kapatacak bu ay alışveriş yaptırmaz mı demiştin sen miydin o:KK9::KK9::KK9:

maşallah sana güzel günlerde kullanın hepsini... mis kokulu mis kokulu...:KK49:

yarın terslik olmazsa ikeaya gidip ürünü incelicem, sonra da alırım zaten beğenirsem
bu ay battık iyice
bebek odası, bebek arabası,puseti, kıyafetleri falan derken dünya masraf var bu ay

Al al. Bebişin beşiğindeyken sende üzerine şal alır uzanırsın üstünde. Öğlenleri ben kestiriyorum bazen tv karşısında. Hem cırtlı iskeltinden de ayrılıp silkelenebiliyo.

bu ay battık iyice

Al al canım. Hem bebişin uyurken sende üzerine şal alır uzanırsın üstünde. Ben bazen tv karşısında uyukluyorum öyle. Hem cırtlı iskeletinden ayırıp silkeleyebiliyorsun.

slm kızlar dun cok ev işine verdım kendımı üşütmüşüm belım koptu resmen bugun hep yattım :KK43:((
ama suan ıyıyım cok sukur ama yınede korktum bebıs ıcın yarın doktora gıdıcem ınş

slm kızlar dun cok ev işine verdım kendımı üşütmüşüm belım koptu resmen bugun hep yattım :KK43:((
ama suan ıyıyım cok sukur ama yınede korktum bebıs ıcın yarın doktora gıdıcem ınş

aman canım dikkat et kendine iyiyim zaten diye yüklenmek olmaz...:KK20::KK20::KK20:
çok güzel hasret gidereceksin yarın ne iyi...:KK9:

evt inşşş oğluşumu sağlıklı görurum böle kendımı yorunca kendı canımdan cok onun canını dusunuyor uzuluorum :KK43:

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım Allah ım nasip kısmet ederse 2 nci evladıma haziran ayında kavuşacağım. İstanbul da oturuyorum şu an 17 nci haftamdayım fakat cinsiyeti tam olarak öğrenebilmiş değilim.. Doktorlardan biri emin değilim ama kıza benziyor dedi, ikincisi 2 gün ara ile önce erkek sonra kıza benzetti anlayacağınız işin içinden çıkabilmiş değilim:) 2 hafta kadar önce aşırı baskı ve zonklama hissettim,doktor düşük tehlikesi olduğunu ve dikkat etmemi söyledi iğne yazdı ve progestan ilaç verdi şimdilik iyiyim çok şükür.. Ataşehir yakınlarında tavsiye edebileceğiniz doktor var mı acaba.. 2 li ve 3 lü testi yaptırdım şükürler olsun sorun yok. 4 lü test önceki hamileliğimde yoktu bunu yeni duydum. Dediğim gibi gittiğim 2 doktorda bana pek doğru gibi gelmiyor sizlerin tavsiyeleri neler acaba... Şimdiden teşekükrler.:)

canım eşim beni eve kapatacak bu ay alışveriş yaptırmaz mı demiştin sen miydin o:KK9::KK9::KK9:

maşallah sana güzel günlerde kullanın hepsini... mis kokulu mis kokulu...:KK49:
ay evet yaa bendim sanırım :KK1:
teşekkürler canım

Al al canım. Hem bebişin uyurken sende üzerine şal alır uzanırsın üstünde. Ben bazen tv karşısında uyukluyorum öyle. Hem cırtlı iskeletinden ayırıp silkeleyebiliyorsun.

orda uyumak da mı var kaderimizde :KK1:

slm kızlar nasılsınız diğer sitemiz kapatılmış olanalrı okudum şok oldum uzun süredir giremiyordum neler olmuş öyle şu saatte kızların hiçbiriyok sitede gerçi hoş siteden atılan atılana üzüldüm çok güzel paylaşımlar olmuştu....bende özledim diye gelmiştim sizi...:26:

slm kızlar nasılsınız diğer sitemiz kapatılmış olanalrı okudum şok oldum uzun süredir giremiyordum neler olmuş öyle şu saatte kızların hiçbiriyok sitede gerçi hoş siteden atılan atılana üzüldüm çok güzel paylaşımlar olmuştu....bende özledim diye gelmiştim sizi...:26:

aynen canım bende şok oldum. bu topiği daha yeni gördüm. ama alışmıştım diğer topiğe:KK43:(( üzüldüm çok. nolcak şimdi listemiz vardı emekler boşamı gitti. 3000 den fazla sohbetlerimiz vardı bu topik çok yavan geliyoo:KK43:

X