- 7 Şubat 2011
- 16.912
- 27
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.641
akıllıbıdık isimleri bulmuşsun
herkes sustu genel ağırlık çalışan anne mi burda kızlar?
10 tl hediye çeki verdi
onu kullanırım ben mutlaka
Iki tane alt pijama 7 tl
bunlara ihtiyacım var, bundan alsam 6 da kargo ücreti 3 tl ödeyerek almış olacam
akıllıbıdık gözün aydın. benimde ilk kontrolümde 2 kese vardı ama biri gelişmedi. çok güzel sanırım ikiz bebek beklemek.
hmmm karlı alışveriş:44:
EVET KUZU AZ ÖNCE KIZ İSMİMİZİ DE KOCAYA ONAYLATTIM
EYMEN: 1. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2. Sağ taraftaki. Eymen b. Hureym:. Sahabedendir.
VERA: 1. Günah ve haramdan kaçınmak için şüpheli şeylerden uzak durma, takva, ittika. 2. Halk, mahluk, alem, kainat.
Allah yardımcımız olsun. İnşallah hayırlısıyla hepimiz o günleri görücez.hayırlısı olsun umut
güzel ama güzel olduğu kadar da endişe verici
özellikle erken doğumdan çok çok korkuyorum:18:
Allahım sen koru
en azından 36. haftaya kadar kalalım hayırlısıyla
tımam kötü şey düşünmek yok
cinsiyetler tamam isimler tamam çok şükürrr
dünkü stokke kazığından sonra bir de şu yatak olayını çözseydik
bir de kızlar ya kabanlarınız geliyor mu
ben göbik kısmını kapatamıyorum ortada pencere gibi oluyo
benim kapanıyo canım istersen bi büyük beden kalın bir kaban al kendine bu kaztüyü gibi olanlardan onları daha rahat giyersin
umutcum bende ilk bebeğimi kaybettikten sonra kızıma hiç bişe alamamıştım insanın içinden gelmiyor anlıyorum seni.bu bebektede koşa koşa alamıyorum kızımın kullandıklarını ayırmıştım bir ara çıkarıp bakıcam ne var ne yok diye ona göre alıcam patır patır alınıyor nasılsa burdaki kızlar aldıkçada hoşuma da gitmiyor değil hani
pançovari bişey bakayım diyorum sonra da giyerim:44:
ben de panço istiyorum
bence en rahatı
umutcum bende ilk bebeğimi kaybettikten sonra kızıma hiç bişe alamamıştım insanın içinden gelmiyor anlıyorum seni.bu bebektede koşa koşa alamıyorum kızımın kullandıklarını ayırmıştım bir ara çıkarıp bakıcam ne var ne yok diye ona göre alıcam patır patır alınıyor nasılsa burdaki kızlar aldıkçada hoşuma da gitmiyor değil hani