2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Eki Görüntüle 324780 Eki Görüntüle 324776

ya kimsede yok ki bende park beşiktense bu beşiklerden mi alsam diyordum ki akıl verecek olan kimsecikler kalmamış ... fikri olan var mı?

vallahi canım yerin müsaitse al bence,,ben yatak odasına park yatak alacağım.boş odam var orayada bebek odası takımı almayı düşünüyorum.eşim pek gönüllü değil evimiz kira diye ama ne yapayım kiracıysak hayalimizde mi olamaz:)Hem böyle bir şey uzun süre kullanılır diye düşünüyorum.

ben çok beğendim ama şimdilik alma derim ilerde kullanabileceğin bir şey al istersen.biz kızıma oda yapmamıştık,park yatak almıştık.şimdi odasında ranza ve iki gözlü dolap var babamız dolabı av malzemeleri için kullanıyor ranzadada gelen olursa yatıyor.biz minnak doğduktan sonra güzel bi oda yaptırırız diyoruz ev alma niyetimiz var burasıda kendi evimiz sayılır ama evimize geçersek oraya göre alalım diyoruz.
şaka yapıyorum hamilelik kaprisi diyelim

canım bende oda yapmıcam şimdilik yanıbaşımda dursun diyorum ama park yatak yerine eklentideki beşikten mi alsam mı dedim daha uzun süre yatar diye oturaklı birşey ya... sadece yatağı alayımmı yani altkısmında çekmece olan da değil sadece parmaklıklı beyaz sallanabilen. büyüyünce biraz ön kısmını açabiliyorsun...

kapris yapan çok oluyor canım herkes hamile ya... ama bazen sonuçlar kötü oluyor... sorun değil böyle şeyler... yani kısaca tek yatak alıcam zaten ama park yatak değilde bunlardan mı alsam diyorum:44:

ben park yatak aldım ara ara kullandım kızım hep bizimle yattı çalışan anne olduğum içinde ayıramadım onsuz yatamadık biz hiç hala dana bizle yatıyor 3 yaşına girecek.hatta kardeşin nerde yatacak diyoruz o orda yatsın ben sizle yatcam diyo bize.

Eki Görüntüle 324780 Eki Görüntüle 324776

ya kimsede yok ki bende park beşiktense bu beşiklerden mi alsam diyordum ki akıl verecek olan kimsecikler kalmamış ... fikri olan var mı?

canım ben de bu beşiklerden aldım
bence bunlar daha kullanışlı
yanıma bu beşiği alıcam, odası yok, dolabı da eşimin çalışma odasında olacak

bu arada bugün kipaya gittim sonunda
kızların bahsettiği o bezlerden buldum ve aldım
ama sormayın 130 tllik şey almışım bebişe gözüm döndü
battaniye aldım 1 tane(19 tl), 2 tane alt aldım(18,25 tl)
yeni doğan 3lü zıbın(8,25tl),3-6 ay,0-3 ay aynı zıbınlardan aldım
0-3 ay 5li zıbın kısa kol (13,5tl)
0-3 ay uzun kol 5li zıbın (16,5tl)
bir tane patik (6,5 tl)
5li çoraplardan iki tne (6,5 tl 5lisi)
daha da unuttum mu bilmiyorum
ama fiyatlar bana acayip ucuz geldi yaa
ben mothercareden 3-6 ay 5li zıbını indirimden 40 tlye almıştım ve çok ucuz gelmişti
bence indirim bitmeden zıbınlardan alabilirsiniz

çocuk akıllı işini biliyor

evet ben bahsetmiş im ben bahsetmiştim o bezlerden çok sevindim herkes alsın.bende uğradım daha cinsiyet netleşmedi yinede 4 parça şey aldım bugün:44::44::44: insan dayanamıyor görünce.yarın koyarım fotolarını...
banada bu beşikler derli toplu göründü ama...bilemedim

Kızlar ben yatıyorum yarın görüşürüzz öptümm

ya öyle kaliteli ve indirimli ki ürünler insan dayanamıyor... iyi ki almışsın... bende alabilsem doya doya...

ya öyle kaliteli ve indirimli ki ürünler insan dayanamıyor... iyi ki almışsın... bende alabilsem doya doya...

ben de gri renginden aldım o bezlerin
hala stoğu tükenmemiş demek ki
artık bana o bezi anlatmaya çalışmanıza gerek kalmıcak
bana da kalitesi iyi geldi
yani uzun süre kullanmayacağı için herşeyin çok kaliteli olmasına gerek yok bence
ben de çok abarttım ama
herbişeyini aldım nerdeyse
eşim diyor zaten bu ay daha bana bebek alışverişi için gelme dedi

birdahaki doktor randevun ne zaman canım
inşallah belli olur artık cinsiyet
benim arsız oğlum daha 14+3 gibi gittiğimizde gösterdi cinsiyetini

ya indirim biterse kalacaz ama öyle orta yerde... indirimli günler tam fırsat...uyku tulumları vardı kalın olanlar 25 tl ye düşmüş onlardan da alsaydın

canım benim dr um 11 haftalıkken ısrarımıza dayanamadı kıza benziyor ama ümitlenme dedi... 16. haftaya gittik nazlandı göstermedi haftaya olacaktı normalde kontrolümüz ama bu ay detaylıya gidicez oda en iyisi 22. haftaymış ben haftaya gidecektim oysa ki. 1,5 ay hasret kalacaz kuzuya ve cinsiyetine...

haklısın canım
indirimde çok iyi fiyatlar
o 3lü zıbınların desenlileri vardı, onlardan da aldım
kasaya gittim 18tl dedi
ben de geri iade ettim
tek kötü tarafı indirimli fiyatlar neden üzerinde yazmazki
nerden bilicez biz fiyatları demi ya
uyku tulumu kullanmam gibi geldi canım ya o yüzden almadım ondan

bence de kızdır sizinki
erkekler arsız oluyo hemen gösteriyo pipisini
detaylıda görürsünüz artık kesin de o zamana indirim bitebilir
bence sen pembe zıbın al ya, kızdır o
değilse de hediye edersin

ben de detaylıya 10 şubatta gidicem
21+4 oluyoruz biz de

ya bende neredeyse eminim kız olduğundan ama çaktırma kız kıyafeti alıyorum genelde... ama bakalım son dakika golü olmazsa kızdır kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…