- 7 Şubat 2011
- 16.912
- 27
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.661
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 325802
kızlar bu koltuktan almayı düşünüyorum ikeadan
beşiğin yanına koyucam emzirmek için kullanıcam
sizce emzirmek için uygun olur mu?
Emzirme koltukları çok pahalı malum o kadar para vermem
bence çok güzel ve yeterli
belki genişçe bir puf alabilirsin yine ikeadan
hem ayaklarını koyarsın hem de oturduğun yerden altını değiştirirsin bebeğin
bizim hiç 0-3 ümüz yok annem de alma diyor çok çabuk büyüyolar bir de zaten yaz bebeleri olacağı için sıkmasın diyor
o yüzden almaya 3-6 dan başladık
dün kızçemize aldığımız ciciler de bunlar
kurbiş bayramında giyicek inşallahhh
Eki Görüntüle 325745 Eki Görüntüle 325744
asıl resimleri çekip yarın diğer topiğe eklerim
ya ne pratik çıktın sen maşallah bir erkekte tamamız furkan da... kız yaren-dila gibi ama oh işte bu diyemedim,eşimde aynıEVET KUZU AZ ÖNCE KIZ İSMİMİZİ DE KOCAYA ONAYLATTIM
EYMEN: 1. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2. Sağ taraftaki. Eymen b. Hureym:. Sahabedendir.
VERA: 1. Günah ve haramdan kaçınmak için şüpheli şeylerden uzak durma, takva, ittika. 2. Halk, mahluk, alem, kainat.
ya pançolara ben baktım ama hep kısalar...pançovari bişey bakayım diyorum sonra da giyerim:44:
ben iki hafta sonra yaptırıcam canım ... dr um 22 . hafta gibi en iyi dedi ama ben 21 i zor beklicem sanırım ...aynen bende alınanlara bakıyorum. ama işte daha korkularım geçmedi. gerçi ilk defa bu kadar ilerledik inşallah bir sorun çıkmaz artık. bu arada 24 ocak'ta 2.düzey ultrasona gireceğim. yaptıran varmı
canım bunun pufluları da var ama koçtaşta mıydı acep?:44:Eki Görüntüle 325802
emzirme koltukları çok pahalı malum o kadar para vermem
ya ne pratik çıktın sen maşallah bir erkekte tamamız furkan da... Kız yaren-dila gibi ama oh işte bu diyemedim,eşimde aynı
günaydın kızlaarrr
dün cinsiyetlerimizi kesinleştirdik Allaha şükür
kocaman bir kızımız ve minik bi oğlumuz olacak inşallah
tımam kötü şey düşünmek yok
cinsiyetler tamam isimler tamam çok şükürrr
dünkü stokke kazığından sonra bir de şu yatak olayını çözseydik
bir de kızlar ya kabanlarınız geliyor mu
ben göbik kısmını kapatamıyorum ortada pencere gibi oluyo
aynen bende alınanlara bakıyorum. ama işte daha korkularım geçmedi. gerçi ilk defa bu kadar ilerledik inşallah bir sorun çıkmaz artık. bu arada 24 ocak'ta 2.düzey ultrasona gireceğim. yaptıran varmı
Eki Görüntüle 325802
emzirme koltukları çok pahalı malum o kadar para vermem
yorumun için teşekkürlerya cnm biz bu koltuktan eşimin babasına almak için baktık. çok rahat bi koltuk ama sallanıyo böle ileri geri. bide gömülüyosun içine, emzirmek için rahat olur mu bilmem. görmeden içine oturmadan alma sakın olur mu?
bıdık çok sevindim canım biri kız biri oğlan demek isimleride bulmuşşun maşallah meleklerine
bildiğim kadarıyla ayrıntılı ultrason ve ikinci düzey ultrason aynı şey. burada bakılan şey de bebeğin tek tek tüm organları, damar oluşumu dahil tüm ayrıntılarıyla inceleniyormuş. ve bu ultrason 18-24 hafta arasında yapılıyomuş. çünkü en iyi bu dönem arasında herşey gözüküyomuş.( yanlışım varsa süzeltin arkadaşlar. drdan ve netten araştırmalarım sonucu böyle anladım ben)
benim 17 şubatta bu ayrıntılı ultrason için randevum var. daha bugün aldım. tam 22 haftalık oluyorum o tarihte.